zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

"‹Hyundai Ioniq nu al gefacelift

17 januari 2019 - Het is nog niet eens drie jaar geleden dat Hyundai de Ioniq lanceerde. En toch vindt het Zuid-Koreaanse merk nu al dat het beter kan. Met de teller op 60.000 stuks krijgt het altijd geëlektrificeerde model z'n eerste opfrisbeurt.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Volkswagen Golf GTI TCR eindelijk te koop

17 januari 2019 - Wist jij dat de in mei vorig jaar gepresenteerde Volkswagen Golf GTI TCR nog zo diep in de conceptfase zat dat hij nu pas klaar is voor productie en verkoop? Wij niet, want zo oogde hij allesbehalve. Maar goed, Volkswagen laat weten dat deze net-niet-Golf-R dan eindelijk te bestellen valt.
 Lees verder...   Reageer
 

McLaren zet zaag in 600LT

17 januari 2019 - McLaren kleefde de letters LT, dat staat voor Long Tail, al vier keer eerder op een volbloed. Dit is nummer vijf: de 600LT Spider. Deze cabriovariant is een logisch vervolg op de gesloten 600LT.
 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde BMW 7-serie gemodelleerd naar Chinese smaak

16 januari 2019 - De vernieuwde 7-serie maakt al enkele weken de tongen behoorlijk los bij petrolheads. Vroegtijdige lekkages gaven namelijk alvast een blik op de vernieuwde grille. En die is enorm! Nu heeft BMW dan ook zelf de auto onthuld en wordt bekend dat de wereldpremière in China zal plaatsvinden. Met name dat laatste verklaart een hoop.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe, compacte SUV van Skoda in maart een feit

16 januari 2019 - Skoda kondigt een nieuwe, compacte SUV aan en de Autosalon van Genève vormt het debuutdecor. Begin maart vindt die show plaats.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Officieel: Ford en Volkswagen stappen in huwelijksbootje

15 januari 2019 - Het hing al enige tijd in de lucht, maar nu is het hoge woord er dan ook uit namens Ford en Volkswagen. Beide merken gaan samenwerken, en wel op het gebied van bedrijfswagens en pick-ups.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Hint Nissan met IMs Sports Concept naar opvolger Murano?

15 januari 2019 - Nissan lijkt een beetje uit haar doen. Zou dit te maken hebben met de perikelen rond Carlos Ghosn, de gevallen CEO die verdacht wordt van bedrijfsfraude? Kan. Maar eigenlijk is deze in Detroit gepresenteerde IMs Sports Concept het toonbeeld dat het Japanse merk kampt met een identiteitscrisis.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Bijgepunte Lexus RC F blijft trouw aan atmosferische V8

15 januari 2019 - Heerlijk hoe de Japanners soms hun eigen ding blijven doen en zich niets van anderen aantrekken. Want terwijl de meeste automerken de atmosferische verbrandingsmotor al lang hebben afgezweerd, zeker op het hoogste niveau, dendert de Lexus RC F Coupé gewoon door met een klassieke achtcilinder.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Audi vs BMW vs Mercedes: wie mag de premiumkroon opzetten of -houden?

15 januari 2019 - Eigenlijk verdient geen van allen een huldiging. Als het aan de aandeelhouders ligt, althans. Want van een vette plus is geen sprake. Sterker, één van de grote Duitse drie verkocht zelfs minder auto's in 2018 dan het jaar ervoor.
 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde Kia Optima Sportswagon PHEV meteen al te koop

15 januari 2019 - Een jaar na de reguliere versies heeft Kia ook de Optima Plug-In Hybrid (PHEV) in het nieuw gestoken. Enkel de stationwagenuitvoering, maar wederom met zachtblauwe details. Bestellen kan zelfs ook al.
 Lees verder...   Reageer
 

De nieuwe Toyota GR Supra: alle details + prijzen

14 januari 2019 - De nieuwe Toyota Supra is er. En daarmee keert een legende terug. Met deze vijfde generatie Toyota Supra maken de Japanners een einde aan jarenlang wachten op een opvolger van deze legendarische sportauto. Wij vertellen je dan ook met plezier alle details over de GR Supra zoals het model officieel is betiteld.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Kan dan werkelijk niets Volkswagen van slag brengen?

11 januari 2019 - Eén ding moet je Volkswagen nageven: het doet iets goed, heel goed. Want als zelfs een breed uitgemeten schandaal (en de miljardenboetes die daarmee gemoeid gaan) de Duitse autogigant niet aan het wankelen weet te brengen, wat dat wel? Volkswagen heeft de consument in elk geval alweer voor zich weten te winnen. 2018 gaat namelijk de boeken in als haar beste ooit.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Verrassing: Lexus LC Convertible Concept

11 januari 2019 - Wat is er nog mooier dan een Lexus LC Coupé? Een dakloze variant van deze uiterst fraaie Japanse sportcoupé natuurlijk! Lexus zal 'm officieel voorstellen op de Detroit Motor Show in de vorm van deze RC Convertible Concept.
 Lees verder...   Reageer
 

Ford zoekt nieuwe focus door af te slanken

11 januari 2019 - Het regent slecht autogerelateerd nieuws. Kort nadat Jaguar Land Rover heft bekend gemaakt duizenden banen te schrappen, is het nu Ford dat aankondigt in afgeslankte vorm verder te gaan.
 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 308 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Kantoor inrichten is maatwerk
Autoverzekering: persoonsgebonden of voertuiggebonden?
reacties
Hoeveel van uw eerste maandsalaris geeft u uit aan afval? (1) 
Occasionmarkt 2019: online en transparant (1) 
Werknemer heeft geen idee van bedrijfsdoelstellingen (1) 
Wat is de beste manier om nieuwe klanten te werven? (2) 
Welke tech-trends staan ons in 2019 te wachten? (1) 
Smartphonegebruik achter het stuur: 94 procent vindt het onverantwoord (2) 
Diversiteit slecht verankerd in Nederlandse werkcultuur (1) 
top10
'Huizenprijzen stijgen tot 2021 door, aantal woningverkopen blijft dalen'
Controleren loonstrook blijkt ingewikkeld
Klimaatakkoord bedreigt bedrijven in energiesector
Bezettingsgraad en verhuurtermijn huurauto’s groeit
Hoeveel van uw eerste maandsalaris geeft u uit aan afval?
Helft medewerkers voelt zich niet gehoord door management
Nuttig of tijdsverspilling: wat vindt Nederland van vergaderen?
Occasionmarkt 2019: online en transparant
Onbekende cyberaanval is de grootste vrees voor 2019 van IT-beslissers
Tesla Model X is de EV van het Jaar 2019
meer top 10