zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Connecties maken met mogelijke nieuwe klanten

17 februari 2022 - Als je een eigen bedrijf hebt dan is het heel erg belangrijk dat je nieuwe klanten werft voor je bedrijf. Zoals je misschien al bekend is zijn de eerste paar minuten dat je iemand ontmoet al tekenend voor het beeld wat je bij hen achterlaat, daarom wil je natuurlijk een goede eerste indruk maken bij mogelijke nieuwe klanten of zakelijke partners. Het opbouwen van connecties en het onderhouden van contact met verschillende mensen is heel erg belangrijk, je wilt dit dan natuurlijk ook goed doen. Wil je meer weten over hoe je op de juiste manier connecties maakt met mogelijke nieuwe klanten? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie.

 Lees verder...   Reageer
 

Dit zijn de beste apps om te videobellen

7 februari 2022 - Sinds de start van de corona pandemie zijn veel mensen genoodzaakt om thuis te werken. Soms een dag in de week, soms de hele werkweek. Om het communiceren met collega’s in stand te houden, zijn we massaal aan het videobellen geslagen. Het is niet exact hetzelfde als een face to face gesprek met iemand op je werkplek, maar wel een goed alternatief. Zo blijf je alsnog in contact met je collega’s, ook al zit je de hele dag in je thuiskantoor.
 

 Lees verder...   Reageer
 

Hoe maak je een rooster wanneer het personeel is verdeeld tussen thuiswerken en kantoor?

7 februari 2022 - Het maken van een rooster kan een hele uitdaging zijn. Dit wordt nog eens extra lastig wanneer een deel van het personeel moet thuiswerken en een ander deel op kantoor aanwezig moet zijn. Ook factoren zoals een wisselende beschikbaarheid van medewerkers, vakantieaanvragen en het onderling overnemen of ruilen van diensten kunnen hierin meespelen. Tegenwoordig werken bedrijven steeds meer digitaal en kun je ook heel erg gemakkelijk in een aantal handige stappen een rooster maken. 

 Lees verder...   Reageer
 

Trend van eigen thuisbioscoop zet ook in 2022 door

27 januari 2022 - Je woonkamer inrichten met een cinewall wordt steeds populairder. In veel interieurs zagen we het afgelopen jaar al een tv boven gashaard aan de wand verschijnen. De combinatie van sfeer en functionaliteit maakt dat deze trend zich doorzet.

 Lees verder...   Reageer
 

De kracht van buitenreclame blijft bestaan

13 januari 2022 - Daarom werkt buitenreclame zo goed.Tegenwoordig lijkt het veel meer om online advertising te draaien, maar dit maakt andere vormen van reclame zoals buitenreclame zeker niet onbelangrijk. Buitenreclame zoals buitenreclame bij NPB media is een van de snelst groeiende vormen van reclame. En dat is niet zo vreemd. Dit is namelijk dé manier om de juiste doelgroep te bereiken als ze niet online zijn. In dit artikel vertellen wij je waarom buitenreclame zo goed werkt, waardoor je erachter zal komen dat het toch best handig is om te investeren in goede buitenreclame. Lees snel verder voor meer informatie over de diverse voordelen van buitenreclame.

 Lees verder...   Reageer
 

Kies als MT voor duurzame oplossingen; juist in de bouw

13 januari 2022 - Duurzame oplossingen zijn inmiddels veel meer dan goede voornemens. Het is een top of mind gedachtegoed. Ook in de bouwsector. Zo wordt er bij de bouw van nieuwbouwwijken, kantoorpanden en bedrijfshallen al volop aan gedacht. Gasloos leven willen we vanaf 2030 allemaal. Maar hoe zit dat met de bouw zelf? Worden daar wel duurzame oplossingen ingezet om te kunnen bouwen? Ongetwijfeld niet overal, maar als MT kun je er zeker wél voor kiezen om met zoveel mogelijk ‘duurzame bedrijven’ in zee te gaan. Denk aan Ferex, leverancier van rijplaten.
 

 Lees verder...   Reageer
 

De digitale tachograaf: dit is het en dit kun je ermee in het transport

7 januari 2022 - De digitale tachograaf, zo werkt deze in het transport
Wil je weten wat een digitale tachograaf is en wat je ermee kunt in het transport? In dit artikel voorzien wij je van alle info die je moet weten als transportondernemer of vervoerder over de tachograaf. Zo vertellen wij niet alleen wat een digitale tachograaf precies is, maar ook hoe deze werkt.  Lees snel verder voor meer informatie over de digitale tachograaf.

 Lees verder...   Reageer
 

Waar op letten bij het kiezen van een vermogensbeheerder?

1 januari 2022 - Een goede vermogensbeheerder helpt om meer mogelijkheden te halen uit het opgebouwde vermogen. Het is alleen niet zo dat iedereen maar geschikt is om de jouw geldzaken te regelen. Daarom is het goed om te weten wanneer een partij wel geschikt is en wanneer juist niet. Alleen al door dit goed te bekijken kan voorkomen worden dat er straks onnodig geldproblemen ontstaan omdat een vermogensbeheerder niet goed genoeg is.

 Lees verder...   Reageer
 

Een gezonde cashflow: zo regel je dat!

