zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

En nóg een plug-in hybride uit België: de BMW X2 xDrive25e

9 januari 2020 - Opendeurnieuws zullen we dit maar noemen; want als er een plug-invariant van de BMW X1 komt, komt die er ook van de X2. En die heeft BMW nu voorgesteld op het Autosalon in Brussel (had dat niet tegelijk met de X1 gekund?).

 Lees verder...   Reageer
 

Waarom de Opel Ampera-e plotseling 10. 660 euro goedkoper is

9 januari 2020 - De Opel Ampera-e stond voor 44.799 euro in de prijslijst en nu kost-ie ineens 34.149 euro. Dat is een verschil van 10.660 euro. Klotst bij Opel het geld soms tegen de plinten, sinds de overname door PSA. Of is er iets anders aan de hand?

 Lees verder...   Reageer
 

5 jaar garantie Toyota en Lexus

2 januari 2020 - Tot voor kort gold voor nieuwe Toyota's en Lexussen een algemene fabrieksgarantie van drie jaar. Vanaf 1 januari 2020 is de garantietermijn opgetrokken naar vijf jaar, met een maximum van 200.000 kilometer. Goed nieuws, al lopen Toyota en Lexus hiermee niet voorop.


 Lees verder...   Reageer
 

Verkoop elektrische auto's door het dak

2 januari 2020 - In 2019 zijn er in Nederland rond de 55.000 elektrische auto's verkocht - een absoluut record. Koploper was de Tesla Model 3. Niet alleen onder de elektrische auto's, trouwens. De Model 3 werd de bestverkochte personenauto van Nederland.


 Lees verder...   Reageer
 

Bijtelling 2020: dit verandert er

24 december 2019 - De bijtellingsregels voor 2020 zijn eigenlijk heel eenvoudig: 22 procent voor alle auto's op benzine en diesel, 8 procent voor elektrische auto's (tot 45.000 euro, daarna 22 procent). Een youngtimer zakelijk rijden kan ook aantrekkelijk zijn.


 Lees verder...   Reageer
 

Polestar 2 mag zwaardere aanhangwagen trekken dan Tesla Model 3

19 december 2019 - Nederland is een caravanland bij uitstek, maar elektrische auto’s mogen over het algemeen weinig tot niets trekken. Volvo brengt daar verandering in. Wie de optionele trekhaak bestelt, kan liefst 1500 kilo achter de nieuwe Polestar 2 hangen.

 Lees verder...   Reageer
 

Tesla Cybertruck te gevaarlijk voor Europa

14 december 2019 - Bij het bekijken van de scherpe neus van de Tesla Cybertruck hadden wij al zo onze twijfels over de voetgangersveiligheid. Nu geeft ook een woordvoerder van de Duitse keuringsinstantie TÃœV aan dat de Cybertruck niet aan de Europese veiligheidseisen voldoet. In zijn huidige vorm kan de Tesla Cybertruck niet naar Europa komen.


 Lees verder...   Reageer
 

Waarom het doodsimpel is andermans laadpas te misbruiken

12 december 2019 - Uit onderzoek van beveiligingsbedrijf ESET blijkt dat fraude met laadpassen waarmee EV-rijders hun auto opladen, doodsimpel is. Wie de leverancier van de pas is, maakt niet uit.


 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Mercedes GLA stelt zich officieel voor

11 december 2019 - Ze zijn lekker bezig, daar in Stuttgart. Eergisteren signaleerden we nog een deels gecamoufleerde Mercedes GLA. En nu, nog maar twee dagen later, presenteert Mercedes de nieuwe GLA al in vol ornaat.


 Lees verder...   Reageer
 

Nu ook optimaal relaxen in basisversie Citroën C5 Aircross

10 december 2019 - Als we op de actuele reclamecampagnes afgaan, zijn Citroëns de ultieme relax-auto's. Om dit imago kracht bij te zetten, levert de Franse fabrikant nu ook het instapmodel van de Citroën C5 Aircross met automatische versnellingsbak.


 Lees verder...   Reageer
 

Audi Q7 plug-in hybrides geprijsd

10 december 2019 - Audi pakt de elektrificeren van het modellenprogramma groots aan. Na de komst van de elektrische Audi e-tron, zijn tal van plug-in hybridemodellen de gelederen komen versterken. Nu is het de beurt aan een stekkervariant van de grote suv Audi Q7.

 Lees verder...   Reageer
 

Hier kun je de Polestar 1 nog voor 2020 live bekijken

9 december 2019 - De Polestar 1 is een van de spannendste auto’s die in 2020 gaan verschijnen. Wie niet kan wachten tot na de oliebollen, kan naar de Masters of LXRY in Amsterdam (12 t/m 16 december). Daar maakt de plug-in hybride sportwagen zijn Nederlandse debuut.

 Lees verder...   Reageer
 

Gelukkig maar: je hoeft geen eikel te zijn om Mercedes te rijden

9 december 2019 - Wij wisten het natuurlijk al, maar nu is het ook officieel. Volgens een representatief onderzoek door het Psychologisch Instituut van de Universiteit van Helsinki, hoef je niet per se een eikel te zijn om in een Mercedes te rijden ...


 Lees verder...   Reageer
 

Bekijk de prijzen en uitvoeringen van de Volkswagen ID. 3 1st

6 december 2019 - Volkswagen heeft meer details vrijgegeven van de speciale introductieversie van de Volkswagen ID.3. De nieuwe volledig elektrische Volkswagen komt er in drie uitrustingsvarianten, waarvan de voordeligste rond de 38.000 euro gaat kosten.


 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 6 7 8 9 328 volgende >
advertorial
White paper: Segmentatie en profielverrijking in e-mail marketing
Je weet ongetwijfeld dat gesegmenteerde mailings beter aansluiten op je lezerspubliek en om die reden betere ratio’s scoren, maar waar moet je beginnen? Laat dit Spotler white paper je inspireren en op weg helpen.
Download het white paper
 
Lees verder
Geregistreerde Nederlandse elektrische auto's groeit alsmaar door
reacties
Werkend Nederland wil aan de leasefiets, fiscale regels en onwetendheid sta-in-de-weg (1) 
Corona-klagen (1) 
Werkende ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’  (2) 
(Wanneer) geven we elkaar weer een hand? (2) 
Digital nomad heeft behoefte aan persoonlijk contact met community (2) 
Autobezit voor Nederlanders nog belangrijker in coronatijden (1) 
Helft Nederlanders nog nooit overgestapt van autoverzekering (1) 
top10
Vier redenen waarom het nieuwe werken beter is
Skillspaspoort gaat cv vervangen
Werkend Nederland wil aan de leasefiets, fiscale regels en onwetendheid sta-in-de-weg
Werkende ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’
Onderzoek naar communicatie in crisistijd: laat vooral van u horen!
Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?
Corona-klagen
Een vijfde verzwijgt kinderwens tijdens sollicitatieproces
Respons jongeren op direct mail hoger dan oudere generaties
“Digitale les heeft positieve invloed op prestaties leerlingen”
meer top 10