zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
algemeen
 

Mening medewerkers te weinig gevraagd bij ontwikkeling zakelijke apps

15 juni 2021 -  Bijna de helft van de medewerkers onder de 40 jaar (45 procent) vindt dat hun mening te weinig wordt gevraagd bij de ontwikkeling van zakelijke applicaties. Ondanks dat deze apps steeds gebruiksvriendelijker worden, is een kwart van de Nederlanders (24 procent) nog steeds van mening dat zakelijke apps zwaar tegenvallen als het gaat om gebruiksgemak.

  Lees verder...      Reageer

70 procent Europese organisaties zet al AI in

15 juni 2021 - Corona wees Europese organisaties er het afgelopen jaar op dat simpelweg meegaan in digitale veranderingen eigenlijk niet goed genoeg meer is. Leiders in de industrie volgen niet langer alleen de nieuwste trends uit Azië en Amerika; ze zetten de trends en innoveren op hun eigen manier.

  Lees verder...      Reageer

Crisiscommunicatie in een steeds complexere wereld

11 juni 2021 - Tussen 1980 en 2010 is het aantal geregistreerde natuurrampen verdubbeld van ongeveer 200 tot 400 per jaar, met gemiddeld 380 rampen per jaar in het afgelopen decennium. Toen kwam COVID-19 om de hoek kijken, met een verlammende impact op de wereld. Als reactie op de ontstane chaos sloten allerlei soorten organisaties hun deuren en lieten zij werknemers vanuit huis werken.

  Lees verder...      Reageer

Futurizen. Het nieuwe werkwoord voor managers

10 juni 2021 - De World Health Organisation (WHO) erkende onlangs de noodzaak tot verandering om beter voorbereid te zijn op toekomstige pandemieën. Maar dat is niet het enige waar u zich als manager op moet voorbereiden. Hoe speelt u in op megatrends en andere verstoorders die al dan niet aangekondigd op uw organisatie afkomen? De wereld verandert steeds sneller.

  Lees verder...      Reageer

De gevaren van het lekken van persoonlijke gegevens en wat u ertegen kunt doen

10 juni 2021 -  Uit nieuw onderzoek van NordVPN blijkt dat Nederlanders zich het meest zorgen maken dat hun financiële transacties (68 procent), persoonlijke foto's (46 procent) en online gesprekken (30 procent) openbaar worden gemaakt. Daarnaast is bijna een derde (27 procent) bang dat hun browsegeschiedenis en gedeelde bestanden en links (25 procent) openbaar worden gemaakt.

  Lees verder...      Reageer

Bedrijfsportemonnee belangrijker dan ethisch kompas

8 juni 2021 - Ruim één op de zeven (vijftien procent) eindbeslissers maakt het niet uit of een zakelijke relatie fraude pleegt of geld witwast, zolang deze maar aan zijn financiële verplichtingen naar de organisatie voldoet. Dat blijkt uit onderzoek van Altares Dun & Bradstreet, uitgevoerd onder 350 werkenden die eindbeslisser zijn binnen hun werkgebied.

  Lees verder...      Reageer

Hoogwaardige audio-oplossingen bepalend voor welzijn, efficiëntie en professionele uitstraling van hybride werkers

8 juni 2021 -  Technologie vormt de kern van de nieuwe standaard in professionaliteit, die vereist is voor hybride werken. Volgens het laatste rapport 'Inzicht in Geluidservaringen' van EPOS zoeken bedrijfsleiders en medewerkers audio- en video-oplossingen, waarmee ze de kwaliteit op peil kunnen houden en tegelijkertijd profiteren van een mix van werken op afstand en op kantoor.

  Lees verder...      1 reactie

De toekomst van een AI-gebaseerd bedrijf

7 juni 2021 -  Ondernemingen worden steeds meer levende organismen die zich van nature aanpassen aan de omgeving. Producten en diensten zullen groeien, krimpen, beschermen en zichzelf herstellen als dat nodig is. Dit is de toekomst van de op AI gebaseerde onderneming, aldus Geng Lin, Executive Vice President en CTO van F5.

  Lees verder...      Reageer

Onderwijs grootste prioriteit voor Nederlanders

7 juni 2021 - Onderwijs heeft de grootste wereldwijde prioriteit voor Nederland. Dat en meer blijkt uit een recente enquête uitgevoerd door Theirworld, een wereldwijde liefdadigheidsinstelling gericht op kinderen. Hierbij werd Nederlandse burgers gevraagd aan welke overzeese projecten de regering prioriteit zou moeten geven.

