zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Vernieuwde BMW 5-serie heeft gelukkig geen hazetanden

27 mei 2020 - Zo, wat een opluchting! Want BMW is bij de facelift van de 5-serie niet uitgeschoten bij het tekenen van de nieren, zoals bij de 7-serie. Ze zijn op de 'Fünfer' weliswaar heel iets groter geworden, maar zie je pas als je het pre-faceliftmodel ernaast zet.


 Lees verder...   Reageer
 

BMW 6-serie Gran Turismo krijgt na 2,5 jaar al een facelift

27 mei 2020 - "De BMW 6-serie Gran Turismo is een uniek voertuigconcept in het premiumsegment", schrijft BMW in zijn persbericht. Maar of dat iets is om blij mee te zijn ... De 6-serie GT verkoopt niet bijzonder goed. Dus waarschijnlijk is het na deze facelift afgelopen met het model. Want er komt vast geen opvolger.


 Lees verder...   Reageer
 

Elektrische Ford Mustang Mach-E uitgesteld naar 2021

25 mei 2020 - Jammer voor Ford. En jammer voor leaserijders. Door de coronacrisis heeft de productie van de Mustang Mach-E vertraging opgelopen. Hij zou dit jaar op de Nederlandse markt komen, maar dat wordt 2021. En dus komt de Mustang Mach-E niet meer in aanmerking voor 8 procent bijtelling.


 Lees verder...   Reageer
 

Wat nou 100 km/h? In een nieuwe Volvo mag je 180!

20 mei 2020 - Volvo geldt al decennialang als een voorloper op veiligheidsgebied. Veel voorzieningen die Volvo als eerste toepaste, werden mettertijd gemeengoed. Daarvan zijn de driepunts veiligheidsgordel (sinds 1959) en zijairbags (sinds 1994) de bekendste voorbeelden. Zal Volvo's nieuwe 180-maatregel ook navolging krijgen?


 Lees verder...   Reageer
 

Ford Mustang Mach-E laadt als de brandweer

20 mei 2020 - Vaak vallen het stroomverbruik, de actieradius en de laadsnelheid van elektrische auto's in de praktijk vies tegen. Maar soms word je ook positief verrast. Althans, dat beweren ze bij Ford. Praktijktests tonen volgens de fabrikant aan dat de Ford Mustang Mach-E liefst 30 procent sneller snellaadt dan verwacht.


 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Golf en Skoda Octavia uitgesteld wegens softwareproblemen

18 mei 2020 - Als je op de levering van je nieuwe Volkswagen Golf zit te wachten, dan moet je mogelijk nog meer geduld hebben. De levering van de Golf 8 is tijdelijk stilgelegd. Volgens Volkswagen zijn er problemen met het zogeheten E-Call-systeem, dat in een noodsituatie automatisch contact opneemt met hulpdiensten.


 Lees verder...   Reageer
 

Keuzestress: Wil je een Porsche 911 Cabriolet of een 911 Targa?

18 mei 2020 - De introductie van een nieuwe Porsche 911-variant is een wonderlijk fenomeen. We weten al precies hoe-ie eruit gaat zien, maar wachten toch in spanning af. En de kersverse Porsche 911 Targa stelt in die zin niet teleur. Hij oogt bekend, maar doet ons toch weer twijfelen. Willen we nou een 911 Cabriolet of een 911 Targa?


 Lees verder...   Reageer
 

Pardon? Hoeveel kost de Mercedes-AMG GLS 63 4Matic?!

14 mei 2020 - Het begrip 'PC Hooft-trekker' is een beetje in onbruik geraakt, maar voor de Mercedes-AMG GLS 63 4Matic laten we het graag terugkomen. Want is er andere manier om de 226.310 euro kostende, 634 pk sterke monster-suv te beschrijven? Nee.


 Lees verder...   Reageer
 

Fotogalerij: Nieuwe Porsche 911 Turbo S ontmoet voorvaders

13 mei 2020 - Het is traditie dat na de introductie van de 'gewone' Porsche 911 de Turbo-variant volgt. Bij de 992 slaat Porsche echter een stapje over. We kregen eerder dit jaar gelijk de dikste van de dikste te zien: de 911 Turbo S. Porsche Nederland heeft de nieuweling naast twee voorvaders gezet: de illustere 930 (de eerste 911 Turbo) en de 993 (de laatste 911 Turbo met luchtgekoelde motor).


