zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Porsche 911 (Plug-in) Hybride in ontwikkeling

15 december 2018 - Er is een Porsche 911 (Plug-in) Hybride in ontwikkeling. In 2022 moet het zover zijn. Dan staat er naast de conventionele 911's ook een hybride en een plug-in hybride bij de Porsche-dealer.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Dit kost de Skoda Kodiaq RS

14 december 2018 - Zo wordt de sport-SUV met uitsterven bedreigd, zo zijn er meer dan ooit tevoren. Ook Skoda is een steentje bij komen dragen; met de Kodiaq RS. En dit geld vragen de Tsjechen daarvoor terug.
 Lees verder...   Reageer
 

Kia maakt prijzen sportieve Proceed bekend

14 december 2018 - Kia heeft er een nieuwe stationwagon bij, een tweede voor de Ceed en het C-segment in het bijzonder. Deze Proceed staat van vanaf eind maart bij dealer voor de volgende prijzen.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit beest drijft de Aston Martin Valkyrie aan!

14 december 2018 - Joehoe! Aston Martin heeft eindelijk meer gegevens vrijgegeven over de krachtbron die de Valkyrie zal aandrijven: een atmosferische 6.5 liter V12, dus zonder kunstmatige beademing, maar mét liefst 1.000 pk en een ongekend hoog maximumtoerental. Kippenvel!
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Pininfarina Battista is de naam

13 december 2018 - Pininfarina is volop in de weer met een veelbelovende elektrische supersportwagen. De aandrijflijn zal het Italiaanse stijlhuis lenen bij Rimac. Dat bouwt al een ongemeen snelle elektrische supercar die vooral bekend is sinds voormalig TopGear-presentator (nu The Grand Tour) Richard Hammond er in Zwitserland mee crashte. Toch wil Pininfarina dat die Kroatische exoot snel vergeten wordt. Na haar aanstormende Battista.
 Lees verder...   Reageer
 

Ford werkt aan verwarmbare autogordel

13 december 2018 - Verwarmbare zetels, automatische klimaatregeling en tegenwoordig ook al vaker een eveneens te verwarmen stuurwiel en middenarmsteun of zelfs een standkachel. Je zou toch menen dat de automobilist er al behoorlijk warmpjes bijzit in een moderne auto. 'Nog niet genoeg', vindt Ford. Waarom zou het anders aan een verwarmbare autogordel werken?
 Lees verder...   Reageer
 

Porsche Taycan bestellen? Pas rijden tegen 2022

12 december 2018 - De allereerste Porsche Taycan moet medio 2019 nog van de band rollen. Daarmee is de Taycan de eerste echt elektrische auto van Porsche. Maar uitlevering aan kopers van het eerste uur is er dan nog altijd niet bij. Sterker, wie nu aansluit in de rij, zal waarschijnlijk pas kunnen rijden tegen het naderen van 2022. Zo groot is de vraag naar de Porsche Taycan.
 Lees verder...   Reageer
 

Porsche Macan S: meer vermogen per liter

11 december 2018 - De Porsche Macan werd onlangs opgefrist. En natuurlijk profiteert ook de Macan S daarvan. Buiten de uiterlijke wijzigingen om steeg het vermogen van 113 naar 118 pk per liter. Maar er is meer, want Porsche heeft goed geluisterd naar kritiek van huidige Macan-rijders.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen voor vernieuwde Hyundai Tucson

7 december 2018 - Afgelopen zomer voorzag Hyundai de Tucson van een opgefriste voor- en achterzijde en zelfs een compleet nieuw dashboard. Nu nadert de showroomintroductie. En daar horen deze prijzen bij.
 Lees verder...   Reageer
 

Vaarwel Rapid Spaceback, welkom Skoda Scala!

7 december 2018 - Na een conceptuele voorbode en een intensieve teasercampagne is hier dan eindelijk de Skoda Scala in vol ornaat. De geflopte Rapid Spaceback wordt hiermee uit z'n lijden verlost, maar tegelijk zal de gloednieuwe Tsjech een stapje hoger op de ladder klimmen. In het hol van de leeuw; dat van z'n eigen neef, de Volkswagen Golf.
 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen T-Cross ruim voor lancering geprijsd

6 december 2018 - De boekhouders bij Volkswagen zijn er vroeg bij. Hoewel de T-Cross pas vanaf april volgend jaar bij de dealer staat, weten de witte boorden nu al wat de kleinste SUV van het grootste automerk moet kosten.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen Seat Tarraco bekendgemaakt

6 december 2018 - Hij is enorm, hij is ruim, hij is Spaans maar van Duitsen bloed en verrassend betaalbaar. We hebben het natuurlijk over de Seat Tarraco. Inmiddels zijn daarvan de prijzen bekend.
 Lees verder...   Reageer
 

Jaguar en Land Rover slaan Autosalon van Genève over

5 december 2018 - Tijdens de Autosalon van Parijs afgelopen oktober was de tendens al voelbaar en het ziet er naar uit dat steeds meer automerken de traditionele autotentoonstelling laten voor wat het al decennia is. Zo heeft Jaguar Land Rover nu laten weten de show in Genève te skippen.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit kost de Lexus UX

4 december 2018 - Vanaf maart 2019 is het dan eindelijk zover; dan zet Lexus har compacte SUV, de UX, bij de dealers. En daar horen natuurlijk prijzen bij. Hier heb je ze alvast.
 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 306 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Koffie op het werk onderzoek: kwaliteit steeds belangrijker
reacties
Expats kiezen voor Amstelveen  (1) 
Aandacht: het nieuwe geld (1) 
Recordaantal buitenlandse bedrijven vestigen zich in Amsterdam (1) 
Organisaties die actief bezig zijn met duurzaamheid winnen terrein (1) 
Wat is de impact van Brexit op de tech industrie? (3) 
Toeslag voor kinderopvang drastisch gewijzigd (4) 
Werknemer wil werk dat bijdraagt aan ‘een groter geheel’ (1) 
top10
Vier eigenschappen van een toekomstig leider
Gemotiveerde werknemers? Speel de transparantie-kaart
Gebrek aan digivaardigheid op de werkvloer staat vooruitgang in de weg
Dreigingen in de financiële wereld: Hacktivisme
Hoe maak ik het functioneringsgesprek motiverend?
Vijf technologische ontwikkelingen en hun impact op het merk
Zeven tips voor succesvolle beleggers
De jacht op talent: wat kandidaten in Europa verwachten
Helft organisaties is slachtoffer van Business Process Compromise-aanvallen
Werkbaar werk en de jobtypes van Karase
meer top 10