zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

20 april 2018 - De gemiddelde Aziaat is 1,65 meter. De doorsnee Europeaan torent daar al gauw 15 centimeter bovenuit. En dan hebben we nog over het mannelijke geslacht. Vrouwelijke Aziaten mogen zich al relatief lang prijzen als ze boven de anderhalve meter uitstijgen. Maar o wee als je als (Westerse) autofabrikant ze louter kleine auto's voorschotelt"¦ Iets dat Citroën heeft begrepen met de nieuwe C4 Aircross.

 Lees verder...   Reageer
 

Italiaans tintje aan opvolger Aston Martin Vanquish

19 april 2018 - Het waren zes schitterende jaren. Maar binnenkort valt toch echt het doek voor de Aston Martin Vanquish. Een opvolger is in de maak. Maar de Vanquish-naam zal daarop niet terugkeren. In plaats daarvan is gekozen voor een andere oude bekende naam, gemixt met Italiaanse flair.

 Lees verder...   Reageer
 

Eerste foto Lexus ES, opvolger van de GS

18 april 2018 - Lexus moet het al enige tijd zonder GS stellen. Maar diens opvolger komt eraan! Dit is het eerste beeld van de volledig nieuwe ES.

 Lees verder...   Reageer
 

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

18 april 2018 - De 'gewone' BMW M2 is al een van de lekkerste rijmachines van het moment. De nieuwe M2 Competition belooft een nog groter feestje te vieren.

 Lees verder...   Reageer
 

Minstens 80 mille voor nieuwe Volkswagen Touareg

17 april 2018 - In het kielzog van z'n werelddebuut in Peking, de hoofdstad van SUV-land China, heeft Volkswagen de prijzen van de nieuwe Touareg bekendgemaakt. Over enkele maanden is dan ook al de marktlancering.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Groep verandert per direct van CEO

13 april 2018 - De Volkswagen Groep heeft per direct een nieuwe CEO. Matthias Mà¼ller maakt met onmiddellijke ingang plaats voor Herbert Diess, die hiervoor de scepter zwaaide over enkel het merk Volkswagen. De verandering is onderdeel van een grotere reorganisatie aan de top van het Duitse autoconcern.

 Lees verder...   Reageer
 

Hoog instappen in nieuwe Audi A6 Limousine

12 april 2018 - Directieleden en topmanagers opgelet! Het middenkader en de werkvloer kunnen gerust verdergaan waarmee ze bezig waren, want de (voorlopige) instapprijzen van de nieuwe Audi A6 Limousine liegen er niet om.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe BMW X4 te koop vanaf € 62. 995,-

12 april 2018 - In juli zet BMW de nieuwe X4 bij de dealer en daar horen natuurlijk prijzen bij. Ze beginnen bij net geen 63 mille.

 Lees verder...   Reageer
 

A6 Avant komt nieuwe Audi A6-gamma versterken

11 april 2018 - In het kielzog van de vierdeurs A6 Limousine introduceert Audi de nieuwe A6 Avant. En dat is in het bijzonder goed nieuws voor Nederland, stationland.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Ford Focus meteen op volle sterkte

10 april 2018 - Dit is 'm dan: de gloednieuwe Focus! Perfect getimed door Ford, want de uitgezwaaide generatie, die stamt uit 2011, begon best wel gedateerd te geraken. Niettemin heeft 'ie het voortreffelijk gedaan. Toch hoopt Ford het met de nieuwe, die groter, slimmer en " in onze ogen " fraaier is, het nog beter te doen. Om dat te benadrukken stelt het merk de nieuwe Focus meteen in viervoud voor: als hatchback, sedan, Wagon en avontuurlijke Active.

 Lees verder...   Reageer
 

Paniek! Er is een tekort aan alcantara

10 april 2018 - Het voelt een beetje aan als de achterzijde van een stuk leer. Toch gaat wel degelijk om een artificieel product. We doelen hiermee op de ietwat donzige aanvoelende stof, genaamd alcantara. Vooral fabrikanten van supercars zijn gecharmeerd van deze kunstmatige stof, maar nu is er een probleem. Alcantara Spa, het Italiaanse bedrijf dat als enige instaat voor de productie van het gelijknamige materiaal, kan de stijgende vraag niet bijbenen.

 Lees verder...   Reageer
 

Internet is BMW M2 Competition te snel af

10 april 2018 - Eigenlijk had de gepeperde BMW M2 Competition nog eventjes onder de pet moeten blijven. Maar zoals zo vaak is het internet een nieuwkomer te snel af. Zelfs al heeft 'ie dik 400 pk.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen T-Roc als Cabriolet

9 april 2018 - De Golf Cabriolet is niet meer. Evenals de Beetle Cabriolet waar geen opvolger meer van komst. Sterker nog, Volkswagen stopt helemaal met de traditionele cabriolets zo laten ze ons weten. Maar er gloort hoop aan de horizon: dit is namelijk een voorproefje van de T-Roc Cabriolet.

 Lees verder...   Reageer
 

Slappe hap: Honda CR-V Roadster

30 maart 2018 - Een dakloze SUV. Minder dan een handvol automerken durft zich hier (nog) aan te wagen. Land Rover is er eentje (Evoque Cabriolet), Nissan was een ander (Murano CrossCabriolet). En nu springt Honda ook in het diepe. Met de CR-V Roadster.

 Lees verder...   1 reactie
 
< vorige 8 9 10 11 296 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Tweedeling dreigt in top interim-markt  (1) 
Veertien procent meest bezochte .nl-websites nog geen veilige verbinding (2) 
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP (1) 
Liever leuk werk dan hoger salaris (2) 
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst (1) 
Vrouw bepaalt wintersportbestemming (1) 
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit (1) 
top10
Liever leuk werk dan hoger salaris
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst
Ziekteverzuim kan flink omlaag door vitaliteit medewerkers te stimuleren
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP
Tweedeling dreigt in top interim-markt
'We hebben het weer naar ons zin op het werk'
Op autovakantie: Nederlander onwetend over gebruik groene kaart
Veertien procent meest bezochte .nl-websites nog geen veilige verbinding
Intelligent automation kan omzet van financiële dienstverleners verhogen
Vooral werknemers in contactberoepen ervaren grensoverschrijdend gedrag
meer top 10