zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

"‹Cadillac back in business met stijlvolle XT6?

18 januari 2019 - Cadillac was ooit hét luxemerk in eigen land. En toen rukten de Duitsers op. Het oer-Amerikaanse merk heeft daarop veel marktaandeel moeten inleveren, en probeert zich sindsdien terug te vechten naar de oude gloriedagen. Het trok daarvoor zelfs een ex-topman van Audi aan. Cadillac is weliswaar nog niet de oude, maar met modellen als deze XT6 komt het wel weer goed, denken we. Fraai ding!
 Lees verder...   Reageer
 

Kan een gefacelifte Ford Mondeo het tij nog keren?

18 januari 2019 - De Autosalon van Brussel, die vandaag de deuren heeft geopend, heeft zowaar een heuse wereldprimeur te pakken. Ford stelt er namelijk de vernieuwde Mondeo voor.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Hyundai Ioniq nu al gefacelift

17 januari 2019 - Het is nog niet eens drie jaar geleden dat Hyundai de Ioniq lanceerde. En toch vindt het Zuid-Koreaanse merk nu al dat het beter kan. Met de teller op 60.000 stuks krijgt het altijd geëlektrificeerde model z'n eerste opfrisbeurt.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Volkswagen Golf GTI TCR eindelijk te koop

17 januari 2019 - Wist jij dat de in mei vorig jaar gepresenteerde Volkswagen Golf GTI TCR nog zo diep in de conceptfase zat dat hij nu pas klaar is voor productie en verkoop? Wij niet, want zo oogde hij allesbehalve. Maar goed, Volkswagen laat weten dat deze net-niet-Golf-R dan eindelijk te bestellen valt.
 Lees verder...   Reageer
 

McLaren zet zaag in 600LT

17 januari 2019 - McLaren kleefde de letters LT, dat staat voor Long Tail, al vier keer eerder op een volbloed. Dit is nummer vijf: de 600LT Spider. Deze cabriovariant is een logisch vervolg op de gesloten 600LT.
 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde BMW 7-serie gemodelleerd naar Chinese smaak

16 januari 2019 - De vernieuwde 7-serie maakt al enkele weken de tongen behoorlijk los bij petrolheads. Vroegtijdige lekkages gaven namelijk alvast een blik op de vernieuwde grille. En die is enorm! Nu heeft BMW dan ook zelf de auto onthuld en wordt bekend dat de wereldpremière in China zal plaatsvinden. Met name dat laatste verklaart een hoop.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe, compacte SUV van Skoda in maart een feit

16 januari 2019 - Skoda kondigt een nieuwe, compacte SUV aan en de Autosalon van Genève vormt het debuutdecor. Begin maart vindt die show plaats.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Officieel: Ford en Volkswagen stappen in huwelijksbootje

15 januari 2019 - Het hing al enige tijd in de lucht, maar nu is het hoge woord er dan ook uit namens Ford en Volkswagen. Beide merken gaan samenwerken, en wel op het gebied van bedrijfswagens en pick-ups.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Hint Nissan met IMs Sports Concept naar opvolger Murano?

15 januari 2019 - Nissan lijkt een beetje uit haar doen. Zou dit te maken hebben met de perikelen rond Carlos Ghosn, de gevallen CEO die verdacht wordt van bedrijfsfraude? Kan. Maar eigenlijk is deze in Detroit gepresenteerde IMs Sports Concept het toonbeeld dat het Japanse merk kampt met een identiteitscrisis.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Bijgepunte Lexus RC F blijft trouw aan atmosferische V8

15 januari 2019 - Heerlijk hoe de Japanners soms hun eigen ding blijven doen en zich niets van anderen aantrekken. Want terwijl de meeste automerken de atmosferische verbrandingsmotor al lang hebben afgezweerd, zeker op het hoogste niveau, dendert de Lexus RC F Coupé gewoon door met een klassieke achtcilinder.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Audi vs BMW vs Mercedes: wie mag de premiumkroon opzetten of -houden?

15 januari 2019 - Eigenlijk verdient geen van allen een huldiging. Als het aan de aandeelhouders ligt, althans. Want van een vette plus is geen sprake. Sterker, één van de grote Duitse drie verkocht zelfs minder auto's in 2018 dan het jaar ervoor.
 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde Kia Optima Sportswagon PHEV meteen al te koop

15 januari 2019 - Een jaar na de reguliere versies heeft Kia ook de Optima Plug-In Hybrid (PHEV) in het nieuw gestoken. Enkel de stationwagenuitvoering, maar wederom met zachtblauwe details. Bestellen kan zelfs ook al.
 Lees verder...   Reageer
 

De nieuwe Toyota GR Supra: alle details + prijzen

14 januari 2019 - De nieuwe Toyota Supra is er. En daarmee keert een legende terug. Met deze vijfde generatie Toyota Supra maken de Japanners een einde aan jarenlang wachten op een opvolger van deze legendarische sportauto. Wij vertellen je dan ook met plezier alle details over de GR Supra zoals het model officieel is betiteld.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Kan dan werkelijk niets Volkswagen van slag brengen?

11 januari 2019 - Eén ding moet je Volkswagen nageven: het doet iets goed, heel goed. Want als zelfs een breed uitgemeten schandaal (en de miljardenboetes die daarmee gemoeid gaan) de Duitse autogigant niet aan het wankelen weet te brengen, wat dat wel? Volkswagen heeft de consument in elk geval alweer voor zich weten te winnen. 2018 gaat namelijk de boeken in als haar beste ooit.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 310 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Succesvol je geld beleggen? Doe het online!
reacties
Te weinig perspectief voor werknemer met psychische klachten  (2) 
VCP: onbegrijpelijk dat werknemers niet vaker vast contract krijgen (1) 
Smart home markt groeit tot 1,7 miljard euro (1) 
Shell meest favoriete werkgever in 2018 (1) 
Vijf tips voor de inrichting van de werkplek van de toekomst (1) 
Gebrek aan digivaardigheid op de werkvloer staat vooruitgang in de weg (3) 
Rente omhoog, lenen wordt duurder (1) 
top10
Te weinig perspectief voor werknemer met psychische klachten
VCP: onbegrijpelijk dat werknemers niet vaker vast contract krijgen
Werkzoekenden geloven in meerwaarde van video bij solliciteren
Hoe werkt dat eigenlijk, het structureren van ongestructureerde data?
Ontslagen? Liever een baan dichtbij dan hoger loon
Tips om uw kantoortuin optimaal te benutten
Shell meest favoriete werkgever in 2018
Pensioenfondsen maken goede start in 2019
Banken hebben online gegevenstransport onvoldoende beveiligd
De belangrijkste technologietrends voor 2019
meer top 10