zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
webloggers
 

Wout Plevier

Wout Plevier
Coach, Trainer, Spreker l Persoonlijke Effectiviteit l Teamsucces l Versneld Leren en Lezen
info@woutplevier.nl
W 073 52 2 5656

https://woutplevier.nl 
SLiM! Training, inspirerende spreekshows en topcoaching voor meer persoonlijke grip in werk. Inspiratie en DOE trainingen met 100% rendement voor managers, teams en werkende professionals.

Download hier "Bezieling" uit SLiM!: het interactieve prachtige boek voor meer succes, focus, meer plezier en de juiste balans.
Wout Plevier info@innerspective.nl
 
 
 

Weblog`s van Wout Plevier :

 

Slim Communiceren MOET u leren!

Door: Wout Plevier , 01 juli 2010
Communiceren, het klinkt zo simpel. Zelfs al doet u niets, dan communiceert u toch! U hebt allemaal wel eens een communicatietraining gehad. Waarom is echt goed communiceren dan toch moeilijk voor velen? U kunt enorm veel tijd besparen door een aantal slimme dingen te doen die uzelf en de ander activeren het beste uit een gesprek te halen. Ik daag u uit dit een week vol te houden. Deel dan de effecten met ons. We zijn benieuwd!
  Lees verder...
 

Bent u slim?

Door: Wout Plevier , 29 juni 2010
Mensen lezen gemiddeld 240 woorden per minuut en met een begrip van 70 %. Terwijl het brein met gemak in staat is 1500 woorden per minuut te lezen met 90 % begrip. Geen probleem als u niets te lezen hebt. Echter de hoeveelheid informatie neemt met factor elf per week toe. Geen wonder dat mensen gestrest raken. Ontdek hier de tien chronologische stappen hoe u een snellezer kunt worden.
  Lees verder...
 

Slim uw hartstocht volgen, dat doet u zo!

Door: Wout Plevier , 29 juni 2010
Veel mensen leven er lustig op los. Tijd en processen beheersen voor een groot deel hun leven. Wat werkelijk belangrijk is wordt vaak vergeten. Het volgen van de keuzes van uw hart zorgt ervoor dat u keuzes maakt die in lijn lopen met zaken die U werkelijk belangrijk vindt. Eigenlijk weet u uw hele leven al welke dingen voor U het meest doorslaggevend zijn. Alleen de vraag is: leeft u er ook naar?
  Lees verder...
 

Slim succes behalen

Door: Wout Plevier , 13 juni 2010
De komende zeven artikelen staan in het teken van SLIM leven en werken. Elk thema valt aan elkaar te verbinden. Deze week het thema SLIM succes behalen! Wat zou het mooi zijn als er een strategie zou bestaan om succesvol te zijn in het leven. Als u alle boeken erop naslaat die succes beschrijven, dan kom je tot een lijst van 20 eigenschappen die helpen om meer succesvol te zijn in het leven.

  Lees verder...
 

De drie essentiële tips om uw toegevoegde waarde te vergroten!

Door: Wout Plevier , 31 mei 2010
Uit onderzoek blijkt dat 74% van de managers niet precies weet hoe men teams en processen effectief kan aansturen. De Hamvraag is: welke toegevoegde waarde levert u werkelijk aan uw organisatie? In dit artikel leert u wat de drie essentiële tips zijn om uw toegevoegde waarde te vergroten.
  Lees verder...
 
< vorige 7
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10