zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Elektrische Volkswagen ID. 4 nog dit jaar leverbaar, met 8% bijtelling

 

12 november 2020 - Goed nieuws voor leaserijders. De volledig elektrische Volkswagen ID.4 komt nog dit jaar naar Nederland. En dat betekent dat hij nog in aanmerking komt voor 8% bijtelling. Volkswagen kan voor eind december slechts een beperkt aantal 1st Edition-modellen leveren, dus geïnteresseerden moeten er snel bij zijn.



Duitsland en Nederland zijn de enige twee landen waar de Volkswagen ID.4 nog dit jaar leverbaar wordt. De beslissing om voor ons land te kiezen, komt niet uit de lucht vallen. In de maand oktober was de eveneens elektrische Volkswagen ID.3 in Nederland de bestverkochte nieuwe auto.





Volkswagen ID.4 met bereik van 500 kilometer De Volkswagen ID.4 is technisch grotendeels gelijk aan de ID.3 (en ook aan de Skoda Enyaq). De ID.4's die nog dit jaar geleverd gaan worden, zijn voorzien van een 204 pk sterke elektromotor en een 77-kWh batterij. Ze zijn daarmee goed voor een bereik van maximaal 500 kilometer. Met een snellader kun je in 30 minuten ongeveer 320 kilometer range bijladen.





Twee uitrustingsniveaus vanaf 47.340 euro Er komen twee uitrustingsniveaus naar Nederland dit jaar: de Volkswagen ID.4 1st (vanaf 47.340 euro) en 1st Max (vanaf 56.940 euro). Die eerste is voorzien van onder meer led-koplampen, 20-inch lichtmetalen wielen, het Discover Pro-infotainmentsysteem, automatische airco, stuur- en stoelverwarming, een achteruitrijcamera, adaptieve cruisecontrol, en meer.



Volkswagen ID.4 1st Max op 21-inch wielen In de Volkswagen ID.4 1st Max wordt die uitrusting aangevuld met onder andere een glazen panoramadak, head-up display, 360 graden-camera, stoelen met massagefunctie, adaptief onderstel en een semi-autonome rijassistent. Als 1st Max staat de ID.4 op 21-inch lichtmetalen wielen. 



Kijk voor meer autonieuws en autotests op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   2 reacties

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Jan van Oo  |   | 
8-12-2020
 | 
10:42 uur
De VW id.4 is een prachtige auto maar wat ik jammer vind is het feit dat de auto van binnen zo 'kaal' is. Het komt wat mij betreft niet in de buurt van de uitstraling die het interieur van een VW Tiguan of Audi Q3/Q5 heeft. Op dat gebied valt volgens mij nog een aardige slag te winnen.
JJJansen  |   | 
18-01-2021
 | 
20:25 uur
Wat een mooie auto. Vooral de velgen zijn gaaf! Ook nog volledig electrisch.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10