zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Deze iPhone accessoires zijn onmisbaar voor managers

19 april 2022 - Managers moeten altijd bereikbaar zijn. Je wilt immers graag voorkomen dat je een belangrijke call mist omdat je batterij net niet vol genoeg meer was. Of omdat je smartphone stuk gegaan is doordat je hem hebt laten vallen. Daarom is het belangrijk dat je een aantal accessoires voor je iPhone aanschaft, zodat je dit soort problemen kunt voorkomen.

Onmisbare items


Als je als manager vaak op weg bent, dan is het slim om een aantal accessoires aan te schaffen zodat je altijd bereikbaar bent. Het is niet fijn om een belangrijke call van een potentiële klant te missen. Daarom behoort een iPhone oplader in ieder geval tot de standaard uitrusting van iedere manager. Deze oplader kun je het best in twee soorten aanschaffen: de variant die je in het stopcontact steekt, maar er zijn ook opladers verkrijgbaar die je je op je auto kunt aansluiten. Ook als je onderweg bent, wordt je iPhone alsnog opgeladen.
 
Hoesje voor de iPhone SE
Een populair toestel onder managers is de iPhone SE. Dit model heeft een compacter formaat en ligt daardoor wat fijner in de hand. Maar de iPhone SE is gemaakt van oudere materialen die we eerder tegenkwamen bij iPhones van jaren geleden zoals de iPhone 7 en de iPhone 8. Door een hoesje iPhone SE 2022 aan te schaffen is het mogelijk je iPhone goed te beschermen.
 
Op deze manier kun je voorkomen dat je de iPhone beschadigt door bijvoorbeeld vallen. Met een leren cover zit je altijd goed; deze beschermt de telefoon volledig.  Als je liever geen bookcase koopt, is het mogelijk om voor een backcover te gaan. Deze beschermt alleen de achterkant van de iPhone. In zo’n geval doe je er goed aan om een screen protector aan te schaffen, zodat je ook de voorkant goed beschermt.
 
USB-kabels voor de iPhone
Als manager kun je niet genoeg USB-kabels voor je iPhone hebben. Het liefst van Lightning naar USB A, maar ook van Lightning naar USB C. Op deze manier kun je je iPhone altijd aansluiten, op je laptop van het werk, maar ook op je werkplek zelf. Daardoor kun je je iPhone snel even bijladen of de laatste firmware updaten. Dat is belangrijk, want zo houd je je iPhone bijgewerkt en veilig. Daarmee kun je voorkomen dat bedrijfsgeheimen door een hack op straat komen te liggen.
 
Een USB-kabel is ook om een andere reden onmisbaar voor iedere manager; je kunt er goede back-ups mee maken. Zeker als je iCloud hebt met een te lage opslagcapaciteit, is een USB-kabel een goede uitkomst. Deze kun je dan met iTunes op Windows of de Finder-app op je Mac aanzetten. Zo heb je altijd de laatste back-up. Erg handig als je smartphone onverhoopt toch kapot gaat.
 
Screen protector
Ten slotte: als je kiest voor een backcover is de voorkant van je iPhone niet beschermd. Om deze reden is het belangrijk ook een screen protector aan te schaffen. Zo mis je nooit meer een belangrijke oproep omdat je scherm het niet goed doet. Op deze manier houd je je scherm netjes en krasvrij. Zo maak je een nette indruk op managers van andere bedrijven en potentiële klanten.

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10