zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
weblog
 

Maak een mooie entree in de perfecte jas.

Door: Desiree Grijpma-Hidding,   15-10-2012,   16:23 uur
 

Draagt u uw zomerjas nog? Of heeft u deze al ingeruild voor de winterjas? Als u op pad gaat is de jas het eerste kledingstuk wat men van u ziet. Goed om hier meer aandacht aan te besteden. Lees snel verder voor tips voor het kiezen van een nieuwe winterjas.Bij een zakelijke outfit hoort een nette jas. Dus geen ski jack of andere sportieve jas. De sportieve jas combineert u bij een casual outfit.Jas voor kortere mensen
Kies de jas die past bij uw figuur. Bent u klein, zorg dan dat de jas in ieder geval boven de knie eindigt.

Jas voor mensen met voller figuur
Bent u aan de stevige kant? Vermijd dan een jas met een dubbele rij knopen(net als bij een blazer). Zijn uw heupen breder dan uw schouders? Kies een model met een schoudervulling, of andere details op de schouder.

Kies voor kleur
Waarom opgaan in de grijze massa? Durf te kiezen voor meer kleur in uw winterjas. Een zwarte of bruine jas is natuurlijk erg chique. Maar juist met een rode of bijvoorbeeld blauwe jas valt u meer op. Een donkere jas fleurt u op met een kleurrijke das of sjaal.

Kies voor kwaliteit
Een jas is een kledingstuk dat u meestal elke dag draagt. Kies daarom een jas van een goede kwaliteit en van een goede stof. Juist omdat u dit kledingstuk elke dag draagt, is dit een goede investering.

 
 Doorsturen    Reageer

 
 
 
Over de auteur:

Desiree Grijpma-Hidding is imago stylist en biedt ondernemers, medewerkers en managers kleuranalyse en kledingadvies. Ook voor kledingadvies mannen. Zij is tevens personal shopper. Met haar bedrijf Second impression geeft zij ook kleuradvies en imago workshops. Speciaal voor bedrijven geeft zij stijladvies en presentatie trainingen.
Desiree is van mening dat naast uw communicatieve vaardigheden en uw prestaties op uw werk, uw kledingstijl voor een groot gedeelte bepaalt hoe u overkomt op uw collega’s, klanten en relaties. De kunst is om binnen de heersende cultuur een stijl te vinden, die ondersteunt wat u uit wilt stralen.

In het bedrijfsleven miste Desiree het belang van uiterlijke presentatie. Nu combineert zij met passie haar kennis van kleding en stijl met haar ruime ervaring op het gebied van sales en marketing.

Daarnaast is zij ook gespecialiseerd op het gebied van schriftelijke communicatie als webteksten tekstschrijver
 

 

Laatste weblogs

  Hoeveel burn-out fabrieken zijn er nog in ons land?
  Het rationeel discours
  Tegen de haren instrijken
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

 

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
 
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10