zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Welke opleiding past bij jou

23 november 2022 - Ben jij bijna klaar met de middelbare school of ben je net afgestudeerd? Wil je verder leren maar weet je niet wat? Dan is het goed om je overal op te oriënteren! Stap uit je comfort zone en kijk in andere hoeken van de wereld met een opleiding die bij je past, maar in een verrassende manier! In dit artikel leer je meer over hotel management en de opleiding hbo pedagogiek deeltijd. Daarmee hopen we je meer te informeren over deze opleidingen met de hoop dat jij een geschikte keuze voor jezelf kan maken wanneer je een opleiding moet kiezen!

Opleiding: hotel management


Als je hotel management wilt studeren dan is je voornaamste kwaliteit dat je graag diensten verleent aan andere mensen, want dat is wat je het meeste zal doen na deze opleiding! Gelukkig is dienstverlenen niet het enige wat je nodig hebt voor deze opleiding. Naast dienstverlenen zal je ook een georganiseerd persoon moeten zijn en je zal vooral flexibel moeten zijn. De opleiding hotel management is namelijk alles behalve saai! De opleiding is gevarieerd en de banen geven afwisselend werk. Een voordeel aan de opleiding hotel management bij NHL stenden is dat je aan het einde van het vierjarige traject een stage van tien maanden doet. Deze stage kan je volgen bij elk bedrijf van jouw keuze, maar je kan deze ook volgend bij het viersterren restaurant dat op de campus van de hotelschool te vinden is. Door de langdurige stage krijg je genoeg ervaring om snel een baan te vinden. Het vierjarige traject van hotel management kan in deeltijd, duaal en voltijd gevolgd worden! Schrijf je snel in want het schooljaar start al vanaf februari!

Opleiding: HBO pedagogiek deeltijd
Heb jij interesse in de ontwikkeling van kinderen? En wil jij graag een plek hebben in de samenleving waarbij je deze helpt de maatschappij te verbeteren? Dan is de opleiding hbo pedagogiek deeltijd zeker een opleiding waar je over moet nadenken! Bij deze opleiding ontwikkel je voornamelijk je communicatieve vaardigheden, zodat jij goed met kinderen en jongeren kan communiceren! Daarnaast leer je ook reflecteren, omdat dit vaak in de praktijk gevraagd wordt van je. Tevens wordt je goed begeleid door docenten die erg betrokken en toegankelijk zijn voor studenten en ook krijg je veel kennis over vraagstukken die direct uit het werkveld komen waar jij in gaat werken! Na de opleiding zal je als professional in het werkveld van de pedagogiek aan de slag kunnen!

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10