zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
algemeen
 

Brexit is onvoorspelbaar, maar uw uitgaven hoeven dat daarom niet te zijn

29 oktober 2019 -  Op 24 juni 2016 werden de inwoners van Groot-Brittannië wakker met het nieuws dat hun land de Europese Unie zou verlaten, als gevolg van het Brexit-referendum dat de vorige dag werd gehouden. De reactie op de Brexit in de financiële markten liet niet lang op zich wachten.

  Lees verder...      Reageer

Een supportprofessional van het hoogste niveau: dit moet u weten

29 oktober 2019 -  Het lijkt zo eenvoudig; het vervullen van een ondersteunende rol als werk. U vraagt wij draaien, toch? Daar denkt managementopleider Schoevers anders over. Om te laten zien welke vaardigheden en kwaliteiten hiervoor nodig zijn en hoe deze kunt trainen, gaf de managementopleider een kijkje in de keuken.

  Lees verder...      Reageer

Internetgebruiker vertrouwt influencers niet

28 oktober 2019 - Uit onderzoek van de Reputatiefabriek blijkt dat maar liefst 86 procent van de internetgebruikers zegt dat ze influencers niet vertrouwen. Het online publiek wordt moe van alle gesponsorde producten in hun feed.

  Lees verder...      Reageer

Een op de vijf gaat onder werktijd liever niet naar de WC

24 oktober 2019 - Maar liefst zeventien procent van de werkende Nederlanders maakt onder werktijd het liefst geen gebruik van het toilet. Dit blijkt uit onderzoek van Acties.nl onder 1.086 Nederlanders werkzaam in loondienst, uitgevoerd door Panelwizard.

  Lees verder...      1 reactie

Vijf ontwikkelingen die essentieel zijn voor technologische evolutie op de werkplek

23 oktober 2019 -  Het huidige digitale tijdperk levert ongeëvenaarde technologische innovaties waarbij kunstmatige intelligentie (AI) en het Internet of Things (IoT) samen worden ingezet om apparaten en bedrijven intelligent, responsief en steeds meer verbonden te maken.

  Lees verder...      Reageer

Emotionele intelligentie: vraag verzesvoudigt door AI en automation

22 oktober 2019 - Nu nieuwe technologieën meer traditionele en routinematige taken automatiseren, erkennen leidinggevenden en medewerkers dat emotionele intelligentie (EI)-vaardigheden - zoals zelfbewustzijn, zelfmanagement, sociaal bewustzijn en relatiebeheer - een belangrijke voorwaarde voor succes in de komende jaren zullen zijn.

  Lees verder...      Reageer

Hoe transformeren opkomende technologieën onze levens tegen 2030?

21 oktober 2019 - Dell Technologies presenteert zijn the Future of Connected Living-rapport op basis van nieuw onderzoek naar hoe opkomende technologieën onze manier van leven tegen het jaar 2030 zullen transformeren. Aan het onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met Institute for the Future (IFTF) en Vanson Bourne, deden 4.600 bedrijfsleiders mee uit meer dan 40 landen. .

  Lees verder...      Reageer

Voorkom plasticvervuiling met het businessmodel van de toekomst

15 oktober 2019 - Vorige week was de Dag van de Duurzaamheid, een dag waarop men wil laten zien dat duurzaamheid urgent en noodzakelijk is. Een dag als deze is nodig omdat de overgrote meerderheid van de bedrijven nog steeds op basis van een wegwerpmodel produceert: kopen, gebruiken en weggooien dus.

  Lees verder...      Reageer

Bedrijven niet tevreden met eigen innovatieprestaties

14 oktober 2019 -  Maar liefst 71 procent van de (Nederlandse) multinationals is ontevreden over hun eigen prestaties op het gebied van innovatie. Dat blijkt uit de Innovation Readiness Benchmark, (IRB) die 10 oktober gelanceerd werd in het boek ‘DARE, the Mindset for Successful Innovators in the Digital Age’.

