zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

'BMW houdt deur open voor 9-serie'

23 augustus 2018 - Met dank aan een numerieke modellenserie duurt het nog wel even voordat BMW is uitgeteld. Oftewel, de pas onthulde 8-serie hoeft zeker niet het eindstation te zijn. BMW's designdirecteur, de Nederlandse Adrian van Hooydonk, bevestigt noch ontkent dan ook de plannen voor een 9-serie toen het Britse Autocar hem daarnaar vroeg.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi A6 (Avant) en A7 voordeliger dankzij viercilinder

23 augustus 2018 - Zoals beloofd heeft Audi het motorengamma van de nieuwe A6 (Avant) en A7 Sportback kort na de marktlancering uitgebreid. En dat is welkom, want hierdoor is instappen een stuk aantrekkelijker geworden.
 Lees verder...   Reageer
 

Skoda Kodiaq RS staat er klaar voor

23 augustus 2018 - Skoda warmt ons op voor haar allereerste sport-SUV en bevestigt daarbij alvast het kloppende hart van de Kodiaq RS.
 Lees verder...   Reageer
 

Renault's eerste SUV-coupé gaat Arkana heten

22 augustus 2018 - Renault kondigt een nieuw model aan, genaamd Arkana. Het gaat om een crossover die uit zal komen in het C-segment en zijn première beleeft op de autoshow van Moskou, op 29 augustus aanstaande.
 Lees verder...   Reageer
 

Super Golf-GTI (290 pk) komt naar Nederland

20 augustus 2018 - Goed nieuws voor de Nederlandse GTI-liefhebbers! De Volkswagen Golf GTI TCR " waarvan eerder dit jaar een conceptversie werd onthuld op het Oostenrijkse Wà¶rthersee GTI Treffen " komt naar Nederland. De snelle Golf maakt op 16 september zijn Nederlandse debuut tijdens het GTI Originals & More-event in Purmerend.

 Lees verder...   Reageer
 

BMW: 'Nieuwe 3-serie wordt weer een echte rijdersauto'

16 augustus 2018 - Nog meer BMW-nieuws vanochtend. In het kielzog van een handvol ontluikende persfoto's van de nieuwe Z4, zijn hier de eerste details van de gloednieuwe 3-serie. Interessante informatie die het Beierse merk zelf heeft prijsgegeven.

 Lees verder...   Reageer
 

Studie: Ferrari pakt riant jaarsalaris op elke verkochte auto

10 augustus 2018 - Velen weten dat Ferrari behoorlijk wat centen overhoudt op iedere verkochte 488, 812 en Portofino. Maar zoveel?!

 Lees verder...   2 reacties
 

Zo vierde Ford de 10. 000. 000ste Mustang

10 augustus 2018 - In de Flat Rock Assembly Plant liep de 10 miljoenste Ford Mustang van de band. Een relatief eenvoudig exemplaar in het wit. Want zo rolde ook het eerste exemplaar uit de fabriek. Het feest dat ter gelegenheid van de mijlpijl werd gevierd was echter maar wat groots.

 Lees verder...   Reageer
 

De prijzen van de nieuwe BMW 8-serie Coupé zijn hier!

10 augustus 2018 - Tromgeroffel"¦ Ook al weet je bij voorbaat dat ze eventjes slikken zullen zijn. Onbetaalbaar zelfs voor de meesten. Maar wanneer een Nederlandse importeur de prijzen van een van de meeste besproken auto's van het moment bekendmaakt, is dat toch altijd wel een dingetje. Voor elke autoliefhebber. Wel, dit kost de nieuwe BMW 8-serie Coupé!

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen aast nu ook op Bonneville-record

9 augustus 2018 - Wat is er aan de hand bij Volkswagen? Ineens wil het Duitse merk de snelste zijn op zo'n beetje elke terrein. Na Pikes Peak en Goodwood aast het nu op het snelheidsrecord op de zoutvlaktes van Bonneville. Middels een opgefokte Jetta.

 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari teast nabijheid nieuwe 'F176'

9 augustus 2018 - Ferrari heeft weer iets nieuws in petto. Wat? Dat wordt nog naarstig geheimgehouden. Maar we hebben wel de codenaam van de nieuweling: F176.

 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen voor Mercedes-AMG GT 4-deurs Coupé

9 augustus 2018 - Mercedes-Benz opende vanaf de laatste Autosalon van Genève de volle aanval op de Panamera. Met de 4-deurs AMG GT Coupé. Dit najaar staat die auto bij de dealer met een machtige V8 onder de kap. Maar of Porsche daar nu wakker van zal liggen?

 Lees verder...   Reageer
 

Doek valt voor Fiat Punto, alsook Volkswagen Beetle

8 augustus 2018 - Het is amper te bevatten, maar toch echt waar. Fiat heeft een punt gezet achter de Punto. Een opvolger staat niet gepland. Idem dito voor wat betreft de Volkswagen Beetle. Ook daarvan rollen de laatste exemplaren momenteel van de band.

 Lees verder...   Reageer
 

Moderne interpretatie De Tomaso Pantera krijgt vorm

8 augustus 2018 - De door velen geliefde De Tomaso Pantera maakt definitief een comeback! Het in Italië gevestigde Ares Design is de drijvende kracht achter het project en laat via eigen gemaakte 'spyshots' weten dat de supercar bijna gereed is voor productie.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 300 volgende >
advertorial
Marketing Pioneers: inspiratie voor innovatie
Jaarcongres met Amerikaanse keynote spreker Jonah Berger. Daarnaast een vol programma met 15+ topsprekers waaronder VICE, Swapfiets, Charlie Temple en Formule E. Bestel nu tickets voor 15 november. 


Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Pitch jouw idee, concept of bedrijf aan 350 topbeslissers en win € 2500.
reacties
Vijf valkuilen om te vermijden bij IT-implementaties (2) 
Prinsjesdag 2018: Kabinet maakt meeste geld vrij voor de zorg  (1) 
Zes leiderschapslessen van Barack Obama (1) 
Impact geluid in kantoortuin onderschat  (1) 
Weer geen vooruitgang topvrouwen beursondernemingen  (1) 
Onrealistische doelen brengen u verder (1) 
Vraag naar accountants neemt sterk toe (1) 
top10
Sollicitatietrends 2018: CV ondergaat transformatie
Werknemer gestrest door niet goed aangeven eigen grenzen
Onvrede onder werknemers niet alleen in publieke sector
Sollicitanten krijgen vaker vast contract aangeboden bij aanvang baan
Zes stappen om alles voor elkaar te krijgen
Nederlander met modaal inkomen ziet salaris met 98 euro stijgen
Een leven lang ontwikkelen
Nederland positief over uitzendwerk ondanks hardnekkige misvattingen
Vraag naar IT'ers piekt
Vijf valkuilen om te vermijden bij IT-implementaties
meer top 10