zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Hoe vind ik een goede advocaat

23 november 2022 - Een vraag die iedereen zich stelt als ze op zoek zijn naar een advocaat. Gelukkig hebben velen maar één of twee keer in hun leven behoefte aan een advocaat. Maar wat is een goede advocaat precies? Een goede advocaat moet niet alleen over genoeg kennis en ervaring beschikken om je te kunnen adviseren over een juridisch probleem, maar bij hij of zij moet bij voorkeur ook een goede klik met je hebben. Hoe vind je dan een goede advocaat? We vertellen je er meer over. 

 Lees verder...   Reageer
 

Welke opleiding past bij jou

23 november 2022 - Ben jij bijna klaar met de middelbare school of ben je net afgestudeerd? Wil je verder leren maar weet je niet wat? Dan is het goed om je overal op te oriënteren! Stap uit je comfort zone en kijk in andere hoeken van de wereld met een opleiding die bij je past, maar in een verrassende manier! In dit artikel leer je meer over hotel management en de opleiding hbo pedagogiek deeltijd. Daarmee hopen we je meer te informeren over deze opleidingen met de hoop dat jij een geschikte keuze voor jezelf kan maken wanneer je een opleiding moet kiezen!

 Lees verder...   Reageer
 

“Low-code democratiseert softwareontwikkeling”

18 november 2022 - Softwareontwikkeling was vooral weggelegd voor de IT-afdeling. Lastig, want IT-talent is nog maar weinig te vinden. "Dankzij de opkomst van low-codeplatforms als Mendix (SAP-partner) en de low-codetooling van SAP is het voor iedereen toegankelijk die een digitale basiskennis heeft. Dat maakt een enorme versnelling van de digitale transformatie mogelijk," zegt Coen Sanderink, Business Technology Advisor bij SAP Nederland.
 
 Lees verder...   Reageer
 

Hoe kom je overtuigend over als ondernemer?

11 november 2022 - Als ondernemer of leidinggevende is je overkomen essentieel. Maak jij een betrouwbare, zelfverzekerde indruk, dan zal je veel meer succes hebben op alle vlakken van het ondernemerschap. Denk aan onderhandelingen met je relaties en klanten, de omgang met je personeel en het houden van vergaderingen of presentaties. Jouw houding en manier van doen maakt het verschil! Dus, is jouw zelfvertrouwen niet zo groot, dan zal dit een negatief effect hebben op zakelijk vlak. Het goede nieuws is dat je met onderstaande 10 tips je uitstraling verbetert en je zelfvertrouwen vergroot!

 Lees verder...   Reageer
 

Tools voor urenregistratie en personeelsplanning vergemakkelijken jouw werk

11 november 2022 - De urenregistratie bijhouden van het personeel is cruciaal om onenigheid met klanten te voorkomen; een klant wil zeker weten dat het juiste aantal uren in rekening gebracht is. Veel organisaties werken nog altijd met losse Excel-sheets waarin medewerkers, zo goed en zo kwaad als dat gaat, bijhouden hoeveel uur ze aan een bepaald project besteed hebben. Het is foutgevoelig en arbeidsintensief. Aan het eind van de maand worden deze sheets verzameld, om het juiste aantal uur te kunnen factureren aan de klant. Wat doe je echter, wanneer een medewerker op vakantie is en diens sheet nog niet gedeeld heeft? Dit kan eenvoudiger, door deze Excel-sheets samen te voegen binnen één urenregistratie tool. Zo heb je de belangrijkste data altijd bij de hand. 

 Lees verder...   Reageer
 

70-20-10 Model: waarom dit model onmisbaar is

4 november 2022 - Geschoolde medewerkers in dienst hebben die weten wat ze doen - dat wil iedere manager. Vanwege de snelle innovaties op de werkvloer, met name op digitaal vlak, wordt het steeds belangrijker dat medewerkers kennis opdoen op de werkvloer zelf. Hoe maakt u dit mogelijk? Het 70-20-10-model zou zomaar het antwoord op uw vraag kunnen zijn.
 

 Lees verder...   Reageer
 

4 Geweldige Redenen om een Coach te worden

10 oktober 2022 - De keuze om coach te worden kan een levensveranderende beslissing zijn. Coaches spelen een centrale rol in zowel persoonlijke- als bedrijfsgroei en helpt mensen zich te ontwikkelen en nieuwe plateaus te bereiken. Lijkt het jou wat om een coach te worden, maar wil je meer inzicht krijgen in wat jou precies drijft in dit carrièrepad? Lees dan snel verder, want in dit artikel kijken we naar 4 van de beste redenen waarom je jouw interesses in coaching zou moeten doorontwikkelen.
 

 Lees verder...   Reageer
 

Welke rechten heb je bij een arbeidsconflict?

23 september 2022 - Het is altijd vervelend als er een arbeidsconflict ontstaat. Beide partijen ervaren een vervelende sfeer en willen graag dat het wordt opgelost. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor het oplossen van een arbeidsconflict. Wil je weten wat je moet doen in het geval van een arbeidsconflict, lees dan dit artikel.

 Lees verder...   Reageer
 

Je werknemers bijscholen met een variatie aan opleidingen

19 augustus 2022 - Wanneer je een nieuwe werknemer aanneemt, voldoet deze aan bepaalde eisen. De benodigde vaardigheden heeft de werknemer in huis. Ook is de juiste opleiding gevolgd om de baan goed uit te kunnen voeren. Je weet dus vaak wat je kan verwachten wanneer er een nieuwe collega in het team komt. 

