zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Hier is 'ie dan, de 290 pk sterke Golf GTI TCR

11 mei 2018 - Volkswagen racet nu een jaartje in het TCR-kampionschap met de Golf. Dit is de afgeleide versie daarvan die ook de straat op mag.

 Lees verder...   Reageer
 

Rolls-Royce Cullinan: alles wat je moet weten

11 mei 2018 - Een SUV! Van Rolls-Royce. Wie had dat ooit durven dromen? Tijden veranderen en met de Cullinan voegt het Britse prestigemerk een nieuw hoofdstuk aan haar toch al rijke historie. Dit moet je weten over de super-de-luxe mastodont die is genoemd naar de grootste diamant ooit gevonden op aarde.

 Lees verder...   Reageer
 

Laatste ronde voor (oude) Aston Martin Vantage V600

9 mei 2018 - Frapant nieuws van Aston Martin. Terwijl de nieuwe Vantage al uitvoerig is gepresenteerd en voorlopig zelfs al is uitverkocht, schuift het merk nogmaals de oude generatie naar voren. Als speciale V600, voorzien van opgefokte V12.

 Lees verder...   Reageer
 

Dit betaal je voor Hyundai's waterstof-SUV, de Nexo

9 mei 2018 - Hyundai houdt woord. Nog dit jaar zou de Nexo te koop zijn en voilà , vanaf september staat de compacte SUV die op waterstof rijdt bij de dealer en dit kost 'ie.

 Lees verder...   Reageer
 

Nu officieel: BMW M5 Competition

9 mei 2018 - In het kielzog van de gelijknamige M2 presenteert BMW de M5 Competition. Bedoelt voor zij die de 'normale' versie nog niet straf genoeg vindt.

 Lees verder...   Reageer
 

Rolls-Royce Cullinan toont z'n bonkige lijnenspel

8 mei 2018 - Rolls-Royce telt af naar de allereerste SUV in haar lange, rijke geschiedenis. Z'n naam? Cullinan. Z'n design? Bonkig en hoekig, zoals het een echte 'Roller' betaamd. Maar wil je heel precies weten hoe de Cullinan tot stand is gekomen? Kijk dan vanaf vandaag naar de documentaire 'The Final Challenge' die National Geographic in samenwerking met Rolls-Royce maakte de afgelopen drie jaar, gedurende de ontwikkeling van de mastodont.

 Lees verder...   Reageer
 

Opnieuw meer pk's voor Volkswagen Golf GTI

4 mei 2018 - Wat was 'ie lekker hè, de Golf GTI Clubsport S? Misschien wel iets te sensationeel en snel, waardoor de positie van de Golf R, normaliter de à¼ber-Golf, in het gedrang kwam. Het heeft Volkswagen niet weerhouden wederom met een bloedsnelle Golf GTI op de proppen te komen. Maar zo bont als de Clubsport S wordt het (net) niet.

 Lees verder...   Reageer
 

Vol-elektrische Kia Niro EV staat al bij de dealer

4 mei 2018 - Begin dit jaar stond 'ie nog als concept op de Consumer Electronics Show in Las Vegas, nu blijkt de Kia Niro EV al te koop te zijn bij de dealer.

 Lees verder...   Reageer
 

Nu al pk-boost voor nieuwe BMW M5

3 mei 2018 - Ssst! Er zit een Competition Package voor de pas gelanceerde BMW M5 voorin de pijplijn. Maar dit had je eigenlijk nog niet mogen weten.

 Lees verder...   Reageer
 

Subaru geeft gesjoemel met verbruikcijfers toe

3 mei 2018 - Het gesjoemel met verbruik- en uitstootcijfers binnen de auto-industrie is welhaast vergelijkbaar met doping binnen het wielrennen. Nadat de waarheid boven tafel is gekomen vangt de hoogste boom de meeste wind en is de publiekelijke pineut, maar stilletjes blijken er veel meerder valsspelers te zijn. Na Volkswagen en Mitsubishi, alsook Opel en Suzuki, is ook Subaru betrapt op het naar eigen hand zetten van verbruikcijfers.

 Lees verder...   Reageer
 

Titanen-killer uit Australië: Brabham BT62

3 mei 2018 - Nog opzoek naar een furieus circuitbeest? Wat te denken van deze Brabham BT62?! Om de merknaam hoef je het niet te laten. Die heeft zich immers al lang bewezen.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Neo, ben jij dit?

2 mei 2018 - Volkswagen's belangrijkste model vanaf het volgende decennium gaat naar verluidt Neo heten. Tegelijk is een eerste afbeelding opgedoken van het productiemodel van de I.D. Concept uit 2016.

 Lees verder...   Reageer
 

Porsche Cayenne per direct bestelbaar als E-Hybrid

2 mei 2018 - Driekwart jaar na de introductie breidt Porsche het leveringsgamma van de nieuwste Cayenne uit de Cayenne E-Hybrid. De prijs van deze plug-in hybride begint bij € 102.800,-.

 Lees verder...   Reageer
 

Autoverkoop plust door in april

1 mei 2018 - Buiten liepen de tempreturen aardig op in april en zo ook in de showroom van menig autodealer. Opnieuw hebben de autoverkopers er een prima maand op zitten.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 6 7 8 9 296 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Veertien procent meest bezochte .nl-websites nog geen veilige verbinding (1) 
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP (1) 
Liever leuk werk dan hoger salaris (2) 
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst (1) 
Vrouw bepaalt wintersportbestemming (1) 
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit (1) 
Kwart Nederlanders niet met vakantie dit jaar (1) 
top10
Jonge man wil geen vrouw als baas
Vijf maatregelen om AVG-boetes te voorkomen
Liever leuk werk dan hoger salaris
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst
Ziekteverzuim kan flink omlaag door vitaliteit medewerkers te stimuleren
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit
Jongere vindt vakantieflirt op de werkvloer niet oké
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP
'We hebben het weer naar ons zin op het werk'
Dekkingsgraad pensioenfondsen stabiel in juni
meer top 10