 Lees verder...   Reageer
 

Toyota Highlander: 'Amerikaanse' suv komt naar Nederland

11 mei 2020 - De Toyota Highlander wordt al sinds 2000 geleverd in Azië, Noord-Amerika en Australië, maar komt volgend jaar eindelijk naar Nederland. De grote zevenzitter komt boven de Yaris Cross, C-HR en RAV4 in het suv-gamma van Toyota te staan. Buiten Europa is de Highlander er ook met 3,5-liter V6, hier wordt alleen de hybrideversie leverbaar.


 Lees verder...   Reageer
 

Alpina is de D3 S aan zijn stand verplicht

6 mei 2020 - Alpina - de BMW-veredelaar uit Buchloe - vond in 2000 de sportdiesel uit met de D10 Biturbo (BMW 5-serie E39). Sindsdien is er van de B3 en B5 ook een dieselvariant geweest. Deze Alpina D3 S is de nieuwste.


 Lees verder...   Reageer
 

Wat is dít?! RAW by Koenigsegg weegt 700 kg en heeft 700 pk

23 april 2020 - De laatste tijd zijn we bestookt met sensationeel nieuws uit Zuid-Zweden. Waren we nog maar net bekomen van de Koenigsegg Gemera en de Koenigsegg Jesko Absolut, krijgen we nu dit weer op ons bord. De RAW by Koenigsegg! Een verdergewicht van 700 kg met 700 pk. Hoe flikken die Zweden dat?


 Lees verder...   Reageer
 

Komt de elektrische Lexus UX 300e op tijd voor 8 procent bijtelling?

22 april 2020 - De elektrische Lexus UX 300e zou eigenlijk medio 2020 naar Nederland komen. Maar toen kwam het coronavirus. Lexus heeft een nieuwe introductiedatum. Is de Lexus UX 300e nog op tijd voor 8 procent bijtelling?


 Lees verder...   Reageer
 

Nu ook de Audi A3 Limousine in het nieuw gestoken

21 april 2020 - De Audi A3 Limousine valt in herhaling. Vandaag werd het virtuele doek getrokken van de nieuwe vierdeurs sedan, als concurrent voor de BMW 2-serie Gran Coupé en de Mercedes A-klasse Limousine en CLA.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 7 8 9 10 332 volgende >
advertorial
eBook: Verbeter in 10 stappen je e-mail marketing
In het ebook 'Verbeter in 10 stappen je email marketing' ontdek je snel of je op de goede weg bent en waar je nog extra stappen kunt zetten. Denk aan bestandsgroei, dynamische content, A/B-testen, datakoppelingen en meer. Ben je benieuwd hoe je hierop scoort?
Download het eBook
 
Lees verder
5 manieren om virtueel te netwerken
reacties
Één jaar corona: meerderheid werknemers ervaart voordelen thuiswerken (1) 
Verstrikt in een web van regeltjes (1) 
Tips voor werkende ouders (1) 
Eén op de vijf Nederlanders vindt ziekmelden ter compensatie overuren terecht  (2) 
Aantal loonbeslagen flexkrachten fors gestegen  (1) 
Ruime verdubbeling aantal misdaden gepleegd met ICT, gericht op ICT (2) 
Cadeau-inspiratie voor Valentijnsdag? Dit geven Nederlanders uit aan hun partner (1) 
top10
Mannen willen geld, vrouwen passende werktijden
BlackBerry 2021 Threat Report onthult massale COVID-19-uitbuiting
Gedateerde roostersoftware zorgt voor stevige omzetverliezen
Één jaar corona: meerderheid werknemers ervaart voordelen thuiswerken
Helft tech-vrouwen zag gendergelijkheid verbeteren
Fusies, overnames en deelnemingen in de ICT-markt vinden een weg in 2020
Nederlanders meer dan ooit verbonden met hun werkgever
Cybercriminelen volgen online activiteiten werknemers op de voet
Drie tips om de effectiviteit van uw team te meten
Loopbaansector heeft last van lage werkloosheid
meer top 10