zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nu alle details van Audi Q8

5 juni 2018 - Audi heeft officieel het doek getrokken van de Q8, haar nieuwe SUV-vlaggenschip. Dit moet je erover weten!
 Lees verder...   Reageer
 

Audi Q8 laat zich zien

5 juni 2018 - Audi staat aan de vooravond van twee nieuwe, topklasse SUV's: de Q8 en volledig elektrische e-tron. Van de eerste hebben we de officiële foto's alvast te pakken.
 Lees verder...   Reageer
 

Golf met 2 motoren en 600 pk(!) beklimt Pikes Peak

4 juni 2018 - Elk jaar in juni wordt de stilte en idylle van de ruim 4000 meter hoge Pikes Peak in de Amerikaanse staat Colorado geruild voor het gehuil van motoren, het gegil van banden en het gejoel van een enthousiaste autosportminnende menigte. Al meer dan een eeuw is dat zo. Ook jaarlijks terugkerend is de inzet van een bijzondere auto. Volkswagen doet dat in 2018, maar deed dat in 1987 ook. Met deze Golf.
 Lees verder...   Reageer
 

Skoda Sunroq: cabrio-SUV met vier deuren

4 juni 2018 - Breekt de cabrio-SUV nu echt door? De voortekenen worden steeds sterker nu ook de jongste generatie medewerkers van Skoda een cabrio-SUV ontwikkelde als hun droomauto.
 Lees verder...   Reageer
 

BMW geeft preview nieuwe Z4

4 juni 2018 - De nieuwe BMW Z4 is klaar. En BMW is daar zo trots op dat ze ons nog voordat ze het gelikte marketingmateriaal klaar hebben graag een gecamoufleerd testexemplaar tonen. Tussen neus en lippen door melden ze bovendien dat het topmodel een M40i gaat worden. Maar daar blijft het ook bij. Geniet dus vooral even van de plaatjes. De daadwerkelijke onthulling is op handen.
 Lees verder...   Reageer
 

FCA: Ook modellenboost voor Maserati en Jeep

1 juni 2018 - Mocht je het gemist hebben: het Fiat-Chrysler-concern heeft zonet haar ambities voor de komende 5 jaar bekendgemaakt. Veel aandacht gaat daarbij uit naar de wederopbouw van Alfa Romeo, zoals valt te lezen in een eerder artikel. Maar ook Maserati en Jeep krijgen een boost.
 Lees verder...   Reageer
 

Alfa Romeo rolt omvangrijk 5-jarenplan uit

1 juni 2018 - Het hing al eventjes in de lucht. Lang zittend Fiat-Chrysler-baas, Sergio Marchionne, besteeg waarschijnlijk voor een laatste maal de spreekstoel om de toekomstplannen van het Italiaans-Amerikaanse autoconcern uit de doeken te doen. Echter niemand had op zijn vele woorden over met name Alfa Romeo gerekend.
 Lees verder...   Reageer
 

Volvo prijst verlengde S90L Excellence

1 juni 2018 - Volvo heeft een nieuw topmodel binnen het leveringsgamma van haar vlaggenschip, de S90. Het gaat om de super-de-luxe S90L Excellence met verlengde wielbasis die oorspronkelijk voor de Chinese markt was bedoeld maar nu ook in ons land verkrijgbaar is. Verwacht vanzelfsprekend niet het koopje van de week.
 Lees verder...   Reageer
 

Toekomstmuziek: autonome Land Rovers in het terrein

31 mei 2018 - 'Kijk, zonder handen!' Als het aan Land Rover ligt kunnen hun SUV's in de nabije toekomst niet alleen op de geplaveide paden maar ook daarbuiten geheel zelfstandig hun weg vinden.
 Lees verder...   Reageer
 

Franse péage wederom hoger deze zomer

31 mei 2018 - De 'zwarte zaterdagen' mogen dan nog even op zich laten wachten gelukkig, vanaf begin juni verwacht Frankrijk dat de drukte op haar wegen geleidelijk zal toenemen. Men gaat immers al meer verspreid over de zomerweken op vakantie. Voor de Franse overheid een reden om nu alvast de prijsverhoging aan te kondigen omtrent de onvermijdelijke tol op haar snelwegen.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe zomer, nieuwe ronde voor tal van BMW's

30 mei 2018 - BMW heeft de zomer in de bol en maakt dat kenbaar door in één klap updates door te voeren bij diverse modellen en simultaan de X3 M40d naar voren te schuiven, een beresterke topdiesel.
 Lees verder...   Reageer
 

BMW pakt primeur met draadloos opladen

29 mei 2018 - De op een na grootste wens van veel EV-rijders is eindelijk beschikbaar: het draadloos kunnen opladen van hun elektrische auto. Vereiste is wel dat ze BMW gaan rijden, dat de primeur heeft.
 Lees verder...   Reageer
 

Nederlandse coachbuilder bouwt Tesla Model S Shooting Brake

29 mei 2018 - Wat ze in het Italiaanse Turijn kunnen, kunnen ze ook gewoon in het Zuid-Hollandse Lisse: auto's geheel naar wens transformeren, beter bekend als coachbuilden. RemetzCar is zo'n Hollands bedrijf en had al veel ervaring met rouwauto's en gepersonaliseerde limousines. Daar komt het ombouwen van een Tesla Model S, normaliter een liftback, tot een shooting brake nu bij.
 Lees verder...   Reageer
 

Jaguar droomt weer van een XK

25 mei 2018 - Werp een blik op Jaguar's verkoopcijfers en je komt tot de conclusie dat het tegenwoordig de E- en F-Pace zijn die voor het leeuwendeel van de omzet bij het merk zorgen. Maar de Britten willen ook sportwagens blijven bouwen, iets dat hoop schept voor een terugkeer van de illustere XK.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 294 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Leaserijders worden gediscrimineerd op leeftijd en prijs (1) 
Werknemers opener dan wettelijk verplicht over medische gegevens (1) 
Een derde van de Nederlanders niet fysiek actief tijdens werkdag (1) 
Hoe we zelf ons succes saboteren (2) 
Een op de drie Nederlanders moet op eigen kosten naar het werk  (1) 
De voor- en nadelen van de powernap op het werk (6) 
Verdwijnt de traditionele 9 – 5 werkdag? (1) 
top10
Leaserijders worden gediscrimineerd op leeftijd en prijs
Zo zetten hackers gestolen data om in geld
Werkgevers worstelen met gespannen arbeidsmarkt
Vijf tips voor de inrichting van de werkplek van de toekomst
Cybercriminelen ruilen zwarte markten op het dark web in voor chatkanalen en blockchain
Gepland netwerkonderhoud? Zo stelt u iedereen op de hoogte
Nederlanders gooien vertrouwelijke documenten te grabbel
Vijf culturele uitdagingen op het gebied van digitale transformatie
Directie laat toegevoegde waarde IT-afdeling links liggen
Arbeidsmigranten van grote economische waarde voor Nederland
meer top 10
vacatures
meer vacatures