zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

De kracht van buitenreclame blijft bestaan

13 januari 2022 - Daarom werkt buitenreclame zo goed.Tegenwoordig lijkt het veel meer om online advertising te draaien, maar dit maakt andere vormen van reclame zoals buitenreclame zeker niet onbelangrijk. Buitenreclame zoals buitenreclame bij NPB media is een van de snelst groeiende vormen van reclame. En dat is niet zo vreemd. Dit is namelijk dé manier om de juiste doelgroep te bereiken als ze niet online zijn. In dit artikel vertellen wij je waarom buitenreclame zo goed werkt, waardoor je erachter zal komen dat het toch best handig is om te investeren in goede buitenreclame. Lees snel verder voor meer informatie over de diverse voordelen van buitenreclame.

 Lees verder...   Reageer
 

Kies als MT voor duurzame oplossingen; juist in de bouw

13 januari 2022 - Duurzame oplossingen zijn inmiddels veel meer dan goede voornemens. Het is een top of mind gedachtegoed. Ook in de bouwsector. Zo wordt er bij de bouw van nieuwbouwwijken, kantoorpanden en bedrijfshallen al volop aan gedacht. Gasloos leven willen we vanaf 2030 allemaal. Maar hoe zit dat met de bouw zelf? Worden daar wel duurzame oplossingen ingezet om te kunnen bouwen? Ongetwijfeld niet overal, maar als MT kun je er zeker wél voor kiezen om met zoveel mogelijk ‘duurzame bedrijven’ in zee te gaan. Denk aan Ferex, leverancier van rijplaten.
 

 Lees verder...   Reageer
 

De digitale tachograaf: dit is het en dit kun je ermee in het transport

7 januari 2022 - De digitale tachograaf, zo werkt deze in het transport
Wil je weten wat een digitale tachograaf is en wat je ermee kunt in het transport? In dit artikel voorzien wij je van alle info die je moet weten als transportondernemer of vervoerder over de tachograaf. Zo vertellen wij niet alleen wat een digitale tachograaf precies is, maar ook hoe deze werkt.  Lees snel verder voor meer informatie over de digitale tachograaf.

 Lees verder...   Reageer
 

Waar op letten bij het kiezen van een vermogensbeheerder?

1 januari 2022 - Een goede vermogensbeheerder helpt om meer mogelijkheden te halen uit het opgebouwde vermogen. Het is alleen niet zo dat iedereen maar geschikt is om de jouw geldzaken te regelen. Daarom is het goed om te weten wanneer een partij wel geschikt is en wanneer juist niet. Alleen al door dit goed te bekijken kan voorkomen worden dat er straks onnodig geldproblemen ontstaan omdat een vermogensbeheerder niet goed genoeg is.

 Lees verder...   Reageer
 

Een gezonde cashflow: zo regel je dat!

20 december 2021 - Een gezonde cashflow vormt de basis voor succesvol ondernemen, waarbij inzicht in de bedrijfsfinanciën van groot belang is. Het beheren van ingaande en uitgaande geldstromen is in de praktijk nogal eens lastig voor veel bedrijven. Grip op je geld krijgen als bedrijf zijnde is dan ook van belangrijk voor het optimaliseren van de kapitaalstroom. Maak daarbij gebruik van onderstaande praktische tips om tot een gezonde cashflow te komen.

 Lees verder...   Reageer
 

Werken aan je managementvaardigheden: dit zijn de opties!

20 december 2021 - Als manager wil je jezelf blijven ontwikkelen. Enerzijds geef je hiermee het goede voorbeeld aan de mensen binnen je team. Anderzijds biedt het kansen om de organisatie verder te helpen. Een aanpassing in je managementstijl laat collega’s efficiënter te werk gaan of effectiever samenwerken. Er zijn verschillende mogelijkheden om aan je managementvaardigheden te werken. Het volgen van een hbo-opleiding bijvoorbeeld. Diverse opleidingsinstituten bieden opleidingen aan, die gerelateerd zijn aan het managen van organisaties of losse teams. Een voorbeeld van zo’n hbo-opleiding is managementvaardigheden.

 Lees verder...   Reageer
 

Alle wetswijzigingen 2022 voor HRM in één overzicht

16 december 2021 - Ken jij de belangrijkste wetswijzigingen na 1 januari 2022 voor HRM?

 Lees verder...   Reageer
 

Kersttips om je werknemers tijdens de maatregelen te verrassen

1 december 2021 - Het is alweer bijna Kerst en dat betekent dat iedereen weer aan de slag gaat met het bedenken van leuke kerstactiviteiten en kerstcadeaus. Helaas zal het dit jaar weer anders zijn dan andere jaren. Maar niet getreurd want ondanks de maatregelen zijn er nog genoeg alternatieven die ervoor zorgen dat je als organisatie, ook dit jaar weer op een gezellige manier Kerst kunt vieren met je werknemers. Wil je hen extra verrassen? Zorg dan dat de medewerkers een leuk cadeau ontvangen. Met leuk inpakpapier en kerstversiering, kan je op verschillende manieren zorgen voor het leuk inpakken kerst cadeau. Op deze manier maak je het extra feestelijk! Benieuwd naar onze andere kersttips? Lees dan snel verder! 

