zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
lifestyle
 

Meer rijke Russen zoeken woning in Nederland

29 augustus 2016 -  Nederland - met name de regio Amsterdam - wordt steeds populairder bij rijke Russen die een woning in het buitenland willen kopen. Ze zijn vooral op zoek naar grachtenpanden en dure villa's in 't Gooi, Bloemendaal of Aerdenhout.

  Lees verder...      1 reactie

Verbetering huis: verandering tuin heeft grootste voorkeur

25 augustus 2016 - Als het gaat om veranderingen aan woningen, zou 33 procent van de Nederlanders iets willen veranderen aan hun tuin, erf of patio. 30 procent zou meer opbergruimte willen hebben en 24 procent wil iets veranderen aan het meubilair en het gemak waarmee het huis schoongemaakt kan worden (hygiëne).

  Lees verder...      1 reactie

Nederlander verkiest Belgisch bier

8 augustus 2016 -  Bierdrinkers van over de hele wereld vierden vorige week Internationale Bierdag. Na de succesvolle lancering van het biermagazine ‘AROUND Beer’ in 2015, liet Mercure Hotels dit jaar een onderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau iVOX bij 1.000 Belgen en 1.000 Nederlanders naar hun biergewoonten in binnen- en buitenland en naar de rol van bier bij het eten. 

  Lees verder...      Reageer

2016 ideaal jaar voor (wereld)reizigers

29 juli 2016 -  Nederlandse reizigers kunnen hun hart ophalen wanneer het gaat om het kopen van vliegtickets. De trend waarbij luchtvaartmaatschappijen hun tickets voor lage prijzen aanbieden heeft het afgelopen jaar doorgezet.

  Lees verder...      Reageer

Deur uit? Telefoon mee!

29 juli 2016 -  Nederlanders kunnen niet meer zonder telefoon. Acht op de tien Nederlanders gaan niet meer de deur uit zonder mobiele telefoon. Bij jongeren is dit aantal nog hoger. Ook ’s nachts wil men bereikbaar blijven. Slechts één op de zes Nederlanders zet de mobiele telefoon ’s nachts helemaal uit.

  Lees verder...      Reageer

Pensionado's gaan vaker op vakantie

25 juli 2016 -  Nederlandse pensionado's gaan maar wat graag op vakantie. Voor 36 procent is het zelfs één van de belangrijkste bezigheden sinds ze van hun oude dag genieten. Een kwart van hen gaat vaker dan voorheen, toen ze nog werkten.

  Lees verder...      Reageer

Nederlandse bierdrinker steeds veelzijdiger

20 juli 2016 -  De Nederlandse bierdrinker wordt steeds veelzijdiger in zijn bierkeuze. Ruim 40 procent van de bierdrinkers geeft aan tegenwoordig vaker voor andere bieren te kiezen ten opzichte van twee jaar geleden. En een op de drie kiest door het huidige bieraanbod zelfs vaker voor bier dan voor een andere drank.

  Lees verder...      Reageer

Wifi onmisbaar op vakantie

15 juli 2016 -  Ruim zes op de tien vakantiegangers (63 procent) checken eerst of er wifi beschikbaar is op de accommodatie voordat ze het vastleggen. Op vakantie is het gebruik van WhatsApp het meest populair. Van één op de vijf werknemers wordt verwacht dat ze bereikbaar zijn voor hun werk.

  Lees verder...      Reageer

Wireless speakers: Innovatieve technieken, ouderwetse garantievoorwaarden

14 juli 2016 -  Heerlijk van het mooie weer én muziek genieten in de tuin met een bluetooth speaker of muziek in huis streamen via een wifi speaker. Het is nog maar een kwestie van tijd voordat merken een combi-speaker (wifi en bluetooth) op de markt brengen op basis van een Google cast oplossing of met een open source.

  Lees verder...      Reageer

V40 meest populaire leaseauto onder vrouwen

14 juli 2016 -  Uit onderzoek van ALD Automotive blijkt dat de Volvo V40 de meeste populaire leaseauto is onder dames. Bij mannen staat de Peugeot 308 SW op nummer één.

  Lees verder...      Reageer

Vrouwen kiezen voor gezonde lunch, mannen voor vlees

13 juli 2016 -  Wat de boer niet kent dat eet hij niet. Herkenbaar? Vooral mannen blijken weinig avontuurlijk als het gaat om variëren tijdens de lunch. Dat wijst onderzoek van Stegeman over de lunchgewoonten van Nederlanders, uit. Bijna de helft van de mannen (45 procent) neemt liever niet de moeite iets nieuws uit te proberen op de boterham, waar dat bij vrouwen 30 procent is.

  Lees verder...      2 reacties

Wordt de Franse occasion kampioen?

28 juni 2016 -  Met het EK en de Tour de France staat Frankrijk deze zomer weer volop in de belangstelling. Ook de occasionkoper toont in de aanloop hiernaartoe veel interesse in Franse auto’s. In de eerste vijf maanden van dit jaar verkochten autobedrijven 106.753 occasions van Franse merken aan consumenten.

  Lees verder...      Reageer

Amsterdam net buiten top tien duurste Europese steden

24 juni 2016 -  Amsterdam stijgt iets op de lijst van duurste wereldsteden, namelijk van de 69e naar de 64e plaats. Van alle Europese steden bezet de hoofdstad een gedeelde twaalfde plaats. Het Angolese Luanda staat voor het eerst in jaren niet op een: het heeft zijn plaats afgestaan aan Hong Kong. Dat blijkt uit het 22e Cost of Living onderzoek van Mercer.

  Lees verder...      1 reactie

Kwart Nederlanders vindt altijd bereikbaar zijn niet belangrijk

24 juni 2016 -  23 procent van de Nederlanders vindt het niet belangrijk om altijd bereikbaar te zijn en 22 procent vindt dat wel belangrijk. Dit is bijna de helft minder dan op internationaal niveau, waar 42 procent het belangrijk vindt om altijd bereikbaar te zijn. Hiermee wijkt Nederland sterk af van de overige landen.

  Lees verder...      1 reactie

< vorige 8 9 10 11 36 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Nederlanders hebben de beste werk-privébalans van West-Europa (1) 
Nederlanders massaal op zoek naar tweedehands sportauto (1) 
Bouw en civiele sector groeien fors  (1) 
Vrouwen overheersen mannen bij online aankopen (1) 
Een op drie werknemers shopt online tijdens werktijd (1) 
Zes inspirerende ideeën voor een geslaagd bedrijfsuitje (1) 
Hybride ZZP’ers zijn waardevolle arbeidskrachten (1) 
top10
Papieren data vaak vergeten bij nieuwe privacywet
Bent u zelfstandig, een teamspeler, hands-on en omgevingssensitief?
GDPR: geen obstakel voor gepersonaliseerde klantervaringen
Cloud-expert is de nieuwste droombaan
Nederlanders hebben de beste werk-privébalans van West-Europa
Waardering draagt in grote mate bij aan bevlogenheid onder verpleegkundigen
Vijf tips om de juiste cloudprovider te vinden
Cyberveiligheid geen prioriteit bij hoger management
Vijf essentiële aandachtspunten voor IoT-analyse
Nederlanders massaal op zoek naar tweedehands sportauto
meer top 10
vacatures
meer vacatures