  Lees verder...      Reageer

Promotie: Werknemers kunnen zelf proactief bijdragen aan burn-out preventie

2 juni 2021 -  Het percentage werknemers dat kampt met burn-out klachten stijgt gestaag, ondanks de groeiende focus op de preventie ervan. In Nederland is het aantal werknemers met burn-out klachten gestegen van elf procent in 2007 naar zeventien procent in 2019.

  Lees verder...      Reageer

Tools voor mensgericht servicen als grote organisatie

1 juni 2021 -  Mensen zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Veel organisaties weten dit wel, alleen zien ze niet waar ze moeten beginnen als het gaat om medewerkerstevredenheid. Een wekelijkse borrel en een kerstpakket zijn leuk, maar de kleine dagelijkse dingen doen er vaak écht toe. Hoe kan een grote organisatie dat aanpakken en welke tools zijn daarvoor beschikbaar? Arjan van den Oever van Bechtle vertelt er meer over.

  Lees verder...      1 reactie

Born Digitals kunnen bijdragen aan aanzienlijke economische winst – met wat hulp

31 mei 2021 - De jonge werknemers van vandaag vormen de motor van de kenniseconomie en zijn de bedrijfsleiders van morgen. En volgens The Born Digital Effect, het nieuwe onderzoek van Citrix Systems, Inc. kunnen ze wereldwijd in potentie €1,56 biljoen aan extra bedrijfswinst genereren. Maar ze hebben wel hulp nodig om dat voor elkaar te krijgen.

  Lees verder...      Reageer

Generatie Z verwacht actie van CEO’s om diversiteit en inclusiviteit te vergroten

31 mei 2021 -  Generatie Z heeft bedrijfswaarden en diversiteit op de werkvloer hoog in het vaandel staan, waarbij gender en etniciteit de hoogste prioriteit hebben. Dat blijkt uit een onderzoek* van LEWIS naar de toekomst van de werkplek onder de Generatie Z (geboren tussen 1996 en 2010). Het onderzoek steunt de wereldwijde HeForShe-beweging en de HeForShe Summit.

  Lees verder...      Reageer

‘Nudging’: een duwtje in de rug naar meer welzijn en productiviteit

28 mei 2021 -  Nu organisaties werken aan het heropenen van kantoren en starten met plannen voor de adoptie van een hybride werkomgeving, geeft Sebo Wijnberg, General Manager Frankrijk, België en Nederland bij Avanade, aan hoe de 'Nudge'-theorie u helpt om ongeacht de locatie waar ze werken, het beste uit uw werknemers te halen. 

  Lees verder...      Reageer

1 2 3 4 5 503 volgende >
advertorial
De Nieuwsbrief Checklist: 49 punten voor een zorgeloze verzending
Bij het versturen van een nieuwsbrief kan veel fout gaan. Fouten maken is menselijk, maar natuurlijk maak je ze liever niet. Om fouten te voorkomen, heeft Spotler een allesomvattend document met 49 checkpoints gemaakt. Superhandig!
Download de gratis checklist
Lees verder
Dit is waarom de beveiliging van jouw domein zo belangrijk is
Het managen van jouw onderneming aan de hand van een sterk netwerk doe je zo
Een bedrijf kopen of verkopen, wat zijn de haken en ogen?
reacties
Saaie baan slecht voor het hart (1) 
HR-professional heeft hekel aan digitale sollicitatiegesprekken (2) 
Hervormingsplan voor woningmarkt goed ontvangen door makelaars (1) 
Logisch dat we zo vaak onlogisch denken (1) 
Hoogwaardige audio-oplossingen bepalend voor welzijn, efficiëntie en professionele uitstraling van hybride werkers (1) 
Vijf AI-lessen die COVID-19 ons leerde (1) 
Pandemie heeft grote impact op werkmotivatie jongeren  (1) 
top10
Stages winnen aan effectiviteit als baanvindkanaal tijdens corona
Futurizen. Het nieuwe werkwoord voor managers
HR-professional heeft hekel aan digitale sollicitatiegesprekken
Zieke medewerker bleef werken om financiële redenen
Een vierdaagse werkweek door digital en artificial intelligence
Managers worstelen 2,5 keer vaker met disrupties dan C-level
Crisiscommunicatie in een steeds complexere wereld
Cloud-native architectuur vereist andere applicatiebeveiliging
De gevaren van het lekken van persoonlijke gegevens en wat u ertegen kunt doen
Hybride werken na de pandemie? Zo richt u dat cloud-technisch in
meer top 10