zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Mercedes-AMG GLC 63: scoort na record ook nieuwe koplampen

17 april 2019 - Dat de vernieuwde Mercedes AMG GLC 63 een geblazen V8 met 476 tot 510 pk heeft, wisten we al. En dat hij de Alfa Romeo Stelvio van de troon heeft gestoten als snelste suv van de Nordschleife is ons evenmin ontgaan. Maar we maakten ons nog wel wat zorgen over de koplampen en zo.
 Lees verder...   Reageer
 

Porsche 911 Speedster is 'last hurrah' van de 991-generatie

17 april 2019 - De 911 die je wist dat zou komen. Porsche introduceert op de autoshow van New York de Speedster, die nog is gebaseerd op de 991-generatie. Hij wordt in een oplage van 1948 stuks gebouwd.
 Lees verder...   Reageer
 

Bejaarde Aston Martin Rapide gaat met zijn tijd mee

16 april 2019 - Omgerekend naar mensenjaren zou de Aston Martin Rapide tegen de zeventig lopen. Zijn leeftijd belet hem echter niet om met de nieuwste trends mee te gaan. De vierdeurs sportwagen uit 2010 ruilt zijn 6,0 liter V12 in voor een heuse elektromotor. Hier is de Rapide E.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes-Benz GLB: En dat is vijfendertig. . .

15 april 2019 - Begin jaren tachtig leverde Mercedes-Benz niet meer dan vijf modellen. Inmiddels is dat aantal gegroeid naar vierendertig (!). Over enige tijd komt daar een vijfendertigste bij: de Mercedes-Benz GLB.
 Lees verder...   Reageer
 

Tesla Model 3 Standard Range Plus met 4% bijtelling: 'Order! Order!'

12 april 2019 - Van de Tesla Model 3 Standard Range Plus is vandaag de verkoopprijs bekend gemaakt. Het nieuwe instapmodel van Tesla's elektrische middenklasse sedan gaat 47.800 euro kosten. Dat betekent 4 procent bijtelling.
 Lees verder...   1 reactie
 

Die Mercedes-AMG CLA 35 kenden we toch al? Of niet?

9 april 2019 - Hebben jullie ook zo'n déjà  vu-gevoel? Want deze Mercedes-AMG CLA 35 4Matic was anderhalve week geleden toch al onthuld?
 Lees verder...   Reageer
 

Is de vernieuwde Volkswagen Transporter nou nog niet compleet?

9 april 2019 - Heerlijk altijd, die Orwelliaanse 'Newspeak' in autopersberichten. Zo is de vernieuwde Transporter "aanzienlijk completer geworden", aldus Volkswagen. Dan was hij niet compleet. En is hij dat nu nog steeds niet.
 Lees verder...   Reageer
 

Met je elektrische auto in één keer naar Zuid-Frankrijk

5 april 2019 - Behalve de stevige prijzen is er één ander aspect dat consumenten ervan weerhoudt om massaal over te stappen op de elektrische auto: range anxiety. Oftewel de angst om voortijdig te stranden omdat het accupakket leeg is. Het Zwitserse bedrijf Innolith belooft dat die angst binnen een paar jaar tot het verleden behoort. Dankzij een superaccu met een bereik van 1000 kilometer.
 Lees verder...   1 reactie
 

Volkswagen Golf R Plus met 400 pk - wij noemen hem: Tsunami

5 april 2019 - Nu Mercedes en Audi met 400 pk sterke versies van hun compacte modellen komen, kan Volkswagen natuurlijk niet achterblijven. De geruchten over de Volkswagen Golf R Plus worden dan ook steeds sterker. Naar verluidt komt de Golf R Plus naast de reguliere Golf R in het programma.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Ford Kuga smoelt als een Focus

2 april 2019 - "Kuga-rijders vertelden ons dat ze klaar waren voor een nóg emotioneler design", aldus Ford in het persbericht over de nieuwe Kuga. Dus biecht maar op. Wie van jullie was het? Wie van jullie heeft dat tegen Ford gezegd?
 Lees verder...   Reageer
 

Volledig elektrische Volvo XC40 nog dit jaar geïntroduceerd

1 april 2019 - Polestar is het elektromerk van Volvo, maar dat betekent niet dat er geen stekkermodellen van bestaande modellen komen. Zo introduceert de Zweedse fabrikant nog dit jaar een volledig elektrische versie van de XC40.
 Lees verder...   Reageer
 

De goedkoopste Volvo V60 is hier

28 maart 2019 - Met de Volvo V60 T4 heeft de V60-prijslijst een nieuw instapmodel. Met zijn 190 pk sterke viercilinder benzinemotor is de Volvo V60 T4 de voordeligste V60 die je kunt kopen.
 Lees verder...   1 reactie
 

Chinezen redden Smart

28 maart 2019 - Onlangs werd er nog gespeculeerd over de ondergang van het verlieslijdende Smart. Maar vandaag maakte moederbedrijf Daimer bekend dat het een joint venture heeft gesloten met het Chinese Geely om het voortbestaan van Smart te garanderen.
 Lees verder...   Reageer
 

Seat belooft elektrische auto voor 20. 000 euro

28 maart 2019 - Het gaat goed met Seat: afgelopen jaar boekte het een recordwinst van 300 miljoen euro. Om dit te vieren, gaat het Spaanse merk ons de komende twee jaar trakteren op maar liefst zes auto's die in elke geval deels op elektriciteit rijden. Voor de iets verdere toekomst wordt een elektrische Seat van 20.000 euro beloofd.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 317 volgende >
advertorial
Leer in 2 dagen ontspannen en overtuigend te presenteren
Spreekangst wordt ontrafeld en geëlimineerd. Ruim 14.000 professionals volgden eerder de 'Sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Pieter Frijters. Rebels, open en ‘out of the box’. Kijk op Spreek.nl of bel 0182 631 232.
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Een zakelijke lening afsluiten bij de bank? Bereid u goed voor
Last van ongedierte in en rondom het bedrijfspand? Deze maatregelen kun je treffen!
reacties
Autovakantie: spannendste situaties en grootste irritaties (1) 
Wat leert Maarten van der Weijden ons over doelen stellen? (1) 
Tien excuses bij het aanhoren van klachten (2) 
Hoog tijd om aan de slag te gaan met het Klimaatakkoord (1) 
Vijf tips om customer feedback van vijfsterrenkwaliteit te krijgen (1) 
De kracht van stilte (1) 
Kan IT de populariteit van Virtual Reality bijhouden?  (2) 
top10
De top tien meest schaarse beroepen in Europa
Drie manieren om ‘bad hires’ te voorkomen
Nederlandse bedrijven minst flexibel in werktijden werknemer
De twintig populairste steden deze zomervakantie het populairste
Aantal nieuwe cao’s zeer laag
1,2 miljoen Nederlandse huizen slim beveiligd
De veranderingen op het werk van de afgelopen tien jaar
Te weinig loon voor één op de vijf werkenden
Explosieve toename Emotet malware
Kwaliteit bestuursverslag laat te wensen over
meer top 10