zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
ict
 

IT op de werkvloer: vloek of zegen voor de productiviteit?

18 oktober 2019 - Productiviteit. Het blijft een woord dat continu terugkomt; op uw werk, in functioneringsgesprekken, tijdens evaluaties en als u zelf kijkt naar hoe uw dag is verlopen. Hoeveel hebt u gedaan in die paar uur? En was het genoeg?

  Lees verder...      Reageer

Ook bedrijven moeten investeren in ICT-skills

17 oktober 2019 - 51 procent van de Nederlandse leraren vindt dat er op lerarenopleidingen onvoldoende aandacht aan ICT wordt gegeven. Dit blijkt uit onderzoek dat SLBdiensten liet uitvoeren door PanelWizard onder 528 onderwijsprofessionals.

  Lees verder...      Reageer

Citizen development als oplossing voor de uitdagingen op de IT-afdeling

17 oktober 2019 -  Frictie op de IT-afdeling, klinkt dat bekend? Geen wonder, want IT is vaak genoodzaakt om apps en projecten steeds sneller te ontwikkelen doordat technologische ontwikkelen in rap tempo gaan. Het probleem is echter dat er niet voldoende aanbod van goed gekwalificeerde mensen is om aan de vraag te kunnen voldoen.

  Lees verder...      Reageer

Drie populaire project management apps voor managers

14 oktober 2019 -  Managers die te maken hebben met projecten gebruiken vaak project management software bijvoorbeeld om informatie te ordenen en om deadlines te bewaken. De laatste jaren hebben softwareleveranciers naast traditionele software-oplossingen ook veel apps ontwikkeld.

  Lees verder...      Reageer

Vijftien procent van de IT-beslissers vindt eigen cloudverbindingen onvoldoende beveiligd

10 oktober 2019 - Slechts twee derde van de IT-beslissers is van mening dat hun cloudverbindingen optimaal of voldoende zijn beveiligd (66 procent). Een verontrustend aantal, blijkt uit onderzoek van Telindus onder 294 IT-beslissers.

  Lees verder...      Reageer

Dit zijn de meest ingrijpende technologische ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar

9 oktober 2019 - Artificial Intelligence wordt beschouwd als de meest ingrijpende technologische ontwikkeling van de afgelopen vijf jaar. Dat zegt 39 procent van de Nederlandse IT-professionals in een onderzoek van de Equinix Global Interconnection Index Volume.2.

  Lees verder...      Reageer

Invoering sleepwet zorgt voor toename VPN-gebruik

8 oktober 2019 - Steeds meer consumenten lijken zich bewust van hun online privacy en de risico’s die ze daarbij lopen. Ze maken tijdens het internetten namelijk steeds vaker gebruik van een VPN-verbinding. Dit en meer blijkt uit onderzoek van VPNGids.nl.

  Lees verder...      Reageer

Organisaties laks met cybertraining medewerkers

7 oktober 2019 - Organisaties nemen onvoldoende maatregelen om de achterstand van medewerkers in kennis en bewustwording rondom securityrisico's te bestrijden. Daardoor zijn organisaties onnodig kwetsbaar. Dat blijkt uit onderzoek van Mimecast.

  Lees verder...      Reageer

Hoe deelt u uw bedrijfsbestanden veilig anno 2019?

7 oktober 2019 - Cybercriminelen veroorzaken steeds vaker bedrijfsschade. Zeker indien er bedrijfsgevoelige informatie wordt gedeeld, is het belangrijk dat er veiligheidsmaatregelen worden getroffen. Daarvoor klopt men wel vaker aan bij de ICT-manager. Maar wat kan die manager dan doen?

  Lees verder...      Reageer

Leidinggevenden leven cybervoorbeeldfunctie niet na

4 oktober 2019 - In Nederland stijgt de bezorgdheid over digitale en online veiligheid op de werkvloer al enkele jaren. Ongeveer de helft van werkend Nederland (48 procent) heeft op het werk weleens te maken gehad met een cyberincident.

  Lees verder...      Reageer

Vijf tips om uw wachtwoorden veilig te onthouden

3 oktober 2019 -  In de meeste gevallen geldt: hoe beter het wachtwoord, hoe lastiger het is om te onthouden. Zeker wanneer u verschillende wachtwoorden gebruikt voor verschillende accounts. Want schreef u dat ene wachtwoord nou met een hoofdletter of met een speciaal teken?

  Lees verder...      Reageer

Steeds meer internetgebruikers maken intensief gebruik van VPN

2 oktober 2019 - Steeds meer Nederlanders maken tijdens het internetten gebruik van een VPN, merken VPN-aanbieders. Mensen blijken dit in 2019 erg intensief te doen: 60 procent van de gebruikers zet de VPN regelmatig aan of gebruikt het zelfs continu als ze online zijn.

  Lees verder...      Reageer

Crisis veroorzaakt door tekort aan IT-budget

1 oktober 2019 -  Mendix presenteert de resultaten van een onderzoek waarin bedrijven werd gevraagd in hoeverre zij succesvol digitale initiatieven kunnen uitvoeren ondanks het aanhoudende tekort aan softwareontwikkelaars.

  Lees verder...      Reageer

CIO worstelt met IT-performance door complexiteit cloud migratie

27 september 2019 - Dynatrace maakt de resultaten bekend van een wereldwijd onderzoek onder 800 CIO’s naar hun grootste uitdagingen. Daaruit blijkt dat digitale transformatie, migratie naar cloud computing en toenemende klantverwachtingen zowel de IT-complexiteit vergroten als de kosten voor het managen daarvan.

  Lees verder...      Reageer

< vorige 1 2 3 4 5 184 volgende >
advertorial
Verbeter in 10 stappen je e-mail marketing [ebook]
In het ebook ‘Verbeter in 10 stappen je email marketing’ van Spotler ontdek je snel of je op de goede weg bent en waar je nog extra stappen kunt zetten. Denk aan bestandsgroei, dynamische content, A/B-testen, datakoppelingen en meer. Benieuwd?
Download het ebook
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Ergonomisch werken is gezond werken
reacties
Vrouwen voorop in de rum-sector (1) 
Betere werksfeer vermindert werkstress (1) 
Eerlijke collega’s belangrijk voor werkgeluk (1) 
Banner leidt opvallend vaak naar online zoekopdracht (1) 
Noorwegen populair onder camperaars (1) 
Dit kost een uur parkeren op de drukste luchthavens in Europa (1) 
De voordelen van content marketing (1) 
top10
Nooit meer een ‘Blue Monday’!
Outplacement vaker succesvol, niet voor oudere medewerkers
Eerlijke collega’s belangrijk voor werkgeluk
36 procent van de werknemers komt niet los van het werk
Betere werksfeer vermindert werkstress
Arnoud van Vliet verkozen tot ‘MVO-manager van het jaar’ 2019
Zestigplusser is zich niet bewust van gevaren openbare wifi
Stoomcursus ‘nieuwe IT-ontwikkelingen’ toont directies waar winst te behalen valt
Vandaag Filevrije Dag
Hoe meer energiebronnen, hoe kleiner de kans op uitval
meer top 10