zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Hoe verbeter je de uitstraling van de website van je bedrijf?

26 juli 2021 - Eerste indrukken blijven hangen. Hoe klanten kennismaken met jouw bedrijf is heel bepalend voor het vervolg en de indruk die klanten hebben van de organisatie. Wat bij een eerste indruk goed kan helpen is de uitstraling van de website. Een groot gedeelte van het oriëntatie en aankoopproces vindt tegenwoordig online plaats. Daarom is de online aanwezigheid en uitstraling cruciaal om een goede eerste indruk achter te laten. En online begint alles met webhosting. Simpel gezegd is webhosting het huren van een stuk ruimte op het web, om bestanden en informatie op te slaan. In dit artikel lees je meer over webhosting en hoe je de uitstraling van je website verbetert.

Mogelijkheden met hosting


Wanneer je een website wilt gebruiken voor je bedrijf, begint het allemaal bij webhosting. Waar ga je alle informatie en bestanden opslaan en wie zorgt ervoor dat jouw website online blijft met goede prestaties. De mogelijkheden met webhosting zijn eindeloos. Er zijn heel veel organisaties die webhosting aanbieden met allemaal verschillende voor- en nadelen en opties. Er zijn een aantal zaken waar je aan moet denken wanneer je een website gaat opzetten. Nadat je een webhostingpakket hebt gekozen en geregeld, moet er een domeinnaam worden gekozen. Om de uitstraling van je bedrijf goed uit te dragen, is het natuurlijk verstandig om de domeinnaam herkenbaar en makkelijk te maken. Dan kunnen potentiële klanten snel de website opzoeken en krijg je meer bezoekers op je website. Deze domeinnaam kun je ook gebruiken voor het mailen van je klanten. Via email hosting zorg je ervoor dat je dezelfde domeinnaam gebruikt als e-mailadres.

Webdesign
De uitstraling van je website valt of staat met een goed webdesign. Het webdesign bepaalt hoe jouw website eruit ziet op het gebied van stijl, lettertype, kleurgebruik etcetera. Voor een goed webdesign wat volledig aansluit op de huisstijl van jouw organisatie, kun je bij een webdesignbureau aanhaken. Wil je liever zelf aan de slag en daarmee kosten besparen? Dan kun je via Wordpress vrij eenvoudig de uitstraling van je website bewerken en aanpassen. Kies een leuk thema en template voor de hele website en laat je creatieve gedachten erop los om een mooie uitstraling te creëren. Via plug-ins en widgets kun jij zo veel functionaliteiten en mogelijkheden aan je website toevoegen als je wilt. Let er wel op dat deze niet overbodig zijn; hoe meer je op de website zet, hoe groter de kans is dat de website wat langzamer wordt en minder gebruiksvriendelijk is.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
In welke gevallen moet je aan de slag met een BAV
reacties
Nederlanders willen vooral buiten kantoor kunnen werken (1) 
Drie eenvoudige tips tegen SIM-swapping (1) 
Nederlander bang voor misleidende online reviews (1) 
Werknemer wil fiets in arbeidsvoorwaardenpakket (1) 
Nederland positieve uitschieter: 62 procent vertrouwt op huidige pensioenstelsel (1) 
Het grote verschil tussen weten en kunnen (1) 
Onderweg naar meer bevlogenheid  (1) 
top10
Tips voor een veilige werkplek, ook tijdens de vakantieperiode
Vier tips voor meer werknemersbetrokkenheid in de zorg in tijden van hybride werken
Bedrijven worstelen met innoveren omdat ze data niet effectief kunnen gebruiken
Toptalent aantrekken en behouden met een ‘employee first’ bedrijfscultuur
Wekelijkse aantal cyberaanvallen wereldwijd gestegen met 32 procent
De grootste frustraties en uitdagingen voor IT-systeembeheerders
Dit is hoe je cybersecurity op de kaart zet bij het management
Ongetrainde medewerkers vormen gapend gat in cybersecurity
Cybercriminelen bereiden zich voor op een wereld zonder macro's
Wantrouwen over data-uitwisseling remt technologische vooruitgang af
meer top 10