zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
algemeen
 

Zo profiteert het bedrijfsleven van Augmented Reality

6 april 2020 - Augmented Reality (AR) staat bij de meeste mensen bekend als consumententechnologie; bijvoorbeeld om gamen of films kijken een extra dimensie te geven. Maar het verdient ook al snel een plek aan de vergadertafel in het zakenleven. De technologie kan namelijk een efficiëntere bedrijfsvoering stimuleren.

  Lees verder...      Reageer

Moderne medewerker ondervindt problemen met geluiden

3 april 2020 - De opkomst van open kantoortuinen: ideaal om samen te werken, maar het brengt een reeks van mogelijke afleidingen met zich mee. Volgens nieuw onderzoek door het wereldwijde marktonderzoeksbureau IPSOS en EPOS hebben bijna alle (95 procent) eindgebruikers en beleidsmakers regelmatig last van ten minste één probleem met geluid.

  Lees verder...      Reageer

Koffiemachine voor kantoor: drie tips

2 april 2020 -  Bij het managen van medewerkers gaat het erom te zorgen voor tevreden medewerkers, zodat zij hun werk goed kunnen doen. Vaak wordt er alleen gedacht aan de verdeling van de taken en hoe deze uitgevoerd moeten worden. Er zijn echter nog meer zaken die van invloed zijn op zowel de tevredenheid als de productiviteit. Op nummer een van deze lijst staat koffie.

  Lees verder...      2 reacties

Thuiswerkenden niet bezig met privacy bij videobellen

1 april 2020 - De meerderheid van alle thuiswerkende Nederlanders (56,3 procent) houdt zich niet bezig met zijn of haar privacy tijdens het videobellen. De populairste apps, zoals Skype en Microsoft Teams, blijken onzorgvuldig met online beveiliging; gesprekken worden bijvoorbeeld opgeslagen en soms zelfs gedeeld met overheden.

  Lees verder...      Reageer

Nieuwe norm voor bedrijfscontinuÔteitsmanagement

26 maart 2020 -  De Nederlandstalige versie van NEN-EN-ISO 22301:2019 ‘Veiligheid en veerkracht - Managementsystemen voor bedrijfscontinuïteit - Eisen’ is gepubliceerd. Deze norm vervangt de editie uit 2012. Het is bedoeld voor organisaties die streven naar continuïteit of een zo snel mogelijke hervatting van de dienstverlening bij verstoring van de bedrijfsactiviteiten.

  Lees verder...      Reageer

Fors meer callcenters in Nederland

25 maart 2020 -  Sinds 2010 zijn er in Nederland 660 callcenters bijgekomen, waardoor de teller momenteel op 845 staat. Vooral over de afgelopen vijf jaar is er sprake van een sterke stijging; tussen begin 2015 en eind 2019 kwamen er 600 nieuwe callcenters bij. Dit blijkt uit onderzoek van Offerte.nl, dat trends in de callcenter-industrie in Nederland in kaart bracht.

  Lees verder...      Reageer

Meerderheid studenten bereid bij te springen in zorg en distributie

24 maart 2020 - Een groot deel van de studenten in de randstad is bereid om bij te springen waar nodig ten tijde van de coronacrisis. 62 procent van de studenten staat direct open voor flexwerk in de zorg en 60 procent wil graag helpen in de logistiek of voedselindustrie. Nog eens 50 procent zou aan de slag willen in de schoonmaak of kinderopvang.

  Lees verder...      Reageer

Meer break-ups door thuiswerken

23 maart 2020 - In deze spannende tijden waarin het nergens anders meer gaat dan over het coronavirus,gaan er ook veel speculaties rond over de effecten van het coronavirus. Zo wordt er onder andere verwacht dat er over ruim negen maanden een  heuse babyboom zal ontstaan, maar bestaand onderzoek toont aan dat juist het  tegenovergestelde zal gebeuren: het aantal break-ups zal fors stijgen tijdens en na de corona-pandemie. ​

  Lees verder...      Reageer

Phishing rond coronavirus richt zich nu op thuiswerkers

20 maart 2020 -  Cybercriminelen maken misbruik van het feit dat steeds meer mensen moeten thuiswerken vanwege het coronavirus. In phishingmails worden thuiswerkers aangespoord om de nieuwe bedrijfsprocedures rondom het virus te lezen. Hiervoor moeten zij inloggen op een nagemaakte OneDrive-pagina. Mimecast heeft in korte tijd honderden van dit soort e-mails voorbij zien komen.

