zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Toyota ook niet langer de grootste qua marktwaarde

13 maart 2018 - Toyota moet klappen van alle kanten incasseren. Verloor het eerder al de prestigieuze kroon van 's werelds grootste autofabrikant aan Volkswagen, nu is het ook nog van de troon gestoten voor wat betreft marktwaarde. Door"¦ Mercedes-Benz.

 Lees verder...   Reageer
 

Tada! Alpina XD4 is er ook al

9 maart 2018 - Dat BMW en Alpina meer dan goed door één deur kunnen is algemeen bekend. Tegelijk zijn het twee zelfstandige automerken die elkaar niet meer hadden kunnen beconcurreren. Hoe is het zodoende mogelijk dat Alpina nu al de XD4 naar voren kan schuiven? De lak van de nieuwe BMW X4 is immers net droog.

 Lees verder...   Reageer
 

Joehoe, Honda Urban gaat er komen!

9 maart 2018 - Zo groot als de IAA Frankfurt ook vorig jaar weer was, zo klein was een keer de allerleukste wereldprimeur op die show. We hebben het over de Honda Urban EV. Nu nog een concept, maar in de loop van 2019 zowaar verkrijgbaar bij de dealer. Ja!

 Lees verder...   Reageer
 

Autoverkopen: Volkswagen leidt comfortabel dankzij Polo

8 maart 2018 - 2018 maakt een voortvarende start wat betreft de autoverkoop in Nederland. Na de plus van bijna 17 procent in januari, is februari goed geweest voor een toename van bijna 11 procent. Onder de modellen scoort met name de nieuwe Polo uitstekend, waardoor Volkswagen nu al een comfortabele leiding geniet onder de actieve merken in ons land.

 Lees verder...   Reageer
 

Volvo XC40 niet mondiale Auto van het Jaar 2018

8 maart 2018 - De XC40 mag dan zopas verkozen zijn tot Auto van het jaar 2018. De autojury achter het mondiale World Car of The Year denkt daar heel anders over. Al behoort Volvo wel tot de finalisten van die verkiezing.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Beetle gooit handdoek in de ring

8 maart 2018 - De Beetle keert niet terug nadat de huidige generatie met pensioen is gestuurd. Dat liet Volkswagen's ontwikkelingschef aan het Britse Autocar weten.

 Lees verder...   Reageer
 

Morgan Aero GT zwaait Aero 8 uit

8 maart 2018 - Tussen al de grote merken (die zich in Genève nog groter voordoen met hun reusachtige showpaleizen) staat zowaar ook het kleine, bescheiden Morgan met een primeur. Dit is de Aero GT, een zeer speciale uitvoering waarmee de Engelse autobouwer afscheidt neemt van de Aero 8.

 Lees verder...   Reageer
 

ItalDesign Zerouno Duerta, zelfs je naam is mooi

7 maart 2018 - ItalDesign krijgt eindelijk een nut binnen de Volkswagen Groep dat het fameuze designhuis ooit inlijfde. Na een handvol conceptcars (waar vervolgens niets mee werd gedaan) werd vorig jaar de destijds nog naamloze Zerouno voorgesteld en in een getale van slechts 5 stuks in de handel gebracht. Omzet: zo'n 6,5 miljoen euro. Kijk, dat schiet lekker op en smaakt naar meer. En voila, dit is de Zerouno Duerta. De dakloze variant.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe dieselhybrides van Mercedes C- en E-klasse

7 maart 2018 - Diesel is bij al meer autofabrikanten een vies woord geworden. Sommige hebben dit type oermotor al van de R&D-lijst geschrapt en zijn aan het uitfaseren geslagen. Niet Mercedes dat een diepgewortelde band heeft met de dieselmotor. Al koppelen ze hun nieuwste versie hiervan - voor de C- en E-klasse - wel aan een elektromotor.

 Lees verder...   Reageer
 

Rimac C_Two schokt vriend en vijand

7 maart 2018 - In het bijzonder Richard Hammond (je weet wel, de kleine grote meneer bij The Grand Tour en daarvoor Topgear) zal zich nu een andermaal bedenken of hij nogmaals in een Rimac zal stappen. Z'n bijna fatale crash met de Concept_One zal hem ongetwijfeld nog vers in het geheugen staan. En deze C_Two, diens opvolger, is zowaar nóg krachtiger en sneller. Onaards snel.

 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin Lagonda Vision baart opzien

7 maart 2018 - Aan Lagonda werken moet bij Aston Martin zo ongeveer het favoriete tijdverdrijf zijn. Al meer dan een decennium wordt gezocht naar manieren om het illustere merk uit de as te doen herrijzen. Niet geheel zonder succes, want enkele jaren geleden was daar ineens de Lagonda Taraf. Anderzijds, de Britten hadden er maar wat moeite mee de zeer beperkte oplage te slijten. Toch geven ze niet op en toont het in Genève deze Lagonda Vision Concept.

 Lees verder...   Reageer
 

Range Rover SV Coupé: luxer en duurder was een Land Rover nog nooit

6 maart 2018 - Maak kennis met de meest luxueuze en duurste Land Rover allertijden: de Range Rover SV Coupé. Tegen krap vier ton " in euro's " krijg je weliswaar twee portieren minder, maar wel een ongekende weelde en relatieve zeldzaamheid.

 Lees verder...   Reageer
 

BMW Concept M8 Gran Coupé stelt zich alvast voor

6 maart 2018 - De eerste generatie 8-serie was er enkel als Coupé. Maar met de nieuwe generatie heeft BMW veel grotere plannen. Daarvan verschijnt er een tweedeurs Coupé, een zomerse Cabriolet, een brullende M8 en een vierdeurs variant waarvan deze Concept 8-serie Gran Coupé een voorbode is.

 Lees verder...   Reageer
 

Nissan IMx KURO: futuristische concept 'leest' jouw gedachten

6 maart 2018 - Nissan gaat op de futuristische tour met de Nissan IMx KURO. Dà­t is hoe het merk de toekomst van mobiliteit ziet.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 289 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
De 5 zegeningen van burn-out (1) 
Honda CR-V Roadster (3) 
Zzp’er, denk na over de risico’s die u loopt (2) 
Twee derde Nederlanders vreest voor oudedagvoorziening (1) 
Nederlander worstelt met financiële administratie (1) 
Nederlander beschikt niet over digitale vaardigheden voor de toekomst (1) 
Nederlander heeft geen vertrouwen in verandervermogen organisatie  (7) 
top10
De 5 zegeningen van burn-out
Zo verkleint u de afhankelijkheid van Office 365
Solliciteren? Vertel uw persoonlijke verhaal
27 procent huishoudens belegt, ondanks lage rente
Zes tips om de klant van de toekomst te binden
Aantal zoekopdrachten naar ‘groene’ banen neemt toe
Nederland is koploper Agile werken
Wet- en regelgeving en bedrijfsgroei meest bepalend voor IT-investeringen
Vooral kleine organisaties vragen meer om ICT’ers
Zes tips voor een sterke merkorganisatie
meer top 10
vacatures
meer vacatures