zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Peugeot e-LEGEND commercial hint naar productie

2 januari 2019 - Gaat de Peugeot e-LEGEND daadwerkelijk in productie? Deze moderne opvolger voor de 504 Coupé is momenteel te zien in TV-commercials die deze suggestie wel wekken. Maar wat is de Peugeot e-LEGEND eigenlijk voor auto? Wij duiken nog eens in de conceptcar die afgelopen najaar werd onthuld.
 Lees verder...   Reageer
 

52 jaar oude VW Kever gerestaureerd voor eerste eigenaar

31 december 2018 - In 1966 werd deze rode Volkswagen Kever verkocht aan de Amerikaanse Kathleen Brooks. Sindsdien heeft ze met Annie " zoals ze de rode Volkswagen noemt " meer dan 560.000 kilometer gereden. Ofwel, zo'n veertien keer de wereld rond. Kathleen is nu 73, en nog steeds gebruikt ze Annie om naar haar werk te gaan.
 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari 275 GTB prototype gaat onder de hamer

31 december 2018 - Na 25 jaar doet een groot Ferrari-verzamelaar afstand van 'zijn' Ferrari 275 GTB. Een uniek exemplaar, want het is een prototype dat door Ferrari is getest tijdens de ontwikkeling en deel heeft genomen aan de Rally van Montecarlo. Dat deze Ferrari 275 GTB een zeer hoge prijs op moet brengen spreekt voor zich.
 Lees verder...   Reageer
 

Tesla update met haardvuur en scheetmodus

27 december 2018 - "‹Tesla rolt een nieuwe versie van z'n software (2018.48.12.1) uit. Daarin zitten praktische zaken voor de winterperiode, maar ook de nodige fun-elementen. Wat te denken van de Romance Mode en de Emission Testing Mode? Oftewel een haardvuur in je Tesla en de mogelijkheid om scheetklanken te laten horen. Wat? Ja, echt.
 Lees verder...   Reageer
 

Definitief: 37,5% minder CO2-uitstoot in 2030

21 december 2018 - De kogel is door de kerk. De EU heeft bepaald dat nieuwe auto's in 2030 nog eens 37,5% minder CO2 moeten uitstoten. Deze aanscherping van de norm komt bovenop de norm in 2021 die een wagenparkgemiddelde van 95 gram CO2 per kilometer voorschrijft.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Nieuwe Audi SQ2 rijden kost je minstens 61 mille

20 december 2018 - Kerst komt niet goedkoop voor wie zichzelf maar wat graag trakteer op een nieuwe Audi SQ2. Maar dat had je kunnen weten natuurlijk.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen vernieuwde Audi TT bekend

20 december 2018 - Audi scherpte de TT Coupé en Roadster afgelopen zomer al aan. Echter de levering zal pas begin 2019 op gang komen, keurig op tijd voor de warmere seizoenen weer aanbreken. Hier alvast de prijzen.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Prijzen nieuwe Mazda3 (Sedan) bekend

19 december 2018 - In het kielzog van zijn wereldpremière op de LA Auto Show zijn hier de vanafprijzen van de gedurfde, nieuwe Mazda3.
 Lees verder...   Reageer
 

Elon Musk opent eerste hogesnelheidstunnel in LA

19 december 2018 - Elon Musk mag dat CEO en voorzitter af zijn bij Tesla, de omstreden entrepreneur is zeker niet stil komen te zitten. Wat wil je als hij ook het brein is achter technologiebedrijven als SpaceX en The Boring Company. Over die laatste gesproken. Dat heeft in LA zojuist z'n eerste tunnel in de aanloop naar de supersnelle 'hyperloop' geopend. Als demonstratie kon de pers alvast een ritje erdoor maken in een Tesla Model X.
 Lees verder...   Reageer
 

Porsche Boxster en Cayman T gaan voor puur

19 december 2018 - Porsche is het leveringsprogramma van zowel de Boxster als de Cayman gestaag aan het uitbreiden. Want na de letterloze (basis)uitvoering, de snellere S-modellen en de GTS-toppers, is het nu de beurt aan de Boxster T en Cayman T. Twee versies in de geest van de illustere 911 T.
 Lees verder...   Reageer
 

Porsche 911 (Plug-in) Hybride in ontwikkeling

15 december 2018 - Er is een Porsche 911 (Plug-in) Hybride in ontwikkeling. In 2022 moet het zover zijn. Dan staat er naast de conventionele 911's ook een hybride en een plug-in hybride bij de Porsche-dealer.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Dit kost de Skoda Kodiaq RS

14 december 2018 - Zo wordt de sport-SUV met uitsterven bedreigd, zo zijn er meer dan ooit tevoren. Ook Skoda is een steentje bij komen dragen; met de Kodiaq RS. En dit geld vragen de Tsjechen daarvoor terug.
 Lees verder...   Reageer
 

Kia maakt prijzen sportieve Proceed bekend

14 december 2018 - Kia heeft er een nieuwe stationwagon bij, een tweede voor de Ceed en het C-segment in het bijzonder. Deze Proceed staat van vanaf eind maart bij dealer voor de volgende prijzen.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit beest drijft de Aston Martin Valkyrie aan!

14 december 2018 - Joehoe! Aston Martin heeft eindelijk meer gegevens vrijgegeven over de krachtbron die de Valkyrie zal aandrijven: een atmosferische 6.5 liter V12, dus zonder kunstmatige beademing, maar mét liefst 1.000 pk en een ongekend hoog maximumtoerental. Kippenvel!
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 5 6 7 8 310 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Succesvol je geld beleggen? Doe het online!
reacties
Te weinig perspectief voor werknemer met psychische klachten  (2) 
VCP: onbegrijpelijk dat werknemers niet vaker vast contract krijgen (1) 
Smart home markt groeit tot 1,7 miljard euro (1) 
Shell meest favoriete werkgever in 2018 (1) 
Vijf tips voor de inrichting van de werkplek van de toekomst (1) 
Gebrek aan digivaardigheid op de werkvloer staat vooruitgang in de weg (3) 
Rente omhoog, lenen wordt duurder (1) 
top10
Te weinig perspectief voor werknemer met psychische klachten
VCP: onbegrijpelijk dat werknemers niet vaker vast contract krijgen
Werkzoekenden geloven in meerwaarde van video bij solliciteren
Hoe werkt dat eigenlijk, het structureren van ongestructureerde data?
Ontslagen? Liever een baan dichtbij dan hoger loon
Tips om uw kantoortuin optimaal te benutten
Shell meest favoriete werkgever in 2018
Pensioenfondsen maken goede start in 2019
Banken hebben online gegevenstransport onvoldoende beveiligd
De belangrijkste technologietrends voor 2019
meer top 10