zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Alles wat je als een zelfstandige ondernemer moet regelen

22 oktober 2021 - Dit artikel is voor elke ondernemer, nieuw of oud, die een beetje richting nodig heeft. We zullen alle belangrijke punten behandelen, van financiën tot marketing en enkele tips voor het runnen van jouw bedrijf als zzp’er.

 Lees verder...   Reageer
 

Aangeklaagd door cliënt wegens een beroepsfout: wat nu?

18 oktober 2021 - Interim managers en consultants op juridisch en administratief gebied lopen het risico op aansprakelijkheidsstelling als gevolg van een beroepsfout. Als een cliënt je aansprakelijkheid stelt voor schade met financiële gevolgen door een beroepsfout dan biedt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Daarnaast is het handig om over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te beschikken, waarbij schade aan spullen van derden of letsel aan personen is gedekt. Ben je niet verzekerd en ben je aangeklaagd voor een beroepsfout of wil je dat risico voorkomen en ook de bedrijfsaansprakelijkheid afdekken? Bekijk dan hieronder wat de mogelijkheden zijn.

 Lees verder...   Reageer
 

Jouw website optimaliseren

21 september 2021 - Met de jaren mee wordt het steeds belangrijker: een goede website. Bijna elk bedrijf is online actief en dit is ook niet meer weg te denken. Het wordt steeds belangrijker om een goed online platform te hebben voor je bedrijf, dit zorgt er namelijk voor dat je zichtbaar en bereikbaar bent voor potentiele klanten. Niet alle bedrijven zijn in staat om hun eigen website en online platformen te optimaliseren tot een goed lopend platform. Daarom is het ook geen gek idee om de hulp van professionals hiervoor in te schakelen, zij kunnen je helpen om jouw website en online platform volledig te optimaliseren.

 Lees verder...   Reageer
 

E-learning laten ontwikkelen? Let op deze tips!

20 augustus 2021 - Tegenwoordig kunnen we er niet meer om heen: E-learning is dé trend van nu! Er worden op het internet dan ook ontzettend veel e-learnings aangeboden door voor managers, directeuren en andere experts. Kun je er geen een vinden die matcht met hetgeen je nodig hebt? Dan is het ook een mogelijkheid om e-learnings te laten maken. Binnenkort een e-learning laten ontwikkelen? Let dan op de onderstaande punten.

 Lees verder...   Reageer
 

Zo behaal jij rendement op je vermogen!

9 augustus 2021 - Tijdens de corona pandemie is de gemiddelde Nederlandse spaarrekening flink gegroeid. Het nadeel van geld op de bankrekening is dat het in waarde niet of nauwelijks toeneemt. Door de jaarlijkse inflatie en negatieve rentes neemt het vermogen zelfs af. Om te voorkomen dat je geld minder waard wordt, zijn er diverse manieren waarop jij je vermogen kunt investeren. 

 Lees verder...   Reageer
 

Ondernemers steeds beter beschermd bij lenen van geld

3 augustus 2021 - Voor ondernemers zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden dan een aantal jaren geleden om geld te lenen voor hun bedrijf. Lukt een zakelijke lening bij de bank niet, dan kan men altijd nog besluiten om elders geld te lenen. Non-bancaire financiering is er namelijk in vele vormen. Dat klinkt interessant, maar wel is volgens de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bescherming noodzakelijk, vooral voor kleine ondernemers. Welke manieren zijn er om aan geld te komen en wat wordt er gedaan om ondernemers te beschermen tegen hoge kosten en andere risico's?

 Lees verder...   Reageer
 

Hoe verbeter je de uitstraling van de website van je bedrijf?

26 juli 2021 - Eerste indrukken blijven hangen. Hoe klanten kennismaken met jouw bedrijf is heel bepalend voor het vervolg en de indruk die klanten hebben van de organisatie. Wat bij een eerste indruk goed kan helpen is de uitstraling van de website. Een groot gedeelte van het oriëntatie en aankoopproces vindt tegenwoordig online plaats. Daarom is de online aanwezigheid en uitstraling cruciaal om een goede eerste indruk achter te laten. En online begint alles met webhosting. Simpel gezegd is webhosting het huren van een stuk ruimte op het web, om bestanden en informatie op te slaan. In dit artikel lees je meer over webhosting en hoe je de uitstraling van je website verbetert.

