zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
webloggers
 

Wout Plevier

Wout Plevier
Coach, Trainer, Spreker l Persoonlijke Effectiviteit l Teamsucces l Versneld Leren en Lezen
info@woutplevier.nl
W 073 52 2 5656

https://woutplevier.nl 
SLiM! Training, inspirerende spreekshows en topcoaching voor meer persoonlijke grip in werk. Inspiratie en DOE trainingen met 100% rendement voor managers, teams en werkende professionals.

Download hier "Bezieling" uit SLiM!: het interactieve prachtige boek voor meer succes, focus, meer plezier en de juiste balans.
Wout Plevier info@innerspective.nl
 
 
 

Weblog`s van Wout Plevier :

 

Acquireren. . . dat kun je met deze vier tips gemakkelijk leren

Door: Wout Plevier , 10 augustus 2016
Ik kwam een heel leuk artikel tegen dat ondernemers en salesmensen helpt een directe stap voorwaarts te geven bij het proces van acquireren. Veel mensen zien dit nog steeds als een opstakel. Dat kan echt anders... Tijd om dat gevoel via vier tips eens voorgoed te elimineren.
  Lees verder...
 

Bijna vakantie. . . nog even vier tips om super productief te zijn.

Door: Wout Plevier , 16 juli 2016
Ik zie elk jaar rond de vakantie 2 patronen. Mensen nemen vaak te weinig tijd om te herstellen van hun inspanningen. Sommigen gaan soms door zelfs tijdens de vakantietijd. Ook zie je soms mensen moeite hebben om te blijven focussen, wetende dat de vakantie er bijna is. Dat kan echt anders! In deze blog de vier van Plevier hoe je nog even kunt knallen voor je vakantie en dan voldaan op vakantie kunt gaan.
 
  Lees verder...
 

Durf je toegevoegde waarde onder de loep te nemen.

Door: Wout Plevier , 27 juni 2016
Uit onderzoek blijkt dat driekwart van de managers niet precies weet hoe ze hun team en processen het meest effectief kunnen aansturen. Alleen mensen die hun eigen toegevoegde waarde kennen, zijn in staat om deze effectief in te zetten binnen de organisatie. Hoogste tijd dus om je eigen toegevoegde waarde eens scherp in beeld te krijgen en, nog beter, te vergroten. Want dat kan!
  Lees verder...
 

Moe? Slaap lekker. . . vier tips om uitgerust wakker te worden.

Door: Wout Plevier , 31 maart 2016
Slapen is een onderwerp wat u wellicht niet direct koppelt aan Persoonlijke Effectiviteit. Maar... goed slapen en uitgerust wakker worden verhogen direct uw focus, positief humeur, abiliteit om met werkdruk en stress om te gaan en laten u simpelweg beter presteren. De meest mensen slapen te weinig en dat gaat ten koste van uw performance. Tijd om dit te veranderen. Leer in dit artikel hoe slapen werkt en wat u eraan kunt doen.
  Lees verder...
 

De productiviteitsplanner die miljonairs gebruiken om productiever te zijn.

Door: Wout Plevier , 17 maart 2016
Hoe zorg je dat je elke dag de juiste focus hebt? Hoe blijf je gemotiveerd daarvoor? Hoe wordt je 100% effectief en behaal je veel meer succes? Welke routine volgen miljonairs? Lees dit artikel en ontdek hoe ook jij succesvol productiever kunt worden.
  Lees verder...
 

Waarom u cheerleaders nodig heeft om 100% gemotiveerd te werken. . . 4 pijlers voor succesvol werken.

Door: Wout Plevier , 04 maart 2016
We zijn alweer beland in maart 2016. Time flies...and are you having fun? In deze periode leidt 6% van de mensen aan SAD, een zwaardere vorm van depressie en 64%  aan een lichtere vorm ...de winterblues. Tijd om uzelf eens goed te verwennnen en een vitaliteitsboost te geven. In dit artikel krijgt u vier korte positieve tips die u meer zin geven in uw werk of ... het inzicht tot verandering...want negativiteit en kritiek is er al genoeg. Pas ze toe en geniet!
  Lees verder...
 

Personal Branding: haal via het 4 stappen ABCDtje van Personal Branding het beste uit uzelf

Door: Wout Plevier , 16 oktober 2015
Tips die u dient te gebruiken om van uzelf een brand te maken. De laatste tijd hoor ik tijdens cursussen Presenteren met Prezi steeds vaker de term Personal Branding vallen. Het is weer zo’n mooie overgewaaide trend uit Amerika. Of toch niet? Kan men in Europa echt iets leren van het positioneren van zichzelf als "Brand"? In dit artikel leert u wat Personal Branding is en hoe u van u zelf een "brand" maakt.
  Lees verder...
 

