zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Zoutstrooiers uit winterslaap gehaald tegen aanhoudende droogte

20 juli 2018 - Je verwacht het niet nu, maar sommige gemeentes hebben het wel degelijk gedaan. Namelijk de zoutstrooiers uit hun winterstalling halen. gekscherend omdat het zo heet is.
 Lees verder...   Reageer
 

Vietnamese VinFast reist wel af naar Parijs

20 juli 2018 - VinFast? Ooit al van gehoord? Wij evenmin. Het is een nieuwe autofabrikant uit " jawel " Vietnam die van plan is meteen grote ogen te gooien. Op het Autosalon van Parijs, dat na de zomer plaatsvindt, wil het kersverse merk twee fonkelnieuwe modellen voorstellen. Het gaat om een SUV en een sedan met een lijnenspel getekend door niemand minder dan Pininfarina.
 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Golf GTI is zoveelste slachtoffer van WLTP

20 juli 2018 - Voor wie het heeft gemist: de ouderwetse en nogal onbetrouwbare NEDC-meetmethode voor verbruik- en uitstootcijfers van auto's wordt vervangen door de WLTP-cyclus. Die nadert de praktijk beter. De omschakeling heeft nogal wat voeten in aarde bij autofabrikanten en betekent voor diverse modellen dat ze de handdoek in de ring moeten gooien. De Volkswagen Golf GTI is één van de slachtoffers.
 Lees verder...   Reageer
 

Stijlvol eerbetoon: Bentley Mulsanne W. O. Edition

20 juli 2018 - 10 juli 2018 markeerde het begin van het eeuwfeest van Bentley, iets dat het prestigemerk niet ongemerk voorbij laat gaan uiteraard. Het wordt een jaar vol feest en nostalgie. Het begint met deze Mulsanne W.O. Edition, uitgevoerd door maatwerkatelier Mulliner.
 Lees verder...   Reageer
 

Renault zet Mégane RS op scherp met Trophy

19 juli 2018 - De gewone Renault Mégane RS toch iets te braaf? Laat je dan verleiden door de Trophy-uitvoering. Daarmee krijg je niet alleen meer pk's, maar ook een straffer rijgedrag.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit kost de Audi Q8

19 juli 2018 - De showroomintroductie van de veelbesproken Q8 nadert, dus heeft Audi nu de vanafprijs van haar nieuwe vlaggenschip bekendgemaakt. En die is best even slikken.
 Lees verder...   Reageer
 

'Honkbal'-leder maakt comeback in bijgepunte Audi TT (Roadster)

18 juli 2018 - Gut, is het alweer 20 jaar geleden? Zowaar. In 1998 verraste Audi vriend en vijand met de destijds avantgardische TT, die meteen vele harten wist te veroveren en zich daarmee onsterfelijk maakte. Heden bevindt Audi's tweezitter zich in z'n derde generatie, waarvan nu de facelift is gepresenteerd. En de Duitsers grijpen die gelegenheid graag aan om een populair TT-kenmerk te laten terugkeren in een speciale jubileumuitvoering.
 Lees verder...   Reageer
 

Autodieven hebben het moeilijker

18 juli 2018 - Autofabrikanten weten zich steeds beter te weren tegen autodieven. Dat valt op te maken uit de laatste cijfers rond autodiefstal. Die zijn namelijk sterk gedaald.
 Lees verder...   Reageer
 

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

13 juli 2018 - Het is als petrolhead verdraaid moeilijk bescheiden te blijven wanneer een auto als deze Singer Porsche 911 DLS in het daglicht wordt gezet. Maar eigenlijk worden we hier vooral enorm stil van. Waar zijn de tissues?!
 Lees verder...   Reageer
 

Weg belastingvoordeel na 200. 000ste Tesla

13 juli 2018 - Tesla heeft z'n 200.000ste auto in de Verenigde Staten afgeleverd, een dubbele mijlpaal. Enerzijds geeft dit namelijk aan dat het de betere kant op gaat met de productie, anderzijds verliest het EV-merk hiermee de federale belastingkorting van 7.500 dollar per auto.
 Lees verder...   Reageer
 

Maserati versterkt zich met Levante GTS

13 juli 2018 - Moederbedrijf FCA heeft grootse plannen met Maserati. Het merk met de drietand krijgt er diverse modellen bij, waaronder een tweede SUV. Tot die tijd moet de grote Levante " als SUV " het in z'n eentje stellen. Versterking wordt echter alsnog geboden met deze nieuwe GTS-uitvoering.
 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen geeft al veel prijs over T-Cross

12 juli 2018 - Wanneer komende herfst officieel het doek wordt getrokken van de T-Cross is dat eigenlijk slechts een formaliteit. Volkswagen geeft namelijk nu al veel prijs over het compacte broertje van de T-Roc en Tiguan.
 Lees verder...   Reageer
 

Opel is toe aan nieuwe designtaal

12 juli 2018 - PSA mag dan wel roepen dat het pas ingelijfde Opel niet verfranst zal worden, de Duitsers nemen graag het zekere voor het onzeker. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe designtaal waarmee nabije modellen van het onmiskenbare Opels zullen zijn.
 Lees verder...   Reageer
 

Hint deze BMW M2 Concept naar terugkeer CSL-naam?

12 juli 2018 - Al tijden gonst het van de geruchten dat BMW de roemruchte naam CSL afstoft. Zou deze M Performance Parts Concept op basis van de M2 Coupé hier een eerste levensteken zijn?
 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 296 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Tweedeling dreigt in top interim-markt  (1) 
Veertien procent meest bezochte .nl-websites nog geen veilige verbinding (2) 
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP (1) 
Liever leuk werk dan hoger salaris (2) 
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst (1) 
Vrouw bepaalt wintersportbestemming (1) 
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit (1) 
top10
Ziekteverzuim kan flink omlaag door vitaliteit medewerkers te stimuleren
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP
Tweedeling dreigt in top interim-markt
Veertien procent meest bezochte .nl-websites nog geen veilige verbinding
Op autovakantie: Nederlander onwetend over gebruik groene kaart
Blended workforce vraagt nieuwe leiderschapskwaliteiten
Vooral werknemers in contactberoepen ervaren grensoverschrijdend gedrag
Intelligent automation kan omzet van financiële dienstverleners verhogen
Wat is de taak van uw Data Protection Officer precies?
In vijf logische stappen naar een effectieve strategie-executie
meer top 10