zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Welke extra functies bieden moderne pinapparaten?

24 februari 2023 - Zet je schrap voor de evolutie van de pinapparaten! Ze worden steeds moderner en dat is maar goed ook, want de ontwikkelingen gaan op ieder gebied razendsnel. Waar pinnen ‘vroeger’ nog per uitzondering gedaan werd, zie je in 2023 eigenlijk bijna geen contant geld meer over de toonbanken gaan. Het begon allemaal met de slogan ‘klein bedrag, pinnen mag’: kennen we hem nog? Van grote, blokvormige pinautomaten waar je je pasje bovenin moest steken en vervolgens je pincode moest invoeren zijn we ver gekomen. Contactloos betalen, betalen zonder pas maar met een mobiele telefoon, pinautomaten die op WiFi werken, pinbonnen die per e-mail verstuurd worden om papier te besparen en ga zo maar door! Omdat we het soms allemaal niet eens zo snel meer bij kunnen benen: welke extra functies bieden moderne pinapparaten?

 Lees verder...   Reageer
 

Tips bij elektrische raambekleding kopen

22 februari 2023 - Dat je een rolgordijn kunt oprollen met een motorbuis en afstandsbediening dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat je jaloezieën of duo rolgordijnen half kunt openen of een kwart? Het is dat soort flexibiliteit wat elektrische raambekleding ideaal maakt maar hoe werkt dit eigenlijk? Wat je moet weten en welke stappen jij kunt nemen om de beste producten voor jouw huis te kopen leggen we uit op deze pagina.
 Lees verder...   Reageer
 

Waar kun je elektrische raamdecoratie kopen?

22 februari 2023 - Het lijkt allemaal zo eenvoudig. Op de televisie zegt iemand ‘open de gordijnen’ en het gebeurt alsof het magie is. Of je bent op een kantoor en als de zon fel begint te schijnen dan sluit de zonwering automatisch. Wil je ook deze luxe in huis halen maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood, wij hebben de belangrijkste informatie voor je opgezocht. Eerlijk gezegd heeft dit niet veel moeite gekost, met slechts enkele websites kun je zonder problemen elektrische raamdecoratie kopen. Hoe deze gordijnen werken en waar je rekening mee moet houden lees je op deze pagina.
 Lees verder...   Reageer
 

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van beveiligingscamera’s voor jouw bedrijf?

22 februari 2023 - Beveiligingscamera’s kunnen behoorlijke voordelen hebben voor je bedrijf. Zo verklein je met beveiligingscamera’s de kans op inbraak en stimuleer je de productiviteit van de medewerkers. Aangezien beveiligingscamera’s een behoorlijke investering zijn, is het aan te raden om goed te weten waar je op moet letten bij de aanschaf ervan. In dit artikel ontdek je drie dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van beveiligingscamera’s voor je bedrijf.

 Lees verder...   Reageer
 

Consument stelt steeds hogere eisen aan bezorging van bestelling

10 februari 2023 - Nederlandse consumenten stellen steeds hogere eisen aan de bezorging van een online bestelling. Voor ondernemers vormt dit aan de ene kant een last, maar tegelijkertijd een kans. Denk aan de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden van de concurrentie, door bestellingen die in de ochtend geplaatst worden nog dezelfde dag af te leveren bij de consument. Een extra service, die door veel consumenten gewaardeerd zal worden. Een bezorgservice die deze mogelijkheid aanbiedt voor food producten, elektronica en bijvoorbeeld kleding is Trunkrs. Door producten dezelfde dag te leveren bied je niet alleen een extra service aan de consument; financieel is het ook een aantrekkelijke optie in het geval van food producten. In dit artikel lees je er meer over. 

 Lees verder...   Reageer
 

Stap over naar de cloud om op de kosten te besparen

4 januari 2023 - Steeds meer organisaties werken vanuit de cloud. Het biedt hen verschillende voordelen ten opzichte van de klassieke on-premise dienstverlening richting de eindgebruiker. Denk aan het feit, dat er automatisch back-ups van data gemaakt wordt. Of denk aan de mogelijkheid om de beschikbare IT resources voortdurend aan te passen naar de wens vanuit de organisatie. Zo wordt nooit betaald voor ruimte die men niet gebruikt, of voor systemen die slechts een deel van het jaar gebruikt worden. Verschillende organisaties zien de vraag naar advies over de toepassing van clouddiensten toenemen. Een voorbeeld van zo’n partij is Crayon. Wat komt er kijken bij een migratie naar de cloud? Op welke manier draagt zo’n migratietraject bij aan een kostenbesparing? Welke invloed heeft het op de dagelijkse werkzaamheden van mijn personeel? Het zijn voorbeelden van vraagstukken waar veel managers momenteel antwoord op proberen te krijgen. 

 Lees verder...   Reageer
 

Besteed je salarisadministratie uit aan een externe partij

16 december 2022 - Naarmate de organisatie groeit, dien je met steeds meer factoren rekening te houden. Op welk moment neem je het eerste personeelslid aan? Wanneer richt je de HR-afdeling in, daar het niet langer mogelijk is deze administratie zelf bij te houden? Het zijn vraagstukken waar iedere organisatie mee te maken krijgt na de eerste fase van groei. Naast de mogelijkheid om de salarisadministratie onderdeel uit te laten maken van de HR-afdeling binnen je bedrijf, kun je er ook voor kiezen dit proces uit te besteden aan een externe partij. Je salarisverwerking uitbesteden via Securex is hierbij een van de concrete mogelijkheden die je hebt. Het uitbesteden van de salarisadministratie biedt zeker voor een groeiend bedrijf verschillende voordelen. 

