zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Cupra Formentor binnenkort gewoon te koop

22 februari 2019 - Op de dag af is Cupra nu een jaar losgeweekt van Seat. En dat wordt gevierd met deze Formentor. Hoewel er al meerdere Cupra's zijn gepresenteerd, gaat het hier over de eerste écht nieuwe auto van het sportieve merk.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Piëch Automotive toont eerste auto, de Mark Zero

22 februari 2019 - Piëch, die familienaam herinner je ongetwijfeld nog wel. Enorm gelinkt aan Porsche en Volkswagen is die. Zo is Ferdinand (Karl) Piëch is de kleinzoon van de gelijknamige oprichter van Porsche en was hij jarenlang de grote baas bij de Volkswagen Groep. Inmiddels treedt Piëch Sr. wat meer op de achtergrond, maar zijn zoon zoekt nu juist de voorgrond op. Met een eigen automerk zowaar, genaamd Piëch Automotive. Deze Mark Zero is diens eerstgeborene.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Vernieuwde Volkswagen Multivan gaat (ook) elektrisch

22 februari 2019 - Vier jaar na dato heeft Volkswagen de ruimtelijke Multivan een facelift gegeven. Het grootste nieuws? In een later stadium volgt er zowaar een volledig elektrische variant.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Audi SQ5 TDI trekt de klinkers uit de straat

21 februari 2019 - Audi had al een SQ5. Maar die loopt op benzine. De versie die nu gepresenteerd is, lust enkel diesel. Maar bovenal is de SQ5 TDI zowaar nog krachtiger met een vermogen van 347 pk en maar liefst 700 Nm aan koppel.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Hoe opwindend is Kia's nieuwe conceptcar?

21 februari 2019 - Kia komt niet met lege handen naar de Autosalon van Genève. Naar eigen zeggen zal een opwindende conceptcar met volledig elektrische aandrijflijn er de show stelen. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog eventjes afwachten. Een eerste afbeelding belooft in elk geval veel goeds.
 Lees verder...   Reageer
 

Hoogspanning: 400 pk sterke Peugeot 508 Engineered Concept

21 februari 2019 - Sinds zijn onthulling maakt de 508 de tongen behoorlijk los. In positieve zin welteverstaan, want er zijn maar weinigen die niet onder de indruk zijn van diens markante lijnenspel. Kortom, de zelf toegeëigende bijnaam 'de radicale berline' is zo hooghartig nog niet. Toch vond Peugeot dat de 508 best nog wat extremer kon, en dit is daarvan het resultaat: de 508 Engineered Concept, een opgefokte plug-in hybride met niet minder dan 400 pk.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Rolls-Royce Cullinan is niet aan te slepen

20 februari 2019 - Het maakt niet uit hoe duur een SUV is, want hij verkoopt toch wel. Die conclusie valt gerust te trekken nu blijkt dat Rolls-Royce de vraag naar de Cullinan maar net kan bijbenen.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Eerste blik op Aston Martin 003

20 februari 2019 - Aston Martin werkt momenteel niet aan één, maar twee hypercars. Met de uiterst spectaculaire Valkyrie viel al best uitvoerig kennis te maken. De andere daarentegen is nog steeds behoorlijk in nevelen gehuld. Veel meer dan een codenaam, te weten Project 003, hebben we niet. Plus nu ook deze eerste foto.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Meer motoren voor Audi Q8

19 februari 2019 - Wie nu een Audi Q8 wil kopen heeft de keuze uit slechts een motorvariant, de 50 TDI. Maar daar komen er twee bij: de 55 TFSI en 45 TDI. Beide zijn zescilinders, maar de één loopt op benzine en de ander op diesel.
 Lees verder...   Reageer
 

Vergeet de RS, dit is de nieuwe Ford Focus ST

19 februari 2019 - Pretentieuze kop, is 't niet? Maar toch zou de nieuwe Focus ST weleens de betere bang for the buck kunnen zijn in vergelijk met de à¼ber-Focus. Ford heeft 'm namelijk nog sneller en scherper gemaakt, maar de prijs blijft naar verwachting vrijwel gelijk.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Zo betrouwbaar is het automerk dat jij rijdt

15 februari 2019 - Ranglijstjes, wie is er niet dol op? Als oriëntatie op een merk of product dat je van plan bent te kopen, of nog beter, om achteraf bevestigd te krijgen dat je een goede keus hebt gemaakt. Zeker als het gaat om betrouwbaarheid hoop je natuurlijk dat het door jou gereden automerk hoog scoort. Dit zijn de jongste resultaten op dat vlak volgens het gerenommeerde Amerikaanse onderzoeksbureau J.D. Power.
 Lees verder...   Reageer
 

Ideale schoonzoon op wielen: Bentley Bentayga Speed

15 februari 2019 - Dochtervaders willen natuurlijk het allerbeste voor de vrouwelijke versie van hunzelf. Een vent die niet alleen knap en gespierd is, maar ook financieel onafhankelijk, zorgzaam en teder en gezond en sportief. De welbekende ideale schoonzoon. En daar hoort natuurlijk ook een dito auto bij. Wel, in de Bentley Bentayga Speed is die zonder meer gevonden.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi Q4 e-tron Concept maakt spectaculaire indruk via schetsen

14 februari 2019 - Audi heeft nog een plekje vrij tussen de Q3 en Q5, maar daar komt over niet al te lange tijd verandering in. Er zit een Q4 in het vat en afgaande op deze schetsen belooft dat een behoorlijk spannende cross-over te worden.
 Lees verder...   Reageer
 

Waarom Mazda de gelimiteerde MX-5 30th Edition uitbrengt

8 februari 2019 - "‹Morgen gaat de Chicago Auto Show van start. Dat is de beurs waar 30 jaar gelden de Mazda MX-5 zijn publieksdebuut beleefde. Om het 30-jarige jubileum van de compacte roadster luister bij te zetten, presenteert Mazda de speciale MX-5 30th Anniversary Edition.
 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 311 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Succesvol je geld beleggen? Doe het online!
reacties
IT-beslisser vindt innovatie binnen eigen organisatie te traag (1) 
Wintersport: 81 procent zet wekker zo vroeg mogelijk om files te vermijden (1) 
Te weinig perspectief voor werknemer met psychische klachten  (3) 
VCP: onbegrijpelijk dat werknemers niet vaker vast contract krijgen (1) 
Smart home markt groeit tot 1,7 miljard euro (1) 
Shell meest favoriete werkgever in 2018 (1) 
Vijf tips voor de inrichting van de werkplek van de toekomst (1) 
top10
Te weinig perspectief voor werknemer met psychische klachten
VCP: onbegrijpelijk dat werknemers niet vaker vast contract krijgen
Werk beïnvloedt privéleven negatief
Kennisontwikkeling IT’ers blijft achter door werkdruk
Innovatie als tool om medewerkers zichzelf te laten ontwikkelen
Wintersport: 81 procent zet wekker zo vroeg mogelijk om files te vermijden
Personeelstekort? Zo haalt u nieuwe talenten binnen en behoudt u ze!
Verwachte vraag naar ‘vaste’ IT’ers door financiële dienstverleners neemt af
‘Niet Haagse plannen, maar kennis en drive bepalen succes bemiddeling'
Hoe schrijft u offertes die scoren?
meer top 10