zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Audi S3 Sportback en Limousine zijn gemaakt om te bumperkleven

11 augustus 2020 - In Duitsland hebben ze het over √ľberholprestige, maar wij zouden de nieuwe Audi S3 Sportback en S3 Limousine eerder '√ľberhol-intimidatie' toedichten. Want kijk toch eens naar dat predator-achtige front! Voor een S3 Sportback of S3 Limousine zouden wij van schrik naar de rechterbaan verdwijnen.¬†

 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes-Benz prijst hele zwik compacte plug-in hybrides

30 juli 2020 - Wilde je een Mercedes-stekkerhybride? Dan was je voorheen aangewezen op grotere modellen, zoals de C-Klasse, E-Klasse en GLE. Kort geleden heeft Mercedes zijn plug-in technologie ook toegepast in de A-Klasse, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake. De A-Klasse 250 e had al een prijs, dus nu is het de beurt aan de rest.

 Lees verder...   Reageer
 

BMW 4-serie Coupé: Flinke nieren vragen flinke portemonnee

30 juli 2020 - Hebben jullie de nieuwe BMW 4-serie Coup√© gezien en liepen jullie niet meteen geschrokken weg, dan zijn jullie misschien ge√Įnteresseerd in de prijs. Want die uit de kluiten gewassen nieren vragen een uit de kluiten gewassen portemonnee. Voor het voorlopige basismodel - de 420i - vraagt BMW bijna 53.000 euro.

 Lees verder...   Reageer
 

Polestar 2: actieradius gemeten bij 130 en 100 km/h

24 juli 2020 - 470 kilometer is de offici√ęle actieradius van de Polestar 2 met 78 kWh-accupakket. Dat begint erop te lijken! Maar wat blijft daarvan over als je met 100 of 130 km/h over de snelweg rijdt? We houden een uitgebreide stroomverbruiktest.

 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde Mercedes E-Klasse kost net geen 60. 000 euro

21 juli 2020 - Mercedes-Benz doet niet zuinig met de vernieuwde E-Klasse; kopers en leaserijders kunnen kiezen uit maar liefst negen motorvarianten. Dieselen kan vanaf 59.735 euro. Voor een benzineversie ben je minimaal 60.291 euro kwijt. Of 66.996 euro, als je kiest voor een plug-in hybride. ¬†

 Lees verder...   Reageer
 

Maserati Ghibli Hybrid is de eerste ge√ęlektrificeerde Maserati

16 juli 2020 - Maserati zet zijn eerste, voorzichtige stapjes in elektroland. De Maserati Ghibli Hybrid is bovendien de eerste viercilinder van het merk. Zijn 2,0-liter turbomotor wordt geholpen door een 48-Volt mild-hybridsysteem en produceert 330 pk en 450 Nm. Klinkt het een beetje? Volgens Maserati wel.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi SQ7 en SQ8 nu met benzine-V8 naar Nederland

16 juli 2020 - Audi is een beetje aan het goochelen met de SQ7 en SQ8. Tot voor kort waren de modellen in Europa voorzien van een turbodiesel-V8, maar die motor moet het veld ruimen. Vanaf nu krijgen we hier de Audi SQ7 en SQ8 met 507 pk en 770 Nm sterke benzine-V8, zoals ze al een tijdje in de Verenigde Staten leverbaar waren.¬†

 Lees verder...   Reageer
 

Porsche 911 Turbo is er nu ook zonder 'S'

16 juli 2020 - Slim hoor, van Porsche. Eerst de duurdere 911 Turbo¬†S introduceren (dan room je alvast de top van de markt af) en daarna pas de 911 Turbo. Behelpen is het zeker niet met 70 pk en 50 Nm minder, want de Porsche 911 Turbo gaat gewoon in 2,8 seconden naar 100 km/h en haalt een top van 320 km/h.¬†

 Lees verder...   Reageer
 

Nederlandse prijzen Volkswagen ID. 3 zijn bekend

15 juli 2020 - De elektrische Volkswagen ID.3 is per direct te bestellen. Hij komt eerst als gelimiteerde ID.3 1st op de markt en heeft dan het grotere 58-kWh batterijpakket aan boord. Volkswagen vraagt voor de basisversie van de ID.3 1st net geen 38.000 euro.

 Lees verder...   Reageer
 

Nissan Ariya moet de Qashqai onder de elektrische suv's worden

15 juli 2020 - En daarmee doelen we natuurlijk op het enorme verkoopsucces van de Nissan Qashqai in Europa. Want Nissan verwacht veel van de nieuwe Ariya en brengt meteen maar liefst vijf uitvoeringen op de markt. Wanneer de Nissan Ariya precies wordt gelanceerd en wat hij moet kosten, is nog niet bekend.¬†

 Lees verder...   Reageer
 

Met de BMW iX3 start BMW's elektro-offensief pas echt

14 juli 2020 - Dit moet toch wel de minst verrassende verrassing in de geschiedenis van verrassingen zijn. We weten natuurlijk al lang hoe de nieuwe BMW iX3 eruit ziet, maar dat neemt niet weg dat BMW's eerste elektrische suv een interessante auto is. Met name voor leaserijders, natuurlijk.

 Lees verder...   Reageer
 

Polestar 2 kopen? Dat doe je 'In Space'

2 juli 2020 - De elektrische Polestar 2 staat bijna bij de dealer. Hoewel, dealer?¬†Polestar pakt het anders aan en cre√ęert 'spaces' om zijn auto's te verkopen. Wat moet je je daarbij voorstellen?¬†


 Lees verder...   Reageer
 

BPM: Waarom veel auto's per 1 juli duurder of goedkoper worden.

1 juli 2020 - Vanaf 1 juli - vandaag dus - wordt de aanschafbelasting BPM (Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen) anders berekend. En dat heeft grote gevolgen voor de prijzen van nieuwe auto's in Nederland. Veel modellen worden goedkoper, maar er zijn ook genoeg die duurder worden.

 Lees verder...   Reageer
 

Subsidie op elektrische auto's voor particulieren. Hoe werkt het?

1 juli 2020 - Jarenlang konden vooral zakelijke rijders profiteren van belastingvoordelen op elektrische auto's. Maar vanaf 1 juli geldt er een subsidie op elektrische auto's voor particulieren. Hoe werkt die? Wat krijg je? En welke voorwaarden zijn eraan verbonden? We leggen het je uit.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 331 volgende >
advertorial
White paper: tips voor meer conversie via e-mail
Er is veel waar je aan kunt denken om de conversie van je mailings te verbeteren. En niet onbelangrijk: hoe zet je al deze aspecten zo optimaal mogelijk in. In dit gratis white paper beschrijft Spotler 21 technieken voor beter scorende e-mails. Benieuwd?
Download het white paper
Lees verder
Gebruik van Easy Up tenten tijdens beurzen: zo creëer je een opvallende beursstand!
Juiste telefoon voor zakelijke doeleinden: iPhone imponeert!
reacties
76 procent van de studenten werkt door coronacrisis in een andere sector (1) 
Aantal vacatures komt steeds dichter bij pre-coronatijdperk (1) 
Analytics is de bewezen grote winnaar (1) 
Hamsterschaamte: Nederlander ontkent te hamsteren tijdens coronacrisis (1) 
Ik heb genoeg van negatieve medewerkers. Wat nu? (2) 
Coronacrisis zorgt voor extra aandacht gezondheid werknemers  (1) 
Millennial vindt dat geluk niet gebonden is aan vinden romantische partner (1) 
top10
Vrouwelijk HR-professional voelt zich vertrouwenspersoon, man voelt zich coach
Werken vanuit huis: vijf tools voor uw team
Aantal vacatures komt steeds dichter bij pre-coronatijdperk
76 procent van de studenten werkt door coronacrisis in een andere sector
Helft thuiswerkers vol lof over optreden HR tijdens lockdown
Drie gouden regels voor e-mailmarketing in het nieuwe normaal
Nationaal Thuiswerkonderzoek: veiligheid en privacy in gedrang
Sterke toename aanvallen met nieuwe Valak-malware
Eťn op de vijf werkende Nederlanders ziet inkomen dalen door coronacrisis
Aantal zorgvacatures terug op niveau pre-coronacrisis
meer top 10