zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

'Te weinig ruimte voor villa's'

21 januari 2002 - Er is de komende vijfentwintig jaar te weinig ruimte voor de bouw van villa's. Dat stelt de vereniging van projectontwikkelaars naar aanleiding van de Vijfde Nota Ruimtelijke Ordening van minister Pronk.

 Lees verder...   Reageer
 

De zes principes van aardig gevonden worden

20 januari 2002 - Persoonlijke effectiviteit heeft alles te maken met anderen. Vinden mensen een manager onsympathiek, dan krijgt hij eenvoudigweg minder van ze gedaan.

 Lees verder...   Reageer
 

Linschoten weigert WAO-akkoord te ondertekenen

20 januari 2002 - Kroonlid Robin Linschoten van de Sociaal-Economische Raad (SER) weigert zijn handtekening onder het huidige akkoord op hoofdlijnen over herziening van de WAO te zetten. De voormalig VVD-staatssecretaris van Sociale Zaken vindt het een slechts voorstel, zo liet hij in het tv-programma Buitenhof weten.

 Lees verder...   Reageer
 

Beleggingsfonds zit Hans Breukhoven dwars bij aandelen inkoop

20 januari 2002 - Aandeelhouder Southside Property zit Hans Breukhoven dwars bij het opkopen van alle aandelen Free Record Shop. De grootaandeelhouder wil Free Record Shop van de beurs afhalen omdat het bedrijf geen voordeel meer heeft bij een beursnotering.

 Lees verder...   Reageer
 

Onno Draisma verkozen tot Salesmanager van het Jaar 2001

17 januari 2002 - Onno Draaisma is gisteren verkozen tot salesmanager van het jaar 2001. Draaisma is algemeen directeur bij JD Edwards te Baarn, een bedrijf dat ERP-systemen verkoopt en implementeert.

 Lees verder...   Reageer
 

Engelse managers: 'Vrouwen met make-up zijn professioneler'

17 januari 2002 - Vrouwen die make-up gebruiken zien er professioneler uit. Dat vinden Britse managers. Zij zien liever dat de vrouwen op hun afdeling aan de slag gaan met mascara en lippenstift dan dat ze met een kaal en bloot hoofd rondlopen.

 Lees verder...   Reageer
 

Konmar, Free Record Shop en ZON starten gezamelijke tv-campagne

17 januari 2002 - Eind januari 2002 zijn voor het eerst de commercials van supermarktketen Konmar, de Free Record Shop en internetbedrijf ZON op televisie te zien. Over de precieze inhoud van deze gezamenlijke tv-campagne wil Laurus-woordvoerster S. van Amerongen niets zeggen tegenover Distrifood Nieuwsblad.

 Lees verder...   Reageer
 

CBS opeens veel optimistischer over economische groei

17 januari 2002 - Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft donderdag onverwacht de ramingen voor het derde kwartaal van 2001 naar boven bijgesteld. De economische groei komt uit op 0,8 procent.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe SMS-dienst voor de snelle zakenman

16 januari 2002 - Als eerste managers en professionals op de hoogte brengen van het laatste vaknieuws, nog voor de werkdag begint: dat is de doelstelling van Smsflash. De vandaag gestarte sms-dienst verzendt dagelijks sms-berichten met zakelijk nieuws, tips en tools.

 Lees verder...   Reageer
 

Minister De Vries: 'Overheid moet niet klantgericht werken'

16 januari 2002 - De overheid kan niet zonder meer vergeleken worden met ondernemingen, en burgers niet met klanten. Dat zei minister De Vries van Binnenlandse Zaken (PvdA) woensdag op de conferentie Sturing en Verantwoording en Rekenschap bij de Overheid in Rotterdam.

 Lees verder...   Reageer
 

Winkeliers mogen Eurocent weigeren

16 januari 2002 - Winkeliers mogen Eurocenten weigeren. Dat heeft een woordvoerder van De Nederlandsche Bank verklaard.

 Lees verder...   Reageer
 

Fentener van Vlissingen: 'Recessie brengt veel goeds voort'

15 januari 2002 - Hoe vervelend een recessie ook is, er komt veel goeds uit voort. Dat denkt John Fentener van Vlissingen, telg van de ondernemersfamilie die eigenaar is van SHV Holdings.

 Lees verder...   Reageer
 

Vertrouwelijke documenten op internet niet veilig voor Google

15 januari 2002 - Doordat de zoekmachine Google sinds enige tijd Word- en pdf-bestanden kan indexeren, blijken tal van vertrouwelijke documenten op internet in feite op straat te liggen. CV's van sollicitanten, notulen of vertrouwelijke rapporten zijn simpel op te sporen.

 Lees verder...   Reageer
 

Onsympathieke bazen veroorzaken hartklachten

15 januari 2002 - Een onaardige baas doet de bloeddruk van zijn medewerkers stijgen, wat op termijn tot hartklachten kan leiden. Deze fysieke reactie op een slechte relatie met de baas komt naar voren uit een onderzoek van de Britse dokters George Fieldman en Nadia Wager van het Universiteitsziekenhuis in High Wycombe.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1483 1484 1485 1486 1508 volgende >
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10