zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

'Elektrische Volkswagen ID. 3 heeft nog steeds softwareproblemen'

1 april 2020 - Volkswagen verliest zo'n 2 miljard euro per week, lazen we gisteren. Maar daar komt nog een groot probleem bij: Volkswagen krijgt de software van de volledig elektrische ID.3 maar niet werkend. Medewerkers zouden de programmatuur beschrijven als 'een absolute ramp'.


 Lees verder...   Reageer
 

Kia geeft 4000 euro 'subsidie' op plug-in hybrides

30 maart 2020 - Particulieren kunnen nu 4000 euro subsidie van de overheid krijgen als ze een elektrische auto aanschaffen. Kia haakt daarop in en komt met een actie om zijn stekkerhybrides aantrekkelijker te maken. Het Koreaanse merk geeft de komende tijd 4000 euro korting op al zijn plug-in modellen.


 Lees verder...   Reageer
 

Productie van de elektrische Polestar 2 is begonnen

26 maart 2020 - In Europa zijn alle autofabrieken gesloten vanwege de uitbraak van het coronavirus, maar in China komt de productie weer langzaam op gang. Polestar is in de stad Luqiao begonnen de bouw van de Polestar 2, de volledig elektrische hatchback die weleens een grote Tesla Model 3-concurrent kan gaan worden.


 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen T-Roc Cabrio is 6000 euro duurder dan de T-Roc

25 maart 2020 - Volkswagen noemt de T-Roc Cabrio uniek. En daarover hebben we twee opmerkingen: ten eerste levert Land Rover een soortgelijk model - de Range Rover Evoque Convertible - en ten tweede is er een reden waarom er nauwelijks open suv's zijn. Ze floppen allemaal.


 Lees verder...   Reageer
 

Tesla Model Y wordt nu al uitgeleverd! Maanden eerder dan gepland

17 maart 2020 - De levering van de Tesla Model Y is begonnen. In de Verenigde Staten hebben de eerste klanten de nieuwe elektrische cross-over ontvangen. Nederlandse kopers – hoewel, we gaan ervan uit dat alleen leaserijders er een hebben besteld – moeten nog een jaar wachten.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen stelt gerust: “ID. 3 1st wordt geleverd in zomer 2020”

12 maart 2020 - Waar blijft de Volkswagen ID.3 1st? Een simpele vraag, die steeds vaker gesteld wordt door reserveringshouders en andere nieuwsgierige EV-kopers. Vandaag stelt Volkswagen iedereen gerust: “De planning voor de ID.3 is onveranderd. De ID.3 1ST wordt geleverd in de zomer van 2020.”

 Lees verder...   Reageer
 

Maximum snelheid 100 of 130? Vertrouw Google Maps en andere apps niet

12 maart 2020 - Vrijdag 13 maart moeten we er toch echt aan geloven: overdag tussen 6 en 19 uur mag je op alle Nederlandse snelwegen nog maar 100 km/h rijden. Maar de nieuwe borden zijn nog niet overal geplaatst – en dan geldt nog steeds de maximumsnelheid van 120 km/h of 130 km/h. Verwarrend, maar gelukkig geeft de snelheidslimiet van je navigatie-app opheldering. Toch?

 Lees verder...   Reageer
 

Fiat 500 (2020): prijs is 22x hoger dan de eerste Fiat 500 (1957)

5 maart 2020 - De prijs van de eerste Fiat 500 (1957) was omgerekend 1724 euro. De prijs van de Fiat 500 van 2020 is een tikje hoger ... Maar dan rijd je wel een zeer exclusieve elektrische auto. 


 Lees verder...   Reageer
 

Bekent de Alpine A110 nu eindelijk kleur?

3 maart 2020 - Fantastisch sportwagentje, die Alpine A110. Maar er zijn zo weinig kleuren voor beschikbaar. Alpine-blauw sprankelt als enige, voor de rest is het allemaal grijs, zwart en wit. Het is dus maar goed dat Alpine nu de A110 Color Edition presenteert.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Audi A3 Sportback eindelijk officieel – het nieuws in 7 weetjes

3 maart 2020 - De Audi A3 Sportback is dĂ© auto die je wist dat zou komen in Genève. Er ging tenslotte een uitgebreide teasercampagne aan vooraf. Aangezien we allemaal een druk leven leiden, brengen we Audi's lange persbericht terug tot 7 hapklare weetjes.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Mercedes E-klasse doet het omgekeerd

3 maart 2020 - Na zo'n vier jaar neemt Mercedes de E-klasse flink op de schop. Het uiterlijk is opgefrist, de veiligheid en het comfort zijn opgeschroefd, daarnaast komen er zeven stekkerhybrides van de vernieuwde Mercedes E-klasse.


 Lees verder...   Reageer
 

De Porsche 911 Turbo S heeft een dikke kont

3 maart 2020 - En zo begint de bekende dans. Na de Porsche 911 Carrera’s volgt nu de 911 Turbo S, die over enige tijd gezelschap gaat krijgen van de GTS, GT3, GT3 RS, GT2 RS, noem maar op. Je vraagt je daarbij af hoever de pk-race nog gaat, want de 911 Turbo S heeft gewoon al 650 pk.

 Lees verder...   Reageer
 

Louwman haalt elektrische suv van Byton naar Nederland

3 maart 2020 - In het najaar van 2019 berichtten we al over de Byton M-Byte. We hadden toen nog onze twijfels hoe serieus we die auto moesten nemen. Daar komen we nu op terug, want de elektrische suv wordt door niemand minder naar Nederland gehaald dan de firma Louwman. Je weet wel, de importeur van Toyota en Lexus.


 Lees verder...   Reageer
 

Cupra Formentor is eerste 'eigen' Cupra-model

2 maart 2020 - Cupra is al twee jaar een zelfstandig merk onder Seat. En nu pas krijgt het een eigen model: de Formentor. De sportieve cross-over lijkt als twee druppels water op de concept car die we in februari 2019 te zien kregen en maakt gebruik van Cupra Leon-techniek.


 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 325 volgende >
Bespaar tijd door je boekhouding online bij te houden
Op deze manieren kun je je werkkapitaal verruimen
Werknemer heeft geldproblemen, is dat jouw probleem als manager?
Technologie, zo blijf je op de hoogte
Hoe kun je competenties als professional verbeteren?
reacties
Huiseigenaren met hogere inkomens zitten er warmer bij (1) 
Explosieve groei in zoekvolume voor ‘werken op afstand’ (3) 
Philips Lighting gaat Nederlandse hockeyvelden verlichten (1) 
82 procent meer internetoverstappers door thuiswerk-situatie (1) 
Rabobank: Nederlandse economie in recessie (2) 
Zes tips om zo efficiënt mogelijk thuis te werken (2) 
Update: Dure dollar raakt Procter & Gamble (1) 
top10
Een beetje geluk in huis: welke bloemen u juist nú moet geven
Thuiswerkenden niet bezig met privacy bij videobellen
Vijf tips voor een perfecte videosollicitatie
Veel angst en onzekerheid op de werkvloer en thuis door corona
Verveling slaat toe, mensen maken massaal fotoboeken
Drie op de tien Nederlanders kunnen collega’s slecht bereiken
ICT-sector draait door, maar vreest gevolgen Coronacrisis op langere termijn
Moderne medewerker ondervindt problemen met geluiden
Houd continuďteit en vaart in samenwerkingsprojecten ondanks corona
Zo profiteert het bedrijfsleven van Augmented Reality
meer top 10