zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Maak kennis met de meest veelbelovende fintech en cybersecurity startups

8 oktober 2018 -  Startupbootcamp FinTech & CyberSecurity heeft de elf internationale start-ups bekendgemaakt, de ‘2019 cohort’, die het programma in Amsterdam vanaf 5 november gaan volgen.
 Lees verder...   Reageer
 

Internationale samenwerking in strijd tegen cybercrime

8 oktober 2018 - Internationale samenwerking en Access to Capital stonden centraal op de eerste dag van CSW Congress & Expo, het afsluitende tweedaagse evenement van de Cyber Security Week die devorige ze week in Den Haag gehouden werd.
 Lees verder...   Reageer
 

PR wereldwijd: Employee advocacy als sterke schakel in uw PR-strategie

5 oktober 2018 - Wie een PR-campagne internationaal wil uitvoeren loopt tegen diverse uitdagingen aan. De taal- en cultuurbarrières en andere werkwijzen maken het vaak niet makkelijk. Toch willen bedrijven één geluid laten horen en met een universele strategie de beste resultaten behalen in ieder land.
 Lees verder...   Reageer
 

Op Weg naar Duurzaam: 'We gaan een ongewisse toekomst tegemoet'

5 oktober 2018 - Vooral nu het Klimaatakkoord van start is gegaan worden interessante discussies gevoerd over de voor- en nadelen van de apparaten die ons van energie moeten voorzien. De een wil veel zonnepanelen terwijl de ander het zoekt in windmolens en in warmtepompen.
 Lees verder...   1 reactie
 

Robots gaan werk van ons overnemen – maar is dat erg?

5 oktober 2018 - Michael Page heeft samen met Foresights Factory zes trends bestudeerd die de werkplek van morgen vormgeven. Wat betekenen deze trends voor de vaardigheden die worden gevraagd? En bestaan onze banen nog wel in de nabije toekomst?
 Lees verder...   Reageer
 

Helft werkend Nederland komt futloos thuis

4 oktober 2018 -  Om meer aandacht te vragen voor het brein op de werkvloer start Zorg van de Zaak de landelijke campagne ‘Breinvriendelijk werken’. De campagne richt zich op werkend Nederland, omdat hardwerkende Nederlanders het verleerd zijn hun brein te laten rusten.
 Lees verder...   1 reactie
 

Sander Jansen nieuwe algemeen directeur Opel Nederland

4 oktober 2018 - Sander Jansen, tot en met vorige maand verkoopdirecteur bij Opel Nederland, zal met onmiddellijke ingang de positie van algemeen directeur bij de importorganisatie bekleden.
 Lees verder...   Reageer
 

EdTech sector staat nog in de kinderschoenen

4 oktober 2018 - EdTech, de sector die innovatie en digitalisering in het onderwijs ontwikkelt, biedt in de toekomst wellicht een uitkomst voor personeelstekorten en werkdruk op Nederlandse scholen. Joblift heeft daarom geanalyseerd in hoeverre EdTech (ook EduTech of onderwijstechnologie genoemd) al vacatures oplevert.
 Lees verder...   Reageer
 

Beleggen of toch uw hypotheek aflossen?

3 oktober 2018 - Breng eerst in kaart hoeveel van uw vermogen écht vrij te besteden is. Hoeveel heeft nodig voor onverwachte uitgaven, vakanties en andere grote geplande uitgaven? Evi van Lanschot: "Laat dit bedrag op een spaarrekening staan. Het vermogen dat resteert kunt u gebruiken voor aflossing van uw hypotheek.’"
 Lees verder...   Reageer
 

Zakenreizen duurder in 2019

3 oktober 2018 - Gemiddeld gaan de hotelprijzen wereldwijd omhoog met een tot drie procent en de vliegtarieven tussen de een en twee procent, zo verwacht BCD Travel. De hogere hotelprijzen zijn het gevolg van de groeiende vraag, zegt het bedrijf, een vraag die ‘net iets hoger ligt dan het aanbod in de meeste markten.’
 Lees verder...   Reageer
 

Snelgroeiende zakelijke dienstverleners investeren meer in marketing

3 oktober 2018 - Zakelijke dienstverleners die meer tijd en geld aan business development en marketing spenderen, presteren beter dan hun branchegenoten. Deze koplopers zijn effectiever in het genereren van leads en meer volwassen op verschillende onderdelen van het acquisitieproces.
 Lees verder...   1 reactie
 

Werken met Artificial Intelligence – Samen sterk

2 oktober 2018 - Mensen hebben altijd al nieuwe technologieën geïntroduceerd op de werkplek, en AI (Artificial Intelligence) en automatisering vormen hierop dan ook geen uitzondering. Er bestaat echter wel de angst dat AI een vermindering van werkgelegenheid teweeg gaat brengen.
 Lees verder...   Reageer
 

40 procent studenten denkt dat hun toekomstige baan nog niet bestaat

2 oktober 2018 - In het kader van een nieuw onderzoek heeft Kaspersky Lab studenten aan de tand gevoeld over hun toekomstige carrière. 40 procent van de ondervraagde studenten denkt zich voor te bereiden op een functie die op dit moment nog niet bestaat.
 Lees verder...   2 reacties
 

Daten met collega is hot

2 oktober 2018 - Nederlanders werken niet alleen hun takenpakket af op de werkvloer. Dat blijkt uit onderzoek, uitgezet door OnePoll in opdracht van Viking, waarin  een op de twee Nederlandse werkenden aangaf weleens een romance te hebben gehad met een collega.
 Lees verder...   1 reactie
 
< vorige 1 2 3 4 5 1258 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Zo verkort je de reistijd naar je werk
reacties
Search advertising blijft ongekend populair  (2) 
Werknemer met 9-5 mentaliteit het meest gelukkig (1) 
Werknemers vinden zichzelf beter dan collega’s (1) 
Hoe moeten we leiding geven aan Generatie Y en Millenials? (1) 
Industrie moet keuzes maken en aan de slag met digitalisering (1) 
De meest voorkomende fraudemethodes bij mobiel betalen (2) 
Snelgroeiende zakelijke dienstverleners investeren meer in marketing (1) 
top10
Waarom een bezoek aan de psycholoog niet voldoende is bij een burn-out
Werknemer met 9-5 mentaliteit het meest gelukkig
Helft werknemers gestrest door verandering in organisatie
Werknemers vinden zichzelf beter dan collega’s
Met deze vijf stappen laat u datavisualisatie werken voor uw hele organisatie
Hoe moeten we leiding geven aan Generatie Y en Millenials?
Zes vuistregels om de regie te nemen over uw digitale transformatie
Twintig- tot 45-jarigen meest kwetsbaar voor financiële schokken
Nederlandse werknemers minst geneigd te spijbelen
IT-afdeling vindt het moeilijk om aan hoge verwachtingen van bedrijf te voldoen
meer top 10