zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Tools voor urenregistratie en personeelsplanning vergemakkelijken jouw werk

11 november 2022 - De urenregistratie bijhouden van het personeel is cruciaal om onenigheid met klanten te voorkomen; een klant wil zeker weten dat het juiste aantal uren in rekening gebracht is. Veel organisaties werken nog altijd met losse Excel-sheets waarin medewerkers, zo goed en zo kwaad als dat gaat, bijhouden hoeveel uur ze aan een bepaald project besteed hebben. Het is foutgevoelig en arbeidsintensief. Aan het eind van de maand worden deze sheets verzameld, om het juiste aantal uur te kunnen factureren aan de klant. Wat doe je echter, wanneer een medewerker op vakantie is en diens sheet nog niet gedeeld heeft? Dit kan eenvoudiger, door deze Excel-sheets samen te voegen binnen één urenregistratie tool. Zo heb je de belangrijkste data altijd bij de hand. 

 Lees verder...   Reageer
 

70-20-10 Model: waarom dit model onmisbaar is

4 november 2022 - Geschoolde medewerkers in dienst hebben die weten wat ze doen - dat wil iedere manager. Vanwege de snelle innovaties op de werkvloer, met name op digitaal vlak, wordt het steeds belangrijker dat medewerkers kennis opdoen op de werkvloer zelf. Hoe maakt u dit mogelijk? Het 70-20-10-model zou zomaar het antwoord op uw vraag kunnen zijn.
 

 Lees verder...   Reageer
 

4 Geweldige Redenen om een Coach te worden

10 oktober 2022 - De keuze om coach te worden kan een levensveranderende beslissing zijn. Coaches spelen een centrale rol in zowel persoonlijke- als bedrijfsgroei en helpt mensen zich te ontwikkelen en nieuwe plateaus te bereiken. Lijkt het jou wat om een coach te worden, maar wil je meer inzicht krijgen in wat jou precies drijft in dit carrièrepad? Lees dan snel verder, want in dit artikel kijken we naar 4 van de beste redenen waarom je jouw interesses in coaching zou moeten doorontwikkelen.
 

 Lees verder...   Reageer
 

Welke rechten heb je bij een arbeidsconflict?

23 september 2022 - Het is altijd vervelend als er een arbeidsconflict ontstaat. Beide partijen ervaren een vervelende sfeer en willen graag dat het wordt opgelost. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor het oplossen van een arbeidsconflict. Wil je weten wat je moet doen in het geval van een arbeidsconflict, lees dan dit artikel.

 Lees verder...   Reageer
 

Je werknemers bijscholen met een variatie aan opleidingen

19 augustus 2022 - Wanneer je een nieuwe werknemer aanneemt, voldoet deze aan bepaalde eisen. De benodigde vaardigheden heeft de werknemer in huis. Ook is de juiste opleiding gevolgd om de baan goed uit te kunnen voeren. Je weet dus vaak wat je kan verwachten wanneer er een nieuwe collega in het team komt. 

 Lees verder...   Reageer
 

Wanneer komt de kostenvergoeding van hoortoestellen ter sprake?

17 augustus 2022 - Hoortoestellen worden vaak geleverd als een pakket met professionele diensten. Dit betekent dat alles inbegrepen is in de prijs van de hoortoestellen, inclusief de diensten. Het is van cruciaal belang zorgvuldig te kiezen op basis van de omstandigheden die op jouw situatie van toepassing zijn. Bespreek dit met de hulp van je audicien en gebruik de proeftijd om te bepalen of het toestel goed bij je individuele eisen past. Leeftijd en het soort toestel bepalen de teruggave en daarmee de kostenvergoeding van hoortoestellen. Initiële diagnostische tests kunnen gratis zijn of in bepaalde gevallen in de gebundelde prijs zijn inbegrepen.

 Lees verder...   Reageer
 

In welke gevallen moet je aan de slag met een BAV

5 juli 2022 - Beroepsaansprakelijkheid is de aansprakelijkheid die tot stand komt na het maken van fouten. Deze fouten zijn bijvoorbeeld vergissingen, onjuistheden, verkeerde handelingen of nalatigheden. Een onderneming loopt snel risico’s en dan is het fijn dat ze daartegen worden beschermd. Een BAV bestaat uit zuivere vermogensschade en ook uit personen- en zaakschade. Het is dus slim om voor jouw onderneming een BAV aan te schaffen. Ben je benieuwd waar je met een BAV allemaal tegen bent beschermd? Wij leggen je het hier uit. 

 Lees verder...   Reageer
 

Houten wandpanelen voor een warme en huiselijke sfeer

20 juni 2022 - Irriteer je je aan het feit dat je moeilijk kan horen wat mensen zeggen in je huis? Een slechte akoestiek in woonkamers, slaapkamers en kantoren is een veelvoorkomend probleem en bij WoodUpp hebben ze de perfecte oplossing in huis! Bij WoodUpp hebben ze een lamellenwand- en plafond ontwerpen met een geluiddempende werking, zodat geluiden niet meer weerkaatsen. Daarnaast is het voorzien van een sublieme afwerking en het beschikt over een gedetailleerde vormgeving, waardoor het een stijlvolle en warme sfeer met zich meeneemt. Het hoogwaardige hout in combinatie met de lichte of donkere kleur geven je woning een Scandinavische uitstraling!

