zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

In acht vragen naar effectief leiderschap

21 augustus 2008 - Echt leiderschap begint bij persoonlijk leiderschap. Aan de hand van acht vragen daagt EFFEQT u uit eens naar uw persoonlijk leiderschap te kijken. Eén vraag kan al genoeg stof tot nadenken en handelen opleveren.

 Lees verder...   5 reacties
 

Werknemer zonder kinderen wil ook geld

21 augustus 2008 - Wie geen kinderen heeft, komt ook niet in aanmerking voor kinderbijslag en zwangerschaps- en ouderverlof. Niet eerlijk, vindt 57 procent van de vrijwillig kinderloze werknemers. Zij willen dan ook compensatie voor deze regelingen, zo meldt Intermediair.

 Lees verder...   25 reacties
 

Search marketeer houdt nog te weinig rekening met offline kanalen

21 augustus 2008 - 45 procent van de Search marketeers laat het na om Search activiteiten te integreren met offline media inspanningen. Ook zit er een gat tussen de strategie die Search marketeers volgen en het gedrag van zoekmachinegebruikers.

 Lees verder...   Reageer
 

Wilt u macht? Denk abstract

20 augustus 2008 - Wie macht heeft gaat abstracter denken: zaken van een afstand bekijken, op grote lijnen letten. Ook wordt het denken soepeler en flexibeler. Dit blijkt uit onderzoek van Pamela Smith aan de Radboud Universiteit, schrijft Intermediair.

 Lees verder...   Reageer
 

Wie mooi is, wordt voorgetrokken

20 augustus 2008 - Aantrekkelijke mensen worden over het algemeen als intelligenter en behulpzamer beoordeeld dan anderen, ook als hun prestaties daar geen aanleiding toe geven. Dat blijkt uit een onderzoek van het University College London.

 Lees verder...   Reageer
 

Topmanagers kopen voor duizenden euro’s nepdiploma

20 augustus 2008 - Een aantal Nederlandse topmanagers blijkt via internet valse universiteitsdiploma’s in Amerika gekocht te hebben. Dat komt naar voren uit een Amerikaanse koperslijst die het Nederlandse OM in handen kreeg.

 Lees verder...   7 reacties
 

Marketeer moet voor de beleving gaan

20 augustus 2008 - Interactieve marketing houdt niet in dat u uw prospects laat klikken op banners of iets in laat typen in google, maar juist daadwerkelijk dialogen voeren met en luisteren naar uw klanten. Dat zegt Igor Beuker, oprichter van LaComunidad, op MD Weekly.

 Lees verder...   Reageer
 

Trends en tips om uit te blinken op het www

19 augustus 2008 - Het ene bedrijf doet het goed op internet, het andere niet. Waar ligt dat aan? Rishad Tobaccowala, CEO van Denuo en chief innovation officer van Publicis Groupe Media, zet op Marketing Online een aantal trends en tips op een rij.

 Lees verder...   Reageer
 

Uw kerstpakket is al onderweg

19 augustus 2008 - Ook dit jaar hoeft u niet bang te zijn dat u geen kerstpakket krijgt. P&O’ers vinden het kerstpakket een mooie traditie die zeker niet afgeschaft moet worden. Dit blijkt uit een peiling op de website van P&Oactueel.

 Lees verder...   2 reacties
 

Vijf tips voor de jonge carrièremaker

19 augustus 2008 - Staat u aan het begin van uw carrière maar wilt u de menselijke factor niet uit het oog verliezen terwijl u doorstoot naar de top? En er al helemaal niet zelf aan onderdoor gaan? Yvonne Burger, docent organisatiecultuur, communicatie en leiderschap aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, heeft vijf tips voor u.

 Lees verder...   2 reacties
 

Manager heeft moeite met trainen werknemer

19 augustus 2008 - 40 procent van de bedrijven weet precies welke vaardigheden hun werknemers in de toekomst moeten hebben. Eigenlijk is dat erg weinig. Bovendien lukt het bijna de helft niet om personeelsleden zich in de juiste richting te laten ontwikkelen.

 Lees verder...   7 reacties
 

Bedrijven slecht voorbereid op plotseling wegvallen directeur

19 augustus 2008 - U zou denken dat elke onderneming wel een plan heeft voor het geval de directeur ineens wegvalt. Een verbijsterend groot aantal bedrijven heeft echter helemaal niks geregeld, en dat geldt bovendien met name voor de bedrijven die op die manier het meeste risico lopen.

 Lees verder...   3 reacties
 

Gezocht: ICT'er die risico's beperkt

18 augustus 2008 - Nu er steeds meer ICT-applicaties gebruikt worden door bedrijven, krijgt dat invloed op de vraag naar personeel. Vooral de functioneel ontwerper raakt steeds gewilder. Bovendien moet de ICT’er van nu niet alleen verstand hebben van techniek maar ook kunnen communiceren met managers en klanten.

 Lees verder...   Reageer
 

Bedrijven willen hun duurzame inspanningen meer promoten

18 augustus 2008 - Communicatieverantwoordelijken willen meer doen om de MVO-activiteiten van hun bedrijf te benadrukken. Ook willen ze die activiteiten beter ondersteunen. Ze verschillen echter behoorlijk van mening over de kanalen die ze daarvoor zouden willen gebruiken.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1125 1126 1127 1128 1508 volgende >
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10