 Lees verder...   Reageer
 

Wanneer komt de kostenvergoeding van hoortoestellen ter sprake?

17 augustus 2022 - Hoortoestellen worden vaak geleverd als een pakket met professionele diensten. Dit betekent dat alles inbegrepen is in de prijs van de hoortoestellen, inclusief de diensten. Het is van cruciaal belang zorgvuldig te kiezen op basis van de omstandigheden die op jouw situatie van toepassing zijn. Bespreek dit met de hulp van je audicien en gebruik de proeftijd om te bepalen of het toestel goed bij je individuele eisen past. Leeftijd en het soort toestel bepalen de teruggave en daarmee de kostenvergoeding van hoortoestellen. Initiële diagnostische tests kunnen gratis zijn of in bepaalde gevallen in de gebundelde prijs zijn inbegrepen.

 Lees verder...   Reageer
 

In welke gevallen moet je aan de slag met een BAV

5 juli 2022 - Beroepsaansprakelijkheid is de aansprakelijkheid die tot stand komt na het maken van fouten. Deze fouten zijn bijvoorbeeld vergissingen, onjuistheden, verkeerde handelingen of nalatigheden. Een onderneming loopt snel risico’s en dan is het fijn dat ze daartegen worden beschermd. Een BAV bestaat uit zuivere vermogensschade en ook uit personen- en zaakschade. Het is dus slim om voor jouw onderneming een BAV aan te schaffen. Ben je benieuwd waar je met een BAV allemaal tegen bent beschermd? Wij leggen je het hier uit. 

 Lees verder...   Reageer
 

Houten wandpanelen voor een warme en huiselijke sfeer

20 juni 2022 - Irriteer je je aan het feit dat je moeilijk kan horen wat mensen zeggen in je huis? Een slechte akoestiek in woonkamers, slaapkamers en kantoren is een veelvoorkomend probleem en bij WoodUpp hebben ze de perfecte oplossing in huis! Bij WoodUpp hebben ze een lamellenwand- en plafond ontwerpen met een geluiddempende werking, zodat geluiden niet meer weerkaatsen. Daarnaast is het voorzien van een sublieme afwerking en het beschikt over een gedetailleerde vormgeving, waardoor het een stijlvolle en warme sfeer met zich meeneemt. Het hoogwaardige hout in combinatie met de lichte of donkere kleur geven je woning een Scandinavische uitstraling!

 Lees verder...   Reageer
 

Tips om je workforce te managen

9 mei 2022 - Workforce, ook wel personeelsplanning genoemd, is een planning waarin je de benodigde capaciteit en je personeel met elkaar afstemt. Door het gebruik van workforce krijg je meer inzicht in je huidige en benodigde bezetting. Je benut de vaardigheden van je personeel en zet deze in waar zij het best tot hun recht komen. Hierdoor creëer je een efficiëntere werkomgeving en bespaar je kosten. Benieuwd hoe jij jouw workforce moet managen? Gebruik bijvoorbeeld een planningstool. Lees hier de vijf tips om het beste uit je workforce en je personeel te halen. 

 Lees verder...   Reageer
 

Dit zijn de populairste cryptobeurzen van 2022 binnen Nederland

28 april 2022 - Om crypto te kopen en te verkopen, moet je tegenwoordig op een cryptobeurs zijn. Die zijn er in allerlei soorten en maten: van de beurzen die de laagst mogelijke transactiekosten proberen te hanteren tot beurzen die zich op hele specifieke domeinen toeleggen. In dit artikel lees je over de populairste cryptobeurzen van 2022 binnen Nederland.
 

 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 15 volgende >
advertorial
Waar sta jij voor als leider?
Wat heb je als leider van vandaag en morgen nodig om jouw doelen te behalen? Het antwoord op deze en andere vragen, vind je in het boek ‘Leiderschap in Beeld’ door hoogleraar Jan de Vuijst. TIAS deelt de eerste 4 hoofdstukken in een gratis e-book.
Lees verder
Hoe vind ik een goede advocaat
Wat kan ik allemaal met een mkb boekhouding
Welke opleiding past bij jou
reacties
Een nieuwe taal leren, maar dan anders (1) 
Wat is er nodig voor échte duurzame en sociale impact? (1) 
De Metaverse: wat kan je er eigenlijk mee? (2) 
Helft Nederlandse werknemers last van mentale problemen, verergerd door kosten levensonderhoud (1) 
Data-savvy organisaties zijn winstgevender, veerkrachtiger en innovatiever (1) 
Hoe laat ik anderen zelf nadenken? (1) 
Zeven tips voor het omgaan met klagende medewerkers (4) 
top10
Nederlandse werkgevers staan sporten onder werktijd niet toe
Voorspellingen voor 2023: toename Cybercrime-as-a-Service (CaaS) en Reconnaissance-as-a-Service
Jongeren verdienen meer, maar als vrouw minder
Betrokkenheid bij ESG en DEI daalt, maar stijgt op gebied van aantrekken van talent
Werken waar je wil – ‘Het nieuwe werken is gewoon werk’
Trends voor de datacenterbranche
Zes tips voor meer werkgeluk en vitaliteit in 2023
Ransomware schaadt mentale gezondheid IT-professionals
Met geknepen billen achter het stuur: storm, regen en gladheid zorgen voor de meeste zenuwen
Zakelijk gebruik NFT’s onbekend terrein voor financieel verantwoordelijken
meer top 10