zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
ict
 

IT-trends in 2020: hoe AI alle andere trends gaat beďnvloeden

20 januari 2020 - Ons werk en dagelijkse leven verandert constant, voornamelijk door de invloeden van IT en technologie. Soms zijn het trends met lange doorlooptijden die ons leven beïnvloeden en voorgoed veranderen, soms zijn het hypes en komen ze onverwachts en vaak voor een korte periode in beeld.

  Lees verder...      Reageer

Bedrijven plukken steeds vaker voordelen van mobiele CRM-apps

20 januari 2020 - CRM-software is in steeds meer bedrijven terug te vinden, dat is uiteraard niets nieuws onder de zon. Maar daarnaast zijn ook de mobiele CRM-applicaties aan een opmars bezig. Volgens Olav Harmelwaard, medewerker van crmvergelijken.be, hoeft dat evenmin te verbazen.

  Lees verder...      1 reactie

Low-code in 2020: hoe om te gaan met de dreigende softwarecrisis?

17 januari 2020 - Mendix maakt bekend welke belangrijkste technologietrends het ziet die in 2020 van invloed zijn op de ontwikkeling van low-code applicaties.  Bij de start van dit nieuwe decennium heeft low-code een belangrijk omslagpunt bereikt. Dit heeft alles te maken met een dreigende softwarecrisis als gevolg van een tekort aan ontwikkelaars.

  Lees verder...      Reageer

Drie grote cyberrisico’s voor 2020

10 januari 2020 - In 2019 zijn er storingen opgetreden door verlopen certificaten, hebben cybercriminelen malware via updatesoftware verspreid en zijn er veel persoonlijke gegevens gestolen. Bij veel incidenten spelen de encryptiesleutels en digitale certificaten waarmee apparatuur en software zich identificeren een prominente rol.

  Lees verder...      1 reactie

Tienduizenden bedrijven wereldwijd lopen risico op datalek

9 januari 2020 -  Onderzoekers van Mimecast hebben een nieuwe kwetsbaarheid gevonden in de databaseapplicatie Microsoft Access: MDB Leaker. Microsoft heeft een beveiligingsupdate beschikbaar gesteld om dit geheugenlek te dichten. Circa 85.000 bedrijven wereldwijd riskeren een datalek als zij de patch niet installeren.

  Lees verder...      Reageer

Encryptiesleutels en certificaten minder beveiligd dan gebruikersnamen en wachtwoorden

2 januari 2020 -  Venafi heeft de resultaten bekendgemaakt van onderzoek naar het beveiligen van identiteiten van mensen en apparatuur. Mensen vertrouwen op een gebruikersnaam en wachtwoord om zich te identificeren en veilig te communiceren, terwijl machine-identiteiten encryptiesleutels en certificaten gebruiken.

  Lees verder...      Reageer

Nieuwsjaarsschoonmaak: verwijder oude data en verbeter uw online veiligheid

31 december 2019 -  De start van een nieuw jaar is voor velen de perfecte tijd om fris te beginnen en daar horen natuurlijk goede voornemens bij. De meest voorkomende goede voornemens zijn afvallen, stoppen met roken, gezonder leven, beter met geld omgaan, en ga zo maar door. Een voornemen wat we helaas nog niet zo vaak horen, is het verbeteren van uw online veiligheid en bestandopslag.

  Lees verder...      Reageer

De Digital Workspace Trends van 2020

30 december 2019 -  Volgens Matrix42 zal automatisering in 2020 steeds belangrijker worden bij het beheer van eindapparatuur en hun omgevingen. Tegelijkertijd zal het creëren van IT-beveiliging op basis van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) belangrijker worden.

  Lees verder...      Reageer

'Opkomst 5G leidt tot grootste DDoS-aanval ooit'

20 december 2019 - De uitrol van 5G heeft een keerzijde: er worden steeds meer slecht beveiligde Internet of Things (IoT)-apparaten in gebruik genomen. Hierdoor krijgen we in de loop van 2020 te maken met een nieuwe golf DDoS-aanvallen, voorspelt Mimecast. Het securitybedrijf ziet dit als opmaat naar de grootste DDoS-aanval ooit.

  Lees verder...      Reageer

EHBR: Eerste Hulp Bij Ransomware

19 december 2019 -  Bij het woord ‘gijzeling’ denkt u misschien nog altijd aan een Hollywood-film. Begrijpelijk, maar anno nu heeft bijna elke organisatie ermee te maken. En dan gaat het om het gijzelen van data door middel van ransomware. Het idee: hackers stelen data en geven ze pas weer vrij als u geld betaalt. Niet iedereen durft het toe te geven, maar ransomware-aanvallen komen in alle sectoren voor, bij grote en kleine bedrijven.