 Lees verder...   Reageer
 

Tips om je workforce te managen

9 mei 2022 - Workforce, ook wel personeelsplanning genoemd, is een planning waarin je de benodigde capaciteit en je personeel met elkaar afstemt. Door het gebruik van workforce krijg je meer inzicht in je huidige en benodigde bezetting. Je benut de vaardigheden van je personeel en zet deze in waar zij het best tot hun recht komen. Hierdoor creëer je een efficiëntere werkomgeving en bespaar je kosten. Benieuwd hoe jij jouw workforce moet managen? Gebruik bijvoorbeeld een planningstool. Lees hier de vijf tips om het beste uit je workforce en je personeel te halen. 

 Lees verder...   Reageer
 

Dit zijn de populairste cryptobeurzen van 2022 binnen Nederland

28 april 2022 - Om crypto te kopen en te verkopen, moet je tegenwoordig op een cryptobeurs zijn. Die zijn er in allerlei soorten en maten: van de beurzen die de laagst mogelijke transactiekosten proberen te hanteren tot beurzen die zich op hele specifieke domeinen toeleggen. In dit artikel lees je over de populairste cryptobeurzen van 2022 binnen Nederland.
 

 Lees verder...   Reageer
 

Waarom offline marketing nog steeds relevant is

25 april 2022 - De wereld van marketing verandert constant. Waar je honderden jaren geleden mensen alleen bereikte door vanuit een markstal promoties aan te kondigen, kun je tegenwoordig iedereen snel bereiken die over een smartphone beschikt. Online marketing is booming geworden. Elke marketeer heeft het nu alleen maar over de potentie van online marketing. Daarbij wordt offline marketing compleet genegeerd. Maar dit is onterecht, want offline marketing is nog steeds relevant. In dit artikel ontdek je precies waarom je nog steeds serieus rekening moet houden met offline marketing.
 

 Lees verder...   Reageer
 

Deze iPhone accessoires zijn onmisbaar voor managers

19 april 2022 - Managers moeten altijd bereikbaar zijn. Je wilt immers graag voorkomen dat je een belangrijke call mist omdat je batterij net niet vol genoeg meer was. Of omdat je smartphone stuk gegaan is doordat je hem hebt laten vallen. Daarom is het belangrijk dat je een aantal accessoires voor je iPhone aanschaft, zodat je dit soort problemen kunt voorkomen.

 Lees verder...   Reageer
 

Business vertalingen in elke branche, wat moet je weten?

26 maart 2022 - Wanneer je de stap naar het buitenland wilt wagen met je business, is het noodzakelijk om je website toegankelijker te maken voor meerdere talen. Of het nu naar het Duits, Frans, Engels of Mandarijn is. Door jouw site te vertalen krijg je een veel groter bereik, wat op veel verschillende manieren goed is voor je business. Er zijn genoeg manieren om een website te vertalen. Doe je het handmatig of ga je een vertaalbureau inschakelen? Elke manier heeft zijn voor- en nadelen. Hoe krijg je dit dan voor elkaar? In deze blog nemen wij een aantal vormen van website vertalingen door en vertellen jou welke vorm het meest geschikt is voor jouw onderneming! 

 Lees verder...   Reageer
 

Kan de cryptosector meehelpen om meer banen te creëren?

1 maart 2022 - Het is nu wel duidelijk dat cryptocurrency meer is dan een hype. In de huidige economie creëert het banen binnen de marketingsector. Het is duidelijk dat nieuwe bedrijven die bezig zijn met blockchainoplossingen op zoek zijn naar de marketingexperts om hun producten te verkopen. Dit betekent dat een carrière in blockchain snel zal groeien in de komende jaren. De vraag naar freelancers met expertise op het gebied van cryptocurrency zal in de komende jaren toenemen. De vacatures met betrekking tot cryptocurrency zullen veelzijdig zijn en het zal individuen helpen om heel veel geld te verdienen. In deze blog lees je welke kansen beschikbaar zijn in 2022.
 

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 16 volgende >
Waar kun je elektrische raamdecoratie kopen?
Tips bij elektrische raambekleding kopen
Waar moet je op letten bij het aanschaffen van beveiligingscamera’s voor jouw bedrijf?
reacties
Business-IT alignment in complexe organisaties is mensenwerk (1) 
Werknemers zijn enthousiast over het gebruik van generatieve AI op werkplek  (1) 
84 procent Nederlanders ontvangt oplichtingsberichten op smartphone (1) 
Hoe geef ik leiding aan vaste medewerkers voor de toekomst? (1) 
Mentale gezondheid weinig onderwerp van gesprek op werkvloer  (1) 
Prijs Audi Q4 E-Tron Sportback: minder hoofdruimte, meer geld (1) 
Deze vijf AI-trends gaan ons leven de komende jaren veranderen (1) 
top10
AI VS AI: De beste manier om de moderne cybercrimineel tegen te gaan
Geavanceerde technieken zorgen voor drastische toename van phishing
IT’er vindt opkomende technologieën vaak moeilijk te begrijpen
IT-beslisser verkiest low-code boven high-code applicatieontwikkeling
Tegen de haren instrijken
Oplopend ziekteverzuim door tekort aan bedrijfsartsen is op te vangen
Werknemers zijn enthousiast over het gebruik van generatieve AI op werkplek
Bijna alle mkb-bedrijven zien negatieve impact van kostencrisis op bedrijfscultuur
Drie nieuwe tactieken die cybercriminelen gebruiken bij phishing-aanvallen
Business-IT alignment in complexe organisaties is mensenwerk
meer top 10