20 december 2021 - Een gezonde cashflow vormt de basis voor succesvol ondernemen, waarbij inzicht in de bedrijfsfinanciën van groot belang is. Het beheren van ingaande en uitgaande geldstromen is in de praktijk nogal eens lastig voor veel bedrijven. Grip op je geld krijgen als bedrijf zijnde is dan ook van belangrijk voor het optimaliseren van de kapitaalstroom. Maak daarbij gebruik van onderstaande praktische tips om tot een gezonde cashflow te komen.

 Lees verder...   Reageer
 

Werken aan je managementvaardigheden: dit zijn de opties!

20 december 2021 - Als manager wil je jezelf blijven ontwikkelen. Enerzijds geef je hiermee het goede voorbeeld aan de mensen binnen je team. Anderzijds biedt het kansen om de organisatie verder te helpen. Een aanpassing in je managementstijl laat collega’s efficiënter te werk gaan of effectiever samenwerken. Er zijn verschillende mogelijkheden om aan je managementvaardigheden te werken. Het volgen van een hbo-opleiding bijvoorbeeld. Diverse opleidingsinstituten bieden opleidingen aan, die gerelateerd zijn aan het managen van organisaties of losse teams. Een voorbeeld van zo’n hbo-opleiding is managementvaardigheden.

 Lees verder...   Reageer
 

Alle wetswijzigingen 2022 voor HRM in één overzicht

16 december 2021 - Ken jij de belangrijkste wetswijzigingen na 1 januari 2022 voor HRM?

 Lees verder...   Reageer
 

Kersttips om je werknemers tijdens de maatregelen te verrassen

1 december 2021 - Het is alweer bijna Kerst en dat betekent dat iedereen weer aan de slag gaat met het bedenken van leuke kerstactiviteiten en kerstcadeaus. Helaas zal het dit jaar weer anders zijn dan andere jaren. Maar niet getreurd want ondanks de maatregelen zijn er nog genoeg alternatieven die ervoor zorgen dat je als organisatie, ook dit jaar weer op een gezellige manier Kerst kunt vieren met je werknemers. Wil je hen extra verrassen? Zorg dan dat de medewerkers een leuk cadeau ontvangen. Met leuk inpakpapier en kerstversiering, kan je op verschillende manieren zorgen voor het leuk inpakken kerst cadeau. Op deze manier maak je het extra feestelijk! Benieuwd naar onze andere kersttips? Lees dan snel verder! 

 Lees verder...   Reageer
 

Nanocoating als nieuwe technologie voor het onderhouden van gepoedercoat materiaal

24 november 2021 - Producten als kozijnen, fietsen of velgen dienen beschermd te worden tegen de invloed van het weer en mogelijke beschadigingen. Daarvoor wordt steeds vaker poedercoating gebruikt. Niet alleen op metalen, maar ook op kunststof en hout. De poedercoating zorgt ervoor dat de materialen langer meegaan. Maar ook deze materialen hebben af en toe een reiniging nodig. Helaas leidt een zelf uitgevoerde reiniging van gepoedercoat materiaal vaak tot beschadigingen. Dat stelt Gevelreiniging Prova. Hoe een gepoedercoat materiaal dan wél gereinigd moet worden? Een expert van Prova legt het uit.

 Lees verder...   Reageer
 

De voordelen en nadelen van metalen dakbedekking

15 november 2021 - Onder de vele soorten materialen die worden gebruikt voor dakbedekking, is metaal uitgegroeid tot een van de meest populaire alternatieven voor traditionele dakpannen. Metalen dakbedekking wordt gemaakt van staal, aluminium of koperen strips en biedt een uitstekende bescherming voor jouw woning. Mocht jij een keuze moeten maken uit een materiaal voor het dak, lees dan snel verder om meer te weten te komen over de voor- en nadelen van metalen dakbedekking.
 

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 16 volgende >
Tips bij elektrische raambekleding kopen
Waar kun je elektrische raamdecoratie kopen?
Waar moet je op letten bij het aanschaffen van beveiligingscamera’s voor jouw bedrijf?
reacties
Business-IT alignment in complexe organisaties is mensenwerk (1) 
Werknemers zijn enthousiast over het gebruik van generatieve AI op werkplek  (1) 
84 procent Nederlanders ontvangt oplichtingsberichten op smartphone (1) 
Hoe geef ik leiding aan vaste medewerkers voor de toekomst? (1) 
Mentale gezondheid weinig onderwerp van gesprek op werkvloer  (1) 
Prijs Audi Q4 E-Tron Sportback: minder hoofdruimte, meer geld (1) 
Deze vijf AI-trends gaan ons leven de komende jaren veranderen (1) 
top10
AI VS AI: De beste manier om de moderne cybercrimineel tegen te gaan
Geavanceerde technieken zorgen voor drastische toename van phishing
IT’er vindt opkomende technologieën vaak moeilijk te begrijpen
IT-beslisser verkiest low-code boven high-code applicatieontwikkeling
Tegen de haren instrijken
Oplopend ziekteverzuim door tekort aan bedrijfsartsen is op te vangen
Werknemers zijn enthousiast over het gebruik van generatieve AI op werkplek
Bijna alle mkb-bedrijven zien negatieve impact van kostencrisis op bedrijfscultuur
Drie nieuwe tactieken die cybercriminelen gebruiken bij phishing-aanvallen
Business-IT alignment in complexe organisaties is mensenwerk
meer top 10