 Lees verder...   Reageer
 

Nanocoating als nieuwe technologie voor het onderhouden van gepoedercoat materiaal

24 november 2021 - Producten als kozijnen, fietsen of velgen dienen beschermd te worden tegen de invloed van het weer en mogelijke beschadigingen. Daarvoor wordt steeds vaker poedercoating gebruikt. Niet alleen op metalen, maar ook op kunststof en hout. De poedercoating zorgt ervoor dat de materialen langer meegaan. Maar ook deze materialen hebben af en toe een reiniging nodig. Helaas leidt een zelf uitgevoerde reiniging van gepoedercoat materiaal vaak tot beschadigingen. Dat stelt Gevelreiniging Prova. Hoe een gepoedercoat materiaal dan wél gereinigd moet worden? Een expert van Prova legt het uit.

 Lees verder...   Reageer
 

De voordelen en nadelen van metalen dakbedekking

15 november 2021 - Onder de vele soorten materialen die worden gebruikt voor dakbedekking, is metaal uitgegroeid tot een van de meest populaire alternatieven voor traditionele dakpannen. Metalen dakbedekking wordt gemaakt van staal, aluminium of koperen strips en biedt een uitstekende bescherming voor jouw woning. Mocht jij een keuze moeten maken uit een materiaal voor het dak, lees dan snel verder om meer te weten te komen over de voor- en nadelen van metalen dakbedekking.
 

 Lees verder...   Reageer
 

Online professionaliteit uitstralen doe je met deze vijf tips

29 oktober 2021 - Het is voor organisaties steeds belangrijker geworden om online vindbaar te zijn. Ook als manager zal je er alles aan doen om de naamsbekendheid van je organisatie te verbeteren op het web. Denk aan het delen van berichten via sociale kanalen, het aanschrijven van online media in de buurt van een fysieke vestiging, enzovoorts. Onderdeel van je online activiteiten is het onderhouden van een website. Tegenwoordig heb je aan een simpel hosting pakket en een domeinnaam voldoende. Zelf een website bouwen betekent al lang niet meer, dat je een ervaren programmeur in dienst moet nemen. Er zijn diverse platforms waarop je een website met een paar muisklikken in elkaar kunt zetten.

 Lees verder...   Reageer
 

Het onbewust aantrekken van ongedierte

29 oktober 2021 - Met onze huidige levensstijl wordt ongedierte vaker dan ooit door onze huizen aangetrokken. Deze kleine dieren kunnen veel schade aanrichten aan het huis door in verschillende ruimtes te nestelen. Ze kunnen ook verschillende ziekten bijdragen die schadelijk kunnen zijn voor de mens.

 Lees verder...   Reageer
 

Alles wat je als een zelfstandige ondernemer moet regelen

22 oktober 2021 - Dit artikel is voor elke ondernemer, nieuw of oud, die een beetje richting nodig heeft. We zullen alle belangrijke punten behandelen, van financiën tot marketing en enkele tips voor het runnen van jouw bedrijf als zzp’er.

 Lees verder...   Reageer
 

Aangeklaagd door cliënt wegens een beroepsfout: wat nu?

18 oktober 2021 - Interim managers en consultants op juridisch en administratief gebied lopen het risico op aansprakelijkheidsstelling als gevolg van een beroepsfout. Als een cliënt je aansprakelijkheid stelt voor schade met financiële gevolgen door een beroepsfout dan biedt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Daarnaast is het handig om over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te beschikken, waarbij schade aan spullen van derden of letsel aan personen is gedekt. Ben je niet verzekerd en ben je aangeklaagd voor een beroepsfout of wil je dat risico voorkomen en ook de bedrijfsaansprakelijkheid afdekken? Bekijk dan hieronder wat de mogelijkheden zijn.

 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 13 volgende >
advertorial
White paper: E-mail Marketing Automation Trends 2022
Wat kun je in 2022 verwachten op het gebied van e‑mail marketing automation? Welke trends en ontwikkelingen ziet Spotler? En welke thema’s moet je dit jaar in de gaten houden om zoveel mogelijk succes te behalen met je organisatie?
Download het white paper
Lees verder
Kies als MT voor duurzame oplossingen; juist in de bouw
De kracht van buitenreclame blijft bestaan
reacties
Traditioneel kerstpakket populairste extra beloning  (1) 
Thuiswerkers klagen het meest over hoofdpijn, stijve nek en vermoeide ogen  (1) 
Bedrijven verwachten tweedeling kantoorwerkers en thuiswerkers (2) 
Laptop veel milieuvriendelijker dan desktop  (1) 
Om veerkrachtiger te zijn, moeten bedrijven zich op snelheid en schaal richten (1) 
25 procent meer omzet verwacht door face-to-face zakendoen (2) 
Agile werken: een fundamentele cultuurverandering (1) 
top10
Betere balans tussen werk en privé is goed voornemen nummer één
Werkend Nederland gaat er minimaal op vooruit
Meeste finance afdelingen beschikken slechts over beperkte digitale basis
De acht belangrijkste trends op de bijbanenmarkt
Global Networking Trends report: NaaS steeds populairder
Vier technologietrends die we de komende jaren steeds vaker gaan zien
Deze vier taken staan zeker op de agenda van de CFO in 2022
Twee derde organisaties in afgelopen jaar slachtoffer geworden van ransomware-aanval
Meer dan een derde van de CMO's verliest talent aan concurrenten
De zes belangrijkste trends voor intelligente documentverwerking in 2022
meer top 10