zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Trend van eigen thuisbioscoop zet ook in 2022 door

27 januari 2022 - Je woonkamer inrichten met een cinewall wordt steeds populairder. In veel interieurs zagen we het afgelopen jaar al een tv boven gashaard aan de wand verschijnen. De combinatie van sfeer en functionaliteit maakt dat deze trend zich doorzet.

 Lees verder...   Reageer
 

De kracht van buitenreclame blijft bestaan

13 januari 2022 - Daarom werkt buitenreclame zo goed.Tegenwoordig lijkt het veel meer om online advertising te draaien, maar dit maakt andere vormen van reclame zoals buitenreclame zeker niet onbelangrijk. Buitenreclame zoals buitenreclame bij NPB media is een van de snelst groeiende vormen van reclame. En dat is niet zo vreemd. Dit is namelijk dé manier om de juiste doelgroep te bereiken als ze niet online zijn. In dit artikel vertellen wij je waarom buitenreclame zo goed werkt, waardoor je erachter zal komen dat het toch best handig is om te investeren in goede buitenreclame. Lees snel verder voor meer informatie over de diverse voordelen van buitenreclame.

 Lees verder...   Reageer
 

Kies als MT voor duurzame oplossingen; juist in de bouw

13 januari 2022 - Duurzame oplossingen zijn inmiddels veel meer dan goede voornemens. Het is een top of mind gedachtegoed. Ook in de bouwsector. Zo wordt er bij de bouw van nieuwbouwwijken, kantoorpanden en bedrijfshallen al volop aan gedacht. Gasloos leven willen we vanaf 2030 allemaal. Maar hoe zit dat met de bouw zelf? Worden daar wel duurzame oplossingen ingezet om te kunnen bouwen? Ongetwijfeld niet overal, maar als MT kun je er zeker wél voor kiezen om met zoveel mogelijk ‘duurzame bedrijven’ in zee te gaan. Denk aan Ferex, leverancier van rijplaten.
 

 Lees verder...   Reageer
 

De digitale tachograaf: dit is het en dit kun je ermee in het transport

7 januari 2022 - De digitale tachograaf, zo werkt deze in het transport
Wil je weten wat een digitale tachograaf is en wat je ermee kunt in het transport? In dit artikel voorzien wij je van alle info die je moet weten als transportondernemer of vervoerder over de tachograaf. Zo vertellen wij niet alleen wat een digitale tachograaf precies is, maar ook hoe deze werkt.  Lees snel verder voor meer informatie over de digitale tachograaf.

 Lees verder...   Reageer
 

Waar op letten bij het kiezen van een vermogensbeheerder?

1 januari 2022 - Een goede vermogensbeheerder helpt om meer mogelijkheden te halen uit het opgebouwde vermogen. Het is alleen niet zo dat iedereen maar geschikt is om de jouw geldzaken te regelen. Daarom is het goed om te weten wanneer een partij wel geschikt is en wanneer juist niet. Alleen al door dit goed te bekijken kan voorkomen worden dat er straks onnodig geldproblemen ontstaan omdat een vermogensbeheerder niet goed genoeg is.

 Lees verder...   Reageer
 

Een gezonde cashflow: zo regel je dat!

20 december 2021 - Een gezonde cashflow vormt de basis voor succesvol ondernemen, waarbij inzicht in de bedrijfsfinanciën van groot belang is. Het beheren van ingaande en uitgaande geldstromen is in de praktijk nogal eens lastig voor veel bedrijven. Grip op je geld krijgen als bedrijf zijnde is dan ook van belangrijk voor het optimaliseren van de kapitaalstroom. Maak daarbij gebruik van onderstaande praktische tips om tot een gezonde cashflow te komen.

 Lees verder...   Reageer
 

Werken aan je managementvaardigheden: dit zijn de opties!

20 december 2021 - Als manager wil je jezelf blijven ontwikkelen. Enerzijds geef je hiermee het goede voorbeeld aan de mensen binnen je team. Anderzijds biedt het kansen om de organisatie verder te helpen. Een aanpassing in je managementstijl laat collega’s efficiënter te werk gaan of effectiever samenwerken. Er zijn verschillende mogelijkheden om aan je managementvaardigheden te werken. Het volgen van een hbo-opleiding bijvoorbeeld. Diverse opleidingsinstituten bieden opleidingen aan, die gerelateerd zijn aan het managen van organisaties of losse teams. Een voorbeeld van zo’n hbo-opleiding is managementvaardigheden.

 Lees verder...   Reageer
 

Alle wetswijzigingen 2022 voor HRM in één overzicht

16 december 2021 - Ken jij de belangrijkste wetswijzigingen na 1 januari 2022 voor HRM?

