zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Mercedes-Benz EQC: volledig elektrische SUV

4 september 2018 - "De Mercedes-Benz onder de elektrische auto's". Het is de claim waarmee de Duitsers hun persbericht openen. Oké, er staat een ster in grille, maar om nu te spreken van eenzelfde niveau als bijvoorbeeld de S-klasse binnen zijn segment is gaat wel erg ver. Feit is wel dat Mercedes-Benz hiermee keihard de confrontatie met Tesla opzoekt.
 Lees verder...   Reageer
 

Wauw! LEGO en Bugatti bouwen ook rijdende Chiron op ware grootte

31 augustus 2018 - Wat is er nog gaver dan een Bugatti Chiron van LEGO op schaal? Een levensgroot exemplaar gebouwd uit dezelfde Deense blokjes natuurlijk. En hij kan nog rijden ook!
 Lees verder...   Reageer
 

Eindelijk: Skoda maakt zich op voor volwaardige C-hatchback

30 augustus 2018 - In tegenstelling tot veel andere grote automerken reist Skoda wel af naar de Autosalon van Parijs, begin oktober. Het merk presenteert er zelfs een heuse wereldprimeur, de Vision RS, waarvan nu alvast een voorproefje wordt gegeven. Zit er dan eindelijk een Tsjechisch zustermodel van de Golf en Leon in het vat?
 Lees verder...   Reageer
 

Lexus steekt RC Coupé in 't nieuw

30 augustus 2018 - De Lexus RC is zo'n coupé die pas gister gepresenteerd had kunnen zijn. Toch is dat feit alweer 4 jaar geleden. En dus staken de Japanners hem in 't nieuw. Subtiel.
 Lees verder...   Reageer
 

Ook Audi RS3 overleeft WLTP niet

29 augustus 2018 - WLTP, de opvolger van de NEDC-meetcyclus dat het fabrieksverbruik van nieuwe auto's bepaalt, is nu al omstreden. Deze nieuwere meetmethode nadert de werkelijkheid namelijk beter en dat zorgt ervoor dat diverse auto's niet langer kunnen voldoen aan de eisen en vervolgens op het offerblok worden gelegd. Ook de Audi RS3 is de Sjaak.
 Lees verder...   Reageer
 

Ford tooit nieuwste GT in legendarische Gulf-livery

29 augustus 2018 - De laatste 24 Uren van Le Mans ligt alweer maanden achter ons en de eerstvolgende editie is nog ver weg. Juni is immers de traditionele maand waarin de fameuze race wordt gehouden. Echter ook eind jaren al zestig kampte Frankrijk regelmatig met ongeregeldheden, zoals stakingen en protestacties onder haar burgers. Het is daardoor dat deze kleurrijke ereviering van Ford wel degelijk niet te laat komt noch te vroeg.
 Lees verder...   Reageer
 

Renault onthult Arkana, een SUV-coupé

29 augustus 2018 - Zogenoemde Sports Utily Coupés zijn niet nieuw natuurlijk. Maar zo'n kruisbestuiving tussen een bonkige SUV en een sierlijke coupé vind je toch vooral op premiumniveau. Renault is een van de eerste merken dat zo'n flamboyant model naar de betaalbare klasse brengt. Met deze Arkana.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Toyota Auris wordt alsnog Corolla

28 augustus 2018 - Toyota heeft zich bedacht. De op de Autosalon van Genève gepresenteerde gloednieuwe Auris zal anders heten wanneer 'ie begin volgend jaar bij de Europese dealers staat. Het iconische Corolla wordt ervoor afgestoft.
 Lees verder...   Reageer
 

Kwijlen bij de Mercedes-Benz EQ Silver Arrow

28 augustus 2018 - Over elkaar heen vallen ze, tijdens de Monterey Car Week en op het mondaine Pebble Beach aan de Californische westkust. Automerken die wat te vertellen hebben, van BMW tot Bugatti en van Audi tot Ford, iedereen wil aandacht van de gefortuneerde, autominnende bezoekers. En dan zet je als merk natuurlijk je beste been voor. Wat Mercedes-Benz deed met deze EQ Silver Arrow. Schitterend!
 Lees verder...   Reageer
 

Mosterd na een zomerse maaltijd: Ferrari 488 Pista Spider

28 augustus 2018 - Wij weten niet hoe het bij jullie zit. Maar zodra de eerste lentestralen de grond raken, stijgt ons verlangen naar een verkoelende cabriolet. Helemaal gedurende zo'n fantastische zomer als die van dit jaar. Maar wat doet Ferrari? Dat schuift nu pas de 488 Pista Spider naar voren.
 Lees verder...   Reageer
 

De Bugatti Divo overtreft op alle gebieden

27 augustus 2018 - Dit is de Bugatti Divo. Gebaseerd op de Chiron, maar bijna onherkenbaar vertimmerd. Hij is nog radicaler. Nog exclusiver. En nog duurder. Veel duurder.
 Lees verder...   Reageer
 

Om je vingers bij af te likken: Lamborghini Aventador SVJ

24 augustus 2018 - De Italiaanse gaarkeuken bewijst keer op keer garant te staan voor het aflikken van je vingers. Ook nu weer, want dit is de Lamborghini Aventador SVJ, het spectaculaire slotstuk op een toch al glansrijke carrière.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi's spectaculaire PB18 e-tron op Pebble Beach

24 augustus 2018 - Een teaser als opwarmertje, dat was het. Meer niet. Geen lekkages, geen lekkermakende informatie vooraf, niets. Dat maken we nog zelden mee. En dat maakt de verrassing des te groter en leuker nu Audi, bijna vanuit het niets, het doek heeft getrokken van de ook nog eens uiterst spectaculaire PB18 e-tron.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe BMW Z4 eindelijk officieel

24 augustus 2018 - Op het Concours d'Elegance Pebble Beach, in de buurt van het Californische Monterey, heeft BMW dan eindelijk de nieuwe Z4 officieel wereldkundig gemaakt. De alweer derde generatie trapt meteen af als M40i, de absolute topper van het (toekomstige) leveringsprogramma. Een heuse Z4 M kun je namelijk wederom op je buik schrijven.

 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 300 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Pitch jouw idee, concept of bedrijf aan 350 topbeslissers en win € 2500.
reacties
Burn-out: Psychiaters weten het niet (4) 
Economische visie digitaliseringsstrategie ontbreekt in Miljoenennota (1) 
Vijf valkuilen om te vermijden bij IT-implementaties (5) 
Prinsjesdag 2018: Kabinet maakt meeste geld vrij voor de zorg  (1) 
Zes leiderschapslessen van Barack Obama (1) 
Impact geluid in kantoortuin onderschat  (1) 
Weer geen vooruitgang topvrouwen beursondernemingen  (1) 
top10
Burn-out: Psychiaters weten het niet
Burn-out: misschien een verkeerd etiket?
Werknemer gestrest door niet goed aangeven eigen grenzen
Recruitmentorganisaties overtreden massaal de AVG
Nederlander met modaal inkomen ziet salaris met 98 euro stijgen
Vrouw vindt het gênant om ongezonde snack te kopen in bijzijn collega’s
Klantervaring is nu de hoogste prioriteit
Nederlander slaapt van zondag op maandag het slechtst
Economische visie digitaliseringsstrategie ontbreekt in Miljoenennota
Beveiliging belangrijkste struikelblok voor digitale transformatie
meer top 10