zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Dit zijn de populairste cryptobeurzen van 2022 binnen Nederland

28 april 2022 - Om crypto te kopen en te verkopen, moet je tegenwoordig op een cryptobeurs zijn. Die zijn er in allerlei soorten en maten: van de beurzen die de laagst mogelijke transactiekosten proberen te hanteren tot beurzen die zich op hele specifieke domeinen toeleggen. In dit artikel lees je over de populairste cryptobeurzen van 2022 binnen Nederland.
 

Beurs 1: Bitvavo


De website van Bitvavo is minimalistisch, maar zeker niet klein qua functies. Het design ziet er strak, overzichtelijk en professioneel uit waardoor navigeren op de site eenvoudig is. Dat is handig, want de site biedt ontzettend veel verschillende opties. Daarmee trekt de site een breed publiek aan: van beginnende handelaren tot ervaren professionals. Ook leuk om te weten: het bedrijf is opgericht in Nederland! Dat heeft als voordeel dat je de klantenservice ook in het Nederlands kunt bereiken. Wil je meer weten over Bitvavo? Lees dan zeker deze Bitvavo review!
 
Beurs 2: Bitcoin Meester
hoewel de naam anders doet vermoeden, kun je bij Bitcoin Meester voor veel meer zaken terecht dan alleen bitcoin. Je kunt er handelen in allerlei munten, maar dat is niet de functie die het platform uniek maakt. Bitcoin Meester is namelijk het eerste platform dat zich actief richt op de crypto-kredietmarkt. Je kunt er kredieten afnemen, je crypto-munten als onderpand voor een lening gebruiken of zelfs rente tot 3% verdienen op je munten. Daarmee wordt crypto een heel aantrekkelijk alternatief voor regulier sparen bij de bank, wat tegenwoordig praktisch niks meer oplevert.
 
Beurs 3: Coinbase
Coinbase werd sinds de introductie vorig jaar in een klap bekend doordat het platform enorm makkelijk te gebruiken is door beginners. Het doel van de site was ook om de drempel om te beginnen met crypto voor veel mensen te verlagen. Dat is gelukt, want Coinbase is volgens velen een van de meest gebruiksvriendelijke websites met toch een hoop steengoede functies. Uniek is dat de website je verschillende tips over het handelen in crypto geeft in een speciaal programma: Coinbase Earn. Ben je geen beginner meer en wil je nog meer uit de functies van Coinbase halen? Dan is Coinbase Pro een goede optie.
 
Beurs 4: Binance
Binance is niet alleen binnen Nederland erg populair. Wereldwijd heeft het platform zelfs het grootste handelsvolume van alle cryptobeurzen! Er zijn allerlei redenen te bedenken voor het succes van Binance. Zo kun je veel crypto direct aanschaffen in euro’s, krijg je kortingen en extra aankoopmogelijkheden en zijn er handige extra functies die elke handelaar goed kan gebruiken. Het grootste voordeel is misschien nog wel de zogeheten maker/nemer vergoeding. Die is namelijk afhankelijk van je handelsvolume: beginnende handelaren met weinig crypto betalen dus minder voor deze vergoeding dan ervaren handelaren met veel crypto.

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10