zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Ja, elektrische auto's zijn echt schoner dan brandstofauto's

20 april 2020 - Hoe klimaatvriendelijk is een elektrische auto eigenlijk? Omdat de meningen daar nogal over uiteenlopen, is de Europese milieuorganisatie Transport & Environment een onderzoek gestart, waarbij alle aspecten zijn meegenomen. 'Well-to-wheel', wordt die aanpak genoemd. En wat blijkt? Een EV is inderdaad een stuk groener dan een vergelijkbare benzine- of dieselauto.


 Lees verder...   Reageer
 

Lotus Evija kopen? Zo stel je hem samen!

15 april 2020 - In juli 2019  lieten we je de sensationele Lotus Evija al zien. Lotus beloofde dat zijn elektrische hypercar 2000 pk en 1700 newtonmeter zou krijgen. Zulke getallen kunnen altijd op ons enthousiasme rekenen. Dat geldt in mindere mate voor de vanafprijs van 1,9 miljoen euro. Wie zich hierdoor niet laat afschrikken, kan zijn Lotus Evija alvast virtueel samenstellen.


 Lees verder...   Reageer
 

Goedkope krachten: Land Rover Discovery Sport en Range Rover Evoque P300e als PHEV (2020)

6 april 2020 - Dat is lekker instappen: de goedkoopste motorvarianten van de SUV's Land Rover Discovery Sport en Range Rover Evoque zijn óók de krachtigste. Dat is te danken aan de nieuwe 1,5-liter driecilinder turbomotor op benzine met elektrische ondersteuning van plug-in hybride technologie (PHEV).

 Lees verder...   Reageer
 

'Elektrische Volkswagen ID. 3 heeft nog steeds softwareproblemen'

1 april 2020 - Volkswagen verliest zo'n 2 miljard euro per week, lazen we gisteren. Maar daar komt nog een groot probleem bij: Volkswagen krijgt de software van de volledig elektrische ID.3 maar niet werkend. Medewerkers zouden de programmatuur beschrijven als 'een absolute ramp'.


 Lees verder...   Reageer
 

Kia geeft 4000 euro 'subsidie' op plug-in hybrides

30 maart 2020 - Particulieren kunnen nu 4000 euro subsidie van de overheid krijgen als ze een elektrische auto aanschaffen. Kia haakt daarop in en komt met een actie om zijn stekkerhybrides aantrekkelijker te maken. Het Koreaanse merk geeft de komende tijd 4000 euro korting op al zijn plug-in modellen.


 Lees verder...   Reageer
 

Productie van de elektrische Polestar 2 is begonnen

26 maart 2020 - In Europa zijn alle autofabrieken gesloten vanwege de uitbraak van het coronavirus, maar in China komt de productie weer langzaam op gang. Polestar is in de stad Luqiao begonnen de bouw van de Polestar 2, de volledig elektrische hatchback die weleens een grote Tesla Model 3-concurrent kan gaan worden.


 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen T-Roc Cabrio is 6000 euro duurder dan de T-Roc

25 maart 2020 - Volkswagen noemt de T-Roc Cabrio uniek. En daarover hebben we twee opmerkingen: ten eerste levert Land Rover een soortgelijk model - de Range Rover Evoque Convertible - en ten tweede is er een reden waarom er nauwelijks open suv's zijn. Ze floppen allemaal.


 Lees verder...   Reageer
 

Tesla Model Y wordt nu al uitgeleverd! Maanden eerder dan gepland

17 maart 2020 - De levering van de Tesla Model Y is begonnen. In de Verenigde Staten hebben de eerste klanten de nieuwe elektrische cross-over ontvangen. Nederlandse kopers – hoewel, we gaan ervan uit dat alleen leaserijders er een hebben besteld – moeten nog een jaar wachten.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen stelt gerust: “ID. 3 1st wordt geleverd in zomer 2020”

12 maart 2020 - Waar blijft de Volkswagen ID.3 1st? Een simpele vraag, die steeds vaker gesteld wordt door reserveringshouders en andere nieuwsgierige EV-kopers. Vandaag stelt Volkswagen iedereen gerust: “De planning voor de ID.3 is onveranderd. De ID.3 1ST wordt geleverd in de zomer van 2020.”

 Lees verder...   Reageer
 

Maximum snelheid 100 of 130? Vertrouw Google Maps en andere apps niet

12 maart 2020 - Vrijdag 13 maart moeten we er toch echt aan geloven: overdag tussen 6 en 19 uur mag je op alle Nederlandse snelwegen nog maar 100 km/h rijden. Maar de nieuwe borden zijn nog niet overal geplaatst – en dan geldt nog steeds de maximumsnelheid van 120 km/h of 130 km/h. Verwarrend, maar gelukkig geeft de snelheidslimiet van je navigatie-app opheldering. Toch?

 Lees verder...   Reageer
 

Fiat 500 (2020): prijs is 22x hoger dan de eerste Fiat 500 (1957)

5 maart 2020 - De prijs van de eerste Fiat 500 (1957) was omgerekend 1724 euro. De prijs van de Fiat 500 van 2020 is een tikje hoger ... Maar dan rijd je wel een zeer exclusieve elektrische auto. 


 Lees verder...   Reageer
 

Bekent de Alpine A110 nu eindelijk kleur?

3 maart 2020 - Fantastisch sportwagentje, die Alpine A110. Maar er zijn zo weinig kleuren voor beschikbaar. Alpine-blauw sprankelt als enige, voor de rest is het allemaal grijs, zwart en wit. Het is dus maar goed dat Alpine nu de A110 Color Edition presenteert.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Audi A3 Sportback eindelijk officieel – het nieuws in 7 weetjes

3 maart 2020 - De Audi A3 Sportback is dé auto die je wist dat zou komen in Genève. Er ging tenslotte een uitgebreide teasercampagne aan vooraf. Aangezien we allemaal een druk leven leiden, brengen we Audi's lange persbericht terug tot 7 hapklare weetjes.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Mercedes E-klasse doet het omgekeerd

3 maart 2020 - Na zo'n vier jaar neemt Mercedes de E-klasse flink op de schop. Het uiterlijk is opgefrist, de veiligheid en het comfort zijn opgeschroefd, daarnaast komen er zeven stekkerhybrides van de vernieuwde Mercedes E-klasse.


 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 8 9 10 11 332 volgende >
advertorial
eBook: Verbeter in 10 stappen je e-mail marketing
In het ebook 'Verbeter in 10 stappen je email marketing' ontdek je snel of je op de goede weg bent en waar je nog extra stappen kunt zetten. Denk aan bestandsgroei, dynamische content, A/B-testen, datakoppelingen en meer. Ben je benieuwd hoe je hierop scoort?
Download het eBook
 
Lees verder
5 manieren om virtueel te netwerken
reacties
n jaar corona: meerderheid werknemers ervaart voordelen thuiswerken (1) 
Verstrikt in een web van regeltjes (1) 
Tips voor werkende ouders (1) 
En op de vijf Nederlanders vindt ziekmelden ter compensatie overuren terecht  (2) 
Aantal loonbeslagen flexkrachten fors gestegen  (1) 
Ruime verdubbeling aantal misdaden gepleegd met ICT, gericht op ICT (2) 
Cadeau-inspiratie voor Valentijnsdag? Dit geven Nederlanders uit aan hun partner (1) 
top10
Mannen willen geld, vrouwen passende werktijden
BlackBerry 2021 Threat Report onthult massale COVID-19-uitbuiting
Gedateerde roostersoftware zorgt voor stevige omzetverliezen
n jaar corona: meerderheid werknemers ervaart voordelen thuiswerken
Helft tech-vrouwen zag gendergelijkheid verbeteren
Fusies, overnames en deelnemingen in de ICT-markt vinden een weg in 2020
Nederlanders meer dan ooit verbonden met hun werkgever
Cybercriminelen volgen online activiteiten werknemers op de voet
Drie tips om de effectiviteit van uw team te meten
Loopbaansector heeft last van lage werkloosheid
meer top 10