  Lees verder...      Reageer

Helft gemeenteambtenaren: gemeente voldoet niet aan digitale behoeften burger

18 december 2019 -  De overheid komt niet tegemoet aan de digitale behoeften van de burger. Dat vindt bijna de helft (49 procent) van de gemeenteambtenaren. Veel ambtenaren vinden daarnaast dat hun gemeente achterloopt in het implementeren van nieuwe technologieën (43 procent). Dit blijkt uit telefonisch onderzoek van BCT onder informatiemanagers en IT-medewerkers werkzaam bij 33 gemeenten.

  Lees verder...      Reageer

Let op: 'Handige' zoekmachine blijkt vaak wolf in schaapskleren

17 december 2019 -  Vorige week maakte Google de meest ingetikte zoektermen in 2019 bekend. Van Ajax en Chateau Meiland, tot ‘Wat is een isogram?’ en ‘Wat betekent Wollah?’.  Een zoekmachine is een knap staaltje technologie die onze wereld een stuk aangenamer heeft gemaakt en de manier waarop gebruikers informatie ervaren en benaderen, drastisch heeft veranderd. Toch waarschuwt Kaspersky om voorzichtig te blijven.

  Lees verder...      Reageer

Amsterdam in top vijftien wereldwijde koplopers in digitalisering

17 december 2019 -  Digital Realty lanceert de Digital Capitals Index: een nieuw onderzoek dat de dertiende plaats van Amsterdam in een ranking van ’s werelds toonaangevende digitale hoofdsteden verder belicht. Met de dertiende plaats op de internationale lijst blijft de Nederlandse hoofdstad onder andere Sydney, München en Frankfurt nipt voor. De lijst wordt aangevoerd door New York, gevolgd door Los Angeles en Tokyo.

  Lees verder...      Reageer

Cybersecurity in 2020: vier voorspellingen

16 december 2019 -  Technologische ontwikkelingen hebben soms een keerzijde: elk bedrijf moet alert blijven op een cyberaanval – in welke branche u zich als organisatie ook bevindt. De risico’s zijn immers niet van de lucht: wanneer vertrouwelijke gegevens op straat komen te liggen kan dat grote gevolgen hebben voor een bedrijf. Laat het een goed voornemen zijn om in 2020 scherper te zijn op cybersecuritygebied.

  Lees verder...      Reageer

1 2 3 4 5 186 volgende >
advertorial
Tips om meer uit e-mail te halen met een CRM-koppeling
Wil je je in 2020 meer focussen op klantengagement? Dan heb je zowel een CRM- als een email marketingsysteem nodig. In dit white paper legt Spotler uit waarom een koppeling zo waardevol is én hoe je dit goed aanpakt. Benieuwd naar de tips?
Download white paper
Lees verder
Personeel inwerken met behulp van een onboard-programma
Waarom kiezen voor een agile werkwijze bij de ontwikkeling van software
Het belang van een goede online marketing partner
reacties
Onbekend maakt onbemind (1) 
Geef uw jaaromzet nog een extra boost met inzet van data  (1) 
De kunst van het complimenteren (4) 
Eén op acht werkenden vindt dat organisatie prima zonder printer kan (2) 
Helft Nederlanders ziet op tegen functioneringsgesprek (1) 
Soft Skills: programmeur moet teamspeler zijn, salesmedewerker coole kikker  (1) 
Loonafspraken voor 2020 hoger dan 2019 (1) 
top10
Driekwart onderschat financiële veranderingen bij nieuwe baan
Waar kandidaten zich aan storen tijdens een sollicitatiegesprek
Hoe moet het uitvoerend-, midden- en topmanagement zich kleden?
Low-code in 2020: hoe om te gaan met de dreigende softwarecrisis?
IT-trends in 2020: hoe AI alle andere trends gaat beďnvloeden
De top-100 snelst groeiende beroepen van de toekomst: Mensenwerk blijft groeien
Posities in zorg overheersen in top tien snelst groeiende banen
Duurzame kijk op HRM oplossing voor burn-outklachten?
Dit jaar nog geen advertenties op WhatsApp
Bedrijven plukken steeds vaker voordelen van mobiele CRM-apps
meer top 10