zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
algemeen
 

Vijf tips om uw thuiswerkopstelling te verbeteren

1 maart 2021 -  Met de verwachting dat veel mensen in 2021 in ieder geval nog deels zullen telewerken, is een investering in een geschikt thuiskantoor iets wat veel Belgen zullen overwegen. Voor de meesten zal thuiswerken voor aan de pandemie een zeldzaamheid zijn geweest, waardoor de meesten niet de meest ideale apparatuur en opstelling zullen hebben.

  Lees verder...      Reageer

Hoe toekomstgerichte bedrijven data analytics expertise kunnen opbouwen

1 maart 2021 - Data analytics is een revolutie in wording. Wereldwijd zijn bedrijven in de weer om zich klaar te stomen voor de veranderingen die het met zich mee gaat brengen. Ze ontwikkelen strategieën voor het analyseren van big data en moedigen medewerkers aan om zich vaardigheden op het gebied van data-analyse eigen te maken.

  Lees verder...      Reageer

Het werk opnieuw vormgeven in een post-pandemische wereld

26 februari 2021 -  Lunchen met een collega, brainstormen rond een whiteboard, een nieuw project starten met de energie van een volle zaal, samen een belangrijke prestatie vieren - dit zijn enkele van de dingen die Larry Augustin, Vice President of Applications bij Amazon Web Services, mist. Het verkeer en wachten op luchthavens, afleiding en onderbrekingen tijdens het werk of eten op kantoor zijn echter enkele van de dingen die hij niet mist.

  Lees verder...      Reageer

Talent hard nodig voor economisch herstel van Nederland

25 februari 2021 - In tijden van crisis hebben techbedrijven de ideeën en energie die Nederland juist nú nodig heeft. Om de potentie van deze bedrijven maximaal te kunnen laten bijdragen aan de samenleving, is talent nodig. In aanloop naar de verkiezingen vindt er op dinsdag 2 maart op RTLZ een live debat plaats, in samenwerking met Techleap.nl en Dutch Startup Association.

  Lees verder...      Reageer

Nederlander ervaart technische problemen tijdens het thuiswerken

24 februari 2021 - Het onderwerp ‘thuiskantoor’ en het hebben van een flexibele werkplek heeft in de huidige periode van deze pandemie veel terrein gewonnen en wordt wereldwijd besproken. Werk is niet langer meer een plek waar u naartoe gaat, maar het is iets wat u juist overal kunt doen.

  Lees verder...      Reageer

Cruciale inzichten voor een crisiscommunicatiestrategie

23 februari 2021 -  Als 2020 in één les is samengevat, komt dat neer op het anticipatievermogen van organisaties. Deze moeten kunnen reageren op, en zich aanpassen aan, de meest ondenkbare omstandigheden. Bijna een jaar na de start van de pandemie wordt het steeds duidelijker dat deze situatie volledig anders is dan de conventionele risicoscenario's.

  Lees verder...      Reageer

Vier stappen voor organisaties om ‘Healthy Data’ te creëren

23 februari 2021 - Organisaties over heel wereld wisselen dag in, dag uit talloze data en informatie uit. Immers, steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van het delen van data, waar dat mag. Om effectieve samenwerking tussen bedrijven op dat vlak mogelijk te maken, is het noodzakelijk dat alle betrokken partiun ‘Healthy Data’ tot hun beschikking hebben: bruikbare gegevens die elkaar aanvullen en verrijken.

  Lees verder...      Reageer

Digitale ‘masters of change’ hebben de toekomst

22 februari 2021 - Te midden van de coronapandemie opende technologie de deur naar nieuwe manieren van werken en bedrijfsvoering, creëerde technologie nieuwe interacties en ervaringen en droeg technologie bij aan gezondheid en welzijn. Dat blijkt uit de Accenture Technology Vision 2021.

  Lees verder...      Reageer

Grootste vertrouwenskloof ooit tussen het goed geïnformeerde publiek en het brede publiek

22 februari 2021 - Terwijl instituties op de proef worden gesteld door de economische- en sociale gevolgen van de COVID-19 pandemie, is in Nederland de grootste vertrouwenskloof ooit ontstaan tussen het brede publiek en het goed geïnformeerde-, hoogopgeleide publiek. Dat blijkt uit de Nederlandse resultaten van de jaarlijkse Edelman Trust Barometer.

