zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
webloggers
 

Desiree Grijpma-Hidding

Desiree Grijpma-Hidding is imago stylist en biedt ondernemers, medewerkers en managers kleuranalyse en kledingadvies. Ook voor kledingadvies mannen. Zij is tevens personal shopper. Met haar bedrijf Second impression geeft zij ook kleuradvies en imago workshops. Speciaal voor bedrijven geeft zij stijladvies en presentatie trainingen.
Desiree is van mening dat naast uw communicatieve vaardigheden en uw prestaties op uw werk, uw kledingstijl voor een groot gedeelte bepaalt hoe u overkomt op uw collega’s, klanten en relaties. De kunst is om binnen de heersende cultuur een stijl te vinden, die ondersteunt wat u uit wilt stralen.

In het bedrijfsleven miste Desiree het belang van uiterlijke presentatie. Nu combineert zij met passie haar kennis van kleding en stijl met haar ruime ervaring op het gebied van sales en marketing.

Daarnaast is zij ook gespecialiseerd op het gebied van schriftelijke communicatie als webteksten tekstschrijver
 

Desiree Grijpma-Hidding info@secondimpression.nl
 
 
 

Weblog`s van Desiree Grijpma-Hidding :

 

Acht stijlmissers in een informele kledingcultuur

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 20 augustus 2013
De kledingstijl die u kiest, moet passen bij  u zelf, figuur en persoonlijkheid. Én bij uw omgeving. In veel bedrijven is er geen formele maar een informele kledingcultuur. Een formele kledingcultuur biedt duidelijkheid in wat te dragen. Een informele cultuur biedt meer ruimte, meer keuze en dus is de kans op stijlmissers ook groter.
  Lees verder...
 

Waaruit bestaat de perfecte zakelijke garderobe?

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 24 mei 2013
Heeft u moeite met het maken van goede combinaties in uw kleding? Draagt u maar een klein deel van uw totale garderobe? Met deze tips krijgt u inzicht in wat de basis is van een uitgebalanceerde zakelijke garderobe. En welke kledingstukken er minimaal in de basis garderobe aanwezig moeten zijn voor dames en heren.
  Lees verder...
 

Vijf redenen waarom evenwicht belangrijk is om optimaal te functioneren en van het leven te genieten

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 11 februari 2013
Vrouwen van nu hebben een druk leven. Ze hebben zo veel meer keuzes en mogelijkheden dan hun moeders en grootmoeders hadden. Dit biedt nieuwe kansen, maar kan ook voor onrust zorgen.
  Lees verder...
 

Zeven tips voor een “Executive uitstraling”

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 06 januari 2013
Enkele dagen geleden verscheen op managersonline het artikel  "Executive-uitstraling bepaalt in grote mate carrièrekansen" De executive uitstraling is volgens dit onderzoek noodzakelijk om hogerop te komen en bepaalt in hoge mate uw carrièrekansen. Is zo'n uitstraling maakbaar? Ik denk van wel...

  Lees verder...
 

Baby makes her blue jeans talk

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 03 november 2012
Het meest gedragen kledingstuk is de spijkerbroek. Bezongen in vele popsongs, zoals bijvoorbeeld in die van Dr. Hook. Bijna iedereen heeft er wel één in de kast hangen. Maar welke spijkerbroek past bij uw figuur? En bij welke situatie?
  Lees verder...
 

Maak een mooie entree in de perfecte jas.

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 15 oktober 2012
Draagt u uw zomerjas nog? Of heeft u deze al ingeruild voor de winterjas? Als u op pad gaat is de jas het eerste kledingstuk wat men van u ziet. Goed om hier meer aandacht aan te besteden. Lees snel verder voor tips voor het kiezen van een nieuwe winterjas.

  Lees verder...
 

Praktische checklist voor het kopen van een pak.

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 09 juli 2012
Draagt u pakken of wilt u pakken gaan dragen? Nu is het een mooie tijd om een nieuw pak te kopen. Met een beetje mazzel profiteert u nog van de uitverkoop. En wie weet gaat u op vakantie naar Zuid-Europa, waar u ook volop keuze zult hebben. Waar let u op bij het kopen van een pak, zodat u zelf met volle overtuiging een passend pak uitzoekt? Ik geef u graag een praktische checklist.
  Lees verder...
 

Negen shopping tips voor uw zakelijke garderobe

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 06 mei 2012
Het nieuwe seizoen is begonnen. De wintergarderobe mag terug naar de kast. Een mooie tijd om eens kritisch naar uw voorjaars-  en zomerkleding te kijken. Past alles nog? Ziet de kleding er nog verzorgd uit of zitten er vlekken in of missen er knopen? Behoeft uw garderobe aanvulling, maar waar begint u dan? Met deze tips wordt het winkelen gemakkelijker, wie weet zelfs leuker, en bespaart u tijd.
  Lees verder...
 

