zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

A6 Avant komt nieuwe Audi A6-gamma versterken

11 april 2018 - In het kielzog van de vierdeurs A6 Limousine introduceert Audi de nieuwe A6 Avant. En dat is in het bijzonder goed nieuws voor Nederland, stationland.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Ford Focus meteen op volle sterkte

10 april 2018 - Dit is 'm dan: de gloednieuwe Focus! Perfect getimed door Ford, want de uitgezwaaide generatie, die stamt uit 2011, begon best wel gedateerd te geraken. Niettemin heeft 'ie het voortreffelijk gedaan. Toch hoopt Ford het met de nieuwe, die groter, slimmer en " in onze ogen " fraaier is, het nog beter te doen. Om dat te benadrukken stelt het merk de nieuwe Focus meteen in viervoud voor: als hatchback, sedan, Wagon en avontuurlijke Active.

 Lees verder...   Reageer
 

Paniek! Er is een tekort aan alcantara

10 april 2018 - Het voelt een beetje aan als de achterzijde van een stuk leer. Toch gaat wel degelijk om een artificieel product. We doelen hiermee op de ietwat donzige aanvoelende stof, genaamd alcantara. Vooral fabrikanten van supercars zijn gecharmeerd van deze kunstmatige stof, maar nu is er een probleem. Alcantara Spa, het Italiaanse bedrijf dat als enige instaat voor de productie van het gelijknamige materiaal, kan de stijgende vraag niet bijbenen.

 Lees verder...   Reageer
 

Internet is BMW M2 Competition te snel af

10 april 2018 - Eigenlijk had de gepeperde BMW M2 Competition nog eventjes onder de pet moeten blijven. Maar zoals zo vaak is het internet een nieuwkomer te snel af. Zelfs al heeft 'ie dik 400 pk.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen T-Roc als Cabriolet

9 april 2018 - De Golf Cabriolet is niet meer. Evenals de Beetle Cabriolet waar geen opvolger meer van komst. Sterker nog, Volkswagen stopt helemaal met de traditionele cabriolets zo laten ze ons weten. Maar er gloort hoop aan de horizon: dit is namelijk een voorproefje van de T-Roc Cabriolet.

 Lees verder...   Reageer
 

Slappe hap: Honda CR-V Roadster

30 maart 2018 - Een dakloze SUV. Minder dan een handvol automerken durft zich hier (nog) aan te wagen. Land Rover is er eentje (Evoque Cabriolet), Nissan was een ander (Murano CrossCabriolet). En nu springt Honda ook in het diepe. Met de CR-V Roadster.

 Lees verder...   1 reactie
 

Een blik over een TDI-kerkhof van Volkswagen in de VS

30 maart 2018 - Honderdduizenden diesels kocht Volkswagen terug in Amerika. Waar laat je die? Nou, op bijna 40 locaties verspreid over het land van Uncle Sam. En afgaande op de luchtfoto's van zo'n kerkhof aan frauduleuze TDI's, aan de rand van de woestijn, ziet het er niet naar uit dat de Duitse gigant de auto's snel nieuw leven inblaast.

 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari-V8 voor Maserati Levante Trofeo

29 maart 2018 - Alsof Maserati lucht had gekregen van de F-Pace SVR. De Italianen hebben namelijk een pasklaar antwoord op de gisteren onthulde supersport-SUV van Jaguar. Eveneens voorzien van een beresterke V8, maar met een naam die veel lekkerder bekt.

 Lees verder...   Reageer
 

Doek getrokken van nieuwe Subaru Forester

29 maart 2018 - Na ruim vijf jaar wisselt de Subaru Forester van generatie. Een gloednieuwe is zojuist gepresenteerd op de autoshow van New York.

 Lees verder...   Reageer
 

Bijgepunte Mazda CX-3 comfortabeler en stiller

29 maart 2018 - Mazda steekt in rap tempo haar modellengamma in het nieuw. Kort na de CX-5 en Mazda6 is dit de lichtjes gefacelifte CX-3. Rond de zomer start de verkoop in Europa.

 Lees verder...   Reageer
 

Weissach op 911 GT3 RS: $ 18. 000 voor 18 kg

29 maart 2018 - De pas gepresenteerde 911 GT3 RS is de meest uitgeknepen 911 tot dusver. Er kunnen echter nog meer kilo's af. Met het Wiessach Package, voor het eerst verkrijgbaar op de Porsche-extremist. De exacte inhoud is daarvan nu bekendgemaakt, evenals de meerprijs.

 Lees verder...   Reageer
 

Volvo XC60 is World Car of the Year 2018

28 maart 2018 - Volvo pakt de dubbel tijdens de belangrijkste autoverkiezingen van het lopende jaar. Werd de XC40 eerder verkozen tot de (Europese) Auto van het Jaar, z'n grotere broer, de XC60, pakt deze titel op mondiaal niveau.

 Lees verder...   Reageer
 

Jaguar F-Pace SVR geeft pas op bij 283 km/h

28 maart 2018 - Was de spoeling aan bloedsnelle SUV's tot voor kort nog vrij dun. Nu lanceert het ene na het andere automerk zo'n opgehoogde helleveeg. Jaguar komt gasgeven met de F-Pace SVR.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi RS 5 voor het eerst ook als vijfdeurs Sportback

28 maart 2018 - Voor wie de RS 5 fraaier vindt dan de RS 4 Avant, maar niet al te veel wil inleveren aan praktische bruikbaarheid is er nu de RS 5 Sportback. Het is voor 't eerst dat Audi de RS 5 ook in deze carrosserievorm aanbiedt.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 9 10 11 12 296 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Tweedeling dreigt in top interim-markt  (1) 
Veertien procent meest bezochte .nl-websites nog geen veilige verbinding (2) 
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP (1) 
Liever leuk werk dan hoger salaris (2) 
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst (1) 
Vrouw bepaalt wintersportbestemming (1) 
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit (1) 
top10
Ziekteverzuim kan flink omlaag door vitaliteit medewerkers te stimuleren
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP
Tweedeling dreigt in top interim-markt
Veertien procent meest bezochte .nl-websites nog geen veilige verbinding
Blended workforce vraagt nieuwe leiderschapskwaliteiten
Op autovakantie: Nederlander onwetend over gebruik groene kaart
Vooral werknemers in contactberoepen ervaren grensoverschrijdend gedrag
Wat is de taak van uw Data Protection Officer precies?
Intelligent automation kan omzet van financiële dienstverleners verhogen
Thuiswerkers shoppen en facebooken vaker dan collega’s op kantoor
meer top 10