zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nieuwe Suzuki Jimny: een echte terreinvreter

20 juni 2018 - Suzuki heeft de eerste beelden en details van de nieuwe Jimny vriijgegeven. De eerste nieuwe generatie van het model in 20 jaar tijd.
 Lees verder...   Reageer
 

Bentley gaat voor Pikes Peak-record met Bentayga

18 juni 2018 - Na een voorbereidings- en ontwikkelingsprogramma van zes maanden is een race-ready Bentley Bentayga in Colorado aangekomen. De SUv is klaar om tijdens de 96e editie van de Pikes Peak International Hill Climb een gooi te doen naar het record voor productie-SUV's.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe BMW 8-serie officieel: dit moet je alvast weten

15 juni 2018 - BMW heeft eindelijk officieel de nieuwe 8-serie voorgesteld, de opvolger van de 6-serie Coupé (en de nog later te introduceren Cabriolet en vierdeurs Gran Coupé). Dat er een ander cijfer op de achterklep staat heeft te maken dat BMW er dan meer voor kan vragen, natuurlijk. Maar ook omdat de 8-serie meer technologie, luxe en prestige opdient dan de 6 ooit heeft gedaan.

 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen voor nieuwe Kia Ceed (Sportswagon)

15 juni 2018 - Het dealerdebuut van de nieuwe Ceed nadert, en daar horen natuurlijk prijzen bij. Dit moet Kia's nieuwste compacte middenklasser kosten.

 Lees verder...   Reageer
 

Iets te trekken? Met deze auto's zit je goed

15 juni 2018 - Waar blijft eigenlijk de jaarlijkse kroning tot Trekauto van het Jaar, traditioneel georganiseerd door de Kampeer & Caravan Kampioen van de ANWB? Normaliter is die verkiezing al lang beklonken. Nou ja, de Britten zijn er al wel uit welke auto's je het beste kunt kopen als je iets voort te trekken hebt.

 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin heeft de Rapide AMR af

13 juni 2018 - In het kielzog van de DB11 AMR presenteert Aston Martin de Rapide AMR. Het gaat hier om het productiemodel van de vorig jaar gepresenteerde, gelijknamige conceptversie.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi toont stuk dashboard nieuwe A1

12 juni 2018 - Middels een filmpje van luttele seconden geeft Audi nog maar eens te kennen dat de nieuwe A1 nabij is. En wat valt hier verder nog aan informatie uit te ontrekken?

 Lees verder...   Reageer
 

En de echte naam van de Porsche Mission E luidt"¦

8 juni 2018 - Sinds september 2015 worden we overspoeld met nieuws, spyshots en andere allerhande feitjes over Porsche's eerste elektrische model ooit die vanaf 2020 te koop zal zijn. Bijna drie jaar nu al dus! Het zal zodoende niet meevallen de tijdelijke naam Mission E uit de hoofden van het publiek te krijgen. Toch doet Porsche een poging gedaan. Met"¦

 Lees verder...   Reageer
 

Porsche luidt einde 911. 2 in met 911 Speedster

8 juni 2018 - Binnenkort zal de huidige 911-generatie, intern aangeduid als 911.2, afzwaaien. En net zoals destijds met de 997-generatie wordt de laatste ronde ingeluid met een exotische Speedster.

 Lees verder...   Reageer
 

Vraagtekens bij plotselinge vertrek Rolls-Royce-designer

8 juni 2018 - Designer, Giles Taylor, vertrekt bij Rolls-Royce. Amper een maand nadat het prestigemerk de majestueuze Cullinan in het daglicht reed! Een dergelijke timing roept natuurlijk vraagtekens op.

 Lees verder...   Reageer
 

Honda Urban EV verkozen tot beste conceptcar

8 juni 2018 - Opnieuw een opsteker voor Honda en haar in Frankfurt onthulde Urban EV in het bijzonder. Een onafhankelijke jury van experts heeft de aimabele retro-Honda verkozen tot beste conceptcar van 2018.

 Lees verder...   Reageer
 

Glimp van Tesla Model Y

7 juni 2018 - In november vorig jaar wist Elon Musk de aandacht van de perikelen bij zijn Tesla gewiekst af te leiden door de nieuwe Roadster uit de hoge hoed te trekken. Afgelopen nacht (Nederlandse tijd) haalde hij eenzelfde truc uit tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering met het aankondigen van de Model Y, de crossover-versie van de Model 3.

 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari's 3. 9 V8-biturbo beste moment van 't moment

6 juni 2018 - Net als een Auto van het Jaar is er ook een verkiezing voor Motor van het Jaar. En de winst gaat opnieuw naar Ferrari's dubbel geblazen 3.9 liter V8, die je onder meer treft in de 488 Pista. Voor de derde maal op rij!

 Lees verder...   Reageer
 

1. 780 liter voor Peugeot 508 SW

6 juni 2018 - Peugeot en stationwagens, het is een combinatie die een naam heeft hoog te houden op het gebied van laadvolume. Dat is dan ook precies wat de nieuwe 508 SW komt doen. En meer.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 296 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Veertien procent meest bezochte .nl-websites nog geen veilige verbinding (2) 
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP (1) 
Liever leuk werk dan hoger salaris (2) 
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst (1) 
Vrouw bepaalt wintersportbestemming (1) 
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit (1) 
Kwart Nederlanders niet met vakantie dit jaar (1) 
top10
Jonge man wil geen vrouw als baas
Vijf maatregelen om AVG-boetes te voorkomen
Liever leuk werk dan hoger salaris
Oudere werknemer afgeschrikt door vacaturetekst
Ziekteverzuim kan flink omlaag door vitaliteit medewerkers te stimuleren
Werknemers denken meer carrièrekansen te hebben dan ooit
Leaserijder heeft minder te kiezen vanwege WLTP
Jongere vindt vakantieflirt op de werkvloer niet oké
'We hebben het weer naar ons zin op het werk'
Dekkingsgraad pensioenfondsen stabiel in juni
meer top 10