zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Hybride werken na de pandemie? Zo richt u dat cloud-technisch in

10 juni 2021 - Bij het uitbreken van de coronacrisis moesten IT-experts wereldwijd onder enorme tijdsdruk beslissingen maken om ervoor te zorgen dat iedereen zo snel en goed mogelijk thuis kon werken. Maar zijn de IT-noodoplossingen van toen echt optimaal, nu we er wat kritischer naar kunnen kijken?
 Lees verder...   Reageer
 

Bedrijven tonen sterke weerstand tegen technologische transformatie

9 juni 2021 - De customer experience (CX) vormt een topprioriteit voor bijna de helft (43 procent) van alle Nederlandse bedrijven. Uit een internationaal onderzoek door Rackspace Technology (NASDAQ: RXT) blijkt echter dat een gebrek aan inzicht onder zakelijke stakeholders bijdraagt aan een cultuur van angst en weerstand tegen de inzet van nieuwe technologie voor het verbeteren van de CX.
 Lees verder...   Reageer
 

NBBU: SER-akkoord leent zich voor voortzetten gesprekken uitzend-cao

9 juni 2021 -  Het SER-akkoord tussen werkgevers- en werknemersorganisaties is een breed en stevig advies over de arbeidsmarkt aan het komende kabinet. De NBBU is tevreden dat het akkoord de belangrijk allocatie- en opstapfunctie van uitzenden erkent, maar denkt dat het flinke klus wordt de afspraken tot praktijk te maken. "Nu kunnen we aan de slag," aldus NBBU-directeur Marco Bastian.
 Lees verder...   Reageer
 

Kwart thuiswerkers zoekt andere baan bij terugkeer naar kantoor

9 juni 2021 -  Maar liefst 25 procent van alle thuiswerkende Nederlanders gaat op zoek naar een andere baan als zij na afloop van de coronacrisis weer fulltime op kantoor moeten werken. Dit blijkt uit onderzoek van Acties.nl onder 1.004 Nederlanders in loondienst die geregeld vanuit huis werken, uitgevoerd door PanelInzicht.
 Lees verder...   Reageer
 

Bedrijfsportemonnee belangrijker dan ethisch kompas

8 juni 2021 - Ruim één op de zeven (vijftien procent) eindbeslissers maakt het niet uit of een zakelijke relatie fraude pleegt of geld witwast, zolang deze maar aan zijn financiële verplichtingen naar de organisatie voldoet. Dat blijkt uit onderzoek van Altares Dun & Bradstreet, uitgevoerd onder 350 werkenden die eindbeslisser zijn binnen hun werkgebied.
 Lees verder...   Reageer
 

Hoogwaardige audio-oplossingen bepalend voor welzijn, efficiŽntie en professionele uitstraling van hybride werkers

8 juni 2021 -  Technologie vormt de kern van de nieuwe standaard in professionaliteit, die vereist is voor hybride werken. Volgens het laatste rapport 'Inzicht in Geluidservaringen' van EPOS zoeken bedrijfsleiders en medewerkers audio- en video-oplossingen, waarmee ze de kwaliteit op peil kunnen houden en tegelijkertijd profiteren van een mix van werken op afstand en op kantoor.
 Lees verder...   1 reactie
 

Vijf tips om nieuwe medewerkers doeltreffend te onboarden

8 juni 2021 -  Een goed inwerktraject is belangrijk om nieuwe medewerkers zich één met de organisatie te laten voelen. Maar wat zijn daarvoor de online mogelijkheden? Wanneer u even niet met ze kunt bijpraten bij het koffieapparaat of wanneer ze voor iedere kleine vraag naar uw bureau toe kunnen lopen?
 Lees verder...   Reageer
 

De toekomst van een AI-gebaseerd bedrijf

7 juni 2021 -  Ondernemingen worden steeds meer levende organismen die zich van nature aanpassen aan de omgeving. Producten en diensten zullen groeien, krimpen, beschermen en zichzelf herstellen als dat nodig is. Dit is de toekomst van de op AI gebaseerde onderneming, aldus Geng Lin, Executive Vice President en CTO van F5.
 Lees verder...   Reageer
 

Aanbod valse vaccinatie- en testcertificaten op Darknet en Telegram stijgt met 500 procent

