zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Waar kun je elektrische raamdecoratie kopen?

22 februari 2023 - Het lijkt allemaal zo eenvoudig. Op de televisie zegt iemand ‘open de gordijnen’ en het gebeurt alsof het magie is. Of je bent op een kantoor en als de zon fel begint te schijnen dan sluit de zonwering automatisch. Wil je ook deze luxe in huis halen maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood, wij hebben de belangrijkste informatie voor je opgezocht. Eerlijk gezegd heeft dit niet veel moeite gekost, met slechts enkele websites kun je zonder problemen elektrische raamdecoratie kopen. Hoe deze gordijnen werken en waar je rekening mee moet houden lees je op deze pagina.

Hoe werkt elektrische raamdecoratie?


Als er plotseling een gordijn sluit zonder zelf aan touwtjes te trekken dat lijkt dit haast op magie. Eigenlijk is het heel eenvoudig; in plaats van touwtjes is het systeem gekoppeld aan een kleine motor op de gordijnrails. Dit wordt ook wel een buismotor genoemd. Die zorgt ervoor dat de gordijnen omhoog of omlaag gaan en bij jaloezieën kun je zelfs de lamellen laten kantelen. Voor ieder type raamdecoratie is een geschikte aansturing leverbaar. De bediening is mogelijk via een afstandsbediening, een tijdschakelaar of zelfs met een lichtsensor. Dezelfde technologie die je ziet op kantoren of in winkels kun je gewoon aanschaffen voor thuis. Wil je raamdecoratie kopen bij Somfy? Dan hebben we goed nieuws voor je … en minder goed nieuws.

De beste bediening, de beste gordijnen
Somfy is een Frans merk dat elektrisch bedienbare raamdecoratie en zonwering levert aan bedrijven en installateurs. Grote kans dat je hun producten al bent tegenkomen zonder dat je hier weet van had. Het goede nieuws is dat ze eenvoudig te bedienen zijn en bovendien betaalbare producten hebben ontwikkeld voor thuisgebruik. Zo kun je alle vensters in huis voorzien van slimme gordijnen die je draadloos met elkaar koppelt.

Er was ook minder goed nieuws te melden. Dat is het feit dat Somfy de hardware en software levert maar niet de gordijnen. Dat hoeft geen probleem te zijn. Zoek op de website naar een dealer in de buurt en ga erheen. Zoek een leuk gordijn uit, bestel er een TaHoma Switch met bijpassende motorbuis en je bent klaar. De dealer zorgt ervoor dat alle elementen op elkaar afgestemd zijn. Maar wellicht heb je liever een compleet systeem dat je online kunt bestellen. Daar is een oplossing voor!

Online elektrische raamdecoratie bestellen
Je kunt tegenwoordig bijna alles online bestellen. Van een lampje voor je auto tot een compleet nieuwe auto. Druk op de bestelknop en je bent klaar. Zo kun je ook elektrische raamdecoratie bestellen. Somfy werkt met dealers, ze leveren echter ook de technologie achter Poweredblinds. Dit is een ‘doe-het-samen’ concept waarbij je zelf meet, een aantal keuzes doorloopt en direct online de raamdecoratie bestelt. Je vindt meer informatie op Poweredblinds. Zo is er een pagina met meetinstructies waar je stap voor stap door het proces van meten wordt geleid.

Omdat zowel de Somfy producten als Poweredblinds aangestuurd worden door hetzelfde TaHoma systeem kun je eenvoudig koppelingen maken en het systeem later naar wens uitbreiden. Denk hierbij aan slimme verlichting of luidsprekers om handsfree bediening mogelijk te maken. Je kunt bijvoorbeeld eerst voor de huiskamer een Somfy systeem bestellen via de dealer en later bij Poweredblinds gordijnen voor op de slaapkamer bestellen.

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10