zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

"‹Autoverkoop januari deelt een dreun uit

5 februari 2019 - Nu is het wel vaker zo geweest dat autodealend Nederland een nieuw verkoopjaar met een valse start begint, maar een daling van bijna 19 procent is wel eventjes slikken.
 Lees verder...   Reageer
 

Wat je allemaal eerst moet bestellen, voordat jouw Audi E-tron cameraspiegels heeft

1 februari 2019 - Al maanden blaast Audi van de toren hoe geweldig en modern de E-tron wel niet is. Toegegeven, het is een dijk van een elektrische SUV, zo kunnen we beamen na een rijtest. Maar al die pracht en praal en technologie heeft wel een prijs. Minstens 84.100 euro om precies te zijn. En denk maar niet dat je daarmee de E-tron krijgt waarmee je lekker bent gemaakt.
 Lees verder...   Reageer
 

BMW belicht vernieuwde 745e plug-in hybride

1 februari 2019 - BMW presenteert de 745e xDrive, de plug-in hybride-uitvoering van de nu al veelbesproken, vernieuwde 7-serie (vanwege de enorme grille). De super-de-luxe stekker-limousine krijgt een betere accu aangemeten en kan daarmee iets verder geheel elektrisch rijden dan voorheen.
 Lees verder...   Reageer
 

VW en Renault-Nissan steggelen over wie de grootste is

31 januari 2019 - 'Volkswagen is de grootste autobouwer ter wereld', aldus VW. Niet waar, beweert Renault-Nissan: 'Wij zijn wederom de grootste!' En zo hebben we opnieuw te maken met een gevalletje 'wij van wc-eend adviseren"¦ wc-eend'. Toyota heeft sowieso niet de meeste voertuigen geproduceerd in 2018.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Klassiekershow Concours d'Elégance niet langer op 't Loo

31 januari 2019 - Treurig nieuws voor de liefhebber van ('s werelds mooiste) klassiekers. Het in Nederland wereldberoemde Concours d'Elégance Paleis 't Loo stopt. Het goede nieuws: Paleis Soestdijk neemt het stokje over.
 Lees verder...   Reageer
 

Mee eens: Ferrari Monza SP2 is 'mooiste supercar'

31 januari 2019 - Tijdens het Paris Festival Automobille International is de Ferrari Monza SP2 door een vakjury uitgeroepen tot 'Mooiste supercar van 2018'. Hoewel er misschien wel vijf of zelfs meer soortgelijke verkiezingen zijn, is het niet moeilijk het daarmee eens te worden.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Ophef om actieradius I-Pace, Jaguar geeft uitleg

30 januari 2019 - De I-Pace behoeft eigenlijk geen uitleg meer. Of toch wel, vindt Jaguar bij nader inzien. Want na alle lofzangen, kreeg de elektrische premium-SUV een stormvloed van kritiek over zich heen van rijders van het eerste uur. De actieradius valt flink tegen in vergelijk met wat wordt beloofd. Om imago-schade voor te zijn, reageert Jaguar nu op alle ophef.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Deze auto's zal Audi in 2019 introduceren

30 januari 2019 - Het is eigenlijk nooit slim om een zaal vol journalisten in vertrouwen een productplanning te tonen. Er is altijd wel iemand die het niet kan laten, en stiekem een foto maakt en je geheimen vroegtijdig deelt met de rest van de wereld. Op een event in Spanje had de lokale Audi-afdeling die memo schijnbaar niet ontvangen. En het is prijs. Alle nieuwe Audi's voor 2019 liggen op straat.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Skoda Kamiq: een preview via designschetsen

30 januari 2019 - Skoda's grote wereldprimeur op de naderende Autosalon van Genève is een nieuwe, compacte SUV, genaamd Kamiq. Uiteraard moet het echte design van de auto nog eventjes een verrassing blijven, maar via een tweetal schetsen gunnen de Tsjechen ons al wel vast een voorproefje van wat komen gaat.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Opel Nederland trekt in bij Peugeot en Citroen in Amsterdam

29 januari 2019 - Opel en de Franse PSA Groep zijn reeds enige tijd een setje. En zoals dat veelal gaat bij verliefde stelletjes, wordt vroeg of laat het gezamenlijke idee geopperd of het niet leuker en handiger is om bij elkaar in te trekken. Zo ook bij Opel Nederland en het Nederlandse importschap van Peugeot, Citroën en DS Automobiles.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit is de nieuwe Renault Clio. Echt waar!

29 januari 2019 - In het kielzog van het eerder al onthulde interieur, presenteert Renault de nieuwe Clio in vol ornaat. Echt waar! Al zal menigeen zweren met het uitgaande model van doen te hebben.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Renault Clio toont alvast z'n interieur

28 januari 2019 - Reeds vier generaties van de Renault Clio hebben de revue gepasseerd. De eerste werd in 1990 geïntroduceerd als opvolger van de Renault 5. Inmiddels zijn er 15 miljoen stuks van verkocht. De jongste generatie draait ook alweer een tijd mee (sinds 2012) en zal spoedig worden afgelost door een compleet nieuwe waar alvast valt binnen te kijken.
 Lees verder...   Reageer
 

Dieselmotor voor nieuwe Mercedes G-klasse

25 januari 2019 - Fans van de nieuwe Mercedes G-klasse en 'ouderwets' dieselen opgelet! Mercedes maakt deze combinatie nu ook mogelijk. Dit is de Mercedes G-klasse diesel en hij kost... 174.829 euro.
 Lees verder...   Reageer
 

"‹Deze prijs heeft de vernieuwde Audi A4 (Avant)

24 januari 2019 - Moeten we ons zorgen baren om de A4 (Avant)? Als we de geruchten moeten geloven is Audi niet tevreden over de verkoopresultaten van het model, en de lovende positieve reviews over de nieuwe 3-serie helpen daarin niet. De Ingolstadters hopen op beterschap met de vernieuwde A4. Die werd afgelopen zomer al voorgesteld, maar is pas nu te koop.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 310 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Succesvol je geld beleggen? Doe het online!
reacties
Te weinig perspectief voor werknemer met psychische klachten  (2) 
VCP: onbegrijpelijk dat werknemers niet vaker vast contract krijgen (1) 
Smart home markt groeit tot 1,7 miljard euro (1) 
Shell meest favoriete werkgever in 2018 (1) 
Vijf tips voor de inrichting van de werkplek van de toekomst (1) 
Gebrek aan digivaardigheid op de werkvloer staat vooruitgang in de weg (3) 
Rente omhoog, lenen wordt duurder (1) 
top10
Te weinig perspectief voor werknemer met psychische klachten
VCP: onbegrijpelijk dat werknemers niet vaker vast contract krijgen
Werkzoekenden geloven in meerwaarde van video bij solliciteren
Hoe werkt dat eigenlijk, het structureren van ongestructureerde data?
Ontslagen? Liever een baan dichtbij dan hoger loon
Tips om uw kantoortuin optimaal te benutten
Shell meest favoriete werkgever in 2018
Pensioenfondsen maken goede start in 2019
Banken hebben online gegevenstransport onvoldoende beveiligd
De belangrijkste technologietrends voor 2019
meer top 10