zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
webloggers
 

Wout Plevier

Wout Plevier
Coach, Trainer, Spreker l Persoonlijke Effectiviteit l Teamsucces l Versneld Leren en Lezen
info@woutplevier.nl
W 073 52 2 5656

https://woutplevier.nl 
SLiM! Training, inspirerende spreekshows en topcoaching voor meer persoonlijke grip in werk. Inspiratie en DOE trainingen met 100% rendement voor managers, teams en werkende professionals.

Download hier "Bezieling" uit SLiM!: het interactieve prachtige boek voor meer succes, focus, meer plezier en de juiste balans.
Wout Plevier info@innerspective.nl
 
 
 

Weblog`s van Wout Plevier :

 

Dichter bij je hart blijven en meer resultaat halen!

Door: Wout Plevier , 07 augustus 2013
\"100%Waarom belandt u (met sommige mensen) steeds in dezelfde vervelende situaties? Wat maakt dat u niet doet wat uw hart u eigenlijk ingeeft? Wat maakt dat u minder presteert dan u eigenlijk zou willen. Het volgende artikel bevat een korte uitleg en een praktische oefening hoe u de verschillende niveaus van denken, handelen kunt afstemmen op elkaar waardoor u sneller, gemakkelijker, efficienter communiceert en handelt en tot beter resultaat komt! 
  Lees verder...
 

Vijf tips om samenwerking direct een quantum leap te geven!

Door: Wout Plevier , 18 april 2013
Hoe kunt u de samenwerking met en in uw team significant verbeteren. In dit artikel krijgt u vijf concrete tips om uw ego in uw pak te laten passen! Kortom, zet 5 stappen en optimaliseer direct de onderlinge samenwerking!
  Lees verder...
 

14 stapjes om uw organisatie de goede richting op te zetten!

Door: Wout Plevier , 09 april 2013
De behoefte aan echte leiders is groot. Leiderschap vergt daadkracht, een positieve grondhouding, een duidelijke visie en open communicatie...en de mogelijkheid om medewerkers te empoweren de juiste stappen te zetten en er samen voor te gaan. Coachen is een middel om dit snel te bereiken. Leer hoe u een goede coachingsstructuur kunt invoeren en direct aan de slag kunt gaan!
  Lees verder...
 

SLIM FM: hoe tuned u in op uw klant?

Door: Wout Plevier , 05 maart 2013
Communiceren, het klinkt zo simpel. Zelfs al doet u niets, dan communiceert u toch! U hebt allemaal wel eens een communicatietraining gehad. Waarom is echt goed communiceren dan toch zo moeilijk voor velen? U kunt enorm veel tijd besparen door een aantal slimme dingen te doen, die uzelf en de ander activeren het beste uit een gesprek te halen. Het wordt tijd om SLIM in te tunen op uw interne en externe klanten. Sterker nog, doet u dit niet dan haalt u deze periode echt minder resultaat. De survival of the fittest wordt namelijk niet meer bepaald door de slimste of sterkste persoon/ organisatie maar door diegene die zich het beste flexibel kan aanpassen. Daarvoor is een luisterend oor naar uw klanten van eminent belang! 

Ik daag u uit dit een week vol te houden. Deel dan de effecten met ons. Deel uw waardevol comment en ontvang ebook SLIM! klaar. We zijn benieuwd!
  Lees verder...
 

Belezenheid vergroot uw carrierekansen!

Door: Wout Plevier , 01 maart 2013
Veel managers moeten heel veel lezen maar komen er of niet aan toe of moeten het leeswerk onder druk wegwerken. "Win tijd door Snellezen" is een methodiek die u betere focus geeft, u sneller leer lezen, uw analyses leert verbeteren, uw begrip laat toenemen en uw weer controle geeft over uw leeswerk en tijd. Ontdek hier alvast 6 tips die u kunnen helpen.
  Lees verder...
 

De drie tips die uw toegevoegde waarde direct verhogen!

Door: Wout Plevier , 10 januari 2013
Uit onderzoek blijkt dat 91% van de managers op dit moment niet precies weet, welke koers men dient te varen, hoe men teams kan empoweren en effectief kan sturen met processen.

De Hamvraag is: welke toegevoegde waarde levert u werkelijk aan uw organisatie? In dit artikel leert u wat de drie essentiële tips zijn om uw toegevoegde waarde direct te vergroten.

De uitdaging: praat er met uw MT team over en degene die de beste oplossing levert en hier plaatst, beloon ik met een empowerment workshop van 1 uur. Alle deelnemers ontvangen mijn app om 3 - 6 keer sneller te lezen. Het enige wat u hoeft te doen: een reactie achter te laten waarin u vertelt wat u concreet doet om de toegevoegde waarde te vergroten!
  Lees verder...
 

