zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
commercieel
 

Webshopmanagers zijn gebaat bij het inschakelen van een fulfilment center

1 maart 2022 - De gemiddelde webshopeigenaar besteedt jaarlijks 750 uur aan logistieke taken, terwijl men die tijd zou kunnen gebruiken om te focussen op manieren die groei realiseren. Dat vertelt althans Mathijs Smit. Hij de oprichter van Bringle, een fulfilment center waar webshops terecht kunnen voor het uitbesteden van hun logistiek.

  Lees verder...      1 reactie

Drie tips om in 2022 je reputatie te verbeteren

21 februari 2022 - Net voordat het nieuwe jaar begon vroeg Omnicom PR Group 1.000 consumenten naar hun verwachtingen en ervaringen met de grootste merken in Nederland. Wat blijkt: de 80 grootste organisaties stellen de Nederlandse consument teleur. Als je weet wat belangrijk is voor consumenten, is goed mogelijk je reputatie te verbeteren.

  Lees verder...      Reageer

Als merk het jaar overleven? Investeer in klantvertrouwen!

1 februari 2022 - Klantvertrouwen is vandaag de dag essentieel om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Een recent onderzoek van Adobe laat zelfs zien dat de kans groter is dat klanten iets kopen van een merk dat ze vertrouwen. Maar liefst zeven op de tien Europese consumenten gaan bij een groter vertrouwen over tot aankoop.

  Lees verder...      Reageer

Grote merken stellen Nederlandse consument teleur

28 januari 2022 - 80 grote merken in Nederland voldoen niet aan de belangrijkste verwachtingen van consumenten. Om relevant te blijven moeten merken meer laten zien wat ze daadwerkelijk doen voor onze samenleving en het klimaat. Dit blijkt uit het Authenticity Gap-onderzoek van Omnicom PR Group onder 1000 Nederlandse geïnformeerde consumenten*.

  Lees verder...      1 reactie

Bedrijven willen klantervaring verbeteren in huidige 'digital-first' wereld

25 januari 2022 - Bijna zeven op de tien Nederlandse bedrijven hebben het verbeteren van de klantervaring tot prioriteit gemaakt voor de komende twaalf maanden, zo blijkt uit onderzoek van Experian dat is uitgevoerd door Forrester Consulting. Het rapport 'Data, digitalisation and the return to pre-pandemic growth' gaat dieper in op hoe zowel het bedrijfsleven als consumenten momenteel denken over de klantervaring.

  Lees verder...      Reageer

Klantervaring bepaalt in 2022 winnaars en verliezers

12 januari 2022 - Mendix voorspelt voor 2022 een aantal trends op het gebied van customer experience die zakelijk succes zullen stimuleren. Naarmate de verwachtingen op het gebied van de klantervaring toenemen, zullen meer bedrijven low-code inzetten om wendbaarder te worden.

  Lees verder...      Reageer

Klantgerichte Finance-afdeling heeft veel invloed in organisatie

31 december 2021 - Finance heeft veel invloed in een organisatie. De andere afdelingen vinden Finance zelfs het meest invloedrijk van alle afdelingen. Bijna 70 procent van de niet-financiële afdelingen gaan ervan uit dat de directie Finance zeer belangrijk vindt bij de besluitvorming.

  Lees verder...      Reageer

Het veranderende sales vak; inzichten voor blijvende groei

23 december 2021 - De afgelopen jaren zijn op z’n zachts gezegd onstuimig verlopen met golvende corona maatregelen die talloze werkvelden hebben doen veranderen. Zo ook het sales vak. Beurzen, netwerkevenementen en face-to-face klant meetings waren ineens verdwenen. Een grote klap voor een branche waarbij deals voor een groot deel afhankelijk zijn van de klik, vertrouwen en gevoel.

  Lees verder...      Reageer

Vier trends op het gebied van customer experience voor 2022

17 december 2021 - Het creëren van een geweldige customer experience is voor ieder bedrijf een belangrijke doelstelling. Wanneer dit wordt bereikt, zullen klanten er alles aan doen om hun vrienden en familie te vertellen over hoe goed hun ervaring met dat merk was.

  Lees verder...      1 reactie

Slechts zes procent CEO’s van grootste organisaties actief op social media

2 december 2021 - TEAM LEWIS presenteert de jaarlijkse Global Marketing Index™. Het bureau heeft de top 300 grootste bedrijven ter wereld uit de Forbes Global 2000 lijst geanalyseerd met behulp van een eigen ontwikkelde methode, de Marketing Engagement Tracker (MET).

  Lees verder...      Reageer

Minder dan een kwart van de zakelijke beslissers zet AI in om klantcommunicatie te verbeteren

29 november 2021 - Artificial intelligence (AI) en robotica worden in Nederland nog niet volop ingezet om de communicatie met klanten te verbeteren. Slechts 22 procent van de Nederlandse IT- en zakelijke beslissers geeft aan dat zij hiervoor AI en/of robotica gebruiken. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek van Fellowmind.

  Lees verder...      Reageer

Persoonlijk, telefonisch contact met online dienstverleners favoriet

19 november 2021 - Wanneer het gaat om vragen en problemen bij online dienstverlening, heeft persoonlijk, telefonisch contact in de meeste gevallen de voorkeur. Mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Dat zijn enkele conclusies van een recent onderzoek van BeFrank. Zij vroeg ruim 1000 werkenden naar hun ervaringen met diverse vormen van contact met dienstverleners.  

  Lees verder...      Reageer

Pakjespaniek: Nederlanders niet voorbereid op vertraging decembercadeaus

4 november 2021 - Ieder jaar waarschuwen winkeliers opnieuw voor drukte in winkels en bij het bestellen van aankopen in aanloop naar de feestdagen, zo ook dit jaar. Consumenten worden gewaarschuwd en vriendelijk verzocht op tijd Sinterklaas- en kerstcadeaus te bestellen. En misschien wordt het dit jaar een nog grotere logistieke uitdaging, met de beperkte beschikbaarheid van producten als belangrijkste oorzaak, zowel online als in de winkel.

  Lees verder...      Reageer

Best presterende organisaties klant- en medewerkerbeleving beloond met Beleving Award 2021

11 oktober 2021 - De zestien best presterende organisaties in 2021 op het gebied van klant- en medewerkerbeleving in Nederland zijn bekend. Op 7 oktober werden zij allemaal onderscheiden in Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Onderzoeks- en adviesbureau Integron reikte daar voor de elfde keer de Beleving Awards uit.

  Lees verder...      1 reactie

< vorige 1 2 3 4 5 113 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10