zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Fotogalerij: Nieuwe Porsche 911 Turbo S ontmoet voorvaders

13 mei 2020 - Het is traditie dat na de introductie van de 'gewone' Porsche 911 de Turbo-variant volgt. Bij de 992 slaat Porsche echter een stapje over. We kregen eerder dit jaar gelijk de dikste van de dikste te zien: de 911 Turbo S. Porsche Nederland heeft de nieuweling naast twee voorvaders gezet: de illustere 930 (de eerste 911 Turbo) en de 993 (de laatste 911 Turbo met luchtgekoelde motor).


 Lees verder...   Reageer
 

Toyota Highlander: 'Amerikaanse' suv komt naar Nederland

11 mei 2020 - De Toyota Highlander wordt al sinds 2000 geleverd in Azië, Noord-Amerika en Australië, maar komt volgend jaar eindelijk naar Nederland. De grote zevenzitter komt boven de Yaris Cross, C-HR en RAV4 in het suv-gamma van Toyota te staan. Buiten Europa is de Highlander er ook met 3,5-liter V6, hier wordt alleen de hybrideversie leverbaar.


 Lees verder...   Reageer
 

Alpina is de D3 S aan zijn stand verplicht

6 mei 2020 - Alpina - de BMW-veredelaar uit Buchloe - vond in 2000 de sportdiesel uit met de D10 Biturbo (BMW 5-serie E39). Sindsdien is er van de B3 en B5 ook een dieselvariant geweest. Deze Alpina D3 S is de nieuwste.


 Lees verder...   Reageer
 

Wat is dít?! RAW by Koenigsegg weegt 700 kg en heeft 700 pk

23 april 2020 - De laatste tijd zijn we bestookt met sensationeel nieuws uit Zuid-Zweden. Waren we nog maar net bekomen van de Koenigsegg Gemera en de Koenigsegg Jesko Absolut, krijgen we nu dit weer op ons bord. De RAW by Koenigsegg! Een verdergewicht van 700 kg met 700 pk. Hoe flikken die Zweden dat?


 Lees verder...   Reageer
 

Komt de elektrische Lexus UX 300e op tijd voor 8 procent bijtelling?

22 april 2020 - De elektrische Lexus UX 300e zou eigenlijk medio 2020 naar Nederland komen. Maar toen kwam het coronavirus. Lexus heeft een nieuwe introductiedatum. Is de Lexus UX 300e nog op tijd voor 8 procent bijtelling?


 Lees verder...   Reageer
 

Nu ook de Audi A3 Limousine in het nieuw gestoken

21 april 2020 - De Audi A3 Limousine valt in herhaling. Vandaag werd het virtuele doek getrokken van de nieuwe vierdeurs sedan, als concurrent voor de BMW 2-serie Gran Coupé en de Mercedes A-klasse Limousine en CLA.

 Lees verder...   Reageer
 

Ja, elektrische auto's zijn echt schoner dan brandstofauto's

20 april 2020 - Hoe klimaatvriendelijk is een elektrische auto eigenlijk? Omdat de meningen daar nogal over uiteenlopen, is de Europese milieuorganisatie Transport & Environment een onderzoek gestart, waarbij alle aspecten zijn meegenomen. 'Well-to-wheel', wordt die aanpak genoemd. En wat blijkt? Een EV is inderdaad een stuk groener dan een vergelijkbare benzine- of dieselauto.


 Lees verder...   Reageer
 

Lotus Evija kopen? Zo stel je hem samen!

15 april 2020 - In juli 2019  lieten we je de sensationele Lotus Evija al zien. Lotus beloofde dat zijn elektrische hypercar 2000 pk en 1700 newtonmeter zou krijgen. Zulke getallen kunnen altijd op ons enthousiasme rekenen. Dat geldt in mindere mate voor de vanafprijs van 1,9 miljoen euro. Wie zich hierdoor niet laat afschrikken, kan zijn Lotus Evija alvast virtueel samenstellen.


 Lees verder...   Reageer
 

Goedkope krachten: Land Rover Discovery Sport en Range Rover Evoque P300e als PHEV (2020)

6 april 2020 - Dat is lekker instappen: de goedkoopste motorvarianten van de SUV's Land Rover Discovery Sport en Range Rover Evoque zijn óók de krachtigste. Dat is te danken aan de nieuwe 1,5-liter driecilinder turbomotor op benzine met elektrische ondersteuning van plug-in hybride technologie (PHEV).

 Lees verder...   Reageer
 

'Elektrische Volkswagen ID. 3 heeft nog steeds softwareproblemen'

1 april 2020 - Volkswagen verliest zo'n 2 miljard euro per week, lazen we gisteren. Maar daar komt nog een groot probleem bij: Volkswagen krijgt de software van de volledig elektrische ID.3 maar niet werkend. Medewerkers zouden de programmatuur beschrijven als 'een absolute ramp'.


 Lees verder...   Reageer
 

Kia geeft 4000 euro 'subsidie' op plug-in hybrides

30 maart 2020 - Particulieren kunnen nu 4000 euro subsidie van de overheid krijgen als ze een elektrische auto aanschaffen. Kia haakt daarop in en komt met een actie om zijn stekkerhybrides aantrekkelijker te maken. Het Koreaanse merk geeft de komende tijd 4000 euro korting op al zijn plug-in modellen.


 Lees verder...   Reageer
 

Productie van de elektrische Polestar 2 is begonnen

26 maart 2020 - In Europa zijn alle autofabrieken gesloten vanwege de uitbraak van het coronavirus, maar in China komt de productie weer langzaam op gang. Polestar is in de stad Luqiao begonnen de bouw van de Polestar 2, de volledig elektrische hatchback die weleens een grote Tesla Model 3-concurrent kan gaan worden.


 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen T-Roc Cabrio is 6000 euro duurder dan de T-Roc

25 maart 2020 - Volkswagen noemt de T-Roc Cabrio uniek. En daarover hebben we twee opmerkingen: ten eerste levert Land Rover een soortgelijk model - de Range Rover Evoque Convertible - en ten tweede is er een reden waarom er nauwelijks open suv's zijn. Ze floppen allemaal.


 Lees verder...   Reageer
 

Tesla Model Y wordt nu al uitgeleverd! Maanden eerder dan gepland

17 maart 2020 - De levering van de Tesla Model Y is begonnen. In de Verenigde Staten hebben de eerste klanten de nieuwe elektrische cross-over ontvangen. Nederlandse kopers – hoewel, we gaan ervan uit dat alleen leaserijders er een hebben besteld – moeten nog een jaar wachten.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 329 volgende >
advertorial
White paper: 24 tips om e-mailadressen te verzamelen
Wat kun je doen om in deze lastige tijd je e-mail database te vergroten? In dit white paper van Spotler lees je 24 concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt. Een groter bereik betekent simpelweg ook een grotere kans op succes. Benieuwd naar de tips?
Download het white paper
Lees verder
Fit blijven zorgt voor betere prestaties op de werkvloer
reacties
Corona zorgt voor boost in online verkopen (1) 
Tijdens de vakantie fantaseren over later (1) 
Zonnige tendens woningen met zwembad  (1) 
Anderhalvemeter-klagen: helpt dat?  (1) 
Data-analist, data scientist en big data populairste termen bij zoeken naar IT-vacatures (1) 
Hoe data storytelling leidinggevenden helpt bij efficiënt beheer van LinkedIn-profiel (1) 
Een op de tien heeft liever heteroseksuele collega dan LGBT-collega (3) 
top10
Mimecast waarschuwt voor tweede golf in coronaphishing
Hoe data storytelling leidinggevenden helpt bij efficiënt beheer van LinkedIn-profiel
Anderhalvemeter-klagen: helpt dat?
Trend zet door: grote concerns die omvallen
Fors meer DDoS aanvallen vanwege COVID-19
Een veilige hybride werkomgeving dankzij mobiele encryptie
Reorganiseren: vier belangrijke aandachtspunten
Aantal verlopen cao’s neemt toe
Millennial vindt dat geluk niet gebonden is aan vinden romantische partner
Gerichte inzet AI nodig om ROI gezond te houden
meer top 10