zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijzen voor de nieuwe BMW Z4

16 november 2018 - De BMW-dealer wordt er nog druk mee in maart 2019. Zowel de nieuwe 3-serie als Z4 zoeken dan naar een niet te missen stek in de showroom. Dit zijn de prijzen van roadster.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe BMW 3-serie ook als plug-in hybride

16 november 2018 - BMW is zó vol van de nieuwe 3-serie dat het heeft besloten zowat elke uitvoering ervan apart te belichten. Na de burgermansversie, de snelle M340i, het optionele M Performance Parts-programma en de eerste vanafprijzen, is dit de 330e. Stekkeren met deze Dreier kan echter pas vanaf volgend jaar zomer.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Toyota Corolla-gamma compleet met Sedan

16 november 2018 - Na de hatchback in maart en de Touring Sports-station in september, presenteert Toyota nu de vierdeurs sedanuitvoering van de nieuwe Corolla. Alle drie de varianten staan vanaf maart volgend jaar bij de dealer.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit kost de nieuwe BMW 3-serie

15 november 2018 - Het duurt nog vier maanden totdat de nieuwe 3-serie bij dealer staat, maar BMW heeft wel alvast de prijzen bekendgemaakt. Geen overbodige luxe, want het aantal motor-transmissie-combinaties vanaf de marktlancering reikt tot acht variaties en de optielijst is ellenlang. Bovendien hebben Audi en Mercedes een vernieuwde A4 en C-klasse.
 Lees verder...   Reageer
 

Roest iets uit het verleden? Echt niet!

15 november 2018 - Wie denkt dat roestende auto's iets is uit de tijd van het cassettebandje en daarvoor, heeft het mis. Ook moderne auto's corroderen nog altijd. Sterker, roest komt nog dermate vaak voor dat het Zweedse onderzoeksbureau Swerea weleens wilde weten welke recente modellen daar het minst en welke het meest tegen bestand zijn. Het Duitse Autobild was er vervolgens als de kippen bij om de resultaten te publiceren.
 Lees verder...   Reageer
 

Gefacelifte Lexus RC Coupé is er vanaf 49 mille

14 november 2018 - Lexus heeft de RC in 't nieuw gestoken. Had eigenlijk niet gehoeven want het coupémodel oogde nog kakelvers. Maar ja, zo gaat dat nu eenmaal. Evenals dat er nu hernieuwde prijzen zijn.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Range Rover Evoque is een klimrek

14 november 2018 - Op typische Land Rover-wijze wil het merk ons alvast warm krijgen voor de nieuwe Range Rover Evoque. Middels een metalen geraamte wordt alvast een glimp van het exterieurdesign gegeven. Dat was vast voor kinderen het kunstzinnige klimrek ontdekten.
 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin belicht zelf de DBX

14 november 2018 - Het is alweer 3,5 jaar geleden dat Aston Martin het licht voor een allereerste SUV op groen zette. Maar nu is de marktlancering dan toch nabij. En dit zijn de eerste foto's van de zo gedoopte DBX.
 Lees verder...   Reageer
 

Vanaf deze BMW M340i is 't nog maar kleine stap naar M3

13 november 2018 - In het kielzog van de gloednieuwe 3-serie presenteert BMW nu de M340i, het voorlopige topmodel totdat de almachtige M3 zich aandient.
 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde Renault Kadjar geprijsd

13 november 2018 - De gefacelifte Renault Kadjar, die zijn première beleefde op de autoshow van Parijs, nadert z'n marktlancering. Maar eerst zijn hier de prijzen.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit kan de M8 Coupé volgens BMW M

9 november 2018 - Iemand al een beetje 8-serie-moe? Immers, geen nieuwkomer is en wordt nog altijd zo vaak belicht als BMW's nieuwe vlaggenschip. De reden? De keuze wordt reuze. Want na de reeds gepresenteerde 'gewone' Coupé en Cabriolet en een nog in ontwikkeling zijnde vierdeurs 8-serie Gran Coupé volgt er van al die carrosserievarianten ook nog een heuse M8. Hier alvast de prestaties van de Coupé-variant.
 Lees verder...   Reageer
 

Deze vrouw neemt bij Tesla 't stokje over van Elon Musk

8 november 2018 - Elon Musk ligt onder vuur en dat heeft hem de voorzittershamer gekost over zijn eigen geesteskind Tesla. Deze dame, genaamd Robyn Denholm, volgt de omstreden Amerikaanse captain of industry op.
 Lees verder...   Reageer
 

Vanafprijs voor Cupra Ateca

8 november 2018 - Eind deze maand gaat het nieuwe Cupra dan echt los. Dan zal de Cupra Ateca bij een geselecteerd aantal Seat-dealers binnenrijden. En dit wordt er gevraagd voor de performance-SUV.
 Lees verder...   Reageer
 

Brekend: dit is de Fiat Fastback SUV Concept

7 november 2018 - Fiat heeft een compleet nieuwe auto onthuld. Iets dat enige tijd geleden is en daardoor best brekend autonieuws.
 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 303 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
3 manieren om meer uit je Google Ads campagnes te halen
reacties
Over duurzaamheid gesproken (1) 
Een werkvloer waar iedereen zich welkom voelt: vijf tips (1) 
Nederlandse manager print jaarlijks 28,6 kilo papier  (1) 
Twee derde millennials niet blij met zijn leven  (2) 
Hoe ontwikkel en behoud je jonge medewerkers? (1) 
Onbereikbaarheid smartphonegebruiker leidt tot relatieproblemen (1) 
Tien tips om te scoren met sport (1) 
top10
Eén op de drie werknemers worstelt met werk-privébalans
Tijden veranderen, en daarmee carrières
Heeft uw organisatie al een Chief Data Officer?
'Beleggers moeten niet doorschieten in hun negatieve sentiment'
Groeiend aantal bedrijven zet in op de competenties werknemers
Opschudding in de markt voor bedrijfssoftware
Pensioenfondsen krijgen forse klappen in oktober
Geanne van Arkel van Interface is ‘MVO-manager van het jaar’
Manager ziet digitaal achterblijven als bedreiging voor concurrentiepositie
Bijna geen bedrijf innoveert nog op eigen houtje
meer top 10