zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
reacties
 

Tips om uw bedrijf te verduurzamen in 2020

MatchOffice   |    |  3 november 2020
Reactie: Ik denk niet dat de gevolgen ernstig zullen zijn voor de thuisbedrijven, maar voor die grote bedrijven is het erg moeilijk te voorspellen. Misschien stijgen de prijzen voor commercieel onroerend goed tot de hemel en misschien dalen ze. Voor zover ik weet, is de rente drastisch gedaald ten opzichte van de vorige maand, maar voor nu, zoals we kunnen zien, begint deze geleidelijk te groeien naar de vorige niveaus (zoals voorheen). Dus alles zal uiteindelijk weer normaal worden.
 

`IPhone-gebruikers hebben meer seks`

senna thee   |    |  2 november 2020
Reactie: Niet alleen Iphone gebruikers, maar elke Android-gebruiker is verslaafd geraakt aan het kijken naar seks online. Mensen ruïneren hun leven door verslaafd te raken aan fysieke verlangens en weg te gaan van spirituele en zuivere hartgevoelens.
 

Nederlandse medewerkers meest laks ten opzichte van cybersecurity

privemail   |    |  30 oktober 2020
Reactie: Het is toch niet te geloven dat na alle ophef en voorbeelden dat het verkeerd is afgelopen dat Nederlanders blijkbaar nog steeds zo laks zijn...

45% zit op apparatuur van het werkt te mailen en 19% te daten..!?
 

De coronasituatie is het ideale moment voor SEO en online marketing

Rob   |    |  29 oktober 2020
Reactie: ''Het is voordeliger als je deze kennis in huis haalt''

In deze coronatijd is SEO kennis in huis halen niet echt gemakkelijk... Hopelijk wordt alles snel beter.
 

Twintig procent werkzoekenden bereid te verhuizen voor nieuwe baan

Caroline van Aart   |    |  28 oktober 2020
Reactie: Het mooie aan deze bijzonere Corona periode is dat nu blijkt dat je helemaal niet meer hoeft te reizen voor je werk. Je kunt overal en nergens werken. Kantoren zijn straks alleen nog ontmoetingsplekken voor medewerkers. Ik denk dat het thuiswerken / flexwerken blijvend is. Dit is niet alleen maar even noodzakelijk vanwege Corona. Ik denk dat veel werknemers niet meer terug willen en dat werkgevers nu zien hoe productief mensen zijn.
 

De coronasituatie is het ideale moment voor SEO en online marketing

Kim   |    |  28 oktober 2020
Reactie: Vivienne, er is inderdaad heel veel dat je zelf kunt doen! Zeker voor lokale vindbaarheid, dat in deze tijd erg belangrijk is zijn er veel mogelijkheden!
 

`Tot 30 procent besparing mogelijk op kantoor`

Erwin   |    |  27 oktober 2020
Reactie: Ook de keuze voor circulair kantoormeubilair kan een enorme besparing met zich mee brengen. Zowel financieel als ecologisch.
 

De perfecte manager bestaat niet, maar zo komt u heel dichtbij

peter zzp boekhouder   |    |  27 oktober 2020
Reactie: De teamspelers zelf het doel laten bepalen zorgt voor veel commitment en dan je ze als manager er ook op aanspreken. Hockeycoach Marc Lammers beschrijft dit mooi in zijn boek.Waar in het begin van de coronacrisis de productiviteit bij thuiswerkers hoog lag en iedereen daar positief over was, was het voor de manager vooral een taak van loslaten en coachen op afstand.Anno nu sijpelen er ook klachten door en is de onderlinge cohesie in teams verzwakt door bellen op afstand en het weinige sociale en fysieke contact. Het niet kunnen interpreteren van lichaamstaal via Zoom.
Teams verzinnen via Teams minder spontaan nieuwe ideeën dan in een zaaltje waar ze ook non-verbaal met elkaar communiceren. Vanaf afstand weet je niet hoe een collega psychisch en fysiek in zijn vel zit, of ie aan de keukentafel met een fles whisky binnen handbereik zijn werk doet om de eenzaamheid niet te voelen. Zelf kan ik goed omgaan met het thuiswerken omdat ik niet anders gewend be, tussendoor plan ik ook sociale activiteiten. Vorige week was ik bij een bevriend echtpaar die allebei de spin het web zijn, manager. Zij slepen zich van de ene na de andere videomeeting en hebben het echt zwaarder dan voorheen om het team te laten presteren en te laten samenwerken. Daar weegt het voordeel van de besparing van reistijd niet tegenop, zeiden ze.
 

