zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

13 juli 2018 - Het is als petrolhead verdraaid moeilijk bescheiden te blijven wanneer een auto als deze Singer Porsche 911 DLS in het daglicht wordt gezet. Maar eigenlijk worden we hier vooral enorm stil van. Waar zijn de tissues?!
 Lees verder...   Reageer
 

Weg belastingvoordeel na 200. 000ste Tesla

13 juli 2018 - Tesla heeft z'n 200.000ste auto in de Verenigde Staten afgeleverd, een dubbele mijlpaal. Enerzijds geeft dit namelijk aan dat het de betere kant op gaat met de productie, anderzijds verliest het EV-merk hiermee de federale belastingkorting van 7.500 dollar per auto.
 Lees verder...   Reageer
 

Maserati versterkt zich met Levante GTS

13 juli 2018 - Moederbedrijf FCA heeft grootse plannen met Maserati. Het merk met de drietand krijgt er diverse modellen bij, waaronder een tweede SUV. Tot die tijd moet de grote Levante " als SUV " het in z'n eentje stellen. Versterking wordt echter alsnog geboden met deze nieuwe GTS-uitvoering.
 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen geeft al veel prijs over T-Cross

12 juli 2018 - Wanneer komende herfst officieel het doek wordt getrokken van de T-Cross is dat eigenlijk slechts een formaliteit. Volkswagen geeft namelijk nu al veel prijs over het compacte broertje van de T-Roc en Tiguan.
 Lees verder...   Reageer
 

Opel is toe aan nieuwe designtaal

12 juli 2018 - PSA mag dan wel roepen dat het pas ingelijfde Opel niet verfranst zal worden, de Duitsers nemen graag het zekere voor het onzeker. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe designtaal waarmee nabije modellen van het onmiskenbare Opels zullen zijn.
 Lees verder...   Reageer
 

Hint deze BMW M2 Concept naar terugkeer CSL-naam?

12 juli 2018 - Al tijden gonst het van de geruchten dat BMW de roemruchte naam CSL afstoft. Zou deze M Performance Parts Concept op basis van de M2 Coupé hier een eerste levensteken zijn?
 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen voor nieuwe BMW X5

11 juli 2018 - BMW is er vroeg bij. Want hoewel de showroomintroductie van de onlangs onthulde X5 pas eind november plaatsvindt, heeft het nu al de prijzen bekendgemaakt.
 Lees verder...   Reageer
 

Onthulling Bugatti Divo nabij

11 juli 2018 - Geen 5 miljoen euro op de bank dat niets staat te doen? In dat geval hoef je eigenlijk niet verder te lezen.
 Lees verder...   Reageer
 

Eerste indruk van interieur nieuwe Mercedes GLE

6 juli 2018 - Achter de coulissen staat de geheel nieuwe Mercedes GLE klaar, vroeger M-klasse geheten. Het uiterlijk, waarvan spyshots bevestigen dat dit evolutief vormgegeven zal zijn, blijft nog een verrassing. Maar de portieren naar het interieur gooien de Duitsers nu al open.
 Lees verder...   Reageer
 

Tesla Shooting Brake blijft one-off, want maker stopt ermee

6 juli 2018 - Daags nadat RemetzCar zich op daverende wijze in de kijker speelde met de bijzondere Tesla Model S Shooting Brake, laat de coachbuilder uit het Nood-Hollandse Lisse weten de handdoek in de ring te gooien.
 Lees verder...   Reageer
 

Volg de Skoda-rijder ook tijdens de 105ste Tour de France

5 juli 2018 - Joehoe! Ondanks het gemiste WK Voetbal kan de oranje prullaria alsnog uit de kast. Want de Tour de France staat weer voor de deur. Nu zijn wij Nederlands sowieso dol op fietsen, maar dit jaar tijdens de koers der koersen des te meer. We hebben immers zowaar een topfavoriet van eigen bodem in huis, genaamd Tom Dumoulin. Maar vergeet ook vooral de Skoda-rijder niet te volgen vanaf zaterdag. Voor de 15 keer op rij is het Tsjechische merk erbij als automotive partner, en dat vinden wij prima.
 Lees verder...   Reageer
 

Vier de zinderende zomer met Fiat 500 Spiaggina!

5 juli 2018 - Een iconische auto creëren en dat kunstje een halve eeuw later herhalen is niet veel automerken gegeven. Maar Fiat is hierin met vlag en wimpel geslaagd met het origineel en de 'nuova' 500. Een laatste kekke uitspatting in de vorm van deze 500 Jolly Spiaggina is de Italianen dan ook van harte gegund.
 Lees verder...   Reageer
 

Opnieuw meer auto's verkocht in juni

4 juli 2018 - De eerste verkoophelft van het jaar was een goede helft voor autodealend Nederland. Na de eerste zes maanden van 2018 staat de teller op ruim 250.000 nieuw verkochte auto's. Dat is 12 procent meer dan over het eerste halfjaar van 2017.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi onthult interieur e-tron (met 5 schermen!)

4 juli 2018 - Audi maakt zich op voor de onthulling van één van haar allerbelangrijkste modellen van het afgelopen decennium. Zo niet dé belangrijkste. Met de e-tron geven de Duitsers de aftrap voor een omvangrijk elektrisch modellengamma dat de komende jaren op stapel staat. En daar wil je natuurlijk graag aandacht voor.
 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 296 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Veertien procent meest bezochte .nl-websites nog geen veilige verbinding (2) 
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP (1) 
Liever leuk werk dan hoger salaris (2) 
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst (1) 
Vrouw bepaalt wintersportbestemming (1) 
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit (1) 
Kwart Nederlanders niet met vakantie dit jaar (1) 
top10
Jonge man wil geen vrouw als baas
Vijf maatregelen om AVG-boetes te voorkomen
Liever leuk werk dan hoger salaris
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst
Ziekteverzuim kan flink omlaag door vitaliteit medewerkers te stimuleren
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP
Jongere vindt vakantieflirt op de werkvloer niet oké
'We hebben het weer naar ons zin op het werk'
Dekkingsgraad pensioenfondsen stabiel in juni
meer top 10