  Lees verder...      Reageer

Manager, hoe gaat u om met verandering?

17 februari 2021 - Voor welke uitdagende veranderingen komen bedrijven tegenwoordig te staan? Wat vragen deze veranderingen van leiders? En wat is de meest voorkomende fout bij een verandering? Gedragsexpert Fredrik Husberg deelt zijn ervaringen en zett zijn beste tips voor u als leider op een rij.

  Lees verder...      Reageer

Onderzoek: Hoe ziet de toekomst van ons werk eruit?

16 februari 2021 - Bijna de helft van de organisaties wereldwijd (49 procent) verwacht dat COVID-19 een drastische impact heeft op traditionele bedrijven die niet proactief met digitalisering bezig zijn. Dat is de belangrijkste conclusie uit The Work Ahead: Digital First (to Last), een rapport van Cognizant’s Center for the Future of Work en Oxford Economics.

  Lees verder...      Reageer

Tips voor werkende ouders

15 februari 2021 - Zet een noise cancelling koptelefoon op! Het is een van de tips van een ouder voor andere werkende ouders om werk, gezin en zorg te combineren nu het thuiswerken al zo lang duurt. Andere tips zijn onder andere; het hoeft niet allemaal perfect, blijf ademen en choose your battle.

  Lees verder...      1 reactie

Meer authentiek vrouwelijk leiderschap in Nederland

12 februari 2021 - Er is steeds meer aandacht voor leiderschap en met name leiderschap door vrouwen. Van een vrouwenquotum, naar het voorstel om kinderopvang gratis te maken en ongelijke lonen te verantwoorden, tot de recente mijlpaal: een vrouwelijke vicepresident in Amerika.

  Lees verder...      Reageer

Facilitair Nederland focust vooral op gezonde werkomgeving en kostenbeheersing

11 februari 2021 - De corona impact op Facilitair Nederland uit zich in topprioriteit voor gezonde omgevingen en kostenbeheersing. Duurzaamheid, de nummer een van 2020, blijft niettemin in de top drie. Dit blijkt uit het Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie dat CSU voor het derde jaar op rij uitvoerde. Uitdagingen liggen bij gebouw -en ruimtegebruik en het faciliteren van veilige werkplekken.

  Lees verder...      Reageer

< vorige 1 2 3 4 5 501 volgende >
advertorial
Plan van Aanpak: 3 stappen voor meer e-mail marketingsucces
In dit white paper / Plan van Aanpak legt Spotler uit hoe je 1) je doelen en doelgroepen in kaart brengt, 2) met welke middelen je je doelen en doelgroepen bereikt en 3) wie het uitvoert en wanneer. Download het handige document, inclusief checklist.
Download het Plan van Aanpak
Lees verder
5 redenen waarom het aanhaken van een freelance online marketeer de juiste keuze is
Wat je allemaal moet weten bij het verbouwen van je kantoorruimte
reacties
'Beleggers hebben binnen 3 tot 6 jaar hun geld terug' (1) 
Subsidie voor ondernemende uitvinders (1) 
Optimisme technische bedrijven overstijgt coronacrisis (1) 
Een vijfde keurt tattoos op kantoor af (1) 
Marketeer mist kennis van online marketing (1) 
Nederlander werkt na corona liever niet meer tegelijk met partner vanuit huis (1) 
Huizenkopers wijken steeds meer uit naar Overijssel, Groningen, Flevoland en Drenthe (1) 
top10
Pandemie inspireert Nederlanders tot gerichte om- en bijscholing naar banen van toekomst
Nederland stijgt zeven plaatsen op Global Gender Gap Index
De toekomst van IT innovaties in vijf opvallende steden
Nederlandse werknemer wil nieuwe digitale vaardigheden
CXO’s in EMEA zetten fors in op cloudgebaseerde back-up
Logisch dat we zo vaak onlogisch denken
Bijna 900 procent meer aanvallen met fileless malware
Nederlandse sollicitant omschrijft zichzelf het vaakst als ‘teamplayer’, ‘gemotiveerd’ en ‘ambitieus’
Marketing- en salesafdelingen werken langs elkaar heen
De belangrijkste trends in mobile voor de zakelijke markt
meer top 10