zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Investeren in internetbedrijven weer populair

3 maart 2004 - Beleggen in internetbedrijven begint na de hype aan het begin van deze eeuw weer zeer populair te worden. Zoekmachine Google heeft een geschatte jaarwinst van 350 miljoen euro en een beurswaarde van 15 tot 20 miljard euro.

 Lees verder...   Reageer
 

Nu ook internetadressen met leestekens mogelijk

2 maart 2004 - Internetadressen kunnen sinds maandag leestekens als de umlaut (ä) of de accent grave (é) bevatten. Dit heeft de website van het Duitse Tagesschau gemeld.

 Lees verder...   Reageer
 

Drie hindernissen bij klantgedrevenheid

2 maart 2004 - Van de Fortune top-100 bedrijven claimt 80 procent 'klantgedreven' te werk te gaan. Diezelfde klant kan dagelijks beoordelen of dit allemaal holle retoriek is of waarheid. Om daarna met de voeten te stemmen.

 Lees verder...   Reageer
 

Zes tips om uw charisma te ontwikkelen

1 maart 2004 - Moet u knap zijn om charisma te kunnen hebben? Nee! En nog beter nieuws: u kunt uw eigen charisma positief beïnvloeden. Dat stelt Michel Hoetmer op de website van SalesQuest.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwste mobiele telefoons gevoelig voor computervirussen

29 februari 2004 - De nieuwste generatie mobiele telefoons kunnen het doelwit vormen van computercriminelen. In feite zijn alle apparaten met een chip, een zend- en een ontvangfunctie gevoelig voor misbruik, vooral als deze met het internet verbonden zijn.

 Lees verder...   Reageer
 

Code-Tabaksblat nu officieel in werking

29 februari 2004 - Het kabinet neemt de aanbevelingen van de commissie-Tabaksblat over en heeft de code van de commissie aangewezen als gedragscode voor beursgenoteerde bedrijven. Vennootschappen moeten volgens Tabaksblat in hun jaarverslag aangeven in hoeverre de code wordt nageleefd.

 Lees verder...   Reageer
 

CWI verwacht oploop werkloosheid

29 februari 2004 - Het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) verwacht dat de werkloosheid dit jaar nog stevig oploopt. Bestuursvoorzitter R. de Groot van het voormalige Arbeidsbureau rekent erop dat Nederland eind dit jaar ongeveer 800.000 werklozen telt.

 Lees verder...   Reageer
 

Werkgevers: cao's algemeen verbindend verklaren

26 februari 2004 - Een grote meerderheid van de werkgevers is positief over het algemeen verbindend verklaren van CAO's. Dat concludeert minister De Geus uit een onderzoek dat hij woensdag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

 Lees verder...   Reageer
 

Voorrangspositie Belastingdienst bij faillissement mogelijk afgeschaft

26 februari 2004 - De voorrangspositie van de fiscus bij een faillissement is schadelijk voor de economie. Doordat de belastingdienst als eerste mag plukken, verkeren Nederlandse bedrijven te lang in surséance van betaling en kunnen moeizaam een doorstart maken.

 Lees verder...   Reageer
 

Amerikaanse senioren 'smeken' om advertenties

26 februari 2004 - Opmerkelijk: De Amerikaanse ouderenorganisatie AARP voert campagne om de reclamewereld en het adverterend bedrijfsleven op te roepen meer aandacht te besteden aan vijftigplussers. Deze groep heeft jaarlijks 400 miljard dollar te besteden en groeit ieder jaar met 4 miljoen.

 Lees verder...   Reageer
 

Fanatieke werknemers hebben vaker RSI

26 februari 2004 - Fanatieke werknemers lopen anderhalf keer zo veel kans op RSI-klachten. Dat heeft onderzoek van TNO onder 3.000 medewerkers bij negentien bedrijven uitgewezen.

 Lees verder...   Reageer
 

Sneeuwval veroorzaakt ook problemen op de electronische snelweg

26 februari 2004 - Niet alleen op de 'gewone' snelwegen zorgde sneeuwval gisteren voor overlast, ook op de electronische snelweg (internet) ontstonden er problemen. Eén van de grootste providers van beursinformatie heeft donderdagochtend niet kunnen werken, omdat de satellietschotel in Amsterdam vol met sneeuw lag.

 Lees verder...   Reageer
 

Langer doorwerken, prima, maar dan in deeltijd

26 februari 2004 - Het overgrote deel van de 45-plussers wil voor zijn zestigste stoppen met werken. Daarna nog doorwerken doen ze liever niet, tenzij het in deeltijd kan.

 Lees verder...   Reageer
 

Loonstrookje van januari geeft consument vertrouwen

25 februari 2004 - Nu de eerste loonstrookjes van dit jaar binnen zijn, blijkt de Nederlandse consument opeens veel optimistischer over de toekomst. Daarentegen zijn ondernemers deze maand somberder gestemd dan in januari. Vorige maand ondervroeg het CBS consumenten nog voordat zij hun loonzakjes hadden gekregen.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1223 1224 1225 1226 1352 volgende >
advertorial
White paper: Segmentatie en profielverrijking in e-mail marketing
Je weet ongetwijfeld dat gesegmenteerde mailings beter aansluiten op je lezerspubliek en om die reden betere ratio’s scoren, maar waar moet je beginnen? Laat dit Spotler white paper je inspireren en op weg helpen.
Download het white paper
 
Lees verder
Geregistreerde Nederlandse elektrische auto's groeit alsmaar door
reacties
Werkend Nederland wil aan de leasefiets, fiscale regels en onwetendheid sta-in-de-weg (1) 
Corona-klagen (1) 
Werkende ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’  (2) 
(Wanneer) geven we elkaar weer een hand? (2) 
Digital nomad heeft behoefte aan persoonlijk contact met community (2) 
Autobezit voor Nederlanders nog belangrijker in coronatijden (1) 
Helft Nederlanders nog nooit overgestapt van autoverzekering (1) 
top10
Vier redenen waarom het nieuwe werken beter is
Werkend Nederland wil aan de leasefiets, fiscale regels en onwetendheid sta-in-de-weg
Skillspaspoort gaat cv vervangen
Werkende ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’
Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?
Onderzoek naar communicatie in crisistijd: laat vooral van u horen!
Respons jongeren op direct mail hoger dan oudere generaties
Vacaturetrend: op weg naar herstel
“Digitale les heeft positieve invloed op prestaties leerlingen”
Corona-klagen
meer top 10