zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

BMW Frankrijk eert 2002 Turbo met speciale M2 Competition

30 april 2019 - BMW Frankrijk heeft een greep in het M-assortiment gedaan en zo de M2 Competition aangekleed tot een eerbetoon aan de roemruchte 2002 Turbo. De M2 Competition Heritage komt in een oplage van slechts veertig exemplaren op de markt.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Land Rover Defender moddertrappelt van ongeduld

30 april 2019 - Na 1,2 miljoen uitputtende testkilometers vindt Land Rover het bijna welletjes. Met ettelijke partijtjes modderworstelen, stofhappen en sneeuwschuiven is de 21ste eeuwse editie van het Britse 4x4-icoon klaargestoomd voor de marktstart later dit jaar.
 Lees verder...   Reageer
 

DS 3 en DS 7 Crossback E-Tense zijn lichtelijk aan de prijs

26 april 2019 - Citroën begon voortvarend met zijn submerk DS. De DS 3, 4 en 5 kwamen kort na elkaar op de markt, maar daarna bleef het relatief stil. Nu moeten de nieuwe DS 3 Crossback en DS 7 de kar trekken. Deze E-Tense-uitvoeringen moeten daarbij helpen. Maar ze zijn wel aan de prijs.
 Lees verder...   Reageer
 

7 mijlpalen uit 125 jaar Mercedes-sporthistorie

25 april 2019 - Mercedes viert dit jaar dat het al een en een kwart eeuw actief is in de autosport. Wie zo'n bijzonder jubileum viert, mag best een beetje opscheppen met bijzondere mijlpalen. En dat doet het merk dan ook.
 Lees verder...   Reageer
 

Wat doet de nieuwe Mercedes C-klasse stiekem op de Nà¼rburgring?

25 april 2019 - De Mercedes C-klasse kreeg vorig jaar nog een opfrisbeurt, toch staat het nieuwe model al te trappelen van ongeduld om zijn debuut te maken. We zagen hem al eerder in pyjama rondrijden, maar nog niet op de Nà¼rburgring. Wat doet die brave sedan daar eigenlijk?
 Lees verder...   Reageer
 

Meer actieradius voor Tesla Model S en Model X, instapmodel keert terug

24 april 2019 - Tesla weet ook niet wat het wil. Eerder dit jaar werden de instapmodellen van de Model S en Model X uit het leveringsprogramma gehaald en nu komen ze weer terug. Belangrijker nieuws is echter de toegenomen actieradius van alle Model S'en en Model X'en.
 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin DBS Superleggera Volante is fraai in het kwadraat

24 april 2019 - Om met Gerard Cox te spreken: 't is weer voorbij die mooie zomer. Althans, als deze nieuwe DBS Superleggera Volante op de markt komt. Want de levering van de fraaie open Aston Martin start pas later dit jaar.
 Lees verder...   Reageer
 

Gaat de Aston Martin V12 Zagato echt weer in productie?

23 april 2019 - Die honderdjarige verjaardag van Zagato wordt uitbundig gevierd. Niet alleen Aston Martin komt met een stel hyperexclusieve cadeautjes, ook het designhuis zelf doet een gelimiteerde duit in het zakje. Zagato neemt de Vantage V12 Zagato weer in productie, ditmaal ook als speedster.
 Lees verder...   Reageer
 

Zien jullie het verschil met de vorige Subaru Outback?

19 april 2019 - De Subaru Legacy wordt al jaren niet meer in Nederland geleverd. Alleen als Outback weet hij nog genoeg mensen te verleiden om de knip te trekken. Voor wie moeite heeft om deze nieuwe van de oude te onderscheiden "¦ Wij zien het ook niet zo snel.
 Lees verder...   Reageer
 

Waarom de Kia Stinger GTS een dwarse rakker is

19 april 2019 - Wilt u weten waarom wij deze Kia Stinger GTS met driftmodus niet krijgen? Omdat de reguliere Stinger GT in Nederland al nagenoeg onverkoopbaar is. Hij kost hier 97.995 euro! Vergelijk dat met België, waar hij met 54.600 euro bijna de helft goedkoper is.
 Lees verder...   1 reactie
 

Aston Martin DBS 59 wil dat we die ene Le Mans-overwinning niet vergeten

19 april 2019 - Al Bundy " van Married with Children-faam " liet niemand vergeten dat hij ooit 'four touchdowns in one game' scoorde. Op eenzelfde manier teert Aston Martin nu al zestig jaar op één Le Mans-overwinning. Deze speciale DBS 59 is weer een reminder.
 Lees verder...   Reageer
 

Zo gaat de Mercedes-Benz GLS de strijd aan met de BMW X7

19 april 2019 - Omdat je de Mercedes-Benz GLS in Nederland nauwelijks ziet, zijn we geneigd om te denken dat het model weinig succesvol was. Maar de vraag in de Verenigde Staten, Azië en het Midden-Oosten was meer dan groot genoeg voor een opvolger. Hier is de nieuwe GLS, die het gaat opnemen tegen de BMW X7.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi S5 en S5 Sportback TDI: Zónder sjoemelsoftware!

17 april 2019 - Tenminste, dat hopen we. Audi levert namelijk een controversiële motor in de nieuwe S5 Coupé en Sportback TDI. De 3.0 TDI was een van de hoofdschuldigen in het dieselgateschandaal en heeft Audi vele miljarden gekost. Op zich wonderlijk dus dat het merk een hernieuwd dieseloffensief is gestart.
 Lees verder...   Reageer
 

Nissan GT-R Nismo wordt nog maar eens uitgewrongen

17 april 2019 - De GT-R is al twaalf jaar op de markt. Een opvolger is nog lang niet in zicht, dus wringt Nissan het ouwe beestje nog maar eens uit. Voor 2020 krijgt de GT-R Nismo een fikse update, waarbij de krachtbron grotendeels ongewijzigd blijft.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 317 volgende >
advertorial
Leer in 2 dagen ontspannen en overtuigend te presenteren
Spreekangst wordt ontrafeld en geëlimineerd. Ruim 14.000 professionals volgden eerder de 'Sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Pieter Frijters. Rebels, open en ‘out of the box’. Kijk op Spreek.nl of bel 0182 631 232.
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Een zakelijke lening afsluiten bij de bank? Bereid u goed voor
Last van ongedierte in en rondom het bedrijfspand? Deze maatregelen kun je treffen!
reacties
Autovakantie: spannendste situaties en grootste irritaties (1) 
Wat leert Maarten van der Weijden ons over doelen stellen? (1) 
Tien excuses bij het aanhoren van klachten (2) 
Hoog tijd om aan de slag te gaan met het Klimaatakkoord (1) 
Vijf tips om customer feedback van vijfsterrenkwaliteit te krijgen (1) 
De kracht van stilte (1) 
Kan IT de populariteit van Virtual Reality bijhouden?  (2) 
top10
De top tien meest schaarse beroepen in Europa
Drie manieren om ‘bad hires’ te voorkomen
Nederlandse bedrijven minst flexibel in werktijden werknemer
De twintig populairste steden deze zomervakantie het populairste
Aantal nieuwe cao’s zeer laag
1,2 miljoen Nederlandse huizen slim beveiligd
De veranderingen op het werk van de afgelopen tien jaar
Te weinig loon voor één op de vijf werkenden
Explosieve toename Emotet malware
Kwaliteit bestuursverslag laat te wensen over
meer top 10