7 juni 2021 -  Check Point Software Technologies waarschuwt dat de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk uniforme COVID-paspoortregelingen moeten opstellen, omdat de dreiging van valse vaccinatie- en testcertificaten door hackers nog verder kan toenemen. Deze vaccinatie- en testcertificaten worden namelijk steeds vaker verkocht op het Darknet en via de messaging-app Telegram.
 Lees verder...   Reageer
 

Onderwijs grootste prioriteit voor Nederlanders

7 juni 2021 - Onderwijs heeft de grootste wereldwijde prioriteit voor Nederland. Dat en meer blijkt uit een recente enquête uitgevoerd door Theirworld, een wereldwijde liefdadigheidsinstelling gericht op kinderen. Hierbij werd Nederlandse burgers gevraagd aan welke overzeese projecten de regering prioriteit zou moeten geven.
 Lees verder...   Reageer
 

Grote kloof tussen wensen personeel en prioriteiten HR

4 juni 2021 -  De HR-afdeling en medewerkers zitten niet altijd op één lijn. Vooral wat betreft het thema gezondheid. Zo zijn de meningen over wie welke verantwoordelijkheid draagt op het gebied van vitaliteit verdeeld. Volgens adviesbureau Mercer kan dit verholpen worden.
 Lees verder...   Reageer
 

Videogames: de perfecte toegangspoort voor cybercriminelen

4 juni 2021 -  De lockdown heeft geleid tot een enorme toename in het gebruik van spelcomputers om kinderen en tieners te vermaken tijdens de lange dagen die ze binnen doorbrengen. Europa is nu de op één na actiefste spelregio met 668 miljoen gamers, zo blijkt uit een rapport van DFC Intelligence.
 Lees verder...   Reageer
 

Twintig procent weet niet wat met vakantiedagen te doen

4 juni 2021 - Twintig procent van de werkende Nederlanders heeft op dit moment geen idee wat het met zijn of haar vrije dagen aan moet. Dit blijkt uit onderzoek van Visma | Raet onder ruim 1.088 Nederlandse medewerkers in loondienst. Opvallend is dat een kwart van de ondervraagden stelt dat zij vanwege corona wel meer behoefte hebben om vakantiedagen op te nemen dan voorheen.
 Lees verder...   Reageer
 

Pandemie eist zware tol van werkende vrouwen

3 juni 2021 - Verhoogde werkdruk en het combineren van werk en privéleven tijdens de COVID-19 pandemie is voor veel werkende vrouwen een voedingsbodem voor grote ontevredenheid, aldus de uitkomst van een nieuw rapport van Deloitte: ‘Women @ Work: A global outlook.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 1403 volgende >
advertorial
De Nieuwsbrief Checklist: 49 punten voor een zorgeloze verzending
Bij het versturen van een nieuwsbrief kan veel fout gaan. Fouten maken is menselijk, maar natuurlijk maak je ze liever niet. Om fouten te voorkomen, heeft Spotler een allesomvattend document met 49 checkpoints gemaakt. Superhandig!
Download de gratis checklist
Lees verder
Een bedrijf kopen of verkopen, wat zijn de haken en ogen?
Dit is waarom de beveiliging van jouw domein zo belangrijk is
Het managen van jouw onderneming aan de hand van een sterk netwerk doe je zo
reacties
Saaie baan slecht voor het hart (1) 
HR-professional heeft hekel aan digitale sollicitatiegesprekken (2) 
Hervormingsplan voor woningmarkt goed ontvangen door makelaars (1) 
Logisch dat we zo vaak onlogisch denken (1) 
Hoogwaardige audio-oplossingen bepalend voor welzijn, efficiŽntie en professionele uitstraling van hybride werkers (1) 
Vijf AI-lessen die COVID-19 ons leerde (1) 
Pandemie heeft grote impact op werkmotivatie jongeren  (1) 
top10
Stages winnen aan effectiviteit als baanvindkanaal tijdens corona
Futurizen. Het nieuwe werkwoord voor managers
HR-professional heeft hekel aan digitale sollicitatiegesprekken
Zieke medewerker bleef werken om financiŽle redenen
Een vierdaagse werkweek door digital en artificial intelligence
Managers worstelen 2,5 keer vaker met disrupties dan C-level
Crisiscommunicatie in een steeds complexere wereld
Cloud-native architectuur vereist andere applicatiebeveiliging
De gevaren van het lekken van persoonlijke gegevens en wat u ertegen kunt doen
Hybride werken na de pandemie? Zo richt u dat cloud-technisch in
meer top 10