zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Jorritsma: 'Energiebedrijven hebben vals gespeeld'

15 januari 2002 - Volgens Minister Jorritsma van Economische Zaken hebben de gevestigde bedrijven nieuwkomers op de energiemarkt op een oneerlijke manier gedwarsboomd. Ze noemde als voorbeeld de ervaring van een klant die wilde overstappen op een goedkopere leverancier van stroom.

 Lees verder...   Reageer
 

Karel Vuursteen Topman van het Jaar 2001

15 januari 2002 - Heineken-baas Vuursteen Topman van het Jaar 2001Karel Vuursteen is uitgeroepen tot Topman van het Jaar 2001. De bestuursvoorzitter van Heineken kreeg gisteravond tijdens het Nationaal Management Diner uit handen van Aegon-topman Kees Storm de sculptuur, die aan de uitverkiezing verbonden is, uitgereikt.

 Lees verder...   Reageer
 

ABN Amro-directeur: 'Wij waren te arrogant'

15 januari 2002 - ABN Amro is arrogant geweest. De bank heeft te lang gedacht dat de bomen tot in de hemel groeien. Dat stelt Floris Deckers, directeur van ABN Amro Nederland.

 Lees verder...   Reageer
 

Werkgeversvoorzitter: 'Overheid niet krachtig genoeg'

13 januari 2002 - Niet het ´poldermodel´ is er de oorzaak van dat sommige problemen in Nederland te lang blijven liggen. Problemen blijven liggen omdat er geen krachtige overheid is.

 Lees verder...   Reageer
 

Buzz marketing: oude wijn in nieuwe zakken

13 januari 2002 - Buzz marketing is volgens Businessweek dé trend van het jaar. Maar in feite is de fluistercampagne zo oud als public relations zelf.

 Lees verder...   Reageer
 

Stormloop op belastingadviseurs

13 januari 2002 - De nieuwe regels bij de belastingaangifte leiden tot een stormloop op de adviseurs. Er zijn er te weinig om alle hulpverzoeken bijtijds af te werken.

 Lees verder...   Reageer
 

Hoge werkdruk voor Europese ceo's

10 januari 2002 - Europese (top)managers gaan gebukt onder een steeds zwaardere werklast. Van de meeste topmannen en -vrouwen van grotere ondernemingen in Europa wordt verwacht dat ze vrije tijd (zoals de avonduren of het weekend) opofferen om te voldoen aan de eisen die het moderne zakenleven aan hen stelt.

 Lees verder...   Reageer
 

Britse spoorwegen het ergst van Europa

10 januari 2002 - Of hij het Nederlandse nieuws volgt, is niet bekend. Maar de Britse minister Peter Hain zegt in een interview met het tijdschrift The Spectator dat de Britse spoorwegen het slechtst van heel Europa zijn.

 Lees verder...   Reageer
 

KPN voert top-10 volksaandelen 2001 aan

10 januari 2002 - KPN was volksaandeel nummer één in 2001. Maar liefst 397.000 huishoudens waren in dat jaar de eigenaar van één of meer aandelen van het telecombedrijf.

 Lees verder...   Reageer
 

Geld maakt wèl gelukkig

9 januari 2002 - Geld maakt wèl gelukkig, in weerwil van de oud-Hollandse uitdrukking. Britse wetenschappers hebben dat aangetoond.

 Lees verder...   Reageer
 

Vijf tips om computervirussen in 2002 buiten te houden

9 januari 2002 - Badtrans, Code Red, Nimda: het zijn dagelijks gebruikte begrippen geworden. Het zijn de namen van computervirussen, waarmee internetters in 2001 meer dan voorheen mee te maken kregen.

 Lees verder...   Reageer
 

Stijging online advertising verwacht dankzij porno

9 januari 2002 - In 2002 wordt in Europa naar schatting 2,54 miljard dollar aan online advertising uitgegeven. Het afgelopen jaar was dit nog 1,53 miljard dollar.

 Lees verder...   Reageer
 

Top-10 redenen om altijd de waarheid te spreken

8 januari 2002 - Wie vertelt er nu niet eens een leugentje om bestwil? Toch is de waarheid spreken beter. Waarom?

 Lees verder...   Reageer
 

Ex-baas Greenpeace wordt PR-adviseur biotech-bedrijf

8 januari 2002 - De voormalige Britse baas van Greenpeace, Lord Peter Melchett, heeft een nieuwe baan. De milieu-activist wordt adviseur bij een PR-bureau.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1484 1485 1486 1487 1508 volgende >
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10