Het mysterie van een goede samenwerking

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 19 februari 2012
Een soepel lopende samenwerking tussen verschillende afdelingen, teams, managers en medewerkers is vaak een grote wens. Helaas blijkt samenwerking in een bedrijf erg lastig te zijn. Miscommunicatie en onbegrip zijn hierin belangrijke factoren. Welke stappen kunt u zelf nemen om de samenwerking in uw bedrijf te verbeteren?
  Lees verder...
 

Drie modetrends en drie kledingtips voor het voorjaar

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 05 februari 2012
Buiten is het winter. Maar in de kledingzaken is het voorjaar al volop begonnen. Wat zijn de modetrends? En hoe kiest u daaruit die kleding die bij u past? U vindt hier 3 modetrends met daarbij 3 kledingtips.
  Lees verder...
 

Hoe u als man met weinig moeite er fantastisch uitziet

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 22 januari 2012
Vaak hoor ik mannen zeggen:  "Jullie vrouwen hebben het maar gemakkelijk, jullie kunnen uit zoveel soorten kledingstukken kiezen."  Eens.  Juist voor de man is het daarom van belang om te letten op de details van de kleding, bijvoorbeeld in een overhemd.  Hoe vindt u het bij u passende overhemd? En creeert u met weinig moeite een krachtige uitstraling?
  Lees verder...
 

Kledingtips voor de nieuwjaarsreceptie

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 03 januari 2012
De eerste twee weken van januari staan in het teken van de nieuwjaarsrecepties . Op het werk, bij netwerkverenigingen, clubs en gemeenten. Een vervelende verplichting of een kans op het managen van uw relaties? Mijn advies:  maak er iets moois van en zorg dat u professioneel overkomt. Dat begint met de juiste kleding. Ik geef u graag kledingtips voor nieuwjaarsrecepties.
  Lees verder...
 

Hotter than your daughter? – Hoe kleedt u zich naar uw leeftijd?

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 29 oktober 2011
Heeft u wel eens nagedacht over waarom u bepaalde kleding draagt? Vaak is kleding een weerspiegeling van uzelf. In het bedrijfsleven in combinatie met wat de omgeving van u verwacht. Herkenbaar?
  Lees verder...
 

Social media op z’n retour? Met Branding tegen de stroom in

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 26 september 2011
In de afgelopen jaren zijn helaas vele bedrijven over de kop gegaan en velen houden nog steeds met moeite hun hoofd boven water. Terwijl het einde van de crisis nog niet in zicht lijkt te zijn en een dubbele dip nog steeds mogelijk is. Hoe overleef je als bedrijf ?
  Lees verder...
 
1 2 3 volgende >
advertorial
Marketing Inhaak Kalender 2021 + handige tips
Met de overzichtelijke kalender van Spotler heb je in één oogopslag alle 'inhakers' voor jouw (e-mail) marketingcampagnes van 2021 in beeld. Handig voor eventgebonden acties naar klanten en nieuwsbriefabonnees! Inclusief interessante e-mail marketing tips.
Download de gratis kalender
Lees verder
Wereldwijd actief technologiebedrijf sponsort Nederlands vrouwenteam voor extreme roeirace
reacties
Invloed corona op arbeidsmarkt: banen in e-commerce en klantenservice in opkomst (1) 
Klanten willen slechts twee dingen (2) 
Drie manieren waarop Internet of Things SEO voorgoed verandert (2) 
Ruim helft Nederlanders openhartig over salaris (1) 
Ontwikkeling e-invoicing zorgt voor toename wereldwijde B2B-commerce in 2015 (1) 
Twee op de drie Nederlanders schaamt zich voor hoesten of niezen in publieke binnenruimtes (1) 
Grote organisaties zorgen beter voor thuiswerkende werknemers (1) 
top10
Dit zijn de vijf meest gegoogelde HR-thema's van 2020
Langdurig verzuim loopt op door uitstel reguliere zorg
Klanten willen slechts twee dingen
Lockdown belemmert tech-vrouwen in loopbaanontwikkeling
CIO’s hebben behoefte aan meer teamoverstijgend samenwerken
Sollicitatiedokter organiseert Nationale Dag van het CVv
Cybercriminelen gebruiken COVID-19-vaccin als lokmiddel bij hun aanvallen
Discriminatie op de arbeidsmarkt actueler dan ooit
Nederlandse bedrijven zien hybrid cloud als meest ideale IT-infrastructuur-model
Coronacrisis boost videogebruik voor e-learning en webinars
meer top 10