zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Volkswagen Golf R Plus met 400 pk - wij noemen hem: Tsunami

5 april 2019 - Nu Mercedes en Audi met 400 pk sterke versies van hun compacte modellen komen, kan Volkswagen natuurlijk niet achterblijven. De geruchten over de Volkswagen Golf R Plus worden dan ook steeds sterker. Naar verluidt komt de Golf R Plus naast de reguliere Golf R in het programma.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Ford Kuga smoelt als een Focus

2 april 2019 - "Kuga-rijders vertelden ons dat ze klaar waren voor een nóg emotioneler design", aldus Ford in het persbericht over de nieuwe Kuga. Dus biecht maar op. Wie van jullie was het? Wie van jullie heeft dat tegen Ford gezegd?
 Lees verder...   Reageer
 

Volledig elektrische Volvo XC40 nog dit jaar geïntroduceerd

1 april 2019 - Polestar is het elektromerk van Volvo, maar dat betekent niet dat er geen stekkermodellen van bestaande modellen komen. Zo introduceert de Zweedse fabrikant nog dit jaar een volledig elektrische versie van de XC40.
 Lees verder...   Reageer
 

De goedkoopste Volvo V60 is hier

28 maart 2019 - Met de Volvo V60 T4 heeft de V60-prijslijst een nieuw instapmodel. Met zijn 190 pk sterke viercilinder benzinemotor is de Volvo V60 T4 de voordeligste V60 die je kunt kopen.
 Lees verder...   1 reactie
 

Chinezen redden Smart

28 maart 2019 - Onlangs werd er nog gespeculeerd over de ondergang van het verlieslijdende Smart. Maar vandaag maakte moederbedrijf Daimer bekend dat het een joint venture heeft gesloten met het Chinese Geely om het voortbestaan van Smart te garanderen.
 Lees verder...   Reageer
 

Seat belooft elektrische auto voor 20. 000 euro

28 maart 2019 - Het gaat goed met Seat: afgelopen jaar boekte het een recordwinst van 300 miljoen euro. Om dit te vieren, gaat het Spaanse merk ons de komende twee jaar trakteren op maar liefst zes auto's die in elke geval deels op elektriciteit rijden. Voor de iets verdere toekomst wordt een elektrische Seat van 20.000 euro beloofd.
 Lees verder...   Reageer
 

Belgische productie Audi e-tron gehalveerd

27 maart 2019 - Volgens de Duitse regionale omroep Bayerischer Rundfunk kampt de Brusselse Audi-fabriek met productieproblemen. Door een haperende toevoer van accu's lopen er dagelijks geen 300, maar slechts 150 stuks van de Audi e-tron van de band.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes AMG A 35 Limousine: compacte sportsedan met 306 pk

27 maart 2019 - Wie een Mercedes zoekt met bescheiden afmetingen maar een schaamteloos vermogen, kan nu kiezen uit twee carrosserievarianten. Van de A-klasse hatchback was er al een AMG-versie, en nu volgt de sedan.
 Lees verder...   Reageer
 

Partytime: Mercedes SL R129 viert 30ste verjaardag

22 maart 2019 - Onlangs maakten we melding van het bescheiden feestje dat de Mercedes 500 E vierde. Eigenlijk is het jubileum van Mercedes SL (R129) een veel grotere mijlpaal.
 Lees verder...   Reageer
 

Een half miljoen keer Skoda Superb - bubbels: in Tsjechië

22 maart 2019 - De huidige generatie van de Skoda Superb gaat nog maar vier jaar mee, toch liep afgelopen week al het 500.000ste exemplaar van de band.
 Lees verder...   Reageer
 

Porsche Cayenne Coupé gaat BMW X6 nà­ét achterna

22 maart 2019 - Elf jaar geleden maakten we kennis met de BMW X6, een SUV met coupé-achtige lijnen. Bij het zien van de eerste foto's kwamen veel mensen niet meer bij. Van de schrik. En van het lachen. Toch werd de X6 een succes. En dus volgden Mercedes, Audi en Lamborghini met vergelijkbare auto's. Nu is de beurt aan de Porsche Cayenne Coupé. Gelukkig lijkt hij in de verste verte niet op de BMW X6 of Mercedes GLE Coupé "¦
 Lees verder...   Reageer
 

Dà¡à¡g, plug-in subsidie! Export gebruikte PHEV's ruim verdubbeld

21 maart 2019 - De export van gebruikte plug-in hybrides is in de eerste twee maanden van dit jaar ruim verdubbeld in vergelijking met vorig jaar. Dat heeft kenniscentrum VWE Automotive bekendgemaakt.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes E 500: bijna 30 jaar en nog steeds vet

21 maart 2019 - Het duurt nog een jaar voordat de Mercedes E 500 zijn 30-jarig jubileum viert, toch is er ook dit jaar reden voor een feestje. In maart 1994 stond een speciale versie van de de performance zakenlimo op de salon van Genève. En een halfjaar later werd het 10.000ste exemplaar afgeleverd.
 Lees verder...   Reageer
 

Moe, dronken of stoned? Volvo zet je aan de kant

21 maart 2019 - Zweden zijn dol op veiligheid en ze zijn ook niet vies van een beetje betutteling. Onlangs kondigde Volvo al aan dat ze de maximumsnelheid van al hun auto's gaan begrenzen op 180 km/h. Nu komt daar een systeem bij dat alle vormen van risicovol gedrag bestraft met een verbanning naar de vluchtstrook.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 315 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Verleid en behoud talent met een multifunctionele werkomgeving
reacties
Zeven seo factoren die óók in 2019 werken (1) 
Drie handige kantoorapps in 2019 (1) 
Tesla Model 3 met 4% bijtelling (3) 
Wintersporters laks met sneeuwkettingen (1) 
Waarom elk bedrijf straks een chief trust officer heeft (1) 
Niet het systeem, maar de mensen centraal (3) 
Korte autoritten vervangen door de fiets loont (1) 
top10
Drie handige kantoorapps in 2019
ISDN2 verdwijnt: 50. 000 bedrijven uit de lucht
Papieren data nog steeds onveilig
Vijf tips om te besparen op softwarelicenties
Tinder populairste dating app in Nederland
Helft millennials wil meer flexibiliteit in hun werk
Jongeren betalen twee keer zo veel voor hun autoverzekering
Slechts drie op de tien bedrijven werven succesvol flexibele workforce
Jonge bedrijven behoren tot snelst stijgende retailmerken
Retailmanagers hebben behoefte aan betere supply chain-visibiliteit
meer top 10