zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Pimp je BMW X5 met M Performance Parts

25 oktober 2018 - Reeds een bestelling geplaatst voor een gloednieuwe X5, maar nu je dit nieuwsbulletin leest graag enkele aanpassingen doorvoeren? Mogelijk kan dat nog. Gewoon even de dealer contacten.

 Lees verder...   Reageer
 

Spannend: Euro NCAP botst voor 't eerst met waterstofauto

25 oktober 2018 - Euro NCAP heeft weer een botsproefronde achter de rug. En deze was best speciaal, want nog nooit eerder werd een auto met een brandstofcel aan boord tegen het beton gekatapulteerd. Lees verder hoe de Hyundai Nexo het ervan heeft gebracht, evenals zes andere nieuwkomers.

 Lees verder...   Reageer
 

Porsche gaat los met Panamera GTS (Sport Turismo)

25 oktober 2018 - Porsche heeft twee nieuwe, extra sportieve modellen toegevoegd aan zijn Panamera-reeks. Het gaat om de Panamera GTS en Panamera GTS Sport Turismo. Beide modellen genieten de biturbo-V8 van de almachtige Panamera Turbo, een beresterk hart dat visueel extra wordt onderstreept.

 Lees verder...   Reageer
 

Nederlands bedrijf grijpt opnieuw mis bij mega-order Defensie

24 oktober 2018 - Mercedes-Benz boert goed aan de Nederlandse overheid. Kreeg de Duitsers eerder al een order van liefst 2.300 B-klasse's en 600 Vito's toegewezen, nu komen daar nog eens +500 G-klasse's bij. Deze zijn bestemd voor Defensie.

 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin verkocht blauwdrukken Vanquish voor 23 miljoen

24 oktober 2018 - Onlangs is de Vanquish opgevolgd door de DBS Superleggera, een veel modernere super-GT. Voor wie daarvan baalt en zo snel mogelijk terugverlangt naar de 'old school' eigenschappen van de Vanquish is er goed nieuws. Aston Martin heeft de technische blauwdrukken ervan verkocht aan een belanghebbende partij.

 Lees verder...   Reageer
 

Skoda geeft eerste details en foto's van Scala vrij

24 oktober 2018 - Skoda maakt zich op voor haar eerste hatchback ŕ  la Golf en Leon. Het model zal Scala heten, er ongeveer zo uitzien en dit zoal in z'n mars hebben. Het Tsjechische merk heeft dit zelf alvast bekendgemaakt.

 Lees verder...   Reageer
 

Is VW nu het actieve achterlicht van de nieuwe Golf aan 't showen?

19 oktober 2018 - Volkswagen werkt aan interactieve verlichtingstechnologie. Het innovatieve zit 'm in het feit dat deze LED-lampen meer kunnen dan enkel een conventionele bundel uitstralen om (goed) te zien en gezien te worden. Zowel voor- als achteraan. Een video en een plaatje moet dit verduidelijk. Maar wacht eens even"¦

 Lees verder...   Reageer
 

Ford GT al minder zeldzaam. Productie wederom verhoogd.

19 oktober 2018 - Een nieuwe Ford GT op geel kenteken kost ruim half miljoen euro. Exorbitant voor een Ford, maar enigszins begrijpelijk gezien de voorschotelde prestaties en bovenal exclusiviteit. Dat laatste wordt echter al minder nu de Amerikanen wederom het productieplafond hebben verhoogd.

 Lees verder...   Reageer
 

Richtprijs Porsche Taycan en Mission E Cross in productie

19 oktober 2018 - Porsche maakt zich stilaan op voor een nieuw hoofdstuk. De Mission E, de maagdelijk witte conceptcar die in 2015 werd voorgesteld in Frankfurt, wordt zijn eerste elektrische productieauto. In z'n definitieve vorm zal hij Taycan heten. En dit is wat 'ie ongeveer gaat kosten.

 Lees verder...   Reageer
 

EPA: 'Jaguar I-Pace moet zich schamen qua efficiëntie'

19 oktober 2018 - De Jaguar I-Pace krijgt de handen goed op elkaar. Het model oogt aantrekkelijk, voelt luxueus, is snel en bovenal elektrisch. De I-Pace wordt zelfs zo goed ontvangen dat de Britten nu peinzen om misschien maar een 100% EV-merk te worden, net zoals Tesla. Waarom ook niet? Al is er dan nog wel serieus werk aan de winkel volgens de EPA. Zo efficiënt is de I-Pace namelijk helemaal niet volgens metingen van het federale agentschap van de Verenigde Staten, dat belast is met de bescherming van de volksgezondheid en de bescherming van het milieu.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe benzinemotor voor Nissan Qashqai

19 oktober 2018 - De pionier in z'n segment mag dan een beetje ondersneeuwen door de vele nieuwe SUV's en cross-over, maar de Nissan Qashqai is stilletjes still going strong. En dat proberen de Japanners zo te houden. Via bijvoorbeeld nieuwe benzinemotoren die per direct te bestellen.

 Lees verder...   Reageer
 

Peugeot: au revoir WRX, welkom sportieve hybrides

18 oktober 2018 - Snik! Peugeot stopt in het WRX, het wereldkampioenschap rallycross. Dit seizoen maakt het af en daarna is het over. Maar het goede nieuws is dat het merk met de leeuw vervolgens meer tijd zal hebben om zich toe te leggen op sportieve straatauto's voorzien van een geëlektrificeerde aandrijflijn.

 Lees verder...   Reageer
 

Smart vanaf 2019 alleen nog elektrisch

18 oktober 2018 - Waar Jaguar nog over zit te dubben, heeft het Smart al definitief besloten: het kleine merk zal binnenkort enkel nog maar volledig elektrische auto's aanbieden.

 Lees verder...   Reageer
 

Mazda geeft glimp van nieuwe 3

17 oktober 2018 - Afgelopen zomer was het alweer 5 jaar geleden dat Mazda de huidige 3 voorstelde. Opvolging dient zich zodoende aan, en Mazda is zelfs alvast met opwarmen begonnen.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 5 6 7 8 305 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Freshback Media krijgt een nieuwe partner
reacties
Aandacht: het nieuwe geld (1) 
Recordaantal buitenlandse bedrijven vestigen zich in Amsterdam (1) 
Organisaties die actief bezig zijn met duurzaamheid winnen terrein (1) 
Wat is de impact van Brexit op de tech industrie? (3) 
Toeslag voor kinderopvang drastisch gewijzigd (4) 
Werknemer wil werk dat bijdraagt aan ‘een groter geheel’ (1) 
30 jaar e-mail. Zo voorkomt u misverstanden.  (7) 
top10
Vier redenen waarom koffie op de werkvloer onmisbaar is
Vier op de tien werknemers vragen werkgever hulp bij checken loonstrook
Meerderheid consumenten stopt organisatie in de ban bij datalek
Manager verlaat familiebedrijf bij overname externe partij
Aandacht: het nieuwe geld
Bespaar duizenden euro’s door milieuvriendelijk te printen
Kwart werknemers heeft nog geen AVG-bedrijfsbeleid ontvangen
Samenwerking tussen cybercriminelen verhoogt aantal dreigingen
Vier tips om Android te gebruiken in uw organisatie
Elf verrassende tips voor onmetelijke creativiteit
meer top 10