  Lees verder...      Reageer

Topmanagers ABN Amro, FrieslandCampina en Johnson & Johnson in finale Young Captain Award

14 oktober 2019 - De drie finalisten van de Young Captain Award 2019 zijn bekend. Nicoline van Leersum (Johnson & Johnson), Dustin Woodward (FrieslandCampina) en Eric Jones (ABN Amro) strijden tijdens deze lustrumeditie om de titel ‘Young Captain 2019’. Op 25 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

  Lees verder...      Reageer

Genderdiversiteit ver te zoeken in de VC- en startupsector

11 oktober 2019 - Het is pover gesteld met genderdiversiteit binnen de Nederlandse VC- en startupsector. Volgens het Gender Diversity Report van TechLeap.NL (voorheen StartupDelta) staken Nederlandse VC’s in de jaren 2008 tot 2019 slechts 5,7 procent van hun geld in startups met een vrouwelijke mede-oprichter.

  Lees verder...      Reageer

Werkend Nederland wil manager niet op social media

9 oktober 2019 - Het merendeel (56 procent) van werkend Nederland is op geen enkel social media platform verbonden met zijn manager. Als werknemers wel verbonden zijn met hun manager, is dit meestal via Facebook (27 procent).

  Lees verder...      Reageer

3D-printing als alternatief voor het traditioneel productieproces

4 oktober 2019 -  Steeds vaker doet 3D-printing zijn intrede in de traditionele productiecyclus. Hierbij overschrijdt 3D-printing vroegere grenzen, waarbij het zich voornamelijk beperkte tot prototyping. Volgens Fleur Burghoorn van Cards 3D printing solutions heeft dat vooral te maken met de razendsnelle evolutie in de sector.

  Lees verder...      Reageer

Tevredenheid over salaris gedaald na Prinsjesdag

30 september 2019 -  Voor maar liefst 78 procent van de Nederlanders was Prinsjesdag vorige week niet te missen. Tijdens Prinsjesdag is er door onze landgenoten met name gelet op de inhoud van de troonrede van Koning Willem-Alexander (33 procent) en op de Miljoenennota (32 procent).

  Lees verder...      Reageer

< vorige 5 6 7 8 480 volgende >
advertorial
Leer in 2 dagen ontspannen en overtuigend te presenteren
Spreekangst wordt ontrafeld en geëlimineerd. Ruim 14.000 professionals volgden eerder de 'Sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Pieter Frijters. Rebels, open en ‘out of the box’. Kijk op Spreek.nl of bel 0182 631 232.
Lees verder
Leer in 2 dagen ontspannen en overtuigend te presenteren
Personeel inwerken met behulp van een onboard-programma
Waarom kiezen voor een agile werkwijze bij de ontwikkeling van software
Het belang van een goede online marketing partner
reacties
Nederlandse CEO AEX-fonds verdiende in 2017 gemiddeld 3,6 miljoen euro (1) 
Onbekend maakt onbemind (2) 
Geef uw jaaromzet nog een extra boost met inzet van data  (1) 
De kunst van het complimenteren (4) 
Eén op acht werkenden vindt dat organisatie prima zonder printer kan (2) 
Helft Nederlanders ziet op tegen functioneringsgesprek (1) 
Soft Skills: programmeur moet teamspeler zijn, salesmedewerker coole kikker  (1) 
top10
De top-100 snelst groeiende beroepen van de toekomst: Mensenwerk blijft groeien
IT-trends in 2020: hoe AI alle andere trends gaat beďnvloeden
Waar kandidaten zich aan storen tijdens een sollicitatiegesprek
Dit jaar nog geen advertenties op WhatsApp
Posities in zorg overheersen in top tien snelst groeiende banen
Duurzame kijk op HRM oplossing voor burn-outklachten?
Meerwaarde creëren uit menselijk kapitaal met ISO-norm
Stap uit de sprookjeswereld en stop het (digitale) zwart-wit-denken
Nederland ideale vestigingsplek dankzij digitale infrastructuur
‘Positief verband tussen stakeholdergericht leiderschap en betere financiële bedrijfsprestaties’
meer top 10