Van futloos en gestresst naar empowert en vrolijk. . . met goed resultaat.

Door: Wout Plevier , 05 oktober 2015
We kunnen bezieling omschrijven als een diepe, innerlijke inspiratie, een bron van energie, focus en enthousiasme. U bent bezield als u weet waarom u elke ochtend weer met plezier en goede zin het bed uit springt. Lees hier uit ons nieuwe boek interactieve boek SLIM! hoe u uw bezieling aanschakelt en omzet naar een routine die blijft bestaan als een onblusbaar innerlijk vuur. Gelijk het effect als een groep cheerleaders u elke dag aanmoedigt:)
  Lees verder...
 

Do you live, love and matter 100%. . . ?

Door: Wout Plevier , 25 september 2015
Ik las vanmorgen een stuk over ontwikkeling van mensen die veelal beschrijft wat de meeste mensen meemaken in hun leven en hoe ze zich vormen. De schrijver noemt het "Niagrafalls Effect". De meeste mensen plonzen in de rivier zonder notie hoe ze daarin terecht kwamen en zonder duidelijk doel waar ze heen willen. Dat kan echt anders. Dit artikel leert u hoe u meer Persoonlijke kracht ontwikkelt en geeft u antwoord op de drie meest elementaire vragen van elke mens ...
  Lees verder...
 

Meer joie de vivre: ga de zeven dagen uitdaging aan!

Door: Wout Plevier , 31 augustus 2015
De vakanties zijn weer voorbij en... daar gaat u weer. Om u meer balans en focus te geven bij de start van uw nieuwe werkjaar, krijgt u een aantal gemakkelijk korte tips die tot meer positiviteit, focus en bruis leiden in uw werk en leven. Ze zijn simpel maar dat is ook meteen de reden dat veel mensen het niet doen. Men weet het eigenlijk best wel maar doet het niet.  Deze week doop ik om tot de week van plezier en blijvende positieve energie. Veel plezier bij lezen en toepassen:)
  Lees verder...
 

Belichaamde Cognitie: 100% meer impact op uzelf en anderen!

Door: Wout Plevier , 06 augustus 2015
Emoties beinvloeden voor wel 95% uw gedachten en handelen. We zien onszelf graag als rationele wezens. Maar wat als u meer uw lichaamssensaties zou gebruiken om uw functioneren effectiever te maken. We noemen dit ook wel belichaamde cognitie. Het is een super interessant aspect om eens te onderzoeken. Hier leert u in het kort wat het is en hoe u het concreet kunt gebruiken.
  Lees verder...
 

Als uw inspiratie helemaal weg is voor uw werk . .

Door: Wout Plevier , 13 juli 2015
Deze week start ik met schrijven en opzetten van mijn multimediaal inspiratieboekje de PE factor! Dit vergt inspiratie, creativiteit, structuur en verbeeldingsvermogen om het zo leuk mogelijk te maken. Deze vorm van inspiratie heb ik nodig om een boek te maken. Maar Inspiratie op kantoor heeft echt iedereen nodig. En er is er naar mijn mening te weinig van! Lees hier de 7 tips om inspiratie op uw werkplek te activeren!
  Lees verder...
 

Mental Detox: hoe kom je toe aan wat je eigenlijk moet doen?

Door: Wout Plevier , 29 juni 2015
Het belooft een fijne week te worden met tropische temperaturen. Ik doop hem om tot week van de Mental Detox: hoe kom je toe aan wat je eingelijk moet doen in je werk en je leven. Het is simpel maar dat is ook meteen de reden dat veel mensen het niet doen. Men weet het eigenlijk best wel wat men moet doen maar doet het niet.  Deze week wordt de week van mental detox doen. Betere focus door u te ontdoen van negatief en beperkend denken en handelen. U krijgt er veel plezier van en meer energie!
  Lees verder...
 

Zes korte tips voor super veel energie. . . Just do it!

Door: Wout Plevier , 15 juni 2015
Wat kun je direct doen om 100% bruis en energie te krijgen?
Heel eenvoudig: gebruik positief taalgebruik en stel positieve vragen, neem de juiste vitaminen en zorg dat je voldoende slaapt , beweeg voldoende, houd contact met ‘menselijke zonnetjes', ontspan geregeld, los problemen op door ze aan te pakken. We "weten" dit allemaal. De tip is: nu gaan "doen!". Zoals Nike predikt: just do it! 
  Lees verder...
 
< vorige 1 2 3 4 5 7 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10