zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nederlandse coachbuilder bouwt Tesla Model S Shooting Brake

29 mei 2018 - Wat ze in het Italiaanse Turijn kunnen, kunnen ze ook gewoon in het Zuid-Hollandse Lisse: auto's geheel naar wens transformeren, beter bekend als coachbuilden. RemetzCar is zo'n Hollands bedrijf en had al veel ervaring met rouwauto's en gepersonaliseerde limousines. Daar komt het ombouwen van een Tesla Model S, normaliter een liftback, tot een shooting brake nu bij.

 Lees verder...   Reageer
 

Jaguar droomt weer van een XK

25 mei 2018 - Werp een blik op Jaguar's verkoopcijfers en je komt tot de conclusie dat het tegenwoordig de E- en F-Pace zijn die voor het leeuwendeel van de omzet bij het merk zorgen. Maar de Britten willen ook sportwagens blijven bouwen, iets dat hoop schept voor een terugkeer van de illustere XK.

 Lees verder...   Reageer
 

Bugatti Chiron tikt de 100 aan

25 mei 2018 - Zou het een normale auto zijn, dan maalde niemand om het 100ste exemplaar. Misschien bij de 100.000ste, maar zelfs dan veelal niet eens. Pas wanneer er eentje 'miljonair' wordt gaan de handen op elkaar. Maar de Bugatti Chiron is geen normale auto...

 Lees verder...   Reageer
 

Citroën stelt C5 Aircross voor Europa voor

25 mei 2018 - Hoewel gepresenteerd in het verre Sjanghai, is van meet af aan door Citroën kenbaar gemaakt dat de C5 Aircross is ontwikkeld als zogenoemde 'wereldauto'. En ja hoor, een jaar na het primaire debuut is dit de versie voor de Europese markten.

 Lees verder...   Reageer
 

Laatste loodjes voor nieuwe BMW X5

24 mei 2018 - BMW speelt steeds vaker zelf voor spionagefotograaf door foto's van aanstaande modellen in camouflagepak de wereld in te slingeren. Dit keer wil het merk ermee aankondigen dat de nieuwe X5 z'n laatste testfase is ingegaan.

 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari heeft een nieuwe one-off: de SP38

23 mei 2018 - Bij tijd en wijle trekt Ferrari een exotische one-off uit de hoge hoed die in opdracht van een vermogende klant is gebouwd (meestal op een bestaande basis). Dit is de nieuwste, genaamd Ferrari SP38.

 Lees verder...   Reageer
 

Eerste details vernieuwde Kia Sportage

23 mei 2018 - Hoewel kopen en rijden pas mogelijk zal zijn na de Autosalon van Parijs (oktober), heeft Kia nu al het doek getrokken van de vernieuwde Sportage. Onderhuids zijn twee nieuwe diesels, waraonder een mild-hybride, het grootste nieuws.

 Lees verder...   Reageer
 

Analyse: autonome auto blijkt gat in de advertentiemarkt

22 mei 2018 - De auto-industrie zou de zelfrijdende auto niet zo stevig omarmen als deze de kassa's niet nog wat harder laat rinkelen. Als 'bestuurder' heb je immers meer tijd om nog meer centen te spenderen. Bereid je dus maar alvast voor op heel wat (verborgen) advertenties in het infotainmentdisplay.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen koopt EV-accu's in plaats van Tesla

17 mei 2018 - Deelt Volkswagen hiermee een extra sneer uit richting Tesla in het bijzonder? Want terwijl die laatste zowat al haar kredieten aan het verspelen is, bestelt de Duitse gigant zomaar eventjes € 40 miljard aan batterijen, de totale marktwaarde van Tesla op de beurs.

 Lees verder...   Reageer
 

'Audi TT Roadster en A5 Cabrio eruit, A4 Cabrio er weer in'

16 mei 2018 - Audi is voornemens de TT Roadster niet meer te laten terugkeren als de huidige generatie met pensioen is gestuurd. Idem dito wat betreft de A5 Cabriolet. In plaats van deze modellen zouden de Duitsers de voorkeur geven aan de terugkeer van de A4 Cabrio.

 Lees verder...   Reageer
 

Volvo: Chinese autoproductie beter dan Europese

15 mei 2018 - Kleef ergens 'made in China' op, en bij menigeen fronzen spontaan de wenkbrauwen en krullen de tenen. Uit negativiteit! Volgens Volvo heerst dit nog altijd aanwezige denkbeeld eerder uit naïviteit. Het merk, dat sinds 2014 auto's in China van de band laat rollen, beweert zelfs dat de productie aldaar beter is dan hier in Europa.

 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes-AMG GT S Roadster doet aan ellenbogenwerk

15 mei 2018 - In tegenstelling tot het leveringsprogramma van de Mercedes-AMG GT Coupé is dat van de Roadster maar dunnetjes met enkel de reguliere versie en de GT C. Dara komt de GT S Roadster nu verandering in brengen door zich hiertussen te wurmen.

 Lees verder...   Reageer
 

Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle

14 mei 2018 - MINI zal de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle vieren met een voor deze gelegenheid speciaal ontworpen MINI 3-deurs. Deze 'one-of-a-kind' MINI zal worden geschonken aan een door het paar gekozen goed doel. Na de trouwdag op 19 mei wordt de unieke MINI overgedragen aan de Children's HIV Association (CHIVA) voor een openbare veiling.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuw sportief topmodel: Aston Martin DB11 AMR

13 mei 2018 - De Aston Martin DB11-familie heeft uitbreiding gekregen in de vorm van een sportief topmodel. De DB11 AMR beschikt over meer vermogen, betere prestaties en een sportievere rijdynamiek en maakt daarmee zijn naam als topmodel meer dan waar.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 5 6 7 8 296 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Veertien procent meest bezochte .nl-websites nog geen veilige verbinding (2) 
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP (1) 
Liever leuk werk dan hoger salaris (2) 
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst (1) 
Vrouw bepaalt wintersportbestemming (1) 
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit (1) 
Kwart Nederlanders niet met vakantie dit jaar (1) 
top10
Jonge man wil geen vrouw als baas
Vijf maatregelen om AVG-boetes te voorkomen
Liever leuk werk dan hoger salaris
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst
Ziekteverzuim kan flink omlaag door vitaliteit medewerkers te stimuleren
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP
Jongere vindt vakantieflirt op de werkvloer niet oké
'We hebben het weer naar ons zin op het werk'
Dekkingsgraad pensioenfondsen stabiel in juni
meer top 10