Onthoud alles snel en effectief in drie stappen.

Door: Wout Plevier , 24 oktober 2012
Uw brein is in staat een grote hoeveelheid informatie te onthouden…tenminste als u de elementaire wetten van het brein volgt. Om u bij te staan in deze drukke tijden, volgen hier de drie simpele stappen waardoor u weer kunt accelereren. Al 108 deelnemers hebben toegang gekregen tot downloaden van de Leesprofessor voor smartphones en tablets: https://itunes.apple.com/us/app/de-leesprofessor/id577386246?mt=8.  Doen!

  Lees verder...
 

Doorbreek de sleur en word productief en blij

Door: Wout Plevier , 22 mei 2012
In dit artikel krijgt u de 9 elementaire tips om de sleur in uw leven te doorbreken en in een flow van positiviteit en activiteit te komen. U komt hierdoor op plaatsen waar u anders niet zou zijn gekomen, ontmoet mensen die u anders niet had ontmoet en doet dingen en ervaart/ beleeft gevoelsmomenten die u anders niet had beleefd.
  Lees verder...
 

Help ik word ontslagen. . . en nu?

Door: Wout Plevier , 28 maart 2012
In een tijd van recessie vliegen de ontslagen je om de oren. De dreiging van een minder economisch klimaat doet bedrijven besluiten niet meer te investeren in opleiding, mensen te knippen die "ogenschijnlijk" overbodig zijn, meer te reageren op inkrimpen dan op innoveren en juist investeren. Korte termijn visie of slim beleid? Maar ja, dan word je ontslagen. En nu? Dit artikel helpt je een stukje op weg!
  Lees verder...
 

Leer krachtig en met vertrouwen presenteren!

Door: Wout Plevier , 14 maart 2012
Magische Presentaties houden...droomt u daar ook van? Of roept een presentatie stress bij u op...piekeren, niet meer goed kunnen slapen, angstscenario's visualiseren. Onze fylosofie is dat iedereen krachtig kan leren presenteren. U leert nu 7 korte tips waardoor u direct meer invloed krijgt op uw toehoorder, zekerder voor een groep staat en meer plezier ervaart voor- tijdens en na een presentatie.
  Lees verder...
 

Recessie? De ideale kans voor u om klanten te winnen!

Door: Wout Plevier , 01 maart 2012
Mensen klagen tegenwoordig veel over de recessie. Er vallen ontslagen. Bedrijven reorganiseren. De geldkraan voor marketing wordt dichtgedraaid. En toch dient de salesforce op volle toeren te blijven draaien. In een drietal artikelen ga ik je in basis wegwijs maken hoe je de recessie kunt gebruiken om langdurig en je waarde en je inkomen als bedrijf kunt laten stijgen.
  Lees verder...
 

De impact van zelfvertrouwen op uw succes!

Door: Wout Plevier , 26 september 2011
We leven in een maatschappij die steeds sneller en meer eisen stelt aan mensen. Om succes te boeken dient u toegevoegde waarde te leveren voor een ander. Overzicht, een duidelijke koers, positieve resultaten en innerlijk vertrouwen helpen daarbij.  In dit artikel leert u een korte techniek om meer succes te boeken door vertrouwen uit te stralen en waarde toe te voegen. De techniek leert u negatieve gedragspatronen te herkennen. 8 tips zetten u effectief op de juiste koers. U voelt zich goed als u ze gebruikt!
  Lees verder...
 

93% van de veranderingen mislukt. . . niet bij u!

Door: Wout Plevier , 19 september 2011
Als organisatie-adviseur kom ik geregeld binnen bij bedrijven die een bepaalde verandering doorgevoerd willen zien. Men wil dat de organisatie klantgerichter wordt of meer salesgericht gaat opereren, dat medewerkers ondernemers worden...Mooie visies, knappe strategien, een helder doel en toch mislukt 93% van dit soort veranderingen. Leer wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe u dit stapsgewijs kunt oplossen.
  Lees verder...
 

Empower uw werk- activeer spiegelneuronen!

Door: Wout Plevier , 23 augustus 2011
Uit onderzoek blijkt dat basiskennis van het brein kan helpen bij verklaren en inspelen op gedrag uit uw omgeving. U hebt het vast wel eens gehoord: laat voorbeeldgedrag aan uw medewerkers zien!  Logisch zult u zeggen! Maar ten eerste gebeurt het nog niet altijd en ten tweede waarom is dit nu eigenlijk zo? In dit artikel leert u hoe spiegelneuronen uw werk effectiever kunnen maken.
  Lees verder...
 
< vorige 5 6 7 volgende >
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10