zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
artikelen
 

Laat uw waardering blijken!

Door: Frank van Marwijk
 
Het is deze week weer 1 maart, Nationale Complimentendag. Dit is de dag waarop we jaarlijks stilstaan bij wie (en wat) we waarderen en hoe we die waardering laten blijken. Uiteraard is deze dag niet bedoeld om uw emmer aan complimenten leeg te gooien om vervolgens het hele jaar niet meer te laten horen wat u allemaal waardeert. Nee, zie deze dag liever als een reminder van hoe belangrijk (het uiten van) waardering is. Bezoekers van deze site die mijn artikelen volgen, weten dat dit een terugkerend thema is waarover ik jaarlijks schrijf in de eerste week van maart. Misschien ook als reminder voor het geven van complimenten, maar ook omdat er zo enorm veel te waarderen valt.

Veel om te waarderen
Samen met Hans Poortvliet schreef ik Het Groot Complimentenboek, waarin we de diverse aspecten van waardering de revue lieten passeren. Maar misschien hebt u helemaal geen zin om een boek te kopen. In dat geval volstaat het als u zich verdiept in de diverse artikelen die ik over dit onderwerp heb geschreven: (1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10) ,(11) ,(12), (13), (14), (15), (16), (17), (18) en (19), elk vanuit een andere invalshoek. Zoals gezegd: er valt heel wat te waarderen!
 

Gratis toegang

Alleen geregistreerde abonnees hebben toegang tot deze pagina.

Registratie is volledig gratis en geeft u direct toegang tot het opgevraagde document of artikel en tot honderden andere checklists, artikelen, contracten en tests & tools.

GRATIS REGISTREREN
 
Bent u al abonnee, vul hier uw e-mailadres en wachtwoord in:

E-mailadres:
Uw persoonlijke wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
 
 
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10