zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Maserati versterkt zich met Levante GTS

13 juli 2018 - Moederbedrijf FCA heeft grootse plannen met Maserati. Het merk met de drietand krijgt er diverse modellen bij, waaronder een tweede SUV. Tot die tijd moet de grote Levante " als SUV " het in z'n eentje stellen. Versterking wordt echter alsnog geboden met deze nieuwe GTS-uitvoering.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen geeft al veel prijs over T-Cross

12 juli 2018 - Wanneer komende herfst officieel het doek wordt getrokken van de T-Cross is dat eigenlijk slechts een formaliteit. Volkswagen geeft namelijk nu al veel prijs over het compacte broertje van de T-Roc en Tiguan.

 Lees verder...   Reageer
 

Opel is toe aan nieuwe designtaal

12 juli 2018 - PSA mag dan wel roepen dat het pas ingelijfde Opel niet verfranst zal worden, de Duitsers nemen graag het zekere voor het onzeker. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe designtaal waarmee nabije modellen van het onmiskenbare Opels zullen zijn.

 Lees verder...   Reageer
 

Hint deze BMW M2 Concept naar terugkeer CSL-naam?

12 juli 2018 - Al tijden gonst het van de geruchten dat BMW de roemruchte naam CSL afstoft. Zou deze M Performance Parts Concept op basis van de M2 Coupé hier een eerste levensteken zijn?

 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen voor nieuwe BMW X5

11 juli 2018 - BMW is er vroeg bij. Want hoewel de showroomintroductie van de onlangs onthulde X5 pas eind november plaatsvindt, heeft het nu al de prijzen bekendgemaakt.

 Lees verder...   Reageer
 

Onthulling Bugatti Divo nabij

11 juli 2018 - Geen 5 miljoen euro op de bank dat niets staat te doen? In dat geval hoef je eigenlijk niet verder te lezen.

 Lees verder...   Reageer
 

Eerste indruk van interieur nieuwe Mercedes GLE

6 juli 2018 - Achter de coulissen staat de geheel nieuwe Mercedes GLE klaar, vroeger M-klasse geheten. Het uiterlijk, waarvan spyshots bevestigen dat dit evolutief vormgegeven zal zijn, blijft nog een verrassing. Maar de portieren naar het interieur gooien de Duitsers nu al open.

 Lees verder...   Reageer
 

Tesla Shooting Brake blijft one-off, want maker stopt ermee

6 juli 2018 - Daags nadat RemetzCar zich op daverende wijze in de kijker speelde met de bijzondere Tesla Model S Shooting Brake, laat de coachbuilder uit het Nood-Hollandse Lisse weten de handdoek in de ring te gooien.

 Lees verder...   Reageer
 

Volg de Skoda-rijder ook tijdens de 105ste Tour de France

5 juli 2018 - Joehoe! Ondanks het gemiste WK Voetbal kan de oranje prullaria alsnog uit de kast. Want de Tour de France staat weer voor de deur. Nu zijn wij Nederlands sowieso dol op fietsen, maar dit jaar tijdens de koers der koersen des te meer. We hebben immers zowaar een topfavoriet van eigen bodem in huis, genaamd Tom Dumoulin. Maar vergeet ook vooral de Skoda-rijder niet te volgen vanaf zaterdag. Voor de 15 keer op rij is het Tsjechische merk erbij als automotive partner, en dat vinden wij prima.

 Lees verder...   Reageer
 

Vier de zinderende zomer met Fiat 500 Spiaggina!

5 juli 2018 - Een iconische auto creëren en dat kunstje een halve eeuw later herhalen is niet veel automerken gegeven. Maar Fiat is hierin met vlag en wimpel geslaagd met het origineel en de 'nuova' 500. Een laatste kekke uitspatting in de vorm van deze 500 Jolly Spiaggina is de Italianen dan ook van harte gegund.

 Lees verder...   Reageer
 

Opnieuw meer auto's verkocht in juni

4 juli 2018 - De eerste verkoophelft van het jaar was een goede helft voor autodealend Nederland. Na de eerste zes maanden van 2018 staat de teller op ruim 250.000 nieuw verkochte auto's. Dat is 12 procent meer dan over het eerste halfjaar van 2017.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi onthult interieur e-tron (met 5 schermen!)

4 juli 2018 - Audi maakt zich op voor de onthulling van één van haar allerbelangrijkste modellen van het afgelopen decennium. Zo niet dé belangrijkste. Met de e-tron geven de Duitsers de aftrap voor een omvangrijk elektrisch modellengamma dat de komende jaren op stapel staat. En daar wil je natuurlijk graag aandacht voor.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen T-Cross officieel aangekondigd voor de hersft

3 juli 2018 - Zes jaar na de Taigun Concept volgt er dan eigenlijk een productiemodel. Hij heet T-Cross er zal vanaf komende herfst te koop zijn als broertje van T-Roc en Tiguan. Dit heeft Volkswagen officieel aangekondigd.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi maakt vanafprijzen nieuwe A6 Avant bekend

3 juli 2018 - De nieuwe Audi A6 Avant staat pas vanaf september bij de dealer, maar bestellen kan al wel. En daar hoort natuurlijk een (vanaf)prijs bij.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 5 6 7 8 300 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Pitch jouw idee, concept of bedrijf aan 350 topbeslissers en win € 2500.
reacties
Burn-out: Psychiaters weten het niet (3) 
Economische visie digitaliseringsstrategie ontbreekt in Miljoenennota (1) 
Vijf valkuilen om te vermijden bij IT-implementaties (5) 
Prinsjesdag 2018: Kabinet maakt meeste geld vrij voor de zorg  (1) 
Zes leiderschapslessen van Barack Obama (1) 
Impact geluid in kantoortuin onderschat  (1) 
Weer geen vooruitgang topvrouwen beursondernemingen  (1) 
top10
Burn-out: Psychiaters weten het niet
Sollicitatietrends 2018: CV ondergaat transformatie
Burn-out: misschien een verkeerd etiket?
Werknemer gestrest door niet goed aangeven eigen grenzen
Recruitmentorganisaties overtreden massaal de AVG
Nederlander met modaal inkomen ziet salaris met 98 euro stijgen
Vraag naar IT'ers piekt
Vrouw vindt het gênant om ongezonde snack te kopen in bijzijn collega’s
Klantervaring is nu de hoogste prioriteit
Beveiliging belangrijkste struikelblok voor digitale transformatie
meer top 10