 Lees verder...   Reageer
 

Kersttips om je werknemers tijdens de maatregelen te verrassen

1 december 2021 - Het is alweer bijna Kerst en dat betekent dat iedereen weer aan de slag gaat met het bedenken van leuke kerstactiviteiten en kerstcadeaus. Helaas zal het dit jaar weer anders zijn dan andere jaren. Maar niet getreurd want ondanks de maatregelen zijn er nog genoeg alternatieven die ervoor zorgen dat je als organisatie, ook dit jaar weer op een gezellige manier Kerst kunt vieren met je werknemers. Wil je hen extra verrassen? Zorg dan dat de medewerkers een leuk cadeau ontvangen. Met leuk inpakpapier en kerstversiering, kan je op verschillende manieren zorgen voor het leuk inpakken kerst cadeau. Op deze manier maak je het extra feestelijk! Benieuwd naar onze andere kersttips? Lees dan snel verder! 

 Lees verder...   Reageer
 

Nanocoating als nieuwe technologie voor het onderhouden van gepoedercoat materiaal

24 november 2021 - Producten als kozijnen, fietsen of velgen dienen beschermd te worden tegen de invloed van het weer en mogelijke beschadigingen. Daarvoor wordt steeds vaker poedercoating gebruikt. Niet alleen op metalen, maar ook op kunststof en hout. De poedercoating zorgt ervoor dat de materialen langer meegaan. Maar ook deze materialen hebben af en toe een reiniging nodig. Helaas leidt een zelf uitgevoerde reiniging van gepoedercoat materiaal vaak tot beschadigingen. Dat stelt Gevelreiniging Prova. Hoe een gepoedercoat materiaal dan wél gereinigd moet worden? Een expert van Prova legt het uit.

 Lees verder...   Reageer
 

De voordelen en nadelen van metalen dakbedekking

15 november 2021 - Onder de vele soorten materialen die worden gebruikt voor dakbedekking, is metaal uitgegroeid tot een van de meest populaire alternatieven voor traditionele dakpannen. Metalen dakbedekking wordt gemaakt van staal, aluminium of koperen strips en biedt een uitstekende bescherming voor jouw woning. Mocht jij een keuze moeten maken uit een materiaal voor het dak, lees dan snel verder om meer te weten te komen over de voor- en nadelen van metalen dakbedekking.
 

 Lees verder...   Reageer
 

Online professionaliteit uitstralen doe je met deze vijf tips

29 oktober 2021 - Het is voor organisaties steeds belangrijker geworden om online vindbaar te zijn. Ook als manager zal je er alles aan doen om de naamsbekendheid van je organisatie te verbeteren op het web. Denk aan het delen van berichten via sociale kanalen, het aanschrijven van online media in de buurt van een fysieke vestiging, enzovoorts. Onderdeel van je online activiteiten is het onderhouden van een website. Tegenwoordig heb je aan een simpel hosting pakket en een domeinnaam voldoende. Zelf een website bouwen betekent al lang niet meer, dat je een ervaren programmeur in dienst moet nemen. Er zijn diverse platforms waarop je een website met een paar muisklikken in elkaar kunt zetten.

 Lees verder...   Reageer
 

Het onbewust aantrekken van ongedierte

29 oktober 2021 - Met onze huidige levensstijl wordt ongedierte vaker dan ooit door onze huizen aangetrokken. Deze kleine dieren kunnen veel schade aanrichten aan het huis door in verschillende ruimtes te nestelen. Ze kunnen ook verschillende ziekten bijdragen die schadelijk kunnen zijn voor de mens.

 Lees verder...   Reageer
 

Alles wat je als een zelfstandige ondernemer moet regelen

22 oktober 2021 - Dit artikel is voor elke ondernemer, nieuw of oud, die een beetje richting nodig heeft. We zullen alle belangrijke punten behandelen, van financiën tot marketing en enkele tips voor het runnen van jouw bedrijf als zzp’er.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 14 volgende >
Welke rechten heb je bij een arbeidsconflict?
reacties
Zeven tips voor het omgaan met klagende medewerkers (3) 
Timemanagement is eigenlijk grote onzin! (1) 
Citrix onderzoek toont verdeeldheid over werken op kantoor (1) 
Nederlanders willen vooral buiten kantoor kunnen werken (3) 
Drie eenvoudige tips tegen SIM-swapping (1) 
Nederlander bang voor misleidende online reviews (3) 
Werknemer wil fiets in arbeidsvoorwaardenpakket (1) 
top10
63 procent van de medewerkers voelt zich niet gehoord door de directie
Digitale dienstverlening Nederlandse overheid onvoldoende voor laagopgeleiden
Helft verwacht dat de economie komend half jaar alleen nog maar slechter wordt
Kwart Nederlanders wil meer rechten voor flexwerkers
De vijf opvallendste zomerklussen van jongeren
Eén op de drie tevreden werknemers overweegt andere baan
CIO worstelt met versnelling digitale transformatie
Het belang van IT-beveiliging is in de directiekamer doorgedrongen
91 procent kan zich in online gesprekken beter uitdrukken met emoji
Helft wil dit najaar vaker naar kantoor vanwege hoge energieprijzen
meer top 10