zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
webloggers
 

Desiree Grijpma-Hidding

Desiree Grijpma-Hidding is imago stylist en biedt ondernemers, medewerkers en managers kleuranalyse en kledingadvies. Ook voor kledingadvies mannen. Zij is tevens personal shopper. Met haar bedrijf Second impression geeft zij ook kleuradvies en imago workshops. Speciaal voor bedrijven geeft zij stijladvies en presentatie trainingen.
Desiree is van mening dat naast uw communicatieve vaardigheden en uw prestaties op uw werk, uw kledingstijl voor een groot gedeelte bepaalt hoe u overkomt op uw collega’s, klanten en relaties. De kunst is om binnen de heersende cultuur een stijl te vinden, die ondersteunt wat u uit wilt stralen.

In het bedrijfsleven miste Desiree het belang van uiterlijke presentatie. Nu combineert zij met passie haar kennis van kleding en stijl met haar ruime ervaring op het gebied van sales en marketing.

Daarnaast is zij ook gespecialiseerd op het gebied van schriftelijke communicatie als webteksten tekstschrijver
 

Desiree Grijpma-Hidding info@secondimpression.nl
 
 
 

Weblog`s van Desiree Grijpma-Hidding :

 

Hoe overtuigt u met kleur in het nogal kleurloze bedrijfsleven?

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 11 oktober 2010
Een leven zonder kleur is ondenkbaar.  Stelt u eens een wereld voor in zwart-wit. Alles zou op elkaar lijken.  Kleuren prikkelen de zintuigen. Waarom kleden veel mensen in het Nederlandse bedrijfsleven zich dan zo kleurloos en onopvallend? Als u weet welke kleuren u goed staan en welke boodschappen u daarmee uitzendt, heeft u een krachtig communicatiemiddel in handen.

  Lees verder...
 

Kleding en stijl, hoe maakt u een perfecte combinatie?

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 04 oktober 2010
Veel dames en heren vinden het lastig om goede combinaties met kleding te maken. Ik zie vaak tenenkrommende voorbeelden voorbijkomen. Zonde. Wanneer u een sterke combinatie met uw kledingstukken weet te vormen, zult u in stijl boven de rest uitstijgen. En op positieve wijze uw imago beïnvloeden. Lees verder over de beste combinatietips voor dames en heren.
  Lees verder...
 

Vergroot uw succes met een verzorgde en passende kledingstijl

Door: Desiree Grijpma-Hidding , 27 september 2010
De invloed van kleding en stijl op het succesvol functioneren van medewerkers en managers is een sterk onderschat fenomeen. In de praktijk besteedt men in bedrijven veel aandacht aan kennis- en communicatietrainingen, terwijl de aandacht voor verzorgde kleding lijkt af te nemen. In bedrijven zie ik juist een trend naar een informele kledingstijl.
  Lees verder...
 
< vorige 1 2 3
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10