zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
webloggers
 

Desiree Grijpma-Hidding

Desiree Grijpma-Hidding is imago stylist en biedt ondernemers, medewerkers en managers kleuranalyse en kledingadvies. Ook voor kledingadvies mannen. Zij is tevens personal shopper. Met haar bedrijf Second impression geeft zij ook kleuradvies en imago workshops. Speciaal voor bedrijven geeft zij stijladvies en presentatie trainingen.
Desiree is van mening dat naast uw communicatieve vaardigheden en uw prestaties op uw werk, uw kledingstijl voor een groot gedeelte bepaalt hoe u overkomt op uw collega’s, klanten en relaties. De kunst is om binnen de heersende cultuur een stijl te vinden, die ondersteunt wat u uit wilt stralen.

In het bedrijfsleven miste Desiree het belang van uiterlijke presentatie. Nu combineert zij met passie haar kennis van kleding en stijl met haar ruime ervaring op het gebied van sales en marketing.

Daarnaast is zij ook gespecialiseerd op het gebied van schriftelijke communicatie als webteksten tekstschrijver
 

Desiree Grijpma-Hidding info@secondimpression.nl
 
 
 

Weblog`s van Desiree Grijpma-Hidding :

 

Hoe gaat u goed gekleed het najaar in?

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 04 september 2011
De modewereld dicteert welke nieuwe herfstmode er in de winkels hangt. Moet u nu juist de mode volgen of juist links laten hangen? Krijgt u klasse en stijl door het volgen van de laatste mode, of heeft mode geen invloed op een mooie stijl?
  Lees verder...
 

Zeven tips voor uw persoonlijke stijl update

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 08 augustus 2011
Heeft u tijdens de vakantie de batterij weer opgeladen? Nieuwe inspiratie gevonden om nu eindelijk dat geweldige plan uit te werken? U bent er weer helemaal klaar voor om fris met nieuwe energie naar uw werk te gaan? Gebruik deze energie meteen voor een update van….uzelf.
  Lees verder...
 

Het geheim van de kameleon

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 19 juni 2011
Het is verbazingwekkend hoeveel parallellen we kunnen trekken tussen het gedrag in het dierenrijk en dat van de mens.  Vanuit de evolutie theorie is er veel onderzoek gedaan naar gedrag. Maar juist op het gebied van het gebruik van uiterlijk en kleur zijn er ook  overeenkomsten te vinden. Hoe maken de dieren gebruik van kleur en uiterlijk en hoe kunnen we deze kennis als mens benutten?
  Lees verder...
 

De beste lijn voor een krachtige uitstraling

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 24 mei 2011
Wilt u een krachtige uitstraling? Kijk dan eens goed naar de lijnen in uw gezicht. Als u deze weet te versterken met uw kleding, heeft dit invloed op uw uitstraling. Lees hier meer over hoe u dit aanpakt.
  Lees verder...
 

Tien tips voor een stijlvolle zomer op het werk

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 01 mei 2011
Hoe kunt u zich stijlvol kleden op het werk, terwijl het eigenlijk weer is om naar het strand te gaan? Ergert u zich wel eens aan het luchtige kledinggedrag van uw medewerkers in de zomer? In dit artikel tips voor dames en heren om stijlvol de zomer door te komen.
  Lees verder...
 

Zakelijke dresscodes: zó vorige eeuw of tijd voor revival?

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 03 april 2011
Zijn dresscodes in het bedrijf echt iets uit de vorige eeuw. Of is er een revival nodig? De kledingstijl en de kledingregels op kantoor zijn tegenwoordig losser. En zijn meestal niet voorgeschreven. Is dat een goede zaak? Of zorgt het juist voor onduidelijkheid bij uw medewerkers?
  Lees verder...
 

Zes stijlvolle tips voor een overtuigende presentatie

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 20 maart 2011
Geeft u binnenkort een presentatie aan collega’s, het management of uw klanten? Niet alleen de inhoud van uw verhaal is belangrijk. Ook uw uiterlijke presentatie speelt een belangrijke rol in hoe uw boodschap overkomt. Lees hier verder over de do’s en dont’s in het kleden voor een presentatie.
  Lees verder...
 

Vier stijltips voor perfecte personal branding

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 13 februari 2011
Personal branding is het toverwoord van dit moment.  Het is niets meer dan je imago beïnvloeden richting de buitenwereld. Uzelf beschouwen als merk en dat naar de buitenwereld presenteren.  Uzelf onderscheiden, maar wel dichtbij uw persoonlijkheid blijven. Dat is de kunst. Hoe vormt u met uw stijl uw eigen personal brand?
  Lees verder...
 

Weg met Sonja Bakker en Dr. Frank

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 30 januari 2011
Januari loopt op zijn einde. Had u als goed voornemen afvallen als doel gesteld? Is er iets terecht van gekomen? Of is het toch lastig vol te houden? Dan heb ik goed nieuws voor u....
  Lees verder...
 

De kracht van de stropdas.

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 16 januari 2011
Het dragen van stropdassen in Nederland neemt af. Een goede ontwikkeling? Of juist zonde van de mogelijkheden die het dragen van een das u biedt?
  Lees verder...
 

Solliciteren in stijl!

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 03 januari 2011
Binnenkort een sollicitatiegesprek? En wilt u zich positief onderscheiden van uw concurrenten? Lees snel verder hoe u met uw persoonlijke uiterlijke presentatie uw kans op een nieuwe baan of functie aanzienlijk vergroot.
  Lees verder...
 

Negen tips voor een professioneel Social Media imago

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 06 december 2010
Hoe komt u professioneel over met uw Social Media profiel? Hoe maakt u indruk op een positieve manier, zodat anderen u niet snel vergeten?
  Lees verder...
 

Een hoger salaris verdienen?

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 25 oktober 2010
In hoeverre speelt uiterlijk mee in de kans op een succesvolle carrière? Hebben mooie mensen echt meer kans op succes en een hoger salaris? Lees verder over de beïnvloeding van uw eigen succes.
  Lees verder...
 

Eigen ego eerst! Hoe krijgt u de klasse van George Clooney?

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 17 oktober 2010
Ja, u hoort het goed. Zorg nu eerst eens voor uzelf en let dan pas op de ander. Met zorgen bedoel ik in dit geval verzorgen. Met een verzorgd uiterlijk laat u zien dat u moeite doet voor de ander. Dit getuigt van respect naar collega’s, maar ook in uw privé leven naar uw partner of vrienden.
  Lees verder...
 
< vorige 1 2 3 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10