 Lees verder...   Reageer
 

Hoe ziet het er arbeitsrechtelijk uit, als jouw werknemers niet de juiste werkkleding hebben?

16 december 2022 - Bij vele bedrijven zie je verschillende werkkleding. Natuurlijk in de kleuren van het logo met de bedrijfsnaam erop. Deze werkkleding moet je tijdens werkuren dragen. Maar hoe zit het wanneer je de juiste werkkleding niet hebt of niet draagt? Wie is verantwoordelijk en wat zijn de regels rondom je bedrijfskleding. Je leest het in dit artikel!

 Lees verder...   1 reactie
 

Als manager zicht hebben op jouw cijfers het jaar door, zo doe je dat

5 december 2022 - Als manager probeer je een organisatie zo goed mogelijk te sturen, bij voorkeur op basis van cijfers. Denk aan cijfers over de gegenereerde omzet, de verschillende kostenposten waarmee de organisatie te maken heeft, de huidige capaciteit en het opgebouwde marktaandeel. Naarmate een organisatie groeit wordt het steeds lastiger om deze cijfers zelf bij te houden. Het maakt de hulp van een accountant in Almere of bijvoorbeeld Amsterdam wenselijk. 

 Lees verder...   Reageer
 

Wat kan ik allemaal met een mkb boekhouding

30 november 2022 - Als mkb’er komen er veel zaken op je af die je moet regelen. Naast de dagelijkse gang van zaken om je bedrijf lopend te houden is je boekhouding ook van groot belang. Het is daarom noodzakelijk om je boekhouding goed op orde te hebben.

 Lees verder...   Reageer
 

Hoe vind ik een goede advocaat

23 november 2022 - Een vraag die iedereen zich stelt als ze op zoek zijn naar een advocaat. Gelukkig hebben velen maar één of twee keer in hun leven behoefte aan een advocaat. Maar wat is een goede advocaat precies? Een goede advocaat moet niet alleen over genoeg kennis en ervaring beschikken om je te kunnen adviseren over een juridisch probleem, maar bij hij of zij moet bij voorkeur ook een goede klik met je hebben. Hoe vind je dan een goede advocaat? We vertellen je er meer over. 

 Lees verder...   Reageer
 

Welke opleiding past bij jou

23 november 2022 - Ben jij bijna klaar met de middelbare school of ben je net afgestudeerd? Wil je verder leren maar weet je niet wat? Dan is het goed om je overal op te oriënteren! Stap uit je comfort zone en kijk in andere hoeken van de wereld met een opleiding die bij je past, maar in een verrassende manier! In dit artikel leer je meer over hotel management en de opleiding hbo pedagogiek deeltijd. Daarmee hopen we je meer te informeren over deze opleidingen met de hoop dat jij een geschikte keuze voor jezelf kan maken wanneer je een opleiding moet kiezen!

 Lees verder...   Reageer
 

“Low-code democratiseert softwareontwikkeling”

18 november 2022 - Softwareontwikkeling was vooral weggelegd voor de IT-afdeling. Lastig, want IT-talent is nog maar weinig te vinden. "Dankzij de opkomst van low-codeplatforms als Mendix (SAP-partner) en de low-codetooling van SAP is het voor iedereen toegankelijk die een digitale basiskennis heeft. Dat maakt een enorme versnelling van de digitale transformatie mogelijk," zegt Coen Sanderink, Business Technology Advisor bij SAP Nederland.
 
 Lees verder...   Reageer
 

Hoe kom je overtuigend over als ondernemer?

11 november 2022 - Als ondernemer of leidinggevende is je overkomen essentieel. Maak jij een betrouwbare, zelfverzekerde indruk, dan zal je veel meer succes hebben op alle vlakken van het ondernemerschap. Denk aan onderhandelingen met je relaties en klanten, de omgang met je personeel en het houden van vergaderingen of presentaties. Jouw houding en manier van doen maakt het verschil! Dus, is jouw zelfvertrouwen niet zo groot, dan zal dit een negatief effect hebben op zakelijk vlak. Het goede nieuws is dat je met onderstaande 10 tips je uitstraling verbetert en je zelfvertrouwen vergroot!

 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 16 volgende >
Waar moet je op letten bij het aanschaffen van beveiligingscamera’s voor jouw bedrijf?
Waar kun je elektrische raamdecoratie kopen?
Tips bij elektrische raambekleding kopen
reacties
Business-IT alignment in complexe organisaties is mensenwerk (1) 
Werknemers zijn enthousiast over het gebruik van generatieve AI op werkplek  (1) 
84 procent Nederlanders ontvangt oplichtingsberichten op smartphone (1) 
Hoe geef ik leiding aan vaste medewerkers voor de toekomst? (1) 
Mentale gezondheid weinig onderwerp van gesprek op werkvloer  (1) 
Prijs Audi Q4 E-Tron Sportback: minder hoofdruimte, meer geld (1) 
Deze vijf AI-trends gaan ons leven de komende jaren veranderen (1) 
top10
AI VS AI: De beste manier om de moderne cybercrimineel tegen te gaan
Geavanceerde technieken zorgen voor drastische toename van phishing
IT’er vindt opkomende technologieën vaak moeilijk te begrijpen
IT-beslisser verkiest low-code boven high-code applicatieontwikkeling
Tegen de haren instrijken
Oplopend ziekteverzuim door tekort aan bedrijfsartsen is op te vangen
Werknemers zijn enthousiast over het gebruik van generatieve AI op werkplek
Bijna alle mkb-bedrijven zien negatieve impact van kostencrisis op bedrijfscultuur
Drie nieuwe tactieken die cybercriminelen gebruiken bij phishing-aanvallen
Business-IT alignment in complexe organisaties is mensenwerk
meer top 10