zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Facelift en sportversie voor BMW i3

29 augustus 2017 - Bij BMW staat de IAA volledig in het teken van haar M- en i-label. Want het Beierse merk reist niet alleen met de nieuwe M5 en i8 Roadster naar Frankfurt, ook de gefacelifte i3 zal er z'n debuut beleven.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen staat op 150 miljoen

25 augustus 2017 - Het lang volhouden in de auto-industrie is niet elk automerk of -concern gegund. Sommige vallen net zo snel weer om als dat ze waren opgestaan. Weer andere fabrikanten zijn net als een oude diesel en kennen een voorgloei-periode. Hoe anders verging het Volkswagen. Eigenlijk vanaf dag één timmert de Duitse autogigant aan de weg. Uiteraard met diverse hoogte- en dieptepunten in de loop der tijd, maar inmiddels staat de productieteller wel zomaar eventjes op 150 miljoen.

 Lees verder...   Reageer
 

Fiat peinst erover Alfa Romeo en Maserati te verkopen

25 augustus 2017 - Net nu het weer wat beter lijkt te gaan met zowel Alfa Romeo als Maserati loopt moederbedrijf Fiat Chrysler Automobiles (FCA) met het idee rond de twee oer-Italiaanse merken van de hand te doen. Dat schrijft Automotive News Europe uit betrouwbare bron.

 Lees verder...   1 reactie
 

Kia Stonic vanaf € 18. 995,-

24 augustus 2017 - Alsof de Nederlandse Kia-importeur erop zat te wachten. Luttele ogenblikken nadat Volkswagen de gelijkgezinde T-Roc dropt, worden de prijzen van de Stonic van Zuid-Koreaanse makelij naar buiten gebracht.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen stapt in compacte SUV-klasse met T-Roc

24 augustus 2017 - Volkswagen's aankondigde SUV-offensief heeft er een nieuw lid bij. Met de T-Roc werpt de Duitse autogigant zich voor het eerst in de klasse van de compacte SUV. Al is de T-Roc minder klein dan je op basis hiervan zou denken.

 Lees verder...   Reageer
 

'Rode I en D' keren terug bij Audi

23 augustus 2017 - Weet je nog? Het era waaraan anderen konden aflezen met welk stuurheertje ze te maken hadden aan de hand van het aantal rode letters achterop diens Volkswagen. In bezit van een rode I, rode D en óók een rode T en je kon helemaal met opgeheven hoofd en de borst vooruit door de staten. Een leuke tijd voor petrolheads was dat. En nu is het Audi die dat terug wil.

 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari Portofino zwaait California T uit

23 augustus 2017 - In 2008 werd de oorspronkelijke California geïntroduceerd als instapper van Ferrari, om deze in 2014 van een grondige visuele en technische facelift te voorzien in de gedaante van de geblazen California T. En nu is daar weer van een opvolger van. Maar spreek bij de Ferrari Portofino alsjeblieft niet langer over een 'instapper'.

 Lees verder...   Reageer
 

Onder het mes vandaan: Maserati Ghibli

23 augustus 2017 - Gut, wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer 4 jaar geleden dat Maserati de Ghibli lanceerde. Tijd voor een facelift.

 Lees verder...   Reageer
 

Eerste glimp van Mercedes-AMG Project One?

23 augustus 2017 - Mercedes-Benz zal op de IAA Frankfurt groots uitpakken. Niet alleen omdat het een thuisshow betreft, maar des te meer om het 50-jarige bestaan van AMG te vieren. De grootste klapper: een Formule 1-achtige hypercar die luister naar de voorlopige naam Mercedes-AMG Project One. En het zou kunnen dat we hier een eerste glimp daarvan hebben te pakken.

 Lees verder...   Reageer
 

Bekokstooft Mazda een high-performance turbomotor?

22 augustus 2017 - Het heeft er alle schijn van dat Mazda ons aan het lijntje aan het houden is. Of de Japanners moeten zelf nog even aan het idee wennen dat hun eerste serieuze turbobenzinemotor een aanstaand feit is. Want eerst probeert Mazda ons anders doen geloven bij het voor 2019 aangekondigde SkyActiv-X en nu druppelen stilletjes deze patenttekeningen door van een motor met zowel turbo's als een compressor.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Golf Sportsvan in 't nieuw

22 augustus 2017 - In navolging van de reguliere Golf heeft Volkswagen nu ook de onder de wat oudere doelgroep gewilde Golf Sportsvan in 't nieuw gestoken. Vanaf november staat 'ie bij de dealer.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe BMW M5 breekt los!

21 augustus 2017 - Met een acceleratie naar 100 km/h in een schamele 3,4 seconden en een berg koppel van 750 Nm bij zowat een stationair toerental is dit de krachtigste en snelste M5 ooit. En - jawel - de allereerste met standaard vierwielaandrijving en een drift-modus.

 Lees verder...   Reageer
 

Officieel: de Volkswagen I. D. Buzz gaat in productie

21 augustus 2017 - Het lag in de lijn der verwachtingen, maar is nu eindelijk officieel: de Volkswagen I.D. Buzz gaat in productie en staat vanaf 2022 bij de dealers.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Porsche Cayenne legt de lat extreem hoog

21 augustus 2017 - Porsche telt af naar de nieuwe Cayenne. Met het oog op het publieksdebuut welteverstaan, want Porsche zelf hoef je niets meer te vertellen over de derde generatie van haar top-SUV. Wat wil je na reeds 4,4 miljoen(!) testkilometers.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 8 9 10 11 274 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
reacties
Ambitie beschikbaarheid breedbandig internet komt met huidig beleid in gevaar (1) 
70 procent werkgevers ontvangt CV’s met leugens (4) 
Online gokken mogelijk toegestaan (1) 
Werkgevers onderschatten risico’s van geldgebrek bij personeel (3) 
Student wil niet lenen (1) 
42 procent werknemers wil verbod op bereikbaarheid buiten werktijd (2) 
Bijna alle Nederlanders ervaren werkstress (5) 
beurs
Stijgers Dalers
Altice 8.87  9.5 %
Yatra 5.4  6.3 %
Nutreco 47  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.45  -4.3 %
Nn group 35.16  -1.8 %
Positieve onderzoeksresultaten Galapagos met cystic fibrosis
D'Ieteren in onderhandeling met Amerikanen over Belron
Einde cijferseizoen betekent blik op macrodata
meer beurs
top10
Waarom werkstress niet tot burn-out leidt
Hoe u medewerkers stimuleert regie over ontwikkeling te nemen
Managers hebben weinig benul van werkstress onder werknemers
#MeToo: Gevolgen nog veel ernstiger bij intimidatie
Tanja Roeleveld verkozen tot ‘MVO-manager van het jaar’ 2017
Zeven trends die zakelijke IT-omgevingen een boost zullen geven
2018 wordt het jaar van hivenets, swarmbots en polymorfe malware
Mannelijke mantelzorgers vaker ondersteund dan vrouwelijke
Bedrijven behalen niet meer omzet met digitalisering
Vrouwelijke 35-plussers verdienen nog steeds minder dan mannen
meer top 10
vacatures
meer vacatures