zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Het onbewust aantrekken van ongedierte

29 oktober 2021 - Met onze huidige levensstijl wordt ongedierte vaker dan ooit door onze huizen aangetrokken. Deze kleine dieren kunnen veel schade aanrichten aan het huis door in verschillende ruimtes te nestelen. Ze kunnen ook verschillende ziekten bijdragen die schadelijk kunnen zijn voor de mens.

De beste manier om muizen te bestrijden is door het gebruik van vallen en gifaas die het ongedierte helpen verwijderen. Een professionele ongedierte bestrijdingsservice kan jou de producten leveren en tegelijkertijd de verzekering geven dat ze op plaatsen worden geplaatst waar ze geen kinderen of huisdieren in uw huis schaden.Wat is het probleem met muizen?
Er is een groeiende zorg voor de gezondheid van mens en dier en voor het milieu. Het probleem met muizen is dat ze productieve fokkers zijn en als ze eenmaal een huis hebben besmet, is er geen effectieve manier om ze eruit te krijgen. Muizen kunnen binnenkomen via kleine scheurtjes en gaatjes in muren, leidingen, afvoeren, enz. Ze kunnen voedsel ook van grote afstand ruiken en dit zorgt ervoor dat ze onze huizen, kantoren of elke andere plaats binnenkomen waar ze voedsel ruiken.

Het is niet eenvoudig om muizen te bestrijden omdat ze met elkaar kunnen communiceren via ultrasone piepjes die mensen niet kunnen horen. Ze hebben ook een goed geheugen waardoor ze kunnen samenwerken om zich in verschillende richtingen te verspreiden als er roofdieren in de buurt zijn.

Hoe je jouw huis kunt ontdoen van muizen en ze uit uw huis kunt houden?
Muizen kunnen een groot probleem zijn voor jouw huishouden. Ze veroorzaken een vreselijke geur en besmetten ook voedsel met hun uitwerpselen en urine. Muizen vormen ook een gevaar voor de gezondheid omdat ze ziekten zoals salmonella, hantavirus en toxoplasmose dragen. Muizen kunnen je huis binnenkomen via gaten in de fundering of door een opening die groter is dan 2 inch. Je moet alle openingen controleren en alle gebieden die je aantreft afsluiten, zodat muizen je huis niet meer kunnen binnendringen.

4 manieren om muizen te bestrijden en van jouw tuin een muisvrije zone te maken
Het zijn niet alleen de kosten van dit ongedierte dat ons zorgen baart. Knaagdieren kunnen ook een ernstig gevaar voor de gezondheid vormen. Een plaag van knaagdieren is gevaarlijk, niet alleen voor de gezondheid van jouw gezin, maar ook voor jouw eigendom. Het kan ernstige schade toebrengen aan elektrische apparatuur. Muizen zijn al eeuwenlang hinderlijk voor de menselijke bevolking en er zijn 4 simpele manieren waarop ze kunnen worden bestreden om te voorkomen dat ze onze huizen binnenkomen.

1) Houd altijd een oogje in het zeil
2) Zet vallen in specifieke gebieden
3) Blokkeer hun ingang
4) Gebruik insectenwerende middelen

Het ongedierte gaat niet weg, dus je kunt er maar beter mee leren omgaan
We kunnen niet van ongedierte afkomen, maar we kunnen er wel mee leren leven. Ongedierte zal altijd een deel van ons leven uitmaken. Wat we kunnen doen, is leren hoe we ons eraan kunnen aanpassen, in plaats van te proberen ze helemaal kwijt te raken. Dus maak je er geen zorgen over - doe gewoon wat je moet doen om met de beestjes in je huis of kantoor om te gaan, en geniet van het leven!

 
 Doorsturen   Reageer  

 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
eBook: de kracht van reviews en e-mail marketing
In dit eBook gaan Spotler en de Feedback Company in op het belang van review marketing en e-mail marketing. Want door deze twee te combineren, ontstaat er een krachtige combinatie die veel voordelen biedt voor je klanten en voor je eigen organisatie. Benieuwd? 
Download het eBook
Lees verder
Nanocoating als nieuwe technologie voor het onderhouden van gepoedercoat materiaal
reacties
Laptop veel milieuvriendelijker dan desktop  (1) 
Om veerkrachtiger te zijn, moeten bedrijven zich op snelheid en schaal richten (1) 
25 procent meer omzet verwacht door face-to-face zakendoen (1) 
Agile werken: een fundamentele cultuurverandering (1) 
Uitgebreide werkkostenregeling verlengd: meer ruimte voor kerstpakketten (1) 
Nederlandse werknemers wereldwijd het minst gestrest (1) 
Lynk&Co 01 (1) 
top10
Overweeg je een management buy out? Drie tips
Hybride werken: veel bedrijven in de Randstad zijn om
Acht op de tien technische bedrijven kampt komende vijf jaar met personeelstekort
Gebrek aan controles en zichtbaarheid in wat gebruikers doen in app zorgt voor onnodig bedrijfsrisico
Overheid biedt steeds vaker financiering voor om- en bijscholing
Pandemie zorgt voor toename van fraude en oplichting
'Innovatief leiderschap vraagt moed en non-conformistisch handelen'
Digitale monitoring van werknemers schaadt vertrouwen en vergroot personeelsverloop
Big Data en kunstmatige intelligentie blijven belangrijkste trends in financiële sector
Grootste uitdaging HR is het aantrekken en behouden van werknemers uit verschillende generaties
meer top 10