  Lees verder...      Reageer

Zes tips om zo efficiŽnt mogelijk thuis te werken

20 maart 2020 -  Monteurs, dokters of kinderdagverblijfleidsters kunnen natuurlijk niet thuiswerken. Zeker tijdens de Coronacrisis zijn mensen in onder andere de zorg en het onderwijs harder nodig dan ooit. Een groot deel van werkend Nederland kan gelukkig deze weken wel thuiswerken. Naast uw laptop en een gezonde dosis discipline hebt u niets meer nodig.

  Lees verder...      2 reacties

Tien tips om efficiŽnt thuis te werken tijdens het coronavirus

19 maart 2020 -  Thuiswerken komt steeds vaker voor. In de meeste gevallen kiest u er zelf voor, maar nu met de corona-pandemie is het een noodzaak. Thuiswerken is wel even iets anders dan op kantoor. Hoe blijft u productief en zorgt u dat u niet afgeleid raakt? De experts van Knab geven tien tips om uw thuiswerkdag een boost te geven.

  Lees verder...      Reageer

Hoe werkt u veilig thuis tijdens een quarantaine?

19 maart 2020 -  In het licht van de coronaviruspandemie dringen volksgezondheidsdeskundigen er bij iedereen op aan om thuis te werken. Ondanks dat kantoren leeglopen en werknemers thuis in quarantaine gaan, is het niet nodig uw digitale beveiliging op te offeren voor uw persoonlijke welzijn. U kunt veilig online verbonden blijven, terwijl u thuis de coronaviruscrisis uitzit.

  Lees verder...      Reageer

Met deze vijf tips wordt uw fiets nooit meer gestolen

17 maart 2020 -  Uit cijfers van ANWB blijkt dat er het afgelopen jaar 40 procent meer fietsen zijn gestolen dan in 2019. Hoe voorkomt u dat u uw fiets ‘kwijtraakt’? Een veel gedeelde tip is het overspuiten om de fiets onaantrekkelijker te maken, maar het is logisch dat u dat niet doet met een gloednieuwe fiets die u met zorg hebt uitgekozen.

  Lees verder...      Reageer

Drie tips om efficiŽnt thuis te werken vanwege het coronavirus

12 maart 2020 - Werken vanuit huis, het is een van de maatregelen die steeds meer bedrijven nemen. Maar kunt u thuis wel net zo productief te werk gaan als op kantoor? Wycher Winia van Targus denkt wel van wel: "Werken vanuit huis hoeft absoluut geen beperking in de productiviteit van medewerkers meer te zijn. Er zijn tegenwoordig zo veel mogelijkheden en tools om dit op een effectieve manier mogelijk te maken."

  Lees verder...      3 reacties

1 2 3 4 5 483 volgende >
Bespaar tijd door je boekhouding online bij te houden
Op deze manieren kun je je werkkapitaal verruimen
Werknemer heeft geldproblemen, is dat jouw probleem als manager?
Technologie, zo blijf je op de hoogte
Hoe kun je competenties als professional verbeteren?
reacties
Huiseigenaren met hogere inkomens zitten er warmer bij (1) 
Explosieve groei in zoekvolume voor Ďwerken op afstandí (3) 
Philips Lighting gaat Nederlandse hockeyvelden verlichten (1) 
82 procent meer internetoverstappers door thuiswerk-situatie (1) 
Rabobank: Nederlandse economie in recessie (2) 
Zes tips om zo efficiŽnt mogelijk thuis te werken (2) 
Update: Dure dollar raakt Procter & Gamble (1) 
top10
Een beetje geluk in huis: welke bloemen u juist nķ moet geven
Thuiswerkenden niet bezig met privacy bij videobellen
Vijf tips voor een perfecte videosollicitatie
Veel angst en onzekerheid op de werkvloer en thuis door corona
Verveling slaat toe, mensen maken massaal fotoboeken
Drie op de tien Nederlanders kunnen collegaís slecht bereiken
ICT-sector draait door, maar vreest gevolgen Coronacrisis op langere termijn
Moderne medewerker ondervindt problemen met geluiden
Houd continuÔteit en vaart in samenwerkingsprojecten ondanks corona
Zo profiteert het bedrijfsleven van Augmented Reality
meer top 10