VEH: Europese taxatierichtlijn kost huiseigenaren miljoenen per jaar

matchoffice   |    |  26 oktober 2020
Reactie: Ik vind het ook erg oneerlijk. Toch ben ik benieuwd hoe het gaat werken
 

Racisme en exclusie in Nederlandse advertenties

hans van Doorn   |    |  26 oktober 2020
Reactie: Hallo,

Dank je wel voor dit artikel, het is eigenlijk onbegrijpelijk dat reclame/ en, of propaganda nog mag. Het is natuurlijk al jaren bekend dat dit middelen zijn die gebruikt worden om mensen te manipuleren. Racisme is iets, waar het merendeel van de mens slachtoffer van is. (ontslaat ons niet van onze eigen indivudiéle acties) Wij zijn allemaal ingeprent met denkbeeld en idealogien van reclame makers en propaganda programma's en wij vinden het dus '' normaal'' wat daarin getoond woord/werd.
Dat we nu intelligenter zijn geworden en ook wakker schikken doordit soort opmerkingen is een goed teken, een programma zoals married with children, is ook een voorbeeld van veranderde tijd en inzichten, en wat nu niet meer gemaakt zal worden. Gelukkig dat we kunnen veranderen en ons kunnen aanpassen ten goede maar ook ten slechtte. zolang het geld boven de mens staat zal dit nooit op grote schaal veranderen.
Een voorbeeld van huidige reclame / manupilatie
De milieu campagne dat we nu de eerst generatie zijn die weten dat we de aarde aan het verkloten zijn en dat we ook de laatste zijn die hier iets aan kunnen doen. Dat is onzin want in de jaren 70 werd mij dit ook al verteld door mijn leraar.
Misschien nog actueler is wel de hele heisa rondom het CORONA. wat is hier allemaal waarvan, en ook hier wordt je flink gemanipuleerd, je hoort er veel van dus het zal wel waar zijn etc.
 

Corona dwingt tot versneld digitaliseren

anton   |    |  26 oktober 2020
Reactie: Veel bedrijven en organisaties hebben geen inzicht in de informatiestromen. En dat is best lastig als je nu ineens toegang tot informatie moet hebben vanaf een andere werkplek. Denk eens aan een 5 S werkplekorganisatie voor digitale informatie. De verbetermogelijkheden zullen je verbazen. Of zoals wij in onze blog al aangaven, maak van dit risico een kans!
 

Racisme en exclusie in Nederlandse advertenties

Duncan Winters   |    |  23 oktober 2020
Reactie: En wat heeft dit met management te maken?
 

Maximaal zes mensen in een vakantiewoning reden voor annuleren

Vakantiehuis in Brabant   |    |  21 oktober 2020
Reactie: Het is dit jaar wel een flink gedoe. Wij hebben namelijk hier in Handel (Noord-Brabant) vakantiehuizen met diverse aantallen personen. 1 vakantiehuis 26 personen, 1 vakantiehuis 20 personen, 1 vakantiehuis 18 personen, en 2x vakantiehuis 16 personen. Corona maakt het allemaal wel wat ingewikkelder nu...
 

VEH: Europese taxatierichtlijn kost huiseigenaren miljoenen per jaar

Hans Administratiekantoor AAMB   |    |  21 oktober 2020
Reactie: Bij de aankoop eenmalig een modelmatige waardebepaling laten doen en daarna bij wijzigingen een hybride taxatie. Op deze manier voldoen we weer aan de Europese richtsnoeren die worden opgelegd en hebben we een oplossing voor de hoge kosten.
 
< vorige 7 8 9 10 2449 volgende >
5 manieren om virtueel te netwerken
reacties
Verstrikt in een web van regeltjes (1) 
Tips voor werkende ouders (1) 
Eén op de vijf Nederlanders vindt ziekmelden ter compensatie overuren terecht  (2) 
Aantal loonbeslagen flexkrachten fors gestegen  (1) 
Ruime verdubbeling aantal misdaden gepleegd met ICT, gericht op ICT (2) 
Cadeau-inspiratie voor Valentijnsdag? Dit geven Nederlanders uit aan hun partner (1) 
Personeelsmanagers zullen steeds meer rekening moeten houden met freelancers (2) 
top10
Een op zes Nederlanders bang in de toekomst niet meer relevant te zijn op arbeidsmarkt
Cruciale inzichten voor een crisiscommunicatiestrategie
Bescherm thuiswerkers beter met extra toegangsrechten
Gratis handleiding voor het bestrijden van phishing en social engineering
Onzekerheid snijdt diep in arbeidsrelatie
Digitale ‘masters of change’ hebben de toekomst
2021 wordt het jaar van recoverware
Samenwerken is zo goed nog niet
Grootste vertrouwenskloof ooit tussen het goed geïnformeerde publiek en het brede publiek
Cyberaanval op HvA en UvA zoveelste bewijs dat sector groot risico loopt
meer top 10