zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Volkswagen stelt gerust: “ID. 3 1st wordt geleverd in zomer 2020”

12 maart 2020 - Waar blijft de Volkswagen ID.3 1st? Een simpele vraag, die steeds vaker gesteld wordt door reserveringshouders en andere nieuwsgierige EV-kopers. Vandaag stelt Volkswagen iedereen gerust: “De planning voor de ID.3 is onveranderd. De ID.3 1ST wordt geleverd in de zomer van 2020.”

 Lees verder...   Reageer
 

Maximum snelheid 100 of 130? Vertrouw Google Maps en andere apps niet

12 maart 2020 - Vrijdag 13 maart moeten we er toch echt aan geloven: overdag tussen 6 en 19 uur mag je op alle Nederlandse snelwegen nog maar 100 km/h rijden. Maar de nieuwe borden zijn nog niet overal geplaatst – en dan geldt nog steeds de maximumsnelheid van 120 km/h of 130 km/h. Verwarrend, maar gelukkig geeft de snelheidslimiet van je navigatie-app opheldering. Toch?

 Lees verder...   Reageer
 

Fiat 500 (2020): prijs is 22x hoger dan de eerste Fiat 500 (1957)

5 maart 2020 - De prijs van de eerste Fiat 500 (1957) was omgerekend 1724 euro. De prijs van de Fiat 500 van 2020 is een tikje hoger ... Maar dan rijd je wel een zeer exclusieve elektrische auto. 


 Lees verder...   Reageer
 

Bekent de Alpine A110 nu eindelijk kleur?

3 maart 2020 - Fantastisch sportwagentje, die Alpine A110. Maar er zijn zo weinig kleuren voor beschikbaar. Alpine-blauw sprankelt als enige, voor de rest is het allemaal grijs, zwart en wit. Het is dus maar goed dat Alpine nu de A110 Color Edition presenteert.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Audi A3 Sportback eindelijk officieel – het nieuws in 7 weetjes

3 maart 2020 - De Audi A3 Sportback is dé auto die je wist dat zou komen in Genève. Er ging tenslotte een uitgebreide teasercampagne aan vooraf. Aangezien we allemaal een druk leven leiden, brengen we Audi's lange persbericht terug tot 7 hapklare weetjes.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Mercedes E-klasse doet het omgekeerd

3 maart 2020 - Na zo'n vier jaar neemt Mercedes de E-klasse flink op de schop. Het uiterlijk is opgefrist, de veiligheid en het comfort zijn opgeschroefd, daarnaast komen er zeven stekkerhybrides van de vernieuwde Mercedes E-klasse.


 Lees verder...   Reageer
 

De Porsche 911 Turbo S heeft een dikke kont

3 maart 2020 - En zo begint de bekende dans. Na de Porsche 911 Carrera’s volgt nu de 911 Turbo S, die over enige tijd gezelschap gaat krijgen van de GTS, GT3, GT3 RS, GT2 RS, noem maar op. Je vraagt je daarbij af hoever de pk-race nog gaat, want de 911 Turbo S heeft gewoon al 650 pk.

 Lees verder...   Reageer
 

Louwman haalt elektrische suv van Byton naar Nederland

3 maart 2020 - In het najaar van 2019 berichtten we al over de Byton M-Byte. We hadden toen nog onze twijfels hoe serieus we die auto moesten nemen. Daar komen we nu op terug, want de elektrische suv wordt door niemand minder naar Nederland gehaald dan de firma Louwman. Je weet wel, de importeur van Toyota en Lexus.


 Lees verder...   Reageer
 

Cupra Formentor is eerste 'eigen' Cupra-model

2 maart 2020 - Cupra is al twee jaar een zelfstandig merk onder Seat. En nu pas krijgt het een eigen model: de Formentor. De sportieve cross-over lijkt als twee druppels water op de concept car die we in februari 2019 te zien kregen en maakt gebruik van Cupra Leon-techniek.


 Lees verder...   Reageer
 

Wat is er nieuw aan de vernieuwde Renault Talisman?

27 februari 2020 - Eigenlijk zouden we een prijsvraag moeten uitschrijven: wie ziet wat er anders is aan de gefacelifte Renault Talisman krijgt een doosje Wybertjes. Want wij zien na een uur staren de verschillen nog steeds niet.

 Lees verder...   Reageer
 

Drie hot hatchbacks in één klap: Volkswagen Golf GTI, GTD en GTE

27 februari 2020 - Op de autoshow van Genève trekt Volkswagen een blik sportieve hatchbacks open. Niet alleen maakt de nieuwe Golf GTI er zijn debuut, maar ook de krachtige GTD (diesel) en GTE (plug-in hybride).

 Lees verder...   Reageer
 

Polestar Precept: compleet met oude visnetten, grote accu's en PET-flessen

25 februari 2020 - Kennelijk is niet heel China lamgelegd door het coronavirus. In elk geval kreeg Volvo's Chinese broedermerk Polestar de Precept nog mooi op tijd af voor de salon van Genève. De Polestar Precept is een realistisch ogend, elektrisch studiemodel dat volgens Polestar de richting aangeeft die het merk de komende jaren inslaat. 


 Lees verder...   Reageer
 

Supersportwagentje pesten in de nieuwe Volkswagen Touareg R

25 februari 2020 - In de jaren tachtig zou de Volkswagen Touareg R een supercar geweest zijn. Want met een vermogen van 462 pk is hij nagenoeg even krachtig als de Ferrari F40 en Porsche 959.

 Lees verder...   Reageer
 

Renault Twingo Z. E. kán de goedkoopste elektrische auto worden

24 februari 2020 - De Renault Twingo en de Smart EQ Forfour delen veel techniek. Het is dan ook niet gek dat de Twingo, net als de elektrische Forfour, nu ook een stekkerversie krijgt. Is de actieradius van de Renault Twingo Z.E. net zo beperkt als die van de Smart?


 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 5 6 7 8 329 volgende >
advertorial
White paper: 24 tips om e-mailadressen te verzamelen
Wat kun je doen om in deze lastige tijd je e-mail database te vergroten? In dit white paper van Spotler lees je 24 concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt. Een groter bereik betekent simpelweg ook een grotere kans op succes. Benieuwd naar de tips?
Download het white paper
Lees verder
Fit blijven zorgt voor betere prestaties op de werkvloer
reacties
Corona zorgt voor boost in online verkopen (1) 
Tijdens de vakantie fantaseren over later (1) 
Zonnige tendens woningen met zwembad  (1) 
Anderhalvemeter-klagen: helpt dat?  (1) 
Data-analist, data scientist en big data populairste termen bij zoeken naar IT-vacatures (1) 
Hoe data storytelling leidinggevenden helpt bij efficint beheer van LinkedIn-profiel (1) 
Een op de tien heeft liever heteroseksuele collega dan LGBT-collega (3) 
top10
Mimecast waarschuwt voor tweede golf in coronaphishing
Hoe data storytelling leidinggevenden helpt bij efficint beheer van LinkedIn-profiel
Anderhalvemeter-klagen: helpt dat?
Trend zet door: grote concerns die omvallen
Fors meer DDoS aanvallen vanwege COVID-19
Een veilige hybride werkomgeving dankzij mobiele encryptie
Reorganiseren: vier belangrijke aandachtspunten
Aantal verlopen caos neemt toe
Millennial vindt dat geluk niet gebonden is aan vinden romantische partner
Gerichte inzet AI nodig om ROI gezond te houden
meer top 10