zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Hoe verbeter je de uitstraling van de website van je bedrijf?

26 juli 2021 - Eerste indrukken blijven hangen. Hoe klanten kennismaken met jouw bedrijf is heel bepalend voor het vervolg en de indruk die klanten hebben van de organisatie. Wat bij een eerste indruk goed kan helpen is de uitstraling van de website. Een groot gedeelte van het oriëntatie en aankoopproces vindt tegenwoordig online plaats. Daarom is de online aanwezigheid en uitstraling cruciaal om een goede eerste indruk achter te laten. En online begint alles met webhosting. Simpel gezegd is webhosting het huren van een stuk ruimte op het web, om bestanden en informatie op te slaan. In dit artikel lees je meer over webhosting en hoe je de uitstraling van je website verbetert.

Mogelijkheden met hosting


Wanneer je een website wilt gebruiken voor je bedrijf, begint het allemaal bij webhosting. Waar ga je alle informatie en bestanden opslaan en wie zorgt ervoor dat jouw website online blijft met goede prestaties. De mogelijkheden met webhosting zijn eindeloos. Er zijn heel veel organisaties die webhosting aanbieden met allemaal verschillende voor- en nadelen en opties. Er zijn een aantal zaken waar je aan moet denken wanneer je een website gaat opzetten. Nadat je een webhostingpakket hebt gekozen en geregeld, moet er een domeinnaam worden gekozen. Om de uitstraling van je bedrijf goed uit te dragen, is het natuurlijk verstandig om de domeinnaam herkenbaar en makkelijk te maken. Dan kunnen potentiële klanten snel de website opzoeken en krijg je meer bezoekers op je website. Deze domeinnaam kun je ook gebruiken voor het mailen van je klanten. Via email hosting zorg je ervoor dat je dezelfde domeinnaam gebruikt als e-mailadres.

Webdesign
De uitstraling van je website valt of staat met een goed webdesign. Het webdesign bepaalt hoe jouw website eruit ziet op het gebied van stijl, lettertype, kleurgebruik etcetera. Voor een goed webdesign wat volledig aansluit op de huisstijl van jouw organisatie, kun je bij een webdesignbureau aanhaken. Wil je liever zelf aan de slag en daarmee kosten besparen? Dan kun je via Wordpress vrij eenvoudig de uitstraling van je website bewerken en aanpassen. Kies een leuk thema en template voor de hele website en laat je creatieve gedachten erop los om een mooie uitstraling te creëren. Via plug-ins en widgets kun jij zo veel functionaliteiten en mogelijkheden aan je website toevoegen als je wilt. Let er wel op dat deze niet overbodig zijn; hoe meer je op de website zet, hoe groter de kans is dat de website wat langzamer wordt en minder gebruiksvriendelijk is.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
E-learning laten ontwikkelen? Let op deze tips!
reacties
Dat coachen is ook niet alles.  (2) 
India minder aantrekkelijk door krappe arbeidsmarkt (1) 
Vijf actiepunten voor een geavanceerde data-analytics-strategie voor de toekomst (1) 
Zo toegankelijk zijn websites waar je belangrijke zaken regelt (1) 
Young Professionals ervaren steeds meer stress (1) 
Twee na grootste stijging werkgelegenheid ooit  (1) 
Nederlanders meest gierig: consumenten betalen steeds minder voor verzending (1) 
top10
Twee derde Nederlanders dik tevreden met baas
Zakelijk reizen na corona: grote behoefte aan ‘grenzeloze benefits’
Online neemt de rol van de papieren folder langzaam over
Vier op tien jonge Nederlanders overwegen emigratie door woningtekort
Jongeren werken aan gezonde wereld en energietransitie tijdens de Tech Day
Premie WA beperkt casco-verzekering stijgt ondanks daling schadelasten
Netto maandsalaris van Nederlander met modaal inkomen stijgt met 7,75 euro
Nederlander verwacht weer vaker de weg op te gaan voor werk
Drie op de vijf Nederlanders willen werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft
Nalatigheid beveiligen softwareontwikkeling moet gevolgen krijgen
meer top 10