zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Laatste ronde voor (oude) Aston Martin Vantage V600

9 mei 2018 - Frapant nieuws van Aston Martin. Terwijl de nieuwe Vantage al uitvoerig is gepresenteerd en voorlopig zelfs al is uitverkocht, schuift het merk nogmaals de oude generatie naar voren. Als speciale V600, voorzien van opgefokte V12.

 Lees verder...   Reageer
 

Dit betaal je voor Hyundai's waterstof-SUV, de Nexo

9 mei 2018 - Hyundai houdt woord. Nog dit jaar zou de Nexo te koop zijn en voilà , vanaf september staat de compacte SUV die op waterstof rijdt bij de dealer en dit kost 'ie.

 Lees verder...   Reageer
 

Nu officieel: BMW M5 Competition

9 mei 2018 - In het kielzog van de gelijknamige M2 presenteert BMW de M5 Competition. Bedoelt voor zij die de 'normale' versie nog niet straf genoeg vindt.

 Lees verder...   Reageer
 

Rolls-Royce Cullinan toont z'n bonkige lijnenspel

8 mei 2018 - Rolls-Royce telt af naar de allereerste SUV in haar lange, rijke geschiedenis. Z'n naam? Cullinan. Z'n design? Bonkig en hoekig, zoals het een echte 'Roller' betaamd. Maar wil je heel precies weten hoe de Cullinan tot stand is gekomen? Kijk dan vanaf vandaag naar de documentaire 'The Final Challenge' die National Geographic in samenwerking met Rolls-Royce maakte de afgelopen drie jaar, gedurende de ontwikkeling van de mastodont.

 Lees verder...   Reageer
 

Opnieuw meer pk's voor Volkswagen Golf GTI

4 mei 2018 - Wat was 'ie lekker hè, de Golf GTI Clubsport S? Misschien wel iets te sensationeel en snel, waardoor de positie van de Golf R, normaliter de à¼ber-Golf, in het gedrang kwam. Het heeft Volkswagen niet weerhouden wederom met een bloedsnelle Golf GTI op de proppen te komen. Maar zo bont als de Clubsport S wordt het (net) niet.

 Lees verder...   Reageer
 

Vol-elektrische Kia Niro EV staat al bij de dealer

4 mei 2018 - Begin dit jaar stond 'ie nog als concept op de Consumer Electronics Show in Las Vegas, nu blijkt de Kia Niro EV al te koop te zijn bij de dealer.

 Lees verder...   Reageer
 

Nu al pk-boost voor nieuwe BMW M5

3 mei 2018 - Ssst! Er zit een Competition Package voor de pas gelanceerde BMW M5 voorin de pijplijn. Maar dit had je eigenlijk nog niet mogen weten.

 Lees verder...   Reageer
 

Subaru geeft gesjoemel met verbruikcijfers toe

3 mei 2018 - Het gesjoemel met verbruik- en uitstootcijfers binnen de auto-industrie is welhaast vergelijkbaar met doping binnen het wielrennen. Nadat de waarheid boven tafel is gekomen vangt de hoogste boom de meeste wind en is de publiekelijke pineut, maar stilletjes blijken er veel meerder valsspelers te zijn. Na Volkswagen en Mitsubishi, alsook Opel en Suzuki, is ook Subaru betrapt op het naar eigen hand zetten van verbruikcijfers.

 Lees verder...   Reageer
 

Titanen-killer uit Australië: Brabham BT62

3 mei 2018 - Nog opzoek naar een furieus circuitbeest? Wat te denken van deze Brabham BT62?! Om de merknaam hoef je het niet te laten. Die heeft zich immers al lang bewezen.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Neo, ben jij dit?

2 mei 2018 - Volkswagen's belangrijkste model vanaf het volgende decennium gaat naar verluidt Neo heten. Tegelijk is een eerste afbeelding opgedoken van het productiemodel van de I.D. Concept uit 2016.

 Lees verder...   Reageer
 

Porsche Cayenne per direct bestelbaar als E-Hybrid

2 mei 2018 - Driekwart jaar na de introductie breidt Porsche het leveringsgamma van de nieuwste Cayenne uit de Cayenne E-Hybrid. De prijs van deze plug-in hybride begint bij € 102.800,-.

 Lees verder...   Reageer
 

Autoverkoop plust door in april

1 mei 2018 - Buiten liepen de tempreturen aardig op in april en zo ook in de showroom van menig autodealer. Opnieuw hebben de autoverkopers er een prima maand op zitten.

 Lees verder...   Reageer
 

Ook elektro-ondersteuning voor diesels bij Volkswagen

1 mei 2018 - De term 'diesel' ligt voortaan een stuk gevoeliger bij Volkswagen. Maar hoe je het ook wendt of keert, de oer-brandstof zal nog een best eventjes deel uitmaken van het modellenaanbod. En daarom investeerde de Duitse autogigant juist extra in de brandstof die zomaar haar ondergang had kunnen betekenen. Zo stelde Volkswagen op het International Vienna Motor Symposium in Wenen een 2.0 TDI 'Evo' met milde hybridetechnologie voor.

 Lees verder...   Reageer
 

Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups

30 april 2018 - Wat moet je ermee? Tsja, die vraag stellen de rijksten der aarde zich nooit. Want wie alles al heeft dat zijn of haar hartje begeert houdt er nu eenmaal vreemde wensen op na. Zoals een 6x6 Range Rover.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 10 11 12 13 300 volgende >
advertorial
Marketing Pioneers: inspiratie voor innovatie
Jaarcongres met Amerikaanse keynote spreker Jonah Berger. Daarnaast een vol programma met 15+ topsprekers waaronder VICE, Swapfiets, Charlie Temple en Formule E. Bestel nu tickets voor 15 november. 


Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Pitch jouw idee, concept of bedrijf aan 350 topbeslissers en win € 2500.
reacties
Burn-out: Psychiaters weten het niet (2) 
Economische visie digitaliseringsstrategie ontbreekt in Miljoenennota (1) 
Vijf valkuilen om te vermijden bij IT-implementaties (5) 
Prinsjesdag 2018: Kabinet maakt meeste geld vrij voor de zorg  (1) 
Zes leiderschapslessen van Barack Obama (1) 
Impact geluid in kantoortuin onderschat  (1) 
Weer geen vooruitgang topvrouwen beursondernemingen  (1) 
top10
Burn-out: Psychiaters weten het niet
Sollicitatietrends 2018: CV ondergaat transformatie
Burn-out: misschien een verkeerd etiket?
Werknemer gestrest door niet goed aangeven eigen grenzen
Recruitmentorganisaties overtreden massaal de AVG
Nederlander met modaal inkomen ziet salaris met 98 euro stijgen
Vraag naar IT'ers piekt
Vrouw vindt het gênant om ongezonde snack te kopen in bijzijn collega’s
Klantervaring is nu de hoogste prioriteit
Beveiliging belangrijkste struikelblok voor digitale transformatie
meer top 10