zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Bieden van informatie is subtiele manier om in contact met klant te komen

10 januari 2011 - Op een subtiele manier in contact komen met nieuwe relaties of contactpersonen is een van de grootste marketinguitdagingen van dit moment. Door een doelgroep te attenderen op trends in de markt en te informeren over mogelijke oplossingen, kunnen organisaties in een vroeg stadium van het koopproces in contact komen met een potentiële klant.

 Lees verder...   1 reactie
 

E7 gaat G7 voorbij

10 januari 2011 - De wereldwijde financiële crisis heeft de verschuiving van de economische macht naar opkomende economieën versneld. Gecorrigeerd voor koopkracht (ppp), ligt het BBP van de E7 (opkomende economieën China, India, Brazilië, Rusland, Mexico, Indonesië and Turkije) in 2020 naar verwachting hoger dan dat van de G7 (VS, Japan, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Canada).

 Lees verder...   Reageer
 

Wie wint de prijs voor het advies met de meeste impact?

10 januari 2011 - De inschrijving voor de jaarlijkse ROA Impact Prijs 2011 is geopend. De ROA Impact Prijs is bedoeld voor de organisatieadviseur die het advies gaf met de meeste impact. Adviseurs en opdrachtgevers kunnen een adviesopdracht insturen waarvan het effect tot de verbeelding spreekt en die in 2010 is afgerond.

 Lees verder...   Reageer
 

Nog niet gerekruteerd via sociale media? U bent niet de enige

10 januari 2011 - De resultaten van een recent onderzoek van het Executives Online Ltd  relativeren de hype rond social netwerken als middel om te rekruteren of gerekruteerd te worden. Dit onderzoek werd voor de tweede keer uitgevoerd en peilde de efficiëntie van recruitment via sociaal netwerken onder 1.200 managers.

 Lees verder...   7 reacties
 

Acht tips om te bepalen of u voor zichzelf moet beginnen

10 januari 2011 - Zal ik wel of zal ik niet? Bent u nog geen ondernemer maar trekt het vrije, zelfstandige bestaan u wel? Brisk Magazine zet een aantal punten op een rij om even bij stil te staan voor u de stap al dan niet zet.

 Lees verder...   1 reactie
 

Nieuwe site geeft in één oogopslag duidelijk pensioenoverzicht

7 januari 2011 - Minister Henk Kamp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft gisteren de website mijnpensioenoverzicht.nl officieel in gebruik genomen. Ook gaf de minister het startschot voor de nationale massamediale campagne die het bestaan en de inhoud van de site bij het grote publiek bekend zal maken.

 Lees verder...   Reageer
 

Beleggers optimistisch over jaarcijfers, niet over economie

7 januari 2011 - Een grote meerderheid van analisten en beleggers is optimistisch over de jaarcijfers die de komende weken gepubliceerd zullen worden. Het optimisme voor de Europese economie blijft echter duidelijk achter bij de andere regio's. Onrust over de Europese schuldencrisis speelt hierbij een grote rol.

 Lees verder...   Reageer
 

Tien tips om van uw baan uw droombaan te maken

7 januari 2011 - U besteedt het merendeel van uw tijd op kantoor. Dus kunt u maar beter zorgen dat u die tijd goed invult en uw werkzaamheden zo interessant en uitdagend mogelijk maakt. Management Today komt met tien tips om de uren tussen negen en vijf zo goed mogelijk te besteden en er zoveel mogelijk uit te halen.

 Lees verder...   8 reacties
 

Zichtbaarheid en sales bepalen succes online reclamecampagne

7 januari 2011 - Waar bureaus op dit moment het liefst inzetten op online adverteren (84 procent), zien adverteerders hun reclame nog steeds het liefst in de krant (57 procent), gevolgd door online (49 procent). Bijna de helft van de adverteerders heeft  echter moeite om het succes van hun online campagne te bepalen.

 Lees verder...   1 reactie
 

Gaat de Chinese managementstijl de wereld veroveren?

7 januari 2011 - In China is een nieuwe revolutionaire management stijl op komst, zo voorspelt Roland Berger Strategy Consultants. Het boek China’s Management Revolution beschrijft een nieuwe en kenmerkende Chinese managementstijl die ook in Europa de manier waarop organisaties gerund worden ingrijpend gaat veranderen. Het nieuwe model gaat uit van de Chinese drie-eenheid van spiritualiteit, land en energie.

 Lees verder...   3 reacties
 

Fusiedoelen onder druk na herindeling gemeenten

6 januari 2011 - Als gevolg van het samengaan van verschillende gemeenten ontstaan per 1 januari 2011 zeven nieuwe fusiegemeenten. Bij gebrek aan echte aandacht voor de interne cultuur in de nieuw ontstane organisatie lopen deze gefuseerde gemeenten een groot risico om niet te slagen in het realiseren van hun fusiedoelen.

 Lees verder...   Reageer
 

`Het Nieuwe Werken zet ontwikkeling kantoren op z`n kop`

6 januari 2011 - De opkomst van Het Nieuwe Werken zet de ontwikkeling van kantoren op z`n kop. Dat zegt onder meer Jurgen van der Meer, vastgoedconsultant bij Twynstra Gudde. De verwachting is dat door Het Nieuwe Werken grote kantoorgebruikers vanaf 2011 hun huisvesting met 20 tot wel 30 procent zullen terugbrengen.

 Lees verder...   1 reactie
 

Nederlandse CEO verdient meer dan Amerikaanse

6 januari 2011 - Het basissalaris van directeuren van in Nederland gevestigde beursgenoteerde ondernemingen is beduidend hoger dan dat van hun Amerikaanse collega's. Dit blijkt uit onderzoek van Mark Foekema van de Nyenrode Business Universiteit, zo weet Nuzakelijk.

 Lees verder...   Reageer
 

Tips om uw doelstellingen dit jaar wel te halen

6 januari 2011 - Wees eerlijk. Hoeveel carrieredoelen die u zich vorig jaar stelde heeft u ook bereikt? Falen hoort erbij, maar uit uitgebreid onderzoek van Leadership IQ blijkt dat mannen en vrouwen hun doelen om verschillende redenen niet halen. Vrouwen stellen zich moeilijkere doelstellingen en vinden het belangrijker die te behalen, maar tegelijkertijd laten vrouwen ze ook sneller varen.

 Lees verder...   1 reactie
 
< vorige 914 915 916 917 1508 volgende >
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10