 Lees verder...   Reageer
 

Beter omgaan met tijdsdruk door goed timemanagement

26 juli 2021 - Gauw nog even iets voorbereiden voor de vergadering. En dan na de vergadering gelijk door naar een andere afspraak. Lunchen moet maar even ergens tussendoor, want tijd voor pauze is er niet. Een niet tevreden klant? Dat komt morgen wel, niet vergeten. Morgen een presentatie? Oeps, nog geen tijd voor gehad. Herkenbaar? Misschien dat het dan tijd wordt om iets te gaan doen aan timemanagement.

 Lees verder...   Reageer
 

Hoe is glasvezelinternet ontstaan en wat kan het bieden voor jouw onderneming?

14 juli 2021 - Ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens is anno 2021 aangesloten op een glasvezelnetwerk en ook steeds meer ondernemers kiezen voor deze optie. Ze maken hun bedrijf daarmee toekomstbestendig, want glasvezel maakt het mogelijk om een veel grotere bandbreedte te realiseren. Een snelle en stabiele internetverbinding is voor veel bedrijven van essentieel belang en kan met behulp van zakelijk glasvezel moeiteloos gerealiseerd worden. Dat stelt de weg open voor het gebruiken van clouddiensten en andere vormen van online bedrijfsvoering.

 Lees verder...   Reageer
 

Een e-bike leasen: ken jij de voordelen al?

14 juli 2021 - Een e-bike leasen is sinds door een wetswijziging in 2020 een stuk aantrekkelijker geworden. Het is niet alleen goed voor het milieu en voor jouw gezondheid, maar ook voor de portemonnee. Hoe dat komt? Wij vertellen je waarom je er als werknemer goed aan doet een e-bike te leasen! 

Overweeg jij de aanschaf van een elektrische leasefiets? Informeer bij een e-bikespecialist Stella naar de mogelijkheden. Klaar om vaarwel te zeggen tegen de files en binnen no-time op jouw werk aan te komen? 

 Lees verder...   Reageer
 

Directeur doet lening aanvraag

7 juli 2021 - Er zijn verschillen in ondernemingen. Een eenmanszaak of zzp’er die ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel is een privéaangelegenheid. Dit is niet het geval bij een Besloten vennootschap wat een eigen entiteit is. 

 Lees verder...   Reageer
 

Apps die niet meer mogen ontbreken op de werkvloer

24 juni 2021 - Als u als manager aan verschillende projecten werkt, kan het overzicht al snel zoek raken. Dit gaat dan ook altijd ten koste van de efficiëntie en communicatie tussen alle werknemers. Echter kunnen een aantal office managers kunnen nog wel wat hulp gebruiken om de stress wat te verlichten, de processen te versnellen, en het overzicht tussen alle projecten overzichtelijker te houden. Apps kunnen zelfs het welzijn en de gezondheid van werknemers verbeteren, mits zij inspraak krijgen. Er zijn tegenwoordig gelukkig een heleboel apps die hiermee kunnen helpen en welke iedere manager zou moeten overwegen op slimme wijze te implementeren op de werkvloer.

 Lees verder...   Reageer
 

Een bedrijf kopen of verkopen, wat zijn de haken en ogen?

11 juni 2021 - Een bedrijfsovername is een ingrijpende beslissing. Zowel voor de koper als de verkoper. Er zijn verschillende redenen te noemen waarom iemand een bedrijf wil kopen of verkopen. Een bedrijf verkopen kan nodig zijn omdat er geen opvolger is of omdat het betreffende bedrijfsonderdeel niet langer past bij de corebusiness van een organisatie. 

 Lees verder...   Reageer
 

Het managen van jouw onderneming aan de hand van een sterk netwerk doe je zo

8 juni 2021 - Sterke netwerkinfrastructuren maken het in allerlei opzichten gemakkelijker om je onderneming beter te managen. Denk alleen al maar aan de veiligheid van het internetwerk dat optimaal dient te zijn.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 5 6 7 8 17 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10