zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Binnen kijken bij de Aston Martin DBX

7 november 2019 - Nog een kleine twee weken en Aston Martin presenteert zijn allereerste SUV: de Aston Martin DBX. Hoe de auto er vanbuiten uitziet, dat weten we in grote lijnen al. Het interieur was tot dusver een mysterie, maar ook dat is nu grotendeels onthuld.


 Lees verder...   Reageer
 

BMW M2 CS is de klapperrr van de week

6 november 2019 - Nogmaals de BMW M2 CS, maar nu officieel. De afscheidsmachine heeft dezelfde twinturbo 3,0-liter zes-in-lijn als de M2 Competition aan boord. In de M2 CS is hij niet 410 pk sterk, maar 450 pk. En meer is altijd goed.

 Lees verder...   Reageer
 

BMW M2 CS: Een knallend afscheid voor de M2

5 november 2019 - Het einde is nabij voor de BMW M2. Daarom komt er een speciale afscheidseditie: de gelimiteerde M2 CS. En de foto’s daarvan zijn – hoe kan het ook anders – het internet op gelekt.

 Lees verder...   Reageer
 

Waarom deze speciale Cupra Ateca véél duurder is dan de Volkswagen T-Roc R

1 november 2019 - Cupra kondigt met trots de Ateca Limited Edition aan. De snelle SUV is aangekleed met allerlei leuke goodies. Maar hij heeft dezelfde aandrijflijn als de onlangs door ons gereden Volkswagen T-Roc R. Toch is de Cupra ruim 18.000 euro duurder dan zijn Duitse neef. Wij vertellen je waarom ...


 Lees verder...   Reageer
 

Volledig elektrische suv van Fisker gaat Ocean heten

31 oktober 2019 - Fisker – jazeker, dat bestaat nog (weer) – komt met een volledig elektrische suv. Het model gaat Ocean heten en zou een actieradius van zo’n 450 kilometer hebben. De productie moet eind 2021 beginnen.

 Lees verder...   Reageer
 

Kogel is door de kerk: Fiat Chrysler en PSA Group gaan fuseren

31 oktober 2019 - Fiat Chrysler Automobiles en PSA Group gaan fuseren. De definitieve overeenkomst wordt in de komende weken getekend, al moeten de aandeelhouders nog akkoord geven. Fiat Chrysler en PSA krijgen elk 50 procent van de aandelen in de nieuwe, gecombineerde onderneming.

 Lees verder...   Reageer
 

Naar goed gebruik: De Tomaso P72 krijgt supercharged V8 van Ford

30 oktober 2019 - De Tomaso – de herboren Italiaanse sportwagenfabrikant – houdt vast aan tradities. Want de nieuwe P72 krijgt een V8 van Ford achterin, net als de bekende Pantera en de P70 uit 1965. De krachtbron is voorzien van een supercharger en levert 710 pk en 825 Nm.

 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen nieuwe Renault Captur bekend

30 oktober 2019 - 'As we speak' zijn we onderweg met de nieuwe Renault Captur. Mede dankzij de scherpe prijsstelling, wordt de Franse compacte SUV ongetwijfeld weer een publiekslieveling. De nieuwe Captur wordt leverbaar vanaf 21.590 euro.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi A3 e-tron weer te koop

29 oktober 2019 - Vorig jaar verdween de plug-in hybride Audi A3 e-tron net zo plotseling uit de prijslijst, als een student uit het cafĂ© wanneer de rekening komt. Nu is de Audi A3 met stekker weer terug. AutoWeek heeft dat gespot. Hij kost 40.360 euro in aanschaf en de helft in de wegenbelasting.

 Lees verder...   Reageer
 

Jaguar Land Rover verrast met eerste winst in tijden

28 oktober 2019 - Jaguar Land Rover heeft in het derde kwartaal zowaar zwarte cijfers geschreven. Met dank aan een rigoureuze reorganisatie en het succes van onder meer de nieuwe Range Rover Evoque bleef er onder de streep 156 miljoen pond over, ongeveer 180 miljoen euro.

 Lees verder...   Reageer
 

'Invoering WLTP kost automobilist honderden miljoenen aan extra BPM'

28 oktober 2019 - De overgang van de NEDC-meetmethode voor verbruik en uitstoot naar de nieuwe, nauwkeurigere WLTP-methode zou “budgetneutraal” gebeuren, aldus het vorige kabinet. Daarmee werd bedoeld dat de overgang ons, als consumenten, niet meer BPM zou kosten. Het tegenovergestelde is echter waar. De overheid harkt vanaf 1 juli 2020 jaarlijks zo'n 200 miljoen euro meer aan belasting binnen dan voor de WLTP.

 Lees verder...   Reageer
 

5 dingen die opvallen aan de nieuwe Volkswagen Golf 8

25 oktober 2019 - Een Volkswagen Golf is een Volkswagen Golf. En dat betekent dat het uiterlijk van de achtste generatie weinig verschilt van de zevende. Onderhuids ging er echter meer op de schop. Wij mochten de Golf 8 gisteren in Wolfsburg van binnen en van buiten bekijken. Dit is wat ons opviel.

 Lees verder...   Reageer
 

Hyundai ontwikkelt mobiel laadstation op waterstof voor EV's

10 september 2019 - Dat is slim: gebruik een waterstofcel om een EV op te laden. Zodoende combineer je de duurzaamheid van waterstof met het nut van elektrische auto's met accupakketten.
 Lees verder...   Reageer
 

Mini Remastered Oselli Edition: Singer Porsche, maar dan voor Mini

10 september 2019 - We kennen allemaal het Californische Singer wel. Het bedrijf maakt al jaren kunststukken van oude Porsche 911's. David Brown doet sinds 2017 hetzelfde met klassieke Mini's. De nieuwste Oselli Edition is heter dan heet!
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 8 9 10 11 328 volgende >
advertorial
White paper: Segmentatie en profielverrijking in e-mail marketing
Je weet ongetwijfeld dat gesegmenteerde mailings beter aansluiten op je lezerspubliek en om die reden betere ratio’s scoren, maar waar moet je beginnen? Laat dit Spotler white paper je inspireren en op weg helpen.
Download het white paper
 
Lees verder
Geregistreerde Nederlandse elektrische auto's groeit alsmaar door
reacties
Werkend Nederland wil aan de leasefiets, fiscale regels en onwetendheid sta-in-de-weg (1) 
Corona-klagen (1) 
Werkende ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’  (2) 
(Wanneer) geven we elkaar weer een hand? (2) 
Digital nomad heeft behoefte aan persoonlijk contact met community (2) 
Autobezit voor Nederlanders nog belangrijker in coronatijden (1) 
Helft Nederlanders nog nooit overgestapt van autoverzekering (1) 
top10
Vier redenen waarom het nieuwe werken beter is
Skillspaspoort gaat cv vervangen
Werkend Nederland wil aan de leasefiets, fiscale regels en onwetendheid sta-in-de-weg
Werkende ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’
Onderzoek naar communicatie in crisistijd: laat vooral van u horen!
Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?
Corona-klagen
Een vijfde verzwijgt kinderwens tijdens sollicitatieproces
Respons jongeren op direct mail hoger dan oudere generaties
“Digitale les heeft positieve invloed op prestaties leerlingen”
meer top 10