zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Volkswagen Golf Variant: Voor als je eens geen suv wilt

9 september 2020 - De wereldwijd bestverkopende Volkswagen is niet langer de Golf, maar de Tiguan, want door de opkomst van de middelgrote suv boet het traditionele c-segment aan populariteit in. En toch is de Volkswagen Golf nog steeds belangrijk in (met name) het zakelijke segment, vooral als Volkswagen Golf Variant.

 Lees verder...   Reageer
 

Waarom de nieuwe Mercedes-Benz S-klasse (2021) geen verrassing is.

2 september 2020 - Bij Mercedes-Benz zijn de rollen heel duidelijk verdeeld: de¬†S-klasse dient als etalage voor innovatie en nieuwe technologie.¬†Alle andere modellijnen profiteren in een later stadium pas van de nieuwste systemen.¬†Je kon het dan ook op je vingers uittellen: ook de nieuwe Mercedes S-klasse (2021) krijgt deze voortrekkersrol toebedeeld.

 Lees verder...   Reageer
 

Kia e-Soul: actieradius gemeten bij 130 en 100 km/h

1 september 2020 - 452 kilometer is de offici√ęle Kia e-Soul actieradius voor de versie met het 64 kWh-accupakket. Wat blijft daarvan over als je met 100 of 130 km/h over de snelweg rijdt? We houden een uitgebreide stroomverbruiktest.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe versie Jaguar I-Pace 16. 000 euro goedkoper

24 augustus 2020 - Meestal moet je bij voordeliger versies van elektrische auto's rijbereik inleveren. Zo niet bij de nieuwe Jaguar I-Pace EV320. Ook die heeft een actieradius van 470 kilometer. Door z'n lagere prijs is-ie ook voordeliger in de lease dan de I-Pace EV400. Wat lever je dan wel in?


 Lees verder...   Reageer
 

Porsche Taycan gaat en laadt nu nóg sneller

20 augustus 2020 - De elektrische Porsche Taycan is nog niet eens een jaar op de markt, maar toch krijgt hij al een update. Porsche heeft de Taycan Turbo S (die we deze week reden) nóg weer sneller gemaakt. En ook is het laadvermogen van de boordlader nu verdubbeld, wat goed nieuws is voor Taycan-rijders die hun auto thuis opladen.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi S3 Sportback en Limousine zijn gemaakt om te bumperkleven

11 augustus 2020 - In Duitsland hebben ze het over √ľberholprestige, maar wij zouden de nieuwe Audi S3 Sportback en S3 Limousine eerder '√ľberhol-intimidatie' toedichten. Want kijk toch eens naar dat predator-achtige front! Voor een S3 Sportback of S3 Limousine zouden wij van schrik naar de rechterbaan verdwijnen.¬†

 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes-Benz prijst hele zwik compacte plug-in hybrides

30 juli 2020 - Wilde je een Mercedes-stekkerhybride? Dan was je voorheen aangewezen op grotere modellen, zoals de C-Klasse, E-Klasse en GLE. Kort geleden heeft Mercedes zijn plug-in technologie ook toegepast in de A-Klasse, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake. De A-Klasse 250 e had al een prijs, dus nu is het de beurt aan de rest.

 Lees verder...   Reageer
 

BMW 4-serie Coupé: Flinke nieren vragen flinke portemonnee

30 juli 2020 - Hebben jullie de nieuwe BMW 4-serie Coup√© gezien en liepen jullie niet meteen geschrokken weg, dan zijn jullie misschien ge√Įnteresseerd in de prijs. Want die uit de kluiten gewassen nieren vragen een uit de kluiten gewassen portemonnee. Voor het voorlopige basismodel - de 420i - vraagt BMW bijna 53.000 euro.

 Lees verder...   Reageer
 

Polestar 2: actieradius gemeten bij 130 en 100 km/h

24 juli 2020 - 470 kilometer is de offici√ęle actieradius van de Polestar 2 met 78 kWh-accupakket. Dat begint erop te lijken! Maar wat blijft daarvan over als je met 100 of 130 km/h over de snelweg rijdt? We houden een uitgebreide stroomverbruiktest.

 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde Mercedes E-Klasse kost net geen 60. 000 euro

21 juli 2020 - Mercedes-Benz doet niet zuinig met de vernieuwde E-Klasse; kopers en leaserijders kunnen kiezen uit maar liefst negen motorvarianten. Dieselen kan vanaf 59.735 euro. Voor een benzineversie ben je minimaal 60.291 euro kwijt. Of 66.996 euro, als je kiest voor een plug-in hybride. ¬†

 Lees verder...   Reageer
 

Maserati Ghibli Hybrid is de eerste ge√ęlektrificeerde Maserati

16 juli 2020 - Maserati zet zijn eerste, voorzichtige stapjes in elektroland. De Maserati Ghibli Hybrid is bovendien de eerste viercilinder van het merk. Zijn 2,0-liter turbomotor wordt geholpen door een 48-Volt mild-hybridsysteem en produceert 330 pk en 450 Nm. Klinkt het een beetje? Volgens Maserati wel.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi SQ7 en SQ8 nu met benzine-V8 naar Nederland

16 juli 2020 - Audi is een beetje aan het goochelen met de SQ7 en SQ8. Tot voor kort waren de modellen in Europa voorzien van een turbodiesel-V8, maar die motor moet het veld ruimen. Vanaf nu krijgen we hier de Audi SQ7 en SQ8 met 507 pk en 770 Nm sterke benzine-V8, zoals ze al een tijdje in de Verenigde Staten leverbaar waren.¬†

 Lees verder...   Reageer
 

Porsche 911 Turbo is er nu ook zonder 'S'

16 juli 2020 - Slim hoor, van Porsche. Eerst de duurdere 911 Turbo¬†S introduceren (dan room je alvast de top van de markt af) en daarna pas de 911 Turbo. Behelpen is het zeker niet met 70 pk en 50 Nm minder, want de Porsche 911 Turbo gaat gewoon in 2,8 seconden naar 100 km/h en haalt een top van 320 km/h.¬†

 Lees verder...   Reageer
 

Nederlandse prijzen Volkswagen ID. 3 zijn bekend

15 juli 2020 - De elektrische Volkswagen ID.3 is per direct te bestellen. Hij komt eerst als gelimiteerde ID.3 1st op de markt en heeft dan het grotere 58-kWh batterijpakket aan boord. Volkswagen vraagt voor de basisversie van de ID.3 1st net geen 38.000 euro.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 331 volgende >
advertorial
Marketing Inhaak Kalender 2021 + handige tips
Met de overzichtelijke kalender van Spotler heb je in één oogopslag alle 'inhakers' voor jouw (e-mail) marketingcampagnes van 2021 in beeld. Handig voor eventgebonden acties naar klanten en nieuwsbriefabonnees! Inclusief interessante e-mail marketing tips.
Download de gratis kalender
Lees verder
Wereldwijd actief technologiebedrijf sponsort Nederlands vrouwenteam voor extreme roeirace
reacties
Ontwikkeling e-invoicing zorgt voor toename wereldwijde B2B-commerce in 2015 (1) 
Twee op de drie Nederlanders schaamt zich voor hoesten of niezen in publieke binnenruimtes (1) 
Grote organisaties zorgen beter voor thuiswerkende werknemers (1) 
Culture fit doorslaggevend voor recruiters (1) 
Bij helft Nederlanders komt gezelschapsspel op tafel tijdens feestdagen (1) 
Kwart medewerkers sjoemelt met klokken van tijd  (1) 
Financieel verantwoordelijke weet niet wat belastingplannen Prinsjesdag betekenen voor bedrijf  (1) 
top10
Voordeligste benzinepompen in Nederland bekend
Minder autoverbruik: zo komt uw auto de winter door zonder onverwachte kosten
Deepfakes, virtuele producties en lege bioscopen
Digital Days 2021: jongeren enthousiast maken voor ICT
Tips om uw vloer te beschermen tijdens het thuiswerken
Eťn op de drie Nederlanders wil dat werkgever niet-gevaccineerde collega weigert op kantoor
ĎCoronastress maakt managers en bestuurders minder capabelí
Bedrijven in duurzame energiesector hebben hogere omzet dan verwacht
In 2020 grootste cao-loonstijging in twaalf jaar
Twijfel is de grote vriend van excellente prestaties
meer top 10