zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Twee keer kijken naar gefacelifte Porsche Macan

25 juli 2018 - Never change a winning team. En dat deed Porsche dan ook nauwelijks bij de Macan die al sinds z'n lancering in 2014 als een warm broodje over de toonbank vliegt.

 Lees verder...   Reageer
 

Sergio Marchionne overleden na operatie-complicaties

25 juli 2018 - Triest. De grote, stuwende kracht achter het hedendaagse Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) en tot voor kort nog regelmatig in de spotlights aanwezige CEO van dat autoconcern is niet meer. Sergio Marchionne is overleden, kort nadat er ernstige complicaties optraden na een operatie aan z'n schouder.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi presenteert nieuwe Q3

25 juli 2018 - Na een lange, succesvolle carrière van zeven jaar mag de eerste generatie eindelijk aftaaien binnenkort. Audi heeft namelijk de gloednieuwe Q3 de schijnwerpers in gereden. En die zal nog voor 2019 aanbreekt bij de dealer staan.

 Lees verder...   Reageer
 

Fransen weten Opel nu al winstgevend te maken

24 juli 2018 - Hier een nieuwtje aan iedereen die nogal sceptisch was over de overname van Opel door PSA. Wat de Amerikanen gedurende twee decennia niet lukte, weten de Fransen al na amper een jaar klaar te spelen. Oftewel, Opel schrijft " eindelijk " weer zwarte cijfers.

 Lees verder...   Reageer
 

Het is heet. Zo snel stijgt de temperatuur in de auto

24 juli 2018 - Nederland gaat gebukt onder een lange, zinderende zomer. Eentje die al halverwege de lente begon en waaraan maar geen einde lijkt te komen. Het is genieten voor zonliefhebbers. Echter de warmte levert ook serieuze gevaren op. In mum van tijd een ondragelijk hete auto bijvoorbeeld.

 Lees verder...   Reageer
 

Gros zit niet te wachten op zelfrijdende auto

24 juli 2018 - Automerken en technologiegiganten pompen miljarden in autonome auto's. Maar voorlopig lijkt het erop dat de overgrote meerderheid van de consumenten er eigenlijk helemaal niet op zit te wachten. Dat blijkt uit een studie van het Amerikaanse Consumer Reports.

 Lees verder...   Reageer
 

Zoutstrooiers uit winterslaap gehaald tegen aanhoudende droogte

20 juli 2018 - Je verwacht het niet nu, maar sommige gemeentes hebben het wel degelijk gedaan. Namelijk de zoutstrooiers uit hun winterstalling halen. gekscherend omdat het zo heet is.

 Lees verder...   Reageer
 

Vietnamese VinFast reist wel af naar Parijs

20 juli 2018 - VinFast? Ooit al van gehoord? Wij evenmin. Het is een nieuwe autofabrikant uit " jawel " Vietnam die van plan is meteen grote ogen te gooien. Op het Autosalon van Parijs, dat na de zomer plaatsvindt, wil het kersverse merk twee fonkelnieuwe modellen voorstellen. Het gaat om een SUV en een sedan met een lijnenspel getekend door niemand minder dan Pininfarina.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Golf GTI is zoveelste slachtoffer van WLTP

20 juli 2018 - Voor wie het heeft gemist: de ouderwetse en nogal onbetrouwbare NEDC-meetmethode voor verbruik- en uitstootcijfers van auto's wordt vervangen door de WLTP-cyclus. Die nadert de praktijk beter. De omschakeling heeft nogal wat voeten in aarde bij autofabrikanten en betekent voor diverse modellen dat ze de handdoek in de ring moeten gooien. De Volkswagen Golf GTI is één van de slachtoffers.

 Lees verder...   Reageer
 

Stijlvol eerbetoon: Bentley Mulsanne W. O. Edition

20 juli 2018 - 10 juli 2018 markeerde het begin van het eeuwfeest van Bentley, iets dat het prestigemerk niet ongemerk voorbij laat gaan uiteraard. Het wordt een jaar vol feest en nostalgie. Het begint met deze Mulsanne W.O. Edition, uitgevoerd door maatwerkatelier Mulliner.

 Lees verder...   Reageer
 

Renault zet Mégane RS op scherp met Trophy

19 juli 2018 - De gewone Renault Mégane RS toch iets te braaf? Laat je dan verleiden door de Trophy-uitvoering. Daarmee krijg je niet alleen meer pk's, maar ook een straffer rijgedrag.

 Lees verder...   Reageer
 

Dit kost de Audi Q8

19 juli 2018 - De showroomintroductie van de veelbesproken Q8 nadert, dus heeft Audi nu de vanafprijs van haar nieuwe vlaggenschip bekendgemaakt. En die is best even slikken.

 Lees verder...   Reageer
 

'Honkbal'-leder maakt comeback in bijgepunte Audi TT (Roadster)

18 juli 2018 - Gut, is het alweer 20 jaar geleden? Zowaar. In 1998 verraste Audi vriend en vijand met de destijds avantgardische TT, die meteen vele harten wist te veroveren en zich daarmee onsterfelijk maakte. Heden bevindt Audi's tweezitter zich in z'n derde generatie, waarvan nu de facelift is gepresenteerd. En de Duitsers grijpen die gelegenheid graag aan om een populair TT-kenmerk te laten terugkeren in een speciale jubileumuitvoering.

 Lees verder...   Reageer
 

Autodieven hebben het moeilijker

18 juli 2018 - Autofabrikanten weten zich steeds beter te weren tegen autodieven. Dat valt op te maken uit de laatste cijfers rond autodiefstal. Die zijn namelijk sterk gedaald.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 300 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Zo verkort je de reistijd naar je werk
reacties
Hoe moeten we leiding geven aan Generatie Y en Millenials? (1) 
Industrie moet keuzes maken en aan de slag met digitalisering (1) 
De meest voorkomende fraudemethodes bij mobiel betalen (1) 
Snelgroeiende zakelijke dienstverleners investeren meer in marketing (1) 
Woorden met het effect van een koude douche (2) 
Helft werkend Nederland komt futloos thuis (1) 
Helft Nederlanders vindt dat werkgever ze mag aanspreken op ongezonde levensstijl (1) 
top10
Helft Nederlanders vindt dat werkgever ze mag aanspreken op ongezonde levensstijl
'Zorgsector heeft geen personeelstekort, maar arbeidsmarktcommunicatieprobleem’
De meest voorkomende fraudemethodes bij mobiel betalen
Prullenbak goudmijn voor het vinden van vertrouwelijke informatie
Pensioenfondsen krijgen weer perspectief
Eén op de vijf werknemers ervaart ongewenst gedrag
Automobilisten massaal bereid elektrisch te rijden
VCP: behoud bescherming tegen arbeidsongeschiktheid
Cybersecuritytalent pakt digitale handschoen op
Sharita Boon wint Women in Sales Award 2018
meer top 10