zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Maximum snelheid 100 of 130? Vertrouw Google Maps en andere apps niet

12 maart 2020 - Vrijdag 13 maart moeten we er toch echt aan geloven: overdag tussen 6 en 19 uur mag je op alle Nederlandse snelwegen nog maar 100 km/h rijden. Maar de nieuwe borden zijn nog niet overal geplaatst – en dan geldt nog steeds de maximumsnelheid van 120 km/h of 130 km/h. Verwarrend, maar gelukkig geeft de snelheidslimiet van je navigatie-app opheldering. Toch?

 Lees verder...   Reageer
 

Fiat 500 (2020): prijs is 22x hoger dan de eerste Fiat 500 (1957)

5 maart 2020 - De prijs van de eerste Fiat 500 (1957) was omgerekend 1724 euro. De prijs van de Fiat 500 van 2020 is een tikje hoger ... Maar dan rijd je wel een zeer exclusieve elektrische auto. 


 Lees verder...   Reageer
 

Bekent de Alpine A110 nu eindelijk kleur?

3 maart 2020 - Fantastisch sportwagentje, die Alpine A110. Maar er zijn zo weinig kleuren voor beschikbaar. Alpine-blauw sprankelt als enige, voor de rest is het allemaal grijs, zwart en wit. Het is dus maar goed dat Alpine nu de A110 Color Edition presenteert.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Audi A3 Sportback eindelijk officieel – het nieuws in 7 weetjes

3 maart 2020 - De Audi A3 Sportback is dé auto die je wist dat zou komen in Genève. Er ging tenslotte een uitgebreide teasercampagne aan vooraf. Aangezien we allemaal een druk leven leiden, brengen we Audi's lange persbericht terug tot 7 hapklare weetjes.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Mercedes E-klasse doet het omgekeerd

3 maart 2020 - Na zo'n vier jaar neemt Mercedes de E-klasse flink op de schop. Het uiterlijk is opgefrist, de veiligheid en het comfort zijn opgeschroefd, daarnaast komen er zeven stekkerhybrides van de vernieuwde Mercedes E-klasse.


 Lees verder...   Reageer
 

De Porsche 911 Turbo S heeft een dikke kont

3 maart 2020 - En zo begint de bekende dans. Na de Porsche 911 Carrera’s volgt nu de 911 Turbo S, die over enige tijd gezelschap gaat krijgen van de GTS, GT3, GT3 RS, GT2 RS, noem maar op. Je vraagt je daarbij af hoever de pk-race nog gaat, want de 911 Turbo S heeft gewoon al 650 pk.

 Lees verder...   Reageer
 

Louwman haalt elektrische suv van Byton naar Nederland

3 maart 2020 - In het najaar van 2019 berichtten we al over de Byton M-Byte. We hadden toen nog onze twijfels hoe serieus we die auto moesten nemen. Daar komen we nu op terug, want de elektrische suv wordt door niemand minder naar Nederland gehaald dan de firma Louwman. Je weet wel, de importeur van Toyota en Lexus.


 Lees verder...   Reageer
 

Cupra Formentor is eerste 'eigen' Cupra-model

2 maart 2020 - Cupra is al twee jaar een zelfstandig merk onder Seat. En nu pas krijgt het een eigen model: de Formentor. De sportieve cross-over lijkt als twee druppels water op de concept car die we in februari 2019 te zien kregen en maakt gebruik van Cupra Leon-techniek.


 Lees verder...   Reageer
 

Wat is er nieuw aan de vernieuwde Renault Talisman?

27 februari 2020 - Eigenlijk zouden we een prijsvraag moeten uitschrijven: wie ziet wat er anders is aan de gefacelifte Renault Talisman krijgt een doosje Wybertjes. Want wij zien na een uur staren de verschillen nog steeds niet.

 Lees verder...   Reageer
 

Drie hot hatchbacks in één klap: Volkswagen Golf GTI, GTD en GTE

27 februari 2020 - Op de autoshow van Genève trekt Volkswagen een blik sportieve hatchbacks open. Niet alleen maakt de nieuwe Golf GTI er zijn debuut, maar ook de krachtige GTD (diesel) en GTE (plug-in hybride).

 Lees verder...   Reageer
 

Polestar Precept: compleet met oude visnetten, grote accu's en PET-flessen

25 februari 2020 - Kennelijk is niet heel China lamgelegd door het coronavirus. In elk geval kreeg Volvo's Chinese broedermerk Polestar de Precept nog mooi op tijd af voor de salon van Genève. De Polestar Precept is een realistisch ogend, elektrisch studiemodel dat volgens Polestar de richting aangeeft die het merk de komende jaren inslaat. 


 Lees verder...   Reageer
 

Supersportwagentje pesten in de nieuwe Volkswagen Touareg R

25 februari 2020 - In de jaren tachtig zou de Volkswagen Touareg R een supercar geweest zijn. Want met een vermogen van 462 pk is hij nagenoeg even krachtig als de Ferrari F40 en Porsche 959.

 Lees verder...   Reageer
 

Renault Twingo Z. E. kán de goedkoopste elektrische auto worden

24 februari 2020 - De Renault Twingo en de Smart EQ Forfour delen veel techniek. Het is dan ook niet gek dat de Twingo, net als de elektrische Forfour, nu ook een stekkerversie krijgt. Is de actieradius van de Renault Twingo Z.E. net zo beperkt als die van de Smart?


 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Golf GTI laat zijn neus zien

21 februari 2020 - Inmiddels hebben we al in verschillende versies van de nieuwe Volkswagen Golf 8 gereden. Maar nog niet met de leukste: de GTI. Al laat dat vast niet heel lang meer op zich wachten. De hete versie van de publiekslieveling gaat binnenkort op de autobeurs van Genève in première. Maar hij laat nu alvast zijn neus zien.


 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 327 volgende >
advertorial
[Infographic] Marketingmogelijkheden met beschikbare klantdata
Je e-mail marketingsoftware is gevuld met veel klantgegevens: ’kale’ gegevens waar je waarschijnlijk weinig oog voor hebt. Bekijk je data eens anders en ontdek dat er een wereld aan marketingmogelijkheden opengaat. Deze infographic van Spotler helpt je vast op weg.
Download de infographic
Lees verder
Zo geef je het kantoor een nieuwe look
reacties
Ruim helft Nederlanders heeft vriendschappelijke band met collega’s  (1) 
Uurtarief freelancers gestegen (1) 
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis (1) 
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten  (1) 
Weg met CV’s en brieven!  (1) 
Coaching in negen stappen (1) 
Aanbod commercieel vastgoed verder gedaald (1) 
top10
Diversiteit in coronatijd: acht tips voor managers
Werknemers stoppen massaal met het zoeken naar een nieuwe baan
Werkend Nederland minder productief door het thuiswerken, maar meer tevreden
Kort door de bocht coaching?
Voor driekwart van de finance professionals is datagedreven bedrijfsvoering een meerjarenplan
Zes lessen voor jonge leiders tijdens de coronacrisis
Driekwart twijfelt aan betrouwbaarheid online informatie over financiële producten
Cyberrisico’s voor Nederlandse thuiswerkers honderd keer zo groot tijdens coronacrisis
C-suite is zwakke schakel in Mobile Device Security
Adverteerders besteden in 2019 2,2 miljard euro aan digital advertising
meer top 10