zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Kia maakt prijzen e-Niro bekend

20 november 2018 - Eén van de belangrijkste nieuwkomers heeft een vanafprijs. We hebben het natuurlijk over de e-Niro, de volledige elektrische SUV met een fatsoenlijk rijbereik van 485 kilometer.
 Lees verder...   Reageer
 

BMW X7 te koop vanaf 115. 350 euro

20 november 2018 - En dat is drie. Ook de nieuwe X7 arriveert namelijk in maart volgend jaar bij de BMW-dealer. Tezamen met de kersverse 3-serie en Z4. Instappen in de Beierse mastodont kan vanaf 115 mille en een beetje.
 Lees verder...   Reageer
 

Renault-Nissan schuift topman Carlos Ghosn aan de kant wegens fraude

20 november 2018 - Het regent CEO's de laatste tijd. Na diverse topmannen bij de Volkswagen Groep en onlangs Elon Musk bij Tesla, is het nu Carlos Ghosn die in ongenade is gevallen bij z'n werkgever, de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Hij zou de fiscus hebben geflest.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen voor de nieuwe BMW Z4

16 november 2018 - De BMW-dealer wordt er nog druk mee in maart 2019. Zowel de nieuwe 3-serie als Z4 zoeken dan naar een niet te missen stek in de showroom. Dit zijn de prijzen van roadster.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe BMW 3-serie ook als plug-in hybride

16 november 2018 - BMW is zó vol van de nieuwe 3-serie dat het heeft besloten zowat elke uitvoering ervan apart te belichten. Na de burgermansversie, de snelle M340i, het optionele M Performance Parts-programma en de eerste vanafprijzen, is dit de 330e. Stekkeren met deze Dreier kan echter pas vanaf volgend jaar zomer.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Toyota Corolla-gamma compleet met Sedan

16 november 2018 - Na de hatchback in maart en de Touring Sports-station in september, presenteert Toyota nu de vierdeurs sedanuitvoering van de nieuwe Corolla. Alle drie de varianten staan vanaf maart volgend jaar bij de dealer.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit kost de nieuwe BMW 3-serie

15 november 2018 - Het duurt nog vier maanden totdat de nieuwe 3-serie bij dealer staat, maar BMW heeft wel alvast de prijzen bekendgemaakt. Geen overbodige luxe, want het aantal motor-transmissie-combinaties vanaf de marktlancering reikt tot acht variaties en de optielijst is ellenlang. Bovendien hebben Audi en Mercedes een vernieuwde A4 en C-klasse.
 Lees verder...   Reageer
 

Roest iets uit het verleden? Echt niet!

15 november 2018 - Wie denkt dat roestende auto's iets is uit de tijd van het cassettebandje en daarvoor, heeft het mis. Ook moderne auto's corroderen nog altijd. Sterker, roest komt nog dermate vaak voor dat het Zweedse onderzoeksbureau Swerea weleens wilde weten welke recente modellen daar het minst en welke het meest tegen bestand zijn. Het Duitse Autobild was er vervolgens als de kippen bij om de resultaten te publiceren.
 Lees verder...   Reageer
 

Gefacelifte Lexus RC Coupé is er vanaf 49 mille

14 november 2018 - Lexus heeft de RC in 't nieuw gestoken. Had eigenlijk niet gehoeven want het coupémodel oogde nog kakelvers. Maar ja, zo gaat dat nu eenmaal. Evenals dat er nu hernieuwde prijzen zijn.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Range Rover Evoque is een klimrek

14 november 2018 - Op typische Land Rover-wijze wil het merk ons alvast warm krijgen voor de nieuwe Range Rover Evoque. Middels een metalen geraamte wordt alvast een glimp van het exterieurdesign gegeven. Dat was vast voor kinderen het kunstzinnige klimrek ontdekten.
 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin belicht zelf de DBX

14 november 2018 - Het is alweer 3,5 jaar geleden dat Aston Martin het licht voor een allereerste SUV op groen zette. Maar nu is de marktlancering dan toch nabij. En dit zijn de eerste foto's van de zo gedoopte DBX.
 Lees verder...   Reageer
 

Vanaf deze BMW M340i is 't nog maar kleine stap naar M3

13 november 2018 - In het kielzog van de gloednieuwe 3-serie presenteert BMW nu de M340i, het voorlopige topmodel totdat de almachtige M3 zich aandient.
 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde Renault Kadjar geprijsd

13 november 2018 - De gefacelifte Renault Kadjar, die zijn première beleefde op de autoshow van Parijs, nadert z'n marktlancering. Maar eerst zijn hier de prijzen.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit kan de M8 Coupé volgens BMW M

9 november 2018 - Iemand al een beetje 8-serie-moe? Immers, geen nieuwkomer is en wordt nog altijd zo vaak belicht als BMW's nieuwe vlaggenschip. De reden? De keuze wordt reuze. Want na de reeds gepresenteerde 'gewone' Coupé en Cabriolet en een nog in ontwikkeling zijnde vierdeurs 8-serie Gran Coupé volgt er van al die carrosserievarianten ook nog een heuse M8. Hier alvast de prestaties van de Coupé-variant.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 305 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Freshback Media krijgt een nieuwe partner
reacties
Aandacht: het nieuwe geld (1) 
Recordaantal buitenlandse bedrijven vestigen zich in Amsterdam (1) 
Organisaties die actief bezig zijn met duurzaamheid winnen terrein (1) 
Wat is de impact van Brexit op de tech industrie? (3) 
Toeslag voor kinderopvang drastisch gewijzigd (4) 
Werknemer wil werk dat bijdraagt aan ‘een groter geheel’ (1) 
30 jaar e-mail. Zo voorkomt u misverstanden.  (7) 
top10
Vier redenen waarom koffie op de werkvloer onmisbaar is
Vier op de tien werknemers vragen werkgever hulp bij checken loonstrook
Meerderheid consumenten stopt organisatie in de ban bij datalek
Manager verlaat familiebedrijf bij overname externe partij
Aandacht: het nieuwe geld
Bespaar duizenden euro’s door milieuvriendelijk te printen
Kwart werknemers heeft nog geen AVG-bedrijfsbeleid ontvangen
Samenwerking tussen cybercriminelen verhoogt aantal dreigingen
Vier tips om Android te gebruiken in uw organisatie
Elf verrassende tips voor onmetelijke creativiteit
meer top 10