zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Alfa Romeo Stelvio treedt verder in detail

23 februari 2017 - Alfa Romeo smeert de marktinformatie over de Stelvio rijkelijk uit. Eerst was daar het Q-vlaggenschip, daarna de First Edition, een speciale introductie-uitvoering voor de snelle beslisser, en nu komen de Italianen " eindelijk " vertellen hoe het met de rest van het leveringsgamma zit.
 Lees verder...   Reageer
 

Zo snel is de nieuwe McLaren Super Series

22 februari 2017 - McLaren heeft opnieuw een tipje van de sluier gelicht omtrent de nieuwe op 7 maart te onthullen Super Series. En niet zomaar details, maar de belangrijkste. Te weten het prestatiepotentieel van de 650S-opvolger. Inclusief actievideo.
 Lees verder...   Reageer
 

Superexclusief: naamloze Italdesign Automobili Speciali

22 februari 2017 - Het Italiaanse designhuis ItalDesign, inmiddels een volle dochter van Volkswagen, presenteert een nieuw automerk: Italdesign Automobili Speciali. Hun eerste auto? Deze bloedstollende en zeer exclusieve bolide met V10. Slechts 5 worden er gebouwd.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Hyundai i30 Wagon: minder wulps, wel ruimer

22 februari 2017 - Hyundai heeft het doek getrokken van de gloednieuwe i30 Wagon. Hierbij is eindelijk antwoord gegeven op de prangende vraag hoeveel bagage de Koreaanse station nu precies kan bolwerken. Wel"¦? Genoeg. Meer dan genoeg.
 Lees verder...   Reageer
 

Save the date: 1 maart onthulling Range Rover Velar

22 februari 2017 - Blij nieuws van Range Rover. Het luxemerk kondigt zonet aan dat haar nieuwe telg, een SUV met coupéstijlkenmerken, de historisch verantwoorde naam Velar meekrijgt. De onthulling vindt plaats op 1 maart, voorafgaand aan de Autosalon van Genève.
 Lees verder...   Reageer
 

Deze (La)Ferrari ken je nog niet

21 februari 2017 - Wat een waanzinnige machine is de Ferrari 812 Superfast, is het niet? En anders de LaFerrari wel. Toch zijn er mensen die zelfs daarmee geen genoegen nemen. Die willen meer. Of beter gezegd iets anders omdat de gelimiteerde oplage die Ferrari heeft vastgesteld voor hen nog niet exclusief genoeg is. Wanneer een Ferrari-klant er zo over denkt, dan komt Special Projects in beeld. Binnenkort lijkt zij haar volgende one-off te introduceren.
 Lees verder...   Reageer
 

Deze Astons geven je vleugels. Met de groeten van Max

21 februari 2017 - Bijna alles wat Max Verstappen aanraakt veranderd in goud. Iets dat Aston Martin, boezemvriend van Red Bull Racing, niet is ontgaan en op het idee heeft gebracht nog maar eens een speciale editie van de V8 en V12 Vantage de wereld in te slingeren. Met de goedkeuring van Max (en Daniel).
 Lees verder...   Reageer
 

Bloedsnelle Jaguar XE SVR in de maak

20 februari 2017 - Eigenlijk heeft de vraag nooit geluid of er een Jaguar XE SVR zou komen, maar wanneer. Helaas valt op dat laatste nog altijd geen concreet antwoord te geven. De ontwikkeling van deze BMW M3-killer daarentegen zou al wel gestart zijn.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe instapper maakt Audi Q5 stuk betaalbaarder

20 februari 2017 - Toen Audi de nieuwe Q5 bij haar dealers binnenreed was dat toch wel eventjes slikken. Van de prijzen welteverstaan. Die begonnen zowaar bij 63 mille! Een nieuwe basisdiesel komt daar per direct verandering in brengen.
 Lees verder...   Reageer
 

Nog een paar weekjes tot de Hyundai i30 Wagon

20 februari 2017 - In de tweede week van maart is het zover: de (altijd interessante) Autosalon van Genève. Jaarlijks staan daar de belangrijkste nieuwkomers van het lopende autojaar. En voor Hyundai is dat de i30 Wagon.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Opel Insignia vanaf € 33. 695,-

17 februari 2017 - Opel wil geïnteresseerden graag het weekend in sturen met de prijzen van de Insignia Grand Sport en Sports Tourer en wij fungeren in dat geval met alle plezier als doorgeefluik. Hier komen ze!
 Lees verder...   Reageer
 

Oer-Defender leeft mogelijk toch voort

17 februari 2017 - Achter de schermen wordt al enig tijd gewerkt aan een compleet nieuwe, hypermoderne generatie en begin vorig jaar liep " na 68 jaar " de allerlaatste Defender van de band. Bij Land Rover in Solihull althans. Want als het aan een rijke ondernemer en Defender-fan ligt stopt het daar niet voor de iconische 4x4.
 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin AM-RB 001: eerste (technische) details

16 februari 2017 - Vorig jaar zomer wist Aston Martin ons te verrassen met de aankondiging dat zij samen met Red Bull werken aan de ontwikkeling van een hypercar. Deze spectaculaire AM-RB 001 stond op dat moment nog echt in de kinderschoenen, maar inmiddels is er meer over het model bekend. Waaronder enkele technische details.
 Lees verder...   Reageer
 

Lexus pronkt met LS 500h in Genève

14 februari 2017 - Een moderne Lexus die niet beschikbaar is met hybride-technologie is eigenlijk geen echte Lexus. Het verbaasde dan ook nogal toen dat element ontbrak bij de presentatie van de nieuwe LS in Detroit. Maar hier is 'ie alsnog. Of eigenlijk de Autosalon van Genève waar het officiële werelddebuut plaatsvindt.
 Lees verder...   Reageer
 
1 2 3 4 5 248 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Test: Slaagt u voor het praktijkdiploma slijmen? (1) 
De duistere kant van nieuwe organisatiemodellen (1) 
Hoe organiseer ik mijn personeel effectiever? (1) 
Slechts helft meest gevraagde functies veilig voor robotisering (5) 
Trainers vertellen soms een broodje aap! (7) 
Nederlander tast minder vaak diep in de bundel voor smartphone (1) 
'Mark Rutte blijft premier' (2) 
beurs
AEX index: 497.63 -0.30 %
Stijgers Dalers
Fugro 15.27  4.9 %
Ordina 1.61  3.9 %
Nutreco 47  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Brunel inter 15.01  -6.1 %
ASM internat 48.84  -2.4 %
Lagere omzet voor Chinese zoekmachine Baidu
Hewlett Packard Enterprise voorziet valutaire tegenwind
Beursupdate: AEX op Wall Street
meer beurs
top10
Arbeidsmarkt niet voorbereid op gig economy
Een arbeidsmarkt met twee gezichten
Contactcenters zijn kweekvijver voor nieuw talent
Duurzame strategieën mobiele apparatuur levert fikse kostenbesparing op
Slechts helft meest gevraagde functies veilig voor robotisering
Politieke partijen blind voor de gevolgen van robotisering
Veel politieke partijen houden afschaffing scholingsaftrek overeind
Informatie voorkomt oplopende zorgkosten, niet marktwerking
'Buitenlandbeleid is gebaseerd op 'n wereld die niet meer bestaat'
LijstTracker: Rutte nog aan kop maar Asscher snelste groeier
meer top 10
vacatures
meer vacatures