zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Dit kost de gefacelifte Volkswagen Tiguan

15 september 2020 - We schreven het al in ons bericht over de nieuwe Volkswagen Golf Variant: de Golf is wereldwijd niet langer de bestverkochte Volkswagen. Die eer gaat naar de Volkswagen Tiguan, die vanaf oktober in een vernieuwde gedaante te koop (en te lease) is. De suv - die nu meer dan ooit op de Touareg lijkt - is per direct te bestellen, voor een vanafprijs van 36.390 euro.

 Lees verder...   Reageer
 

De nieuwe Jaguar F-Pace kun je in het stopcontact steken

15 september 2020 - De Jaguar F-Pace - niet te verwarren met de F-Type - heeft een grondige update gekregen. Het belangrijkste nieuws laat zich raden: Jaguar heeft zijn grootste suv nu voorzien van de broodnodige plug-in hybridetechniek. De vanafprijs van de F-Pace is 71.280 euro.

 Lees verder...   Reageer
 

Is de Suzuki Across echt 25. 000 euro duurder dan de Toyota RAV-4?

14 september 2020 - De nieuwe Suzuki Across - die is gebaseerd op de Toyota RAV-4 - is met afstand de duurste Suzuki van dit moment. De grote, ruime plug-in hybride is per direct leverbaar vanaf 65.000 euro. Maar de vergelijking met de 25.000 euro 'goedkopere' RAV-4 gaat niet op.

 Lees verder...   Reageer
 

De Lucid Air zet grote stappen vooruit . . . maar wie gaat 'm eigenlijk kopen?

10 september 2020 - Zoek de verschillen: de definitieve versie van de elektrische Lucid Air, wijkt nauwelijks af van de concept car waarmee we al eerder hebben kennisgemaakt. Vannacht werd het productiemodel de emissieloze wereldverbeteraar gelanceerd, die volgend voorjaar in Noord-Amerika op de weg verschijnt. Maar wie zit er in Nederland eigenlijk op de Lucid Air te wachten?

 Lees verder...   Reageer
 

De minst dure Land Rover Defender is ook gelijk de krachtigste

9 september 2020 - De Land Rover Defender is niet goedkoop. In Nederland moet je zo'n 100.000 euro meebrengen om er een te kunnen kopen (in België slechts 50.000 euro). Maar nu is er een iets betaalbaardere uitvoering. De Land Rover Defender P400e kost 82.016 euro en heeft een plug-in hybride-aandrijflijn die goed is voor 404 pk.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Golf Variant: Voor als je eens geen suv wilt

9 september 2020 - De wereldwijd bestverkopende Volkswagen is niet langer de Golf, maar de Tiguan, want door de opkomst van de middelgrote suv boet het traditionele c-segment aan populariteit in. En toch is de Volkswagen Golf nog steeds belangrijk in (met name) het zakelijke segment, vooral als Volkswagen Golf Variant.

 Lees verder...   Reageer
 

Waarom de nieuwe Mercedes-Benz S-klasse (2021) geen verrassing is.

2 september 2020 - Bij Mercedes-Benz zijn de rollen heel duidelijk verdeeld: de S-klasse dient als etalage voor innovatie en nieuwe technologie. Alle andere modellijnen profiteren in een later stadium pas van de nieuwste systemen. Je kon het dan ook op je vingers uittellen: ook de nieuwe Mercedes S-klasse (2021) krijgt deze voortrekkersrol toebedeeld.

 Lees verder...   Reageer
 

Kia e-Soul: actieradius gemeten bij 130 en 100 km/h

1 september 2020 - 452 kilometer is de officiële Kia e-Soul actieradius voor de versie met het 64 kWh-accupakket. Wat blijft daarvan over als je met 100 of 130 km/h over de snelweg rijdt? We houden een uitgebreide stroomverbruiktest.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe versie Jaguar I-Pace 16. 000 euro goedkoper

24 augustus 2020 - Meestal moet je bij voordeliger versies van elektrische auto's rijbereik inleveren. Zo niet bij de nieuwe Jaguar I-Pace EV320. Ook die heeft een actieradius van 470 kilometer. Door z'n lagere prijs is-ie ook voordeliger in de lease dan de I-Pace EV400. Wat lever je dan wel in?


 Lees verder...   Reageer
 

Porsche Taycan gaat en laadt nu nóg sneller

20 augustus 2020 - De elektrische Porsche Taycan is nog niet eens een jaar op de markt, maar toch krijgt hij al een update. Porsche heeft de Taycan Turbo S (die we deze week reden) nóg weer sneller gemaakt. En ook is het laadvermogen van de boordlader nu verdubbeld, wat goed nieuws is voor Taycan-rijders die hun auto thuis opladen.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi S3 Sportback en Limousine zijn gemaakt om te bumperkleven

11 augustus 2020 - In Duitsland hebben ze het over überholprestige, maar wij zouden de nieuwe Audi S3 Sportback en S3 Limousine eerder 'überhol-intimidatie' toedichten. Want kijk toch eens naar dat predator-achtige front! Voor een S3 Sportback of S3 Limousine zouden wij van schrik naar de rechterbaan verdwijnen. 

 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes-Benz prijst hele zwik compacte plug-in hybrides

30 juli 2020 - Wilde je een Mercedes-stekkerhybride? Dan was je voorheen aangewezen op grotere modellen, zoals de C-Klasse, E-Klasse en GLE. Kort geleden heeft Mercedes zijn plug-in technologie ook toegepast in de A-Klasse, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake. De A-Klasse 250 e had al een prijs, dus nu is het de beurt aan de rest.

 Lees verder...   Reageer
 

BMW 4-serie Coupé: Flinke nieren vragen flinke portemonnee

30 juli 2020 - Hebben jullie de nieuwe BMW 4-serie Coupé gezien en liepen jullie niet meteen geschrokken weg, dan zijn jullie misschien geïnteresseerd in de prijs. Want die uit de kluiten gewassen nieren vragen een uit de kluiten gewassen portemonnee. Voor het voorlopige basismodel - de 420i - vraagt BMW bijna 53.000 euro.

 Lees verder...   Reageer
 

Polestar 2: actieradius gemeten bij 130 en 100 km/h

24 juli 2020 - 470 kilometer is de officiële actieradius van de Polestar 2 met 78 kWh-accupakket. Dat begint erop te lijken! Maar wat blijft daarvan over als je met 100 of 130 km/h over de snelweg rijdt? We houden een uitgebreide stroomverbruiktest.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 332 volgende >
advertorial
Plan van Aanpak: 3 stappen voor meer e-mail marketingsucces
In dit white paper / Plan van Aanpak legt Spotler uit hoe je 1) je doelen en doelgroepen in kaart brengt, 2) met welke middelen je je doelen en doelgroepen bereikt en 3) wie het uitvoert en wanneer. Download het handige document, inclusief checklist.
Download het Plan van Aanpak
Lees verder
5 redenen waarom het aanhaken van een freelance online marketeer de juiste keuze is
Wat je allemaal moet weten bij het verbouwen van je kantoorruimte
reacties
'Beleggers hebben binnen 3 tot 6 jaar hun geld terug' (1) 
Subsidie voor ondernemende uitvinders (1) 
Optimisme technische bedrijven overstijgt coronacrisis (1) 
Een vijfde keurt tattoos op kantoor af (1) 
Marketeer mist kennis van online marketing (1) 
Nederlander werkt na corona liever niet meer tegelijk met partner vanuit huis (1) 
Huizenkopers wijken steeds meer uit naar Overijssel, Groningen, Flevoland en Drenthe (1) 
top10
Pandemie inspireert Nederlanders tot gerichte om- en bijscholing naar banen van toekomst
Nederland stijgt zeven plaatsen op Global Gender Gap Index
De toekomst van IT innovaties in vijf opvallende steden
Nederlandse werknemer wil nieuwe digitale vaardigheden
CXO’s in EMEA zetten fors in op cloudgebaseerde back-up
Logisch dat we zo vaak onlogisch denken
Bijna 900 procent meer aanvallen met fileless malware
Nederlandse sollicitant omschrijft zichzelf het vaakst als ‘teamplayer’, ‘gemotiveerd’ en ‘ambitieus’
Marketing- en salesafdelingen werken langs elkaar heen
De belangrijkste trends in mobile voor de zakelijke markt
meer top 10