zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Nanocoating als nieuwe technologie voor het onderhouden van gepoedercoat materiaal

24 november 2021 - Producten als kozijnen, fietsen of velgen dienen beschermd te worden tegen de invloed van het weer en mogelijke beschadigingen. Daarvoor wordt steeds vaker poedercoating gebruikt. Niet alleen op metalen, maar ook op kunststof en hout. De poedercoating zorgt ervoor dat de materialen langer meegaan. Maar ook deze materialen hebben af en toe een reiniging nodig. Helaas leidt een zelf uitgevoerde reiniging van gepoedercoat materiaal vaak tot beschadigingen. Dat stelt Gevelreiniging Prova. Hoe een gepoedercoat materiaal dan wél gereinigd moet worden? Een expert van Prova legt het uit.

 Lees verder...   Reageer
 

De voordelen en nadelen van metalen dakbedekking

15 november 2021 - Onder de vele soorten materialen die worden gebruikt voor dakbedekking, is metaal uitgegroeid tot een van de meest populaire alternatieven voor traditionele dakpannen. Metalen dakbedekking wordt gemaakt van staal, aluminium of koperen strips en biedt een uitstekende bescherming voor jouw woning. Mocht jij een keuze moeten maken uit een materiaal voor het dak, lees dan snel verder om meer te weten te komen over de voor- en nadelen van metalen dakbedekking.
 

 Lees verder...   Reageer
 

Online professionaliteit uitstralen doe je met deze vijf tips

29 oktober 2021 - Het is voor organisaties steeds belangrijker geworden om online vindbaar te zijn. Ook als manager zal je er alles aan doen om de naamsbekendheid van je organisatie te verbeteren op het web. Denk aan het delen van berichten via sociale kanalen, het aanschrijven van online media in de buurt van een fysieke vestiging, enzovoorts. Onderdeel van je online activiteiten is het onderhouden van een website. Tegenwoordig heb je aan een simpel hosting pakket en een domeinnaam voldoende. Zelf een website bouwen betekent al lang niet meer, dat je een ervaren programmeur in dienst moet nemen. Er zijn diverse platforms waarop je een website met een paar muisklikken in elkaar kunt zetten.

 Lees verder...   Reageer
 

Het onbewust aantrekken van ongedierte

29 oktober 2021 - Met onze huidige levensstijl wordt ongedierte vaker dan ooit door onze huizen aangetrokken. Deze kleine dieren kunnen veel schade aanrichten aan het huis door in verschillende ruimtes te nestelen. Ze kunnen ook verschillende ziekten bijdragen die schadelijk kunnen zijn voor de mens.

 Lees verder...   Reageer
 

Alles wat je als een zelfstandige ondernemer moet regelen

22 oktober 2021 - Dit artikel is voor elke ondernemer, nieuw of oud, die een beetje richting nodig heeft. We zullen alle belangrijke punten behandelen, van financiën tot marketing en enkele tips voor het runnen van jouw bedrijf als zzp’er.

 Lees verder...   Reageer
 

Aangeklaagd door cliënt wegens een beroepsfout: wat nu?

18 oktober 2021 - Interim managers en consultants op juridisch en administratief gebied lopen het risico op aansprakelijkheidsstelling als gevolg van een beroepsfout. Als een cliënt je aansprakelijkheid stelt voor schade met financiële gevolgen door een beroepsfout dan biedt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Daarnaast is het handig om over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te beschikken, waarbij schade aan spullen van derden of letsel aan personen is gedekt. Ben je niet verzekerd en ben je aangeklaagd voor een beroepsfout of wil je dat risico voorkomen en ook de bedrijfsaansprakelijkheid afdekken? Bekijk dan hieronder wat de mogelijkheden zijn.

 Lees verder...   Reageer
 

Jouw website optimaliseren

21 september 2021 - Met de jaren mee wordt het steeds belangrijker: een goede website. Bijna elk bedrijf is online actief en dit is ook niet meer weg te denken. Het wordt steeds belangrijker om een goed online platform te hebben voor je bedrijf, dit zorgt er namelijk voor dat je zichtbaar en bereikbaar bent voor potentiele klanten. Niet alle bedrijven zijn in staat om hun eigen website en online platformen te optimaliseren tot een goed lopend platform. Daarom is het ook geen gek idee om de hulp van professionals hiervoor in te schakelen, zij kunnen je helpen om jouw website en online platform volledig te optimaliseren.

 Lees verder...   Reageer
 

E-learning laten ontwikkelen? Let op deze tips!

20 augustus 2021 - Tegenwoordig kunnen we er niet meer om heen: E-learning is dé trend van nu! Er worden op het internet dan ook ontzettend veel e-learnings aangeboden door voor managers, directeuren en andere experts. Kun je er geen een vinden die matcht met hetgeen je nodig hebt? Dan is het ook een mogelijkheid om e-learnings te laten maken. Binnenkort een e-learning laten ontwikkelen? Let dan op de onderstaande punten.

 Lees verder...   Reageer
 

Zo behaal jij rendement op je vermogen!

9 augustus 2021 - Tijdens de corona pandemie is de gemiddelde Nederlandse spaarrekening flink gegroeid. Het nadeel van geld op de bankrekening is dat het in waarde niet of nauwelijks toeneemt. Door de jaarlijkse inflatie en negatieve rentes neemt het vermogen zelfs af. Om te voorkomen dat je geld minder waard wordt, zijn er diverse manieren waarop jij je vermogen kunt investeren. 

 Lees verder...   Reageer
 

Ondernemers steeds beter beschermd bij lenen van geld

3 augustus 2021 - Voor ondernemers zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden dan een aantal jaren geleden om geld te lenen voor hun bedrijf. Lukt een zakelijke lening bij de bank niet, dan kan men altijd nog besluiten om elders geld te lenen. Non-bancaire financiering is er namelijk in vele vormen. Dat klinkt interessant, maar wel is volgens de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bescherming noodzakelijk, vooral voor kleine ondernemers. Welke manieren zijn er om aan geld te komen en wat wordt er gedaan om ondernemers te beschermen tegen hoge kosten en andere risico's?

 Lees verder...   Reageer
 

Hoe verbeter je de uitstraling van de website van je bedrijf?

26 juli 2021 - Eerste indrukken blijven hangen. Hoe klanten kennismaken met jouw bedrijf is heel bepalend voor het vervolg en de indruk die klanten hebben van de organisatie. Wat bij een eerste indruk goed kan helpen is de uitstraling van de website. Een groot gedeelte van het oriëntatie en aankoopproces vindt tegenwoordig online plaats. Daarom is de online aanwezigheid en uitstraling cruciaal om een goede eerste indruk achter te laten. En online begint alles met webhosting. Simpel gezegd is webhosting het huren van een stuk ruimte op het web, om bestanden en informatie op te slaan. In dit artikel lees je meer over webhosting en hoe je de uitstraling van je website verbetert.

 Lees verder...   Reageer
 

Beter omgaan met tijdsdruk door goed timemanagement

26 juli 2021 - Gauw nog even iets voorbereiden voor de vergadering. En dan na de vergadering gelijk door naar een andere afspraak. Lunchen moet maar even ergens tussendoor, want tijd voor pauze is er niet. Een niet tevreden klant? Dat komt morgen wel, niet vergeten. Morgen een presentatie? Oeps, nog geen tijd voor gehad. Herkenbaar? Misschien dat het dan tijd wordt om iets te gaan doen aan timemanagement.

 Lees verder...   Reageer
 

Hoe is glasvezelinternet ontstaan en wat kan het bieden voor jouw onderneming?

14 juli 2021 - Ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens is anno 2021 aangesloten op een glasvezelnetwerk en ook steeds meer ondernemers kiezen voor deze optie. Ze maken hun bedrijf daarmee toekomstbestendig, want glasvezel maakt het mogelijk om een veel grotere bandbreedte te realiseren. Een snelle en stabiele internetverbinding is voor veel bedrijven van essentieel belang en kan met behulp van zakelijk glasvezel moeiteloos gerealiseerd worden. Dat stelt de weg open voor het gebruiken van clouddiensten en andere vormen van online bedrijfsvoering.

 Lees verder...   Reageer
 

Een e-bike leasen: ken jij de voordelen al?

14 juli 2021 - Een e-bike leasen is sinds door een wetswijziging in 2020 een stuk aantrekkelijker geworden. Het is niet alleen goed voor het milieu en voor jouw gezondheid, maar ook voor de portemonnee. Hoe dat komt? Wij vertellen je waarom je er als werknemer goed aan doet een e-bike te leasen! 

Overweeg jij de aanschaf van een elektrische leasefiets? Informeer bij een e-bikespecialist Stella naar de mogelijkheden. Klaar om vaarwel te zeggen tegen de files en binnen no-time op jouw werk aan te komen? 

 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 13 volgende >
advertorial
eBook: de kracht van reviews en e-mail marketing
In dit eBook gaan Spotler en de Feedback Company in op het belang van review marketing en e-mail marketing. Want door deze twee te combineren, ontstaat er een krachtige combinatie die veel voordelen biedt voor je klanten en voor je eigen organisatie. Benieuwd? 
Download het eBook
Lees verder
Nanocoating als nieuwe technologie voor het onderhouden van gepoedercoat materiaal
reacties
Bedrijven verwachten tweedeling kantoorwerkers en thuiswerkers (1) 
Laptop veel milieuvriendelijker dan desktop  (1) 
Om veerkrachtiger te zijn, moeten bedrijven zich op snelheid en schaal richten (1) 
25 procent meer omzet verwacht door face-to-face zakendoen (1) 
Agile werken: een fundamentele cultuurverandering (1) 
Uitgebreide werkkostenregeling verlengd: meer ruimte voor kerstpakketten (1) 
Nederlandse werknemers wereldwijd het minst gestrest (1) 
top10
Overheid biedt steeds vaker financiering voor om- en bijscholing
Big Data en kunstmatige intelligentie blijven belangrijkste trends in financiële sector
100 procent remote werken de nieuwe standaard
Grootste uitdaging HR is het aantrekken en behouden van werknemers uit verschillende generaties
Slechts zes procent CEO’s van grootste organisaties actief op social media
Medewerkerswelzijn: hoe meet je dat écht goed?
Bedrijven verwachten tweedeling kantoorwerkers en thuiswerkers
Financieel managers staan steeds vaker open voor factoring
IT-besluitvormer denkt dat bedrijven besparen op cyberbeveiliging ten gunste van andere doelstellingen
Vraag naar moderne mainframes en cloud neemt toe
meer top 10