zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Elektrische Ford Mustang Mach-E blijft net onder de 50. 000 euro

3 december 2019 - In de geest van Black Friday en Cyber Monday doet Ford met de volledig elektrische Mustang Mach-E een prima aanbieding. De suv is er vanaf 49.925 euro. Het gaat dan om de basisversie met 75,7-kWh batterij en een actieradius van maximaal 450 kilometer.

 Lees verder...   Reageer
 

Facelift Renault Espace (2020) heeft weinig om het lijf

26 november 2019 - Van een facelift is amper sprake. De kunt beter zeggen dat de Renault Espace (2020) is verfijnd. Met name de boordelektronica van de Franse MPV is weer helemaal up-to-date.

 Lees verder...   Reageer
 

Hoeveel tijd verlies je door 100 km/h te rijden? Wij zochten het uit

25 november 2019 - Volgend jaar gaat de maximumsnelheid op alle snelwegen overdag omlaag naar 100 km/h. Hoeveel eerder moet je ’s ochtends dan vertrekken om op je werk aan te komen? Autowereld.com nam de proef op de som.

 Lees verder...   1 reactie
 

Lexus UX 300e gaat mee met de elektrische stroom

22 november 2019 - De Lexus UX 300e Electric is het eerste, 100% elektrisch aangedreven productiemodel van het Japanse elitemerk van Toyota. Met een accupakket van 54,3 kWh, moet de oplaadbare SUV 400 kilometer ver kunnen komen.

 Lees verder...   Reageer
 

Toyota RAV4 plug-in hybrid: sterkste RAV4 aller tijden

21 november 2019 - Vorig jaar adverteerde Toyota trots dat je bij hen 'elektrisch kon rijden zonder stekker'. Maar een jaar later verdwijnen alle principes in de Mount Fuji  en ontdekt Toyota de stekker. Met de 306 pk sterke Toyota RAV4 Plug-in Hybrid bijvoorbeeld.


 Lees verder...   Reageer
 

Audi RS Q8 is een Lamborghini Urus in vermomming

20 november 2019 - Is de Audi RS Q8 groen? Ja, maar niet op die manier. Want achter de single-frame grille ligt geen volledig elektrische aandrijflijn, maar een pompende twinturbo V8 met liefst 600 pk en 800 Nm. Eigenlijk staat er dus gewoon een iets afgezwakte Lamborghini Urus, maar dan gedistingeerder.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen ID. Space Vizzion komt in 2021 op de markt

20 november 2019 - Een nieuwe autoshow, een nieuwe Volkswagen ID. Want het Duitse merk grijpt de beurs in Los Angeles aan om de Space Vizzion te onthullen: een grote elektrische stationwagon, die in 2021 in productie gaat.

 Lees verder...   Reageer
 

Dit is waarom de Aston Martin DBX zo belangrijk is

20 november 2019 - Hier is de auto die Aston Martin moet redden. Want na een kortstondige opleving – de DB11 en Vantage zorgden voor zwarte cijfers – kleurden de jaarcijfers in Gaydon weer rood. De DBX is een logische uitbreiding van het Aston Martin-gamma, want de vraag naar luxe-suv’s is nog altijd hoog.

 Lees verder...   Reageer
 

Wat is een BMW i4 ook alweer?

18 november 2019 - Eerder dit jaar berichtten we al over drie nieuwe elektrische BMW's die momenteel nog in de testfase zitten. Inmiddels weten we meer details over de BMW i4, de elektrische vierdeurs coupĂ© die in 2021 op de markt komt.


 Lees verder...   Reageer
 

Plaatjes kijken: meer Mustang Mach E

18 november 2019 - Eerder toonden we al onze eigen studiofoto's van de Ford Mustang Mach E. Voor wie geen genoeg kan krijgen van de elektrische Mustang, hebben we nog wat extra plaatjes opgeduikeld. Let vooral even op de blauwe auto ...


 Lees verder...   Reageer
 

Schokkend: deze Ford Mustang rijdt op stroom!

18 november 2019 - Als de nieuwe Ford Mustang Mach-E een voorbode is van alles wat op elektrisch gebied op stapel staat, dan kunnen we nog heel veel mooie dingen tegemoet zien van Ford. De Mustang Mach-E is eind 2020 leverbaar, voor prijzen vanaf nog geen 50.000 euro.

 Lees verder...   Reageer
 

Dit is de nieuwe Skoda Octavia (2020)

12 november 2019 - Hoe de nieuwe Skoda Octavia stuurt, hoe je erin zit, wat er opvalt in het interieur en hoeveel ruimte je ook nu weer op de achterbank hebt, vertelden we je al eerder, na een eerste kennismaking met een gecamoufleerd prototype. Nu kunnen we je ook laten zien hoe de nieuwe Octavia eruit ziet.

 Lees verder...   Reageer
 

De BMW 2-serie Gran Coupé kent zijn prijzen

8 november 2019 - Er hangen prijzen aan de BMW 2-serie Gran CoupĂ©. Stevige prijzen. Een koopje is de auto namelijk niet geworden. Wie de vierdeurs sedan op basis van de nieuwe voorwielaangedreven BMW 1-serie bestelt, is verzekerd van exclusiviteit.

 Lees verder...   Reageer
 

Waarom is de Audi A7 Sportback Plug-in zoveel duurder dan een A6?

8 november 2019 - Soms verlangen we terug naar de tijden van de eerste Mitsubishi Outlander PHEV. Niet zozeer vanwege de auto zelf, maar om het enorme belastingvoordeel dat destijds gold voor plug-in hybrides. Met al die subsidies zou het veel goedkoper zijn Audi A7 Sportback 55 TFSI e te rijden. Maar waarom is-ie eigenlijk zoveel duurder dan de stekkerende A6?


 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 7 8 9 10 328 volgende >
advertorial
White paper: Segmentatie en profielverrijking in e-mail marketing
Je weet ongetwijfeld dat gesegmenteerde mailings beter aansluiten op je lezerspubliek en om die reden betere ratio’s scoren, maar waar moet je beginnen? Laat dit Spotler white paper je inspireren en op weg helpen.
Download het white paper
 
Lees verder
Geregistreerde Nederlandse elektrische auto's groeit alsmaar door
reacties
Werkend Nederland wil aan de leasefiets, fiscale regels en onwetendheid sta-in-de-weg (1) 
Corona-klagen (1) 
Werkende ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’  (2) 
(Wanneer) geven we elkaar weer een hand? (2) 
Digital nomad heeft behoefte aan persoonlijk contact met community (2) 
Autobezit voor Nederlanders nog belangrijker in coronatijden (1) 
Helft Nederlanders nog nooit overgestapt van autoverzekering (1) 
top10
Vier redenen waarom het nieuwe werken beter is
Skillspaspoort gaat cv vervangen
Werkend Nederland wil aan de leasefiets, fiscale regels en onwetendheid sta-in-de-weg
Werkende ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’
Onderzoek naar communicatie in crisistijd: laat vooral van u horen!
Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?
Corona-klagen
Een vijfde verzwijgt kinderwens tijdens sollicitatieproces
Respons jongeren op direct mail hoger dan oudere generaties
“Digitale les heeft positieve invloed